Spring naar bijdragen

LittleMissDutch

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door LittleMissDutch

  1. Ten eerste denk ik niet dat dit zo'n goede vraag is om te stellen.

    Als je er over nadenkt om zelfmoord te plegen vraag je je denk ik sowieso niet zo erg af of je dan in de hemel zult komen of niet, want als je in de hemel gelooft geloof je ook in God en geloof je waarschijnlijk ook wel dat hij je op aarde kan helpen?

    Maar goed, als je er over nadenkt om zelfmoord te plegen moet je je vind ik niet met deze vraag bezighouden. Houdt je dan liever bezig met de vraag hoe je dit kunt ontwijken, want het feit dat je je afvraagt of je dan nog wel in de hemel komt laat blijken dat je weet dat het een zonde is, en ik neem aan dat je niet wilt zondigen.

    Dat neemt niet weg dat we zovaak zondigen, terwijl we weten dat het niet goed is.

    God is gestorven voor onze zonden. Als jij met God leeft en voor hem kiest en probeert niet te zondigen en probeert hem blij te maken. Als je dat van binnen wil.. Dan denk ik dat je in de hemel komt.

    Als jouw laatste beslissing op aarde is om zelfmoord te plegen maar je hebt dit verder wel gedaan dan denk ik niet dat God je dat echt kwalijk zou nemen, hoewel het wel lastig is... je kunt er dan geen vergeving meer voor vragen!

    Maar nogmaals, niet zo'n belangrijke vraag om je mee bezig te houden. Het antwoord kan je toch niet vinden, en God beslist sowieso. En als God beslist, dan zit het wel goed, toch?

    Net zoals je bezighouden met hoe het in de hemel zal zijn. Heel interessante vraag, maar aan de andere kant kan je ook gewoon op God vertrouwen.

    Als hij deze aarde zo prachtig gemaakt heeft, dan zit het met de hemel vast ook wel goed smile.gif

  2. Ik snap dat het niet makkelijk is en ik weet ook niet of het voor elke situatie geld, maar als jij gekozen hebt om te trouwen, dan blijf je bij elkaar tot de dood je scheidt.

    Stel je man is al 10 jaar onvindbaar, of je man slaat je, of iets anders ERGS dan oke.

    Maar als je eenmaal getrouwd bent hoort je relatie niet stuk te gaan, gewoon omdat jij nu een ander ook wel leuk vindt. Probeer die persoon een beetje meer uit je leven te gooien en ga niet kijken naar hoever je kunt gaan, maar juist naar hoever je van die persoon weg kunt blijven. Werk aan je eigen relatie.

    Je bent getrouwd, en zeker als je kinderen hebt, mag je dat niet zomaar laten gaan.

    stef, jouw situatie is echt vrij moeilijk. Geef gewoon niet toe aan je gevoelens. Gewoon normaal met ze omgaan en hopen en bidden dat het gevoel weer weg gaat. Je hebt vast een geweldige vrouw, dus die wil je toch niet kwijt?

    Overigens wordt de situatie wel vergemakkelijkt door het feit dat die vriendin ook getrouwd is/ een vriend heeft.

  3. Ik denk dat God een plan voor iedereen heeft.Maar eigenlijk meer dat hij een plan voor de hele aarde heeft.Het klinkt voor mij eigenlijk best logisch dat alles een reden heeft. Dus zelfs als zij dat hele erge ongeluk krijgt en in een rolstoel terecht komt was dat nuttig, want daardoor ziet een ander wat er kan gebeuren enz. enz. weet ik het. Ik denk wel dat hij dat bedacht heeft.Maar ik weet niet precies hoe dat allemaal zit.Maakt ook niet echt uit toch?Iig zal hij voor ons zorgen en heeft hij idd duidelijk gemaakt waar we hem blij mee kunnen maken.Verder heeft God voor alle mensen evenveel liefde, aandacht, en ik denk ook plannen. Wij mensen schrijven mensen graag af als minder dan onszelf, maar het is niet aan ons om te oordelen. Alle zonden zijn gelijk voor God en je beter voelen dan een ander is daar een van.

  4. Het feit dat jij naar hem toestapte betekent dat het wel gelukt is!Gebed 'lukt' niet ofzo. Het is gewoon iets wat je doet en ookal zie je misschien niet meteen een reactie, als je langzaam aan steeds dichter bij hem gaat leven zul je zien dat hij echt wel luistert.God is goed! En om even terug naar de oorsprong van dit topic te gaan. Nee, ik denk dat je met hem ALLES mag bespreken. Wat die mensen denk ik bedoelen is dat God niet bedoelt dat je gewoon kunt zeggen, ik wil de allerduurste auto ter wereld, en dan moet verwachten dat hij dat doet. Je mag denk ik wel alles vragen, maar moet niet verwachten dat je alles krijgt, als het echt alleen maar egoistisch is.

  5. Natuurlijk zal ik bidden voor de familie.

    Kende jij haar vader ook persoonlijk?

    Jijzelf dan ook heel veel sterkte.

    Ik wens je ook veel sterkte met het troosten van haar vriendin. Probeer een goede steun voor haar te zijn. Ik hoop dat ze God kent, zodat ze daar ook veel steun kan vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid