Spring naar bijdragen

Doortje

Members
  • Aantal bijdragen

    1.653
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Doortje

  1. Hey Kelsey,

    Ik vind het een goeie actie.. je zou diverse kerken in de buurt kunnen aanschrijven om te vragen of ze betrokken willen zijn bij de project.

    Spreek je binnenkort misschien wel weer een keertje...

    Groetjes van je ongeveer-buurmeisje Wendy

  2. Wij zijn inderdaad met onze projectgroep met rolstoelen het park ingeweest, maar omdat wij gezond zijn ervaren we dingen waarschijnlijk toch net iets anders dan mensen die dagelijks/bij lange afstanden/etc. gebruik maken van een rolstoel. Daarom willen we juist van deze groep mensen, maar ook van mensen die met iemand in een rolstoel naar Artis geweest is weten wat ze van de toegankelijkheid vinden, wat is goed, wat moet verbeterd worden etc.

    Ik heb ook al in het park enquetes afgenomen, maar dat zijn er nog niet genoeg, vandaar ook mijn vraag.

    Groetjes Doortje

  3. Hoi,

    Ik ben een vierdejaars student Ergotherapie aan de hogeschool van Amsterdam. Op dit moment ben ik bezig met een vrije keuze module (minor). Voor deze module ben ik samen met mijn projectgroep bezig met een onderzoek over de rolstoelvriendelijkheid van Artis. Om een beeld te krijgen wat rolstoelgebruikers vinden van de rolstoelvriendelijkheid van Artis heb ik een aantal vragen opgesteld. Mijn vraag is of degene die pas met de rolstoel (of met iemand in een rolstoel) naar Artis geweest onderstaande vragen zouden willen beantwoorden. Ik weet niet of hier veel mensen zijn die mij kunnen helpen maar 't valt altijd te vragen natuurlijk.

    Alvast bedankt!

    Groetjes Doortje

    1) Rijd jij zelf met de rolstoel of wordt je geduwd door een begeleider?

    2)Wat vind je van de toegankelijkheid van de gebouwen in Artis? Kun je een rapportcijfer geven? Waarom geef je dit cijfer?

    3)Heb je alle informatieborden bij de dierenverblijven kunnen lezen? Waar wel en waar niet?

    4)Wat vind je van de toegankelijkheid van de invalidentoiletten? Kun je hier een rapportcijfer voor geven? Waarom geef je dit cijfer?

    5)Wat vind je van de toegankelijkheid van de restaurants? Kun je hier een rapportcijfer voor geven? Waarom geef je dit cijfer?

    6)Wat vind je van de paden in Artis? Kun je hier een rapportcijfer voor geven? Waarom geef je dit cijfer?

    7)Wat vind je in het algemeen van de toegankelijkheid van Artis? Kun je hier een rapportcijfer voor geven?

    Waarom geef je dit cijfer?

    8)Heeft u gebruik gemaakt van de invalidenparkeerplaatsen? Waarom wel/niet? Waren de invalidenparkeerplaatsen dicht genoeg bij de ingang van Artis?

    9)Heb jij suggesties hoe Artis rolstoelvriendelijker kan worden?

  4. * Doortje gaat ook weer eens een kijkje nemen in de ballenbak nu haar pc het weer goed doet big-smile.gif

    * Doortje vindt het maar leeg.. is het ballengevecht nu al weer voorbij??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid