Spring naar bijdragen

Jolene

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Jolene

  1. Quote:
    Op donderdag 01 september 2005 14:31:43 schreef Alexej het volgende:

    Ik denk dat vrouwen sex ook best fijn vinden

    Nou, volgens mij heb ik het NU eindelijk goed ge-quoot. En dat om 2 uur negenenvijftig 's nachts...

    ik heb maar meteen een prachttekst voor mn allereerst officiele quote uitgezocht.

  2. Op donderdag 01 september 2005 00:42:18 schreef Hester het volgende:

    [...]Geeft niks hoor. smile.gif

    Dat overnemen van stukjes noemen we quoten. Je kunt iemand (een post) quoten door bij de betreffende post op dit [afbeelding] knopje te klikken. Dan krijg je een venster waarin je zo ongeveer dit ziet:

    Kijk zie, dat gaat al erg goed! Ik kan nu 'quoten' bedankt allemaal!

    Kus, Jo

  3. Hmmz... hoe doen jullie dat toch, dat overnemen van een stukje tekst van iemand anders, zodat het anders gedrukt staat? Wat ben ik toch groen!!!

    Wat betreft dit onderwerp, volgens mij is het toch wel van belang om eerst uit huis te hebben gewoond voor je gaat trouwen. Ik baseer dit eigenlijk alleen op eigen ervaring, ik zou het minder prettig hebben met een man die nog bij zn pap+mam woont en daardoor nog niet geheel zelfstandig zn keuzes kan maken (het gaat dus om een stukje zelfstandigheid en ontw.). Ik denk dat het 'te jong' trouwen niet zozeer om leeftijd gaat (fysiek) maar om een stukje geestelijke volwassenheid. Daar komt natuurlijk wel bij dat je je altijd blijft ontwikkelen. Iemand die niet getrouwd is zal makkelijker zeggen: ik had deze ontwikkeling niet willen missen voor mijn trouwen.

    Ik denk ook dat je elkaar goed moet kennen voor je gaat trouwen. Voor iedereen geldt daarin natuurlijk een andere maatstaf, maar trouwen in een verliefdheidsroes lijkt me waanzin. Er moet een absoluut houden van zijn en dat in de hoogste vorm met het oog op die ander gericht.

    13 jaar is idd erg jong om te trouwen. Ik ben een aantal keren in Oekraine geweest, en daar is het ook nog een vrij jonge leeftijd (GELUKKIG) --> dan ben je gem. 14 of 15 als je trouwt (in sommige groeperingen). En dat is vaak omdat je dan MOET trouwen.

    Zelf zit ik nu een tijd in een relatie, en als ik heel eerlijk ben denk ik soms wel es van: kunnen we niet gewoon trouwen en seks hebben? Een oergedachte, hoop ik. hehehe. Gelukkig is er dan nog een 'volwassen' deel in me dat een beetje de balans aanbrengt, en ernstig beseft dat het niet om seks alleen gaat. Gelukkig.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid