Spring naar bijdragen

cloë

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door cloë

  1. Hoi elfje

    Je hebt gelijk het is helemaal niet gemakkelijk om iemand te vergeten waar je je hart voor opengesteld hebt. Maar langzamerhand lukt het beetje bij beetje die andere te vergeten, door dat ik hem ook niet meer hoor of zie.

    En wat die therapie betreft, mijn man zegt dat de beste remedie hiervoor is , is zoveel mogelijk praten tegen mekaar, open zijn voor elkaar, hij wou alles weten wat er gebeurt was, van naaldje tot draadje.

    Ik heb dan ook alles verteld, maar dan ook alles, dacht als ik met een schoone lei wil terug opstarten, moet hij alles weten.

    Het was en is nog steeds op bepaalde momenten moeilijk voor hem, maar hij wil kost wat kost zijn gezin bijelkaar houden. Het gaat nu inmiddels al wat beter bij ons, hoop dat alles weer op zijn pootjes terecht komt.

    Groetjes

  2. Wanneer je verliefd wordt op iemand anders , gaan jullie op een bepaald moment zo verliefd worden dat julie altijd samen willen zijn en gaan jullie zo gefrustreerd geraaken dat je het moet vertellen aan je partner,je niet anders meer kan. Jullie die gevoelens niet langer meer kunnen verbergen.

    Je kan dat niemand wijsmaken dat je je gevoelens onder controle kan houden, toch niet als je echt verliefd bent op iemand anders.

    Als je echt gevoelens hebt voor iemand anders heet dat liefde , maar als je je goed voelt bij iemand spreek ik eerder over een vriendschap.

    En uit jou verhaal marc zou ik eerder opmaken dat het om vriendschap gaat en niet om verliefd zijn. Want als je verliefd bent op iemand dan zoek je daar genegenheid mee, dan heb je niet liever dan dat die persoon je aanraakt.

    Alé zo denk ik daar toch over, maar wie ben ik hé verbaasd.gif

  3. Hoi marc 1968

    Je moet goed nadenken over het feit waar je mee bezig bent, ik kan je verzekeren dat het niet blijft zonder kussjes en knuffels. En eens jullie zover zijn, is het zeker moeilijk om mekaar te laten gaan, en dan zal je meer verdriet hebben dan als je er nu mee stopt. Heb dus ook een affaire gehad met iemand en ik was verliefd , zo verliefd ..., en ik zeg het je het is verdomd moeilijk om je dan over zo een persoon heen te zetten, verdomd moeilijk.crysmile.gif

    Dus denk er maar eens goed overna. Succes

  4. Hallo iedereen

    Het is voor mij ook de eerste keer dat ik hier op deze site ben. Heb me dan ook in zo een moeilijke situatie bevonden. Daarom dat ik mijn verhaal hier ook eens kwijt wil en zien wat jullie daarover denken.

    Ben een getrouwde vrouw van 35 met twee zoontjes van vijf en zeven jaar. Ben bijna tien jaar getrouwd.

    Een goed half jaar geleden ben ik iemand tegen gekomen op een fuif, heb er wat tegen gepraat en samen iets mee gedronken, mijn man was toen ook aanwezig. Die was er wel niet zo mee opgezet, dat ik een tijd met die andere stond te praten. Maar ik hoor het hem nog steeds zeggen , dat hij zich geen zorgen hoefde te maken , want dat die andere persoon niet tegen hem op kon.

    Een week later ging thuis de telefoon en het was dan ook die andere persoon die contact zocht met mij. Hij had dan ook mijn nummer opgezocht. Hijzelf is gescheiden en heeft een zoon van negen jaar oud. Hij vroeg of ik iets met hem wou gaan drinken, heb eerst afgewezen , maar hij belde een dag of twee erna terug, heeft me zijn nummer gegeven, heb de verleiding niet kunnen weerstaan en heb hem dan ook opgebeld. We zijn dan samen iets gaan drinken en ik ging hem dan ook regelmatig beginnen meer te zien. Ik was tot over mijn oren verliefd op die persoon, hij was het gewoon. IK heb dan ook op het punt gestaan om mijn man te laten vallen en een nieuw leven op te bouwen met die andere persoon. Heb op een dag alles opgebiecht aan mijn man, die was er zo kapot van, we hebben uren en uren zitten praten. Ikzelf ging er ook totaal onderdoor.Uiteindelijk heb ik dan ook voor mijn gezin gekozen. Die andere persoon heeft het niet goed opgepakt en me dan ook voor alles en nog wat uitgescholden, wat ik niet goed snap als je echt verliefd bent op iemand, maar aan de andere kant kan ik het best snappen dat hij met een gebroken hart achter blijft. Heb nu inmiddels twee weken geen contact meer bij die andere persoon, maar het is verdomd moeilijk.

    Ik heb eigenlijk alles wat ik moet hebben, maar mijn gevoelens voor mijn man zijn over, heb dat ook verteld tegen hem. Hij steekt dan ook veel tijd in zijn werk, is weinig thuis en daarom blijft het werk hier ook allemaal liggen, en moet ik voor alles opdraaien.

    Tijdens onze gesprekken heb ik dan ook tegen hem gezegd dat ik me 100% wil inzetten voor mijn gezin; maar dat hij dan ook zal moeten veranderen en zich meer moet inzetten voor ons.

    Hij doet heel goed zijn best en hoop dat het ook zo zal blijven.Ik hoop dat mijn gevoelens tegenover hem nog gaan terug komen, maar als hij zo blijft verder doen zal dat zeker geen probleem geven.

    IK heb voor mijn eigen uitgemaakt dat ik meer voor mijn eigen moet opkomen en als alles weer wordt zoals een tijd terug,dat ik voor alles alléén kwam te staan, dan zal ik mijn conclusie daar moet uittrekken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid