Spring naar bijdragen

Its B

Members
  • Aantal bijdragen

    170
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Its B

  1. pray.gif Ik hoop dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft. En ook op de tijd wanneer het nodig is. Jij ook heel veel sterkte. Is niet makkelijk om dit op je schouders te nemen! Bid ook voor jou
  2. Pittig Reint!

    Vervelend he als ze je soort van stempels gaan geven van het is heel ernstig ofzo....dat is volgens mij niet wat je wilt weten. In ieder geval wil ik je als tip meegeven je niet teveel op die woorden te richten. Ook niet bij de woorden van wat je allemaal wel niet hebt. Laat het gewoon een stom woord zijn en meer niet. Als je gaat denken van shit ze zeggen dat het heel ernstig is en het gaat slecht met me en ze zegge dat ik dit heb en dat heb, dan lijkt het allemaal zo alsof het nooit meer goed komt. En daar geloof ik helemaal niks van namelijk. Laat die woorden gewoon woorden zijn. Ze hebbe gelijk als ze zegge dat het ernstig is, daarom is het ook goed dat je uiteindelijk toch de stap genomen hebt en hebt gebeld om een afspraak te maken ook al vond je dat heel moeilijk en eng, maar dat het ernstig is betekend niet dat je verloren bent.

    Blijf je omhoog richten naar onze Almachtige en liefdevolle Vader. Hij zorgt ook voor jou!

    En ook al komen er straks weer moeilijke dingen bij het advies gesprek en als je voor dat advies kiest, dat is allemaal niet leuk. Maar God blijft dezelfde gisteren, vandaag en morgen. Ook dan is Hij nog steeds je Almachtige en Liefdevolle Vader. (ook al ervaar dat je soms anders...het is een feit dat God dat is.)En ook dan zorgt Hij nog steeds voor jou. Richt je op Hem!

    Liefs

  3. Bid nog altijd hoor!!

    En je weet me te vinde he!!

    ...als je bij SGJ niet doorverwezen word, dan helpen ze je bij SGJ. En ze verwijzen je door als zij niks voor jou kunnen betekennen...of wel iets kunnen betekennen, maar het heel lang gaat duren. Dan word je doorverwezen naar Eleos.

  4. pray.gif

    Ik hoop dat je op kamp zo weinig mogelijk last heb van je angsten zodat je een leuk kamp hebt! En dat je niet heel de tijd onzeker bent, waardoor het kamp je misschien wel kan tegen vallen.

    Wees vooral jezelf. Ook al vind je dat misschien lastig. Weet dat je leuke humor hebt...je gewoon leuke jongen ben. Ga niet twijfelen aan jezelf in ieder geval...dat is niet nodig namelijk.

    Ik weet dat het allemaal moeilijk voor je is. Hoop echt dat je een leuk kamp hebt!

  5. Ik doe niet mee. Volg al een rooster. Het is wel veel want het is een rooster waarbij je de bijbel in een jaar elke dag lezen uit hebt. Dus niet geschikt voor hier denk.

    Iedereen die het gaat doen succes met volhouden! Ik denk persoonlijk dat het wel goed is om je te trainen op het volhouden van zoiets. Het je eigen maken. Het vraagt wel veel discipline lezen volgens rooster. Als je het zo gaat doen als gewoon een stuk tekst per week neerzetten ofzo dan is het heel ander verhaal. Het is zo vrijblijvend dan. Succes er allemaal mee in ieder geval!

  6. Quote:
    Op zondag 11 juni 2006 23:48:04 schreef hopeloos het volgende:

    Ik vind het wel doodeng om bijvoorbeeld een week helemaal alleen in huis te zijn. Omdat er zoveel mensen wonen, is het nooit helemaal stil, dus daar ben ik aan gewend.

    Als ik helemaal alleen ben schrik ik me bij het minste geluid (een bewegende deur ofzo) helemaal dood. Vooral omdat er een keer ingebroken is toen we op vakantie waren
    knipoog_dicht.gif

    Daarom ga ik altijd maar in de kamer voor de tv slapen
    puh2.gif
    kan ik lekker tv kijken tot ik doodop ben en toch snel in slaap val
    smile.gif
    Wat dat betreft is alleen zijn dus niets voor mij

    Ja dat heb ik ook :S Vind ik echt bagger. Ik heb nog 2 zusjes en 2 broertjes en 1 broer....me jongste zusje telt voor 5 dus eigenlijk zijn we met 9 met mij erbij 10. (ze telt voor 5 omdat ze gehandicapt is en heel erg druk is en bijna altijd schreeuwt en niet zachtjes...nee als je haar mee neem naar de kerk, wat we dus keer gedaan hebbe, dan hoor je haar nog bove het zingen uit..terwijl er best hard gezongen word.)

    Het is best druk thuis. Ik houd opzich van gezelligheid, maar trek me erg vaak terug...of in mezelf of op me kamer. zit wel verschil in. Het liefst op me kamer, maar soms kan je niet weg terwijl het wel erg druk is.

    Quote:
    Op donderdag 15 juni 2006 07:31:42 schreef Michiel het volgende:

    [...]Dat kan een definitie zijn. De TS geeft aan alleen te willen zijn om tijd aan God te willen besteden, maar als je muziek aan hebt kan je jezelf dan richten op God?

    Vanuit de Schrift kunnen we leren dat God via stilte praat. Natuurlijk is 100% stil moeilijk realiseerbaar, omdat er achtergrond geluid is, maar als je bewust alleen wilt zijn wil je dan ook zonder geluid zijn? Dat je echt alleen op jezelf bent, zonder afleiding van derden?

    Ik zet als ik alleen ben ook graag muziek op. Als ik alleen wil zijn is het dan ook alleen rustige muziek. Dan kan ik beter denken en word ik rustig van. Met God praat ik vaak in stilte. Maar kan ook met God praten met muziek. Soms juist met muziek en op normale manier niet. Maar dat heeft weer te make met dat ik me emoties niet tot slecht kan uiten. En zo door de muziek wel. En zo kan ik door muziek heeeel goed met God praten. Dat is geen druke muziek...is gewoon rustige muziek.

  7. Quote:
    Op maandag 15 mei 2006 15:28:35 schreef MarianneT het volgende:

    Hej, zomaar even tussendoor, waarom niet de SGJ? Daarzit er 1 van in Woerden, ook wel op andere plekken
    smile.gif

    Ff hierover...dan word je daarna doorverwezen naar Eleos smile.gif of je nu direct naar Eleos gaat of die omweg wilt hebben via SGJ. Snel gaat het allemaal al niet. Dus...

  8. Ik vind het geen aandacht trekken het is vervelend en het is lastig omdat je in een spanningsveld zit. Ik heb hetzelfde alleen dan als ik spanning heb krijg ik knallende koppijn steken in me hoofd, nek, slapen etc. Jij hebt het ook alleen dan benauwd. Erg vervelend. Ik denk dat je moet leren met de spanning om te gaan, ben je misschien wel mee bezig. En leren signaleren...dus als je merkt dat er spanning komt dat je gaat ontspannen ofzo als dat mogelijk is, of dat je iets hebt waarvan je weet dat je rustig word en uit het spanningsveld raakt. Ik weet niet of het mogelijk is. Ik hoop het voor je. Ik bid in ieder geval!!

  9. Quote:
    Op maandag 01 mei 2006 19:45:56 schreef Louns het volgende:

    [...]

    Rick al een tijdje niet meer gezien.... en jullie moeten gewoon zorgen dat vereniging niet meer op de laatste zondag van de maand valt

    big-smile.gif

    moet je bij rick wezen puh2.gif die leid de groep smile.gif

    Quote:
    beetje genoten gister? nog tips? do's en don'ts?

    Genoten heb ik zeker. Van mij mag het nog veel langer duren. Lekker veel zingen, maarja dat ben ik.

    Ik was er dan voor het eerst dus weet ook niet hoe het verder altijd gaat. Waren naar mijn idee niet veel mensen, volgens mij is er normaal veel meer. In ieder geval hoor je mensen dan niet zingen. Dat geeft mij het idee dat ik in me eentje sta daar. Vind ik wel jammer. Verder vind ik het ook leuk dat er nog iets als nu dan dat spel gedaan word.

  10. Quote:
    Op donderdag 27 april 2006 19:19:22 schreef Raido het volgende:

    O... erg raar

    We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch zijn we broertjes en zusjes.

    We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch houden we van elkaar.

    ....oftewel...dat hoort gewoon bij/dat is gewoon Rick big-smile.gif

    Die man vertelde echt op een komische manier big-smile.gif Echt leuk. Twas niet zo druk....zijn zeker veel op vakantie. Was er voor het eerst en als vereniging verder niet op die avonden valt kom ik vast en zeker vaker langs.

  11. Quote:
    Op vrijdag 21 april 2006 11:04:16 schreef hopeloos het volgende:

    big-smile.gif
    Ik heb dat ook, maar dat komt ook omdat de meeste jongens ook echt wat willen als ze je zoiets vragen.

    Uitgaan zonder mijn vriend vind ik ook erg vervelend. Ik zit constant blikken te ontwijken, anders denkt een jongen weer dat je loopt te flirten...

    Jah precies....of ze willen wat of je weet niet wat ze nu willen. En het gaat alsmaar om denken..naja dat is wat veel doen in ieder geval. De een denkt die wil wat..help dat wil ik niet dus nee..terwijl dat niet zo hoeft te zijn, maarja omdat je niet in iemands hoofd kan kijken denk je van ja.

    En de andere keer is het weer zo dat je misschien niks door hebt...denkt dat opmerking gewoon als vriende gemaakt word en je daar bijvoorbeeld op ingaat en blijkt het echt gemeend te zijn. Ja dan gaat de ander denken dat het wederzijds is.

    Wat moet je dan nog??

    Daarom ben ik voorstander van zeg maar gewoon wat je wil. Dan hoef ik niet te denken en ga ik ook niet verkeerds denken etc..komen er ook geen misverstanden. Dan weet je tenminste waar je aan toen bent. En als het me niet duidelijk is wat er word bedoeld...hmm ja dan zal ik het denk ik vragen...wil geen zin in misverstanden.

  12. Quote:
    Op vrijdag 21 april 2006 06:52:16 schreef Michiel het volgende:

    [...]Inderdaad vaak als je een meisje vraagt of ze koffie met je wil drinken is het antwoord: ''Ik heb al een vriend'', dan heb ik zoiets van ''Daar vroeg ik toch niet om''. Dat verwachtingspatroon dat je direct iets zou willen is zo typerend, waar zou dat vandaan komen en waarom lijkt het er ook op dat het krampachtig in stand wordt gehouden?

    Ik heb dat ook...dat ik achter elk opmerking ga zoeken wat er mee word bedoeld. Maar bij mij is dat niet zo omdat ik perse denk dat diegene misschien iets met me zou willen...maar het is angst omdat ik niet weet wat diegene van me wil. En ik reageer er ook niet op van ik heb al vriend of wat, maar uit angst wijs ik het wel af. Of ik moet precies die persoon kennen..dus dat ik weet hoe die alles bedoeld zeg maar. Maarja dat zal bij andere denk ik wel anders zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid