Spring naar bijdragen

Live for Him

Members
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Live for Him

  1. Heey allemaal,

    ons buurvrouw zagen we alleen op verjaardagen, maar de laatste paar jaar niet meer. Ik schrok toen ik haar voor de laatste keer zag, ze werd echt oud, haar gezicht hing en ze had rode kringen onder haar ogen. Ze ligt op sterven op dit moment. Ze is oud, ze is gewoon op. Ik heb bewondering voor deze vrouw: ze heeft 2 kinderen verloren, een als baby zijnde en de ander was 10 jaar. Haar man is vroeg gestorven, haar huis is afgebrand. En nog wonen 3 zoons bij haar in huis; varieërd van 40 tot 50 jaar. Die het boerenbedrijf ten staande hielden. Ze kookte altijd nog, maakte zomers haar eigen jam. Ze is echt een boerinnetje. Maar nu kan ze het niet meer, ze geeft het zelf aan. Er word gefluisterd dat het een wonder zou zijn als ze over een week nog in leven is. Ze is gewoon op, ze heeft altijd hard gewerkt en haar lichaam kan niet meer.

    Deze vrouw accepteerd dat het einde met de minuut dichterbij komt. Ik wil jullie vragen te bidden voor haar, over het oordeel van boven

  2. methadon is een legale drug, maar werkt véél verslavender als heroïne.. Ik moet zeggen dat ik zelf niks tegen drank heb.. en bij drugs ligt het eraan welke.. ik blow zelf en een pilletje op zn tijd heb ik ook wel. Maar nou ben ik niet gauw de controle over mezelf kwijt en niet zo snel verslaafd aan middelen.. Een vriend van mij daarin tegen heeft t aan zn hart gekregen van het vele drinken..nosmile.gif de effecten van drugs verschilt van persoon op persoon; de een kan er niet tegen en word ziek[braken etc], psychoses, geen controle meer over jezelf[kennis begon te strippen voor haar buurman nadat er wat in haar drankje was gedaan] etc etc. Hoef ik verder denk ik niet op in te gaan, ik heb het vermoeden dat enkele onder ons wel weten wat ik bedoelhamer.gif

  3. Hey,

    ik ben vreselijk bang dat ik niet overga dit schooljaar. ik probeer mn best te doen en ik sta niet zo slecht als dat ik dacht.. maar dat ik vandaag cijfers terug krijg voor vakken waar ik geen onvoldoendes mag halen en ze zijn onvoldoende, daar kan ik knap depressief om worden. Willen jullie alsjeblieft voor mij bidden, dat God bij mij is en mij de drang om te willen leren schenkt? Dat Hij bij mij is wanneer ik mijn so's, repetities en tentamens maak? Alsjeblieft..?

  4. Enkele weken geleden werd er een tekst voorgelezen in de kerk, en een zin is me heel erg bij gebleven. ik kan 'm niet precies verwoorden, maar het was ongeveer zoiets:

    vertel je problemen niet aan de mens, maar schuil bij God/ breng het bij God.

    Ik ben opzoek naar waar deze tekst in de bijbel staat. Wie kan het mij vertellen?

    Alvast bedankt !

    Gods zegen, Christa

  5. Heey yojosmile.gif

    Gistermiddag kwam hij naar mij toe: hij heeft weer wat met Sabrina. Ik hoop dat ze toch samen gelukkig kunnen worden en ik kan nog steeds erg slecht geloven wanneer iemand zegt dat ze misbruik van hem maakt.. Ik hoor veel mensen zeggen; t is een wolf in schaapskleren.. Maar ik kan het zelf nauwelijks geloven. Ik hoop wel dat hij gelukkig met haar word en dat hij niet weer instort. Ik hou zelf veel afstand van hem dus ik weet niet echt of ik m nog leuk vind. Ik kan het nog steeds niet echt uitstaan al zie ik ze samen, maar daar ben ik niet de enige in[veel mensen die om hem geven kunnen haar niet uitstaan nadat ze hem heeft laten instorten]. Ik hoop zelf dat hij gelukkig met haar word en dat t verhaal zich niet opnieuw afspeelt.

  6. Enkele maanden geleden leerden ik een jongen kennen. Het was op een verjaardag van een vriend. Na een tijdje flink zuipen werd ik herinnerd aan voorvallen in het verleden, en werd daar naar van. Ik ging naar buiten om een stukje te gaan lopen. Hij stond daar. Hij vroeg of hij even mee mocht lopen. Goed gesprek gehad toen. Hij vertelde dat het niet goed ging met zijn vriendin, ze waren uit elkaar en hij wist zelf wel dat het het beste was, maar het deed hem veel pijn. Sindsdien hebben we een klik gehad; dikke maatjes. Enkele weken later is hij ingestort; zijn ex vertelde allemaal vertrouwelijk dingen van hem rond en heeft emotioneel een heel wrak van hem gemaakt. In die periode ging ik nog meer met hem om als voorheen. Hij krabbelde weer wat op en ging uiteindelijk weer naar school. Zo'n 2 weken later vertelde hij mij dat hij mij leuk was gaan vinden. Daar schrok ik van en vertelde hem dat ik hem alleen zag als een goeie vriend. Na wat praten leek het ons beide beter dat we gewoon met elkaar om zouden blijven gaan. Enkele weken later had ik weer een nare dag; mijn paard was zojuist overleden en ik werd lastiggevallen door voorvallen uit het verleden. Ik onderdrukte het gevoel en zou die avond gewoon uitgaan. Daar kwam ik hem weer tegen en hij zag aan me dat het niet goed ging; weer goed gesprek gehad. Ik heb hem toen gezoend, zonder dat ik er gevoelens voor had. Maar na die zoen ben ik heel anders over hem gaan denken; enja, ik werd hardstikke verliefd. 2 weken later ging het verkeerd; hij vertelde mij dat hij dacht nog iets voor zijn ex te voelen en sinds we wat hadden konden we ook niet meer zo goed met elkaar praten. We hebben toen besloten uit elkaar te gaan.

    Nu het uit is gaat hij weer vreselijk veel met zijn ex om; en ik zie gewoon aan hem dat het slecht ga; ik ben niet de enigste die het ziet, zijn beste vrienden zeggen het ook. En al kom je ze samen tegen zijn ze echt vrienden en veel lachen. Maar het gaat gewoon steeds slechter met hem, en wat ik van zijn beste vrienden heb gehoord komt dat echt door zijn ex[ik noem dr nu even sabrina]!

    Sabrina voegde mij toe op msn en ik vind het een ontzettende leuke lieve meid. Ze ziet er ook al lief uit enzo.

    Mijn ex geeft het zelf ook toe; wanneer hij met sabrina omgaat gaat het steeds slechter. Maar hij kan/wil geen afstand van haar doen. Hij heeft sabrina an eens opzij latenliggen maar het gaat erg moeilijk aangezien ze bij elkaar in de klas zitten.

    Vandaag was er zo'n dag.. Ik zag hem sjokkend en depressief naar buiten sloffen, met sabrina aan zijn zijde. Hij zat helemaal opgevouwen op een bankje; en sabrina bekommerde zich helemaal om hem en ik kan echt aan hem zien dat hij dat niet wilt, niet met haar teminste. Ik wil niet kwaad spreken over andere mensen en ik weet ook echt helemaal geen reden waardoor ze hem zo te pakken neemt; en hoe ze dat doet! Want het is een goeie jongen, en dat zeg ik niet alleen omdat ik verliefd op hem ben..

    Ik hem God gevraagd hem zijn pijn op mijn schouders neer te leggen, zodat ik ook weet wat er door hem heen gaat. Vandaag ben ik helemaal ingestort; het deed mij zo vreselijk veel zeer, alleen al zag ik ze samen lopen. Ik heb vandaag meer buiten gezeten tot rust te komen dan dat ik lessen heb gevolgt.

    Ik wil jullie graag vragen om voor hem te bidden, dat alle pijn weggaat en dat hij wat rust in zijn hoofd krijgt; hij loopt niet voor niets sinds hij is ingestort bij een psychiatrisch centrum!

    Ik geef eerlijk toe; ik ben strontjaloers op sabrina dat ze zoveel contact met hem heeft. Misschien is het niet eerlijk dat ik dit vraag, maar willen jullie ook bidden dat ze niet meer zo veel met elkaar omgaan, het is ook voor zijn bestwil, want hij gaat hier echt aan onderdoor.. Maar vooral dat God hem rust in zijn hoofd schenkt en zijn spanningen aan mij overdraagt of bij hem wegneemt. Ik kijk met een gebroken hart toe hoe hij aan het instorten is..

  7. Enkele maanden geleden heb ik een jongen leren kennen; altijd was hij erg gesloten en ik kreeg vaak geen hoogte van hem; hij was of ontzettend vrolijk of hij zat er heel depressief bij.

    Afgelopen vrijdag heb ik een goed gesprek met hem gehad; dat begon doordat ik enkele problemen uit mijn verleden aan hem vertelde. Hij begon wat over zichzelf te vertellen en uiteindelijk heb ik hem recht in zn gezicht gevraagd of hij zichzelf verwondde. Aan zijn reactie merkte ik dat het zo was. Ik vroeg of ik voor hem mocht bidden en zo kwam een gesprek over het geloof op gang. Hij bad vroeger veel maar is daar uiteindelijk mee gestopt omdat het hem niet hielp. Ik heb hem gevraagt of ik voor hem met meerdere personen in een gebedskring mocht bidden.

    Zouden jullie voor hem willen bidden dat de negatieve gedachten zijn hoofd mogen verlaten en dat God over hem komt te waken ?

    Daarnaast wil ik jullie vragen ook voor een vriendin van mij te bidden; haar ouders liggen in een scheiding en ze denkt dat de scheiding haar schuld is. Ze gaat er helemaal aan onderdoor dat haar vertrouwde en geliefde omgeving uit elkaar valt. Willen jullie bidden voor haar dat ze sterk mag zijn en dat ze troost liefde, geluk, en rust vind in het geloof?

    Dank jullie wel

    Gods zegen,

    Christa

  8. Wie moord verdient het om zelf vermoord te worden

    Maar al blijven we dat doen, dan blijft er toch geen mens meer oververbaasd.gif

    De Heere beslist over je leven, ik vind het persoonlijk dat niemand het recht heeft om jou het leven te ontnemen..

  9. Ik weet niet of ik mijn enige kind zou offeren.. Heb ooit een mailtje gehad met daarin de vraag of ik bereid was om voor Jezus Christus een kogel op te vangen. Dat zou ik wel doen, maar ik weet niet of ik iemand anders zou kunnen offeren..

    Wat jij Alexej? Zou je wel zelf voor Jezus willen sterven of al zou God het van je vragen?

  10. Er loopt een geweldige congierge bij mij op school.. of beter gezegt: LIEP

    Hij heeft zijn hele leven lang al astma en bronchites. Hierdoor had hij al zo nu en dan ademhalingsproblemen. Nou is hij heel kortademig geworden en zijn ze bang voor stof in zijn longen. Maar hij heeft vroeger ook met astbest gewerkt dus hij is zelf heel erg bang dat hij nu astbestkanker heeft. Hij is al een week voor de kerstvakantie met ziekteverlof gegaan. Hij heeft zo veel voor mij betekent afgelopen jaren. Gelukkig heeft hij zijn vlotte babbel nog en zijn bijdehante opmerkingen, maar willen jullie toch voor hem bidden?pray.gif

  11. Mijn halfzus heeft met haar biologische vader altijd problemen gehad en hij kwelde haar geestelijk. Nu is ze ontzettend slecht in sociale contacten aanknopen. Ze heeft 2 gezichten; tegenover vreemde of collegas is ze poeslief, maar tegen haar familie kan ze zo vreselijk bot doen.. Mijn moeder herkent steeds meer karaktertrekken van haar ex-man in haar. Ze is dus best eenzaam eigenlijk, hoewel ze wel een man en een kind heeft. Maar nu komt haar biologische vader haar ook stalken; hij woont helemaal in het noorden en hij komt naar utrecht toe om vervolgens de heledag in zijn auto voor het huis te blijven staan..

    Willen jullie alsjeblieft voor haar bidden..?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid