Spring naar bijdragen

Kip

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Kip

  1. Quote:
    Op dinsdag 08 november 2005 09:10:53 schreef Huskarl het volgende:

    [...]

    True, was pas nog op Discovery... Bizar hoever ouders ook meegaan met hun zweverige puberkinderen!

    Ik denk niet dat het echt een verbetering is, voor mij blijven zulke mensen toch man. Zij het dan met een verwijfdere uitstraling en gedrag.

    ER zijn ook menzen die er wel overna denken, en wanneer jij het niet weet je niks merkt. Er is aangetoond dat mannen/vrouwen anders zijn in hun hersenen, dat verschil word ook aangetoond bij sommige vrouwen die zich een man voelen. (en andersom)

    Dus het zichzelf aanpraten is zeker niet in alle gevallen van toepassing denkik. Al vind ik het wel heel moeilijk wat ik hier 'uit christelijk' oogpunt van moet vinden, dus ik vind maar niks en pray.gif

  2. Re: op het 'spijt hebben'

    Dikke onzin! (naar mijn bescheiden mening) Wanneer je getrouwd weet je tog of je het waard vind dat je hebt gewacht! Je hebt iets waardevols voor elkaar bewaard waarmee je je huwelijk kan bekrachtigen..

    En je kan ik 3minuten je maagdelijkheid 'verliezen' maar (in principe) nooit meer terugkrijgen!

  3. Zoiets bedoelde je?

    HEBREEËN 13:4

    'Het huwelijk zij in ere bij allen en het bed onbezoedeld,'

    @Diana Waarom zijn er mensen die geloven dat God jou moet bekeren! Oftewel weet ik veel! De Bijbel word idd vaak op verschillende manieren uitgelegd. Maar in dit geval denk IK dat heel veel mensen gewoon moeite hebben met deze 'opdracht' en dat daarom grenzen worden verlegd

    Ik vind het persoonlijk nogal moeilijk om te zeggen dat je door gemeenschap te hebben getrouwd bent. IK geloof dat GOd het beste met ons leven van plan is en dat hij het niet voor niets in Zijn Woord heeft gezet. En wat voor mij wel een bevestiging is dat ik niemand ken die spijt heeft dat ze gewacht hebben met sex hebben binnen het huwelijk. Maar zoveel die spijt hebben dat ze niet gewacht hebben.

  4. Zijn de mensen die willen samenwonen wel van plan om geen sex voor het huwelijk te hebben??

    Wanneer je niet van plan bentom je aan(naar mijn idee)Gods opdracht te houden om sex binnen het huwelijk te houden is het naar mijn idee een ander verhaal. Wanneer je God niet kent kan ik me heel goed voorstellen dat je het nut niet inziet van trouwen, ipv samenwonen. Maar ik denk dat inde Bijbel wel genoeg dingen staan hoe God wil dat man en vrouw met elkaar omgaan.

    Dan heb je daar denkik ook de reden waarom (als het goed is) christenen minder scheiden. Omdat ze het niet willen omdat God het van hun vraagt, en niet omdat de dominee dan zo boos kijkt!!

  5. Haai allemaal, Leuke discussie! Erg herkenbaar voor mij. Ik ben namelijk 18 mn ventje 33. HUHHUH ja ja shock knipoog_dicht.gif Is het een aanrader?? uuh nee, maar ik heb er ook niet op uitgzocht. Tis echt een kanjer van een gozer!

    Ik merk wel steeds meer dat het 'anders' word nu ik wat ouder wordt. Het verschil tussen 14 en 20 is misschien wel groter als tussen 20 en 35. En ik ik ben er wel achter dat ik in 2jaar veel 'volwassener' ben geworden. ook al vond ik dat ik toen ik 16 was ook alles prima wist waar ik mee bezig was. Ik denk dat hoe jonger je bent zegmaar tot een jaar of 18 leeftijd nog heel veel verschil maakt, omdat je dan nog heel hard verandert en er nog heel veel nieuwe dingen op je af komen en je karakter gevormd word.

    Sorry tis een beetje een warrig verhaal big-smile.gif

    Maaruh ik kan me voorstelle dat mn verhaal vragen oproept:Vraag maar! Ik wil het best proberen uit te leggen!

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid