Spring naar bijdragen

The Empire

Members
  • Aantal bijdragen

    213
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door The Empire

  1. Mijn oom en tante hebben ongeveer 2 jaar terug een kindje uit Zuid-Afrika geadopteerd. Afgelopen oktober gingen zij hun 2e kindje ophalen, en mijn neefje ging natuurlijk mee.

    Ik stond ze op te wachten toen ze terug kwamen, en ik zag mijn neefje de deur uit komen en het eerste wat hij zei was (en hij sprong echt bijna een meter de lucht in) Ik heb een zusje!!! En ze is net zo bruin als ik!!!

  2. Ik ga niet veel doen die avond. Wij verkopen op mijn werk vuurwerk, dus ik werk 29, 30 en 31 december 12-16 uur per dag (zijn van 8-8 geopend + opruimen erna) dus ik zal lekker moeten doorlopen.

    Tegen de tijd dat we klaar zijn krijgen we een gratis een tas vuurwerk mee en dan laat ik dat mijn vriend mooi afsteken en ga ik vanuit mijn bed heerlijk toekijkenpuh2.gif.

    P.s. voor de belangstellenden... ik werk bij de Welkoop. Via onze site kan je doorklikken naar de site waar je het vuurwerk kan bekijkenpuh2.gif...

  3. Jah zeker wel. T zijn echt super beesten. In het begin vond ik al die beesten van hem maar niets, maar nu begin ik het ook leuk te vinden.

    Hij heeft ook ridderanolissen. Eerst een koppeltje, maar toen was het vrouwtje dood gegaan. Toen vonden we in het terrarium ineens eitjes. En die kwamen uit!! Dat is echt uitzonderlijk bij die beestjes. Nu heeft hij weer een koppel, dus we hopen dat er weer nakweek komtknipoog_dicht.gif.

  4. Mijn vriend heeft twee Regenboogboa's. De ene is zo'n 1,80 m en de andere 1,50 m. En ja... ook deze beesten eten ratten. Mijn vriend fokt ze voor zijn slangen.

    Maar hij heeft geen slangen omdat hij het leuk vindt om te zien hoe ze eten hoor. Hij is vanaf dat ie kon lopen al gek op alle reptielen, amfibieën etc.

    Enfin... dit zijn ze... Je zie twee koppen, de ene heel licht omdat ie aan het vervellen is.

    cencen1.jpg

  5. Was jij erbij? Was ik erbij? Heb jij er wat mee van doen? Alle mensen die tot nu toe hebben geleden onder de zonde... Hadden die er wat mee van doen? Nee... Maar toch zijn zij de dupe ervan geworden. Waarom? Dat weet ik niet. Ik weet wel dat Adam gewaarschuwd was, en dat zijn ongehoorzaamheid menselijk was. Als jij of ik daar had gestaan hadden we ook moeten falen.

    Maar ik snap dat je dat onrechtvaardig vind. Alleen als God zelf het in je hart werkt, kan je hiermee leven en verder bouwen.

    Quote:
    Of het kan afleiden tot een afkeer van God en geloofsafval...

    Dat is de keuze van de mens zelf. God biedt een uitweg, en een helpende hand. Het is aan de mens om die aan te nemen of niet.

  6. Adam wordt gezien als de eerste persoon van het mensdom. God heeft Adam geschapen, en dus ook in zekere zin jou of mij. En dan niet persoonlijk maar door Adam.

    God wordt geacht volmaakt te zijn... Dat heb je helemaal juist. Maar de wereld die Hij gemaakt heeft, is door Adam in de zonde gevallen. Het gevolg van deze zonde is dagelijks om ons heen te zien. Onder andere in de gevallen die jij opnoemt.

    God is tot op de dag van vandaag nog zeker betrokken bij Zijn schepping en de mens. Niemand kan God's bedoelingen doorgronden, maar ik geloof dat God niets zonder reden doet. En als een mens niet gezond geboren wordt wil dit niet zeggen dat het geen mooi schepsel van God is. Het kan ook juist leiden tot een groter geloof en respect voor Zijn almacht voor de ouders of betrokkenen.

    Niemand kan God's werken doorgronden... ook niet bij de vorming van embryo's tot mensen. Het blijft verborgen in Zijn almacht, maar wie met mij in de Heer gelooft, vertrouwd op Zijn almacht en alwetenheid. De Heer zal niets doen toekomen wat Zijn kind niet aan kan.

  7. The Matrix vond ik goed, Terminater vond ik persoonlijk wat minder.

    Ik hou wel van zulk soort films. Gewoon omdat ik het wel leuk vind en omdat ik het interressant vind wat andere mensen denken wat er aan het eind van de wereld en erna gaat gebeuren.

  8. Empire [the ~]

    -Keizerrijk [het ~]

    Empire [the ~] (nation)

    -Staat [de ~ (m)]

    -Land [het ~]

    -Rijk [het ~]

    -Natie [de ~ (v)]

    Met andere woorden: Gods koninkrijkknipoog_dicht.gif

    Vooral deze betekenissen sprongen er voor mij uit:

    Keizerrijk: een mooie vergelijking met God's Koninkrijk

    Land: Het beloofde land

    Rijk: Als je het Koninkrijk mag beërven = Dan voel ik me rijk

  9. Ik heb een super leuke baan (nu 10 mnd.) fulltime bij de Welkoop (Bekend als Welkoop boven de rivieren, en bekend als Boerenbond onder de rivieren). Ik werk daar als Verkoopmederwerkster A. Is een super leuke winkel. Heeft alles te maken met Buitenleven, Dierenleven, Buitenklussen. Dus echt een plattelandswinkel. Je kan er van alles krijgen: van dierenvoer tot boortollen, meststoffen en tuinmeubelensmile.gif.

    Ik doe het met veel plezier, maar moet eerlijk zeggen dat het ook is omdat ik geld nodig hebknipoog_dicht.gif.

    Mijn droombaan is om een eigen paardenstal op te zetten en daar fulltime in te werken. Maar dat gaat er voorlopig niet inzitten. Misschien een klein adviesbureautje voor paardenhouderij.

  10. Hallo Crediblers,

    Na een lange tijd van afwezigheid ben ik weer aanwezig. En hoop weer lekker mee te kunnen discussiëren op dit forum. big-smile.gifyes.gif

    Voor de mensen die mij niet of niet meer kennen:

    Ik ben Joëlle, ondertussen 20 jaar oud, werkzaam bij de Welkoop in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Vorig jaar mijn studie afgerond, en sinds anderhalf jaar belijdend lid van de Gereformeerde Gemeente te Moerkapelle.

    Groetjes...

    Joëlle

  11. Ik heb ook lenzen van Hans Anders gehad, maar aangezien ik hooikoorts heb en dus hele droge ogen, werkte het echt niet bij mij. Verschillende vloeistoffen geprobeerd, maar t ging echt niet. Ik ben maar weer overgestapt op een bril. Vind ik veel prettiger.

  12. @joos: Ik heb ook maanden buikpijn gehad. Toen kreeg ik bij de dokter te horen dat ik een spastische darm heb. Ik moest vezels door mn drinken doen maar dat hielp niet dus nu leef ik nog met veel buikpijn nosmile.gif. Maar jah... ik hoop dat t bij jou wat anders is.

    En waar ik nu mee zit, is dat ik waarschijnlijk t net niet ga redden met mn rijbewijs halen. Had genoeg gespaard dacht ik, maar er zijn onverwacht nogal wat kosten bij gekomen.

  13. Quote:
    Op vrijdag 21 juli 2006 11:15:42 schreef Groninger het volgende:

    [...]

    rofl.gif

    Dit zijn de opmerkingen waar ik van hou

    Haha, ik wist niet waar ik moest kijken... Iedereen keek me zo raar aan, en ik maar rooier worden. En t ergste was nog dat ik bij iemand uit de groep bleef slapen, en dat ik op de wc zat toen t smsje kwam. Dat meisje heeft dat smsje gelezen... en nou jah, dan kan je wel bedenken wat er gebeurdebloos.gif

  14. Bij mij ging het in een soort stormloop. Toen het verenigingsseizoen begon, had ik bijna geen contact met mensen uit mn eigen kerk. Ik werd uitgenodigd door mijn buurmeisje in hun vriendengroep. Een groep met 10 meiden en 2 jongens. Met die groep ging ik naar jeugdvereniging e.d. Na een week dat ik in de groep zat, was er een soosavond. En mijn vriend en zijn beste vriend waren aan het tafelvoetballen, maar zijn vriend had een kapotte hand. Dus vroegen ze of ik mee wilde helpen. (Had ik door kunnen hebben maar goed, ik had nix in de gaten). Dus stond ik daar tussen 2 jongens te tafelvoetballen.

    Daarna gingen we die dag erna met de groep een spelletje doen bij mijn vriend thuis. Party & Co. Toevallig zaten ik en mijn vriend naast elkaar, maar niet bij elkaar in de groep. Ik moest verliefd uitbeelden, en ik wist niet hoe ik dat moest doen... Toen zei hij: Je mag mij wel als voorbeeld gebruiken. Ik natuurlijk knalrood, want ik vond m wel leuk.

    Ik was net een kwartier thuis en toen kreeg ik een sms. Hij vond me leuk, en vond dat ik lief bloosde... Ik nog nix in de gaten hebben natuurlijk. Die week erna hebben we ongeveer 200 smsjes over en weer gestuurd. Dinsdag moest en zou hij mee om foto's op te halen. Toen hebben we 2 uur gepraat...

    in november... k was helemaal bevroren. We hadden een afspraak gemaakt voor die vrijdag om film te kijken. Dat hebben we gedaan en toen heeft hij me gevraagd. We hebben nog tot 3 uur s'nachts rondgelopen.

    Ik kende hem goed en wel 2 weken... Maar ik hou nu zo ontzettend veel van m. Het gaat niet altijd even lekker, maar ik kan m niet meer missen.

  15. Daar gaat dit topic niet over.... t gaat over de vraag of de Thora geheel t werk van Mozes was...

    Maar goed... daar heb je misschien gelijk in, maar Mozes was er wel, en God heeft tot hem gesproken, dus over t algemeen kan je zeggen dat de Thora in het geheel t werk van Mozes was.

  16. Quote:
    Het is nu juist de vraag of de Thora in haar geheel het werk van Mozes is...

    Ja dat is geheel het werk van Mozes... Maar dat wil niet zeggen dat hij het ook heeft geschreven. Het is doorgegeven. Alles wat in de Thora staat beschreven is van mond tot mond voortgegaan tot degenen die het opgeschreven hebben. En idd kan Mozes niet zijn eigen dood hebben beschreven, maar degenen die zijn verhalen hebben opgeschreven, hebben informatie gegeven over zijn dood.

    Misschien een stukje verduidelijking...

    Groeten

  17. Ik vind het een heel goed idee... Ik werd hiernaar verwezen door iemand die reageerde in mijn topic, waar ik uitleg dat ik ook hier een probleem mee heb. Ik ben ook zeker van plan om het te gaan volgen...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid