Spring naar bijdragen

FemkeThatsMe

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door FemkeThatsMe

  1. Lastig, leeftijdsverschil is dan natuurlijk wel groot, denk dat het er mede mee te maken heeft hoe iemand is..

    Klinkt misschien heel dom, maar ik denk dat de 1 met 16 jaar al stukken "volwassener" is dan de andere..

    Desondanks blijf ik het lastig vinden, er zijn wel dingen waar je tegen aanloopt, ik ook, alhoewel wij maar 6 jaartjes verschillen..

    Maar dan nog, als je er beide echt voor wilt gaan, en je houdt echt van elkaar, moet het toch mogelijk zijn? yes.gif

  2. Hee Mensen!

    Heb jammer genoeg niet genoeg tijd om al jullie reacties te lezen, maar vindt dit wel een interessant onderwerp!

    Heb er zelf ook een hele tijd over nagedacht, ik ben het met jullie eens dat ik het verschil van iemand van 18 en iemand ergens in de 30 wel een erg groot verschil vind..

    Maar aan de andere kant, wie ben ik om te beoordelen of mensen wel of niet bij elkaar passen? Ik denk niet dat dat altijd met leeftijd te maken heeft.

    Ik zelf ben helemaal gek op mijn mannetje, en die is 24.. smile.gif Ik ben 18, en dit klinkt natuurlijk als een belachelijk klein verschil, in vergelijking met de eerdergenoemde situaties in dit topic.

    Maar ik heb hier wel heel erg over getwijfeld, hij werkt al veel langer, en heeft al zoveel meer meegemaakt als ik. Door die twijfels hebben we dan ook meerdere keren op het punt gestaan, het dan maar voor gezien te laten.

    Tot ik me realiseerde dat wat we hebben gewoon erg goed is, ben bereid er helemaal voor te gaan.

    Ik weet dat God de liefde tussen mensen wil. (Zie 1Korinthiers:13)Ik weet ook dat wat er tussen ons is (mijn vriend en mij), heel erg goed voelt. Heel erg veilig ook. Ben heel erg blij met hem en hou heel veel van hem. Ik weet dat er moeilijkheden gaan komen, juist omdat het zo goed voelt. Ik weet dat de duivel gaat proberen om ruzie tussen ons te zaaien en twijfel. Maar ik zie ook alles wat we al doorstaan hebben en weet dat ik nog steeds heel veel van hem hou. Dat krijgt niemand kapot. Als ik er maar in blijf geloven dat we van elkaar houden, ondanks leeftijdsverschil en andere problemen die we tegenkomen, en dat we ook op God blijven vertrouwen. Ik weet dat Hij ervoor wil zorgen en er al voor aan het zorgen is, dat het goed komt tussen ons. Dat geloof ik heel sterk.

    Sorry voor het lange verhaal, rolde zo uit mijn toetsenbord!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid