Spring naar bijdragen

Balaams Miracle

Members
  • Aantal bijdragen

    253
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Balaams Miracle

  1. Quote:

    Iedereen is daar arro
    rofl.gif
    ik begon zelf gelijk ook al arrogant te worden
    devil.gif
    .

    Ik ben niet vaak op GN, ik post er heel af en toe en met enorme tussenpozen. Ik ken er ook een paar mensen van en ik kan je verzekeren dat lang niet iedereen daar arrogant is, al zitten er zeker wel een paar tussen.

    Wel zullen ze je uitproberen, vooral als je dingen zegt die in hun ogen fout zijn (dingen zoals "ik ben elf en ik wil gottik worden want ik houd van Witte Tempteesje en ik wil dood").

    Geen idee wat jij gedaan kan hebben, want ik heb (nog) niet gekeken.

    Quote:

    Dat was het enige nederlandse gothic forum dat ik eigenlijk kon vinden..?

    Het andere NL-talige Gothic forum is te vinden als je op Google of een andere zoekmachine gaat zoeken naar "Dutchgothic forum".

    Quote:
    Wat ik bedoel: Ik voel me al aardig politicus op dit gebied, ik luister dus al niet meer naar de meningen van anderen.

    Een goed politicus doet dat echter wel...

  2. Quote:

    * Raido roept STERFFFFF naar markvand

    Het is in elk geval bijbels. Zie Romeinen 6:3-11. smile.gif


    Samengevoegd:

    Quote:

    Subcultuurgedoe lijkt me pas slecht en kunstmatig als je je in bochten gaat wringen om er in thuis te horen, en je gaat afsluiten voor andere dingen. Wanneer je je bijvoorbeeld niet meer durft vertonen in niet-zwarte kledij omdat je dan denkt dat je niet 'echt' bent bijvoorbeeld, of wanneer je slaafs elke groep die op gothicfeestjes gedraaid wordt gaat adoreren. Je moet jezelf kunnen zijn en je eigen identiteit kunnen ontwikkelen, maar dat kan best vanuit een bepaald hokje, zo lang dat hokje geen gevangenis wordt.

    worshippy.gif

    Als ik niet al getrouwd was, had ik je ten huwelijk gevraagd! smile.gif

    Ik hoef namelijk zelden meer wat te zeggen omdat jij mijn ideeën over het algemeen uitsteekbaar verwoordt.

    Even een test, aan welke kleur denk ik nu? hamer.gif

  3. Quote:

    Dat was iets wat mij ook nogal opviel in die samenvatting, stond iets over dat goths bloed drinken ofzo, en dan zei de auteur dat geen van de goths die hij gesproken had zei dat ze dat zelf ooit deden.

    Ik drink wel bloed. Een keer per maand kom ik met een groot aantal van mijn broeders en zusters bij elkaar om het bloed van onze Meester te drinken en Zijn vlees te eten.

    Opvallend is dat niet aleen Goths daar aan meedoen. Sterker nog: het grootste deel van de deelnemers heeft helemaal niks met de Goth scene te maken maar zijn zakenmensen, huisvrouwen, vaders, moeders, enzovoorts. Er bevindt zich zelfs een dominee en een stel kerkoudsten onder diegenen die aan dit ritueel meedoen!

    Dit ritueel noemen wij trouwens "het avondmaal" en is gebaseerd op een tekst uit ons heilige boek. Deze tekst staat bekend als de eerste brief aan de Corithiers, hoofdstuk 11, verzen 23 tot en met 34.

    Quote:
    ... ik kan me voorstellen dat je met een beetje 'goede' wil ook van een degelijke scriptie een samenvatting kan maken die kant noch wal raakt als je een beetje selectief omspringt met waar je op in gaat. Ook de schandalige schrijffouten enzo zijn misschien te wijten aan de samenvatter, en niet aan de heer Zevenbergen zelf.

    BM, jij geeft de indruk dat je de hele scriptie gelezen hebt, is ze qua niveau vergelijkbaar met die samenvatting die Gorthaur postte?

    Ik heb je gemaild voordat ik de reply postte. Ik weet nu niet of de mail is aangekomen of niet, maar zo niet, kun je me dan zelf even mailen vanaf mijn website? (zie mijn profiel).

    Ik kan je echter een ding verzekeren, de scriptie is vergelijkbaar met de samenvatting (die overigens door Zevenbergen is goedgekeurd).

    Voor wat betreft de schrijffouten, daar heb ik niet op gelet. Ik was te zeer bezig met me op te winden over de valsheid waarmee het schrijfsel was opgesteld.

  4. Quote:

    [...]

    Mijn informatie over Gotic haalde ik uit een scriptie van een student aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, Faculteit Godgeleerdheid, afstudeerrichting Godsdienstwetenschappen.

    Pfff... Jij baseert je op dat afstudeer vod van R.H. Zevenbergen?

    Ik zeg met opzet "vod" want meneer heeft niet eens de moeite genomen om werkelijk onderzoek te doen naar de Gothic scene.

    Hij beweert zich een jaar in de Gothic scene bewogen te hebben, maar vond het blijkbaar niet nodig om dat in zijn 113 paginas tellende scriptie te vermelden.

    Bronvermelding in de tekst is iets wat elke serieuze wetenschapper ook niet zal na laten, maar hij stelt zichzelf (en blijkbaar ook zijn docenten) tevreden met een bibliografie waar de novellen van Anne Rice en de occulte boeken van Alistair Crowley opvallend vaak genoemd worden.

    Het is overduidelijk voor iedereen die ook maar heel even met een of meer Goths hebben gesproken dat hij zijn eigen vooroordelen en stereotypen op schrift heeft gesteld en alles wat buiten dat beeld viel classificeerde hij dan maar als "niet echte Gothic".

    Dat is geen wetenschappelijke benadering, dat is op zijn best pseudo-wetenschap.

    Ware wetenschapers verifieren de theorieen en stellingen aan de hand van de feiten en als de feiten niet overeen komen met de theorie, dan moet de theorie bijgesteld worden.

    Maar wat Zevenbergen heeft gedaan is de feiten aangepast en geinterpreteerd zodat ze aan zijn theorieen en zijn vooringenomen standpunten voldoen.

    R.H. Zevenbergen heeft zichzelf door zijn werkwijze, waarvoor hij overigens geen verantwoording wenst af te leggen, in hetzelfde kamp geschaard als Erich von Däniken (zie link ) die op gelijke manier pseudo-wetenschap bedreef en nog steeds bedrijft...

  5. Quote:

    Om Gotic te zijn moeten er emoties worden gekoesterd die de hoofdcultuur als negatief ervaart en dat is soms zoals je zegt melancholie,maar ook haat en wraak enz... de rode draad bij dit alles is een en al depressie.

    Och, wist je nou maar waar je het over had...

    Je doet nogal boute uitspraken en spuit compleet waanzinnige stellingen zonder ook maar een enkele keer aan te geven waar jij je "wijsheid" vandaan hebt. Ik kan daarom alleen maar aannemen dat jij jouw stellingen op je eigen vooroordelen en de bestaande stereotypes baseert en die vervolgens aanneemt als zijnde de absolute waarheid.

    Wat voor argumenten of bewijzen een ander ook zal aandragen om je van het tegendeel te overtuigen, jij zal altijd blijven geloven in je eigen gelijk en daarom is een discussie met jou is ten enen male zinloos. Je zal gewoon weer een andere kreet met grote stelligheid verkondigen en zo volharden in je volslagen ongefundeerde opvattingen.

    Ik zal dan ook niet ingaan op jouw compleet uit de lucht geplukte stellingen. Niet zolang jij je onwetendheid uit in het proclameren van dat soort stellingen in plaats van normaal vragen te stellen om je onwetendheid te verhelpen.

  6. Quote:

    [...]

    [...]

    In de URL bleek een spatie te zitten op een plek waar hij niet hoorde, vandaar dat hij het niet deed.

    Maar goed, die site heb ik dus gebouwd en ben daar de laatste tijd weer iets actiever mee bezig. Zo ben ik die artikelen uit Trouw nu ook naar het Engels aan het vertalen en ben ik de site hier en daar ook wat meer aan het invullen.

    Ik heb destijds zelf bij God's Pleasure gezeten en ben daar niet geheel ongeschonden uitgekomen en ik was helaas niet de enige.

    Er zijn nog steeds mensen die met de littekens uit die tijd rondlopen en die hun verhaal niet goed kwijt kunnen. Voor die mensen heb ik de site in eerste instantie gebouwd. Ook is het mijn doel om via de site mensen wereldwijd te informeren over wat er destijds in Utrecht is gebeurd zodat ze weten waar ze op moeten letten in de omgang met Edwin, dit voor het geval er geen verandering heeft plaatsgevonden in Edwin.

    Het is niet zo dat ik alleen interesse heb in de negatieve verhalen, maar graag zou ik ook wat positiefs horen over Edwin. Jammer genoeg is dat nog moeilijker te vinden dan de negatieve verhalen.

    P.S. Het is mogelijk dat in de toekomst de website wordt verplaatst naar een andere server, maar de URL waarmee je de startpagina kan vinden zal gelijk blijven, dat is http://bnb.4-all.org. Mocht je iemand kennen die vroeger bij God's Pleasure heeft gezeten dan zou ik het leuk vinden als je hem of haar zover zou kunnen krijgen om contact met me op te nemen via de site.

  7. Quote:
    Op donderdag 23 november 2006 20:29:21 schreef jaleez het volgende:

    ik heb eigenlijk heel lang naar gothic geluisterd

    Werkelijk? Welke bands?

    Overigens zie ik in jouw profiel dat je 16 bent, dus zo heel lang kan dat ook niet geweest zijn.

    Quote:
    zat helemaal in de scene

    en was eigenlijk ook de enige christen

    Dan heb je niet goed gezocht, het BARST van de Christenen in de Goth scene. Maar dan moet je wel zoeken.

    Quote:
    ik heb uit eindelijk als christen besloten te stoppen met het hele gothic gebeuren. en ik moet zeggen dat ik me daarna beter dan ooit heb gevoeld.

    ik besefte opeens ook dat de hele dag door gothic luisteren (maar vaak ook niet gothic-bands maar die wel door die mensen worden geluisterd) gewoon deprimeerd.

    Kijk, als je jezelf een tot bepaald genre gaat beperken zonder dat het werkelijk jouw smaak is, geen wonder dat je er dan depressief van wordt.

    Als ik de hele dag naar naar Hillsong, Michael W. Smith of Toby Mac of zo zou gaan luisteren omdat ik denk zo door bepaalde personen geaccepteerd te worden of omdat ik denk 'dat het zo hoort', dan ben ik ook binnen no time depressief want het is niet mijn ding (als het de jouwe wel is, prima, geen kwaad woord over die artiesten of over jouw smaak).

    Voor mij is duidelijk dat:

    - Het al niet jouw echte muzieksmaak was om mee te beginnen.

    - Dat je vij gevoelig bent voor (geestelijke) invloeden in muziek, dus als het al jouw smaak was geweest had je als Christen beter naar de Christlijke alternatieven kunnen luisteren in die genres.

    Quote:
    het had zon invloed op me en ik heb uit eindelijk gekozen de toch ''duistere'' wereld te verlaten. en dan kun je wel zeggen dat het niet duister is (heb ik erg lang volgehouden) maar op een gegeven moment besefte ik gewoon dat het me wel van God vandaan hield.

    dus hele goede keuze geweest. maar of je daar zelf in blijft moet je zelf weten natuurlijk

    Weet je, een van mijn meest duistere periodes in mijn leven was toen ik net tot geloof was gekomen. In die tjd dacht ik dat ik alleen nog maar naar Opwekkingsiederen mocht luisteren. Belachelijk natuurlijk, dat weet ik nu.

    Maar goed, het alleen maar luisteren naar die opwekkingsliederen maakte mij enorm ongelukkig omdat ik de muziek domweg niks aan vond, al maakte ik mezelf wijs dat dat wel zo was (goed, er zijn twee of drie opwekkinsliederen die ik nog steeds leuk vind). Ik heb dus wel een beetje een voorstelling van hoe dat bij jou is gegaan.

    Later kwam ik erachter dat er Christelijke punk bestond. Prachtig, want dat was precies mijn genre destijds. Zodra ik terugging naar het genre dat ik wel leuk vond ging het een stuk beter met mij. Net zoals dat nu met jou het geval is.

    Enneh, nog even over alles wat hierboven staat: het is natuurlijk niet mijn bedoeling om l*llig tegen je te doen. Ik herken het gewoon, maar dan precies omgekeerd en daardoor weet ik ook dat het niet komt door Gothic dat je je ongelukkig voelde, maar omdat je jezelf iets aanmat dat niet bij je paste.

    En nu? Nu luister ik naar van alles. Ik heb spul van unblack metal tot punk tot gothic tot industrial en nog meer. En het mooie is dat waar ik voornamelijk naar luister van Christelijke bands is en het gaat uitsteekbaar... ehh.. uitstekend met me.

    Sinds ik me niet meer kleed zoals "men" van mij verwacht en ik gewoon luister naar de Christelijke varianten van de genres die ik leuk vind ben ik dichter naar God toegegroeid omdat ik me niet meer druk maak over wat anderen van me denken.

    Ik luister soms ook naar niet-Christelijke muziek, maar bij Christelijk voel ik me wel het meest op mijn gemak en dit zal ongetwijfeld ook voor jou opgaan, welke kleding- en muzieksmaak je ook hebt.

    Om met Shakespeare te spreken: "weest getrouw aan uzelve" en meet jezelf nooit meer iets aan dat niet bij je past. Of dat nu muziek is of kleding, een houding of een beroep. Want als het niet bij je past, zul je er nooit gelukkig in kunnen zijn.

  8. Quote:
    Op zaterdag 18 november 2006 11:05:00 schreef wijnand het volgende:

    heb jij een cd van novachild balaam.. want hun zijn gestopt he. Dus je kan nergens meer nummers van hun vinden, ja 1 nummer... "come Spirit come" wat overigens een vet nummer is. Maar dat is zo'n beetje alles.

    Ik heb zelf maar 2 nummers, Hell Flower en Grace.

    Ik heb nog wel een paar links naar hun officiele MP3 paginas, dat zijn deze:

    link

    link

    link

    maar daar is ook niet zo heel erg veel meer te vinden (3 nrs in totaal). In elk geval kun je het daar wel horen...

  9. Quote:
    Op vrijdag 17 november 2006 16:22:12 schreef wijnand het volgende:

    Nou niet echt.. gretchen ken ik wel... maar het is toch anders (duh
    puh2.gif
    )...

    ik vind het nummer van LC juist gaaf (swamped) vooral door haar stem
    puh2.gif
    die gebruikt ze daar heel vet....

    Ik heb dat nummer even gedownload en ben in mijn colleectie op zoek gegaan naar spul dat er misschien in de verte wat op lijkt. Helaas is er niet zoveel dat je ermee kan vergelijken. Heel misschien Fountain of Tears en/of Nova Child. Meer dan dat kan ik ook niet verzinnen.

  10. Quote:
    Op woensdag 15 november 2006 15:15:41 schreef wijnand het volgende:

    lacuna coil - swapped

    Is er een christelijke variant hiervan? Dat zou wel heel gaaf zijn
    big-smile.gif

    Ik ken Lacuna Coil niet zo goed, maar ik heb mensen Gretchen met LC horen vergelijken.

    Ik weet alleen niet of die vergelijking wel opgaat...

  11. Quote:
    Op maandag 30 oktober 2006 22:36:35 schreef Pius_XII het volgende:

    [...]

    laatst kwam een vriend van mij, die een ware eindtijdgelovige is, me vertellen dat NEAL MORSE NIET ECHT BEKEERD IS!!! Als bewijs kwam hij aanzetten met een afdruk van Neal's webpagina waar in kleine lettertjes helemaal onderin een embleempje stond met de letters 'gnosis'

    "Onderzoekt alles en behoudt het goede", weet je nog wel?

    Kijk liever zelf even op de website van Neal Morse (http://www.nealmorse.com) en controleer het even. Wijs ons vervolgens waar het staat en vooral in welke context.

    Dat is natuurlijk al aangenomen dat het er inderdaad staat, ik heb in elk geval niks kunnen vinden dat er in de verste verte op lijkt.

    Op dit moment is jouw verklaring van een vriend die jou een uitdraai van een site liet zien die van Neal Morse zou wezen vergelijkbaar met "ik heb gehoord dat een vriend van de tante van de moeder van mijn overbuurvrouw... (vul maar wat in)". Vooral omdat je blijkbaar niet zelf even bent wezen kijken of het er inderdaad ook werkelijk staat en indien aanwezig, wat het dan is.

    [EDIT]

    Ik heb even ge-Googled en vond een muziek website die "Gnosis" heet. Zij hebben een review gedaan van de Transatlantic, een project waar Neil aan mee heeft gedaan.

    Ik heb nog steeds geen embleempje met "Gnosis" erop gevonden, maar als het er wel is, dan zou ik niet raar staan te kijken als het een link is naar de site die ik net heb gevonden. Het is namelijk heel normaal om als dank voor een review een link te plaatsen naar de site die waar de review staat.

    [/EDIT]

  12. Quote:
    Op zondag 29 oktober 2006 17:41:56 schreef LaRosa het volgende:

    @ Balaam: ik ben onder de indruk van de hoeveelheid muziek die jij kent! Waar heb je al deze kennis opgedaan?

    Heh, als je de webmaster bent van de site met (zonder overdrijven) de grootste verzameling links naar dark underground bands met een Christelijke achtergrond (zie mijn sig of in mijn profiel), dan leer je wel het een en ander kennen. smile.gif

    Nu ik trouwens een wat beter beeld heb van wat je leuk vindt, heb ik nog een paar tips voor je die je mag opzoeken, misschien heb je er wat aan:

    - Kemper Crabb (medieval) link en link

    - Omnos (dark acoustic) link

    - Oracles of God link

    en als laatste:

    - Love of the Creator link

    De laatste is nog maar een erg vers project, maar klinkt wel goed, gelet op hoe kort ze nog maar bezig zijn.

    Ik moet trouwens wel zeggen dit dat alle bands zijn in deze hoek die ik ken/heb. er is vast wel meer, maar dan zal ik daar even en tijdje achteraan moeten.

    Samengevoegde post 30-10-2006 13:06:24:

    Quote:
    Op zondag 29 oktober 2006 20:30:26 schreef Leidenschaft het volgende:

    Of het nou gaat om jonge satansaanbidders of lange jurken, kastelen en fantasy, ik hoef het niet. Kastelen met vrouwen van duistere verlangens hebben wel iets, maar de manier waarop het in gothic wordt gepresenteerd vind ik helemaal niks.

    Ik denk dat iemand even terug moet naar de index en alle topics over Gothic maar weer opnieuw moet lezen...

  13. Quote:
    Op maandag 23 oktober 2006 20:52:05 schreef LaRosa het volgende:

    Balaams' Miracle, hoe ga jij om met niet-christelijke gothic muziek? Die kan soms behoorlijk satanisch zijn...luister je het dan niet, of toch wel, maar dan puur voor de muziek?

    Niet-Christelijke (dus neutrale) muziek heb ik vrij weinig moeite mee, al geef ik wel altijd voorrang aan de Christelijke varianten. Zo had ik tot een tijdje terug wel het een en ander aan seculier spul, maar omdat ik ruimte tekort kwam, heb ik dat eraf gegooid. Kwestie van prioriteiten stellen he? :-)

    Echter, wanneer de muziek of de artiest zelf ronduit satanisch is ga ik het zoveel mogelijk uit de weg, maar soms kan dat niet, bijvoorbeeld als je op een feestje bent of zo. Of als ik iets heb gedownload waarvan ik pas later achterkom dat het satanisch is, dan mieter ik het zonder pardon van mijn PC af, hoe mooi de muziek ook kan zijn. Dat had ik bijvoorbeld met... ehh... ik geloof Mephisto Waltz maar weet dat niet meer heel zeker (is alweer even geleden) want als de denkbeelden/ideologieën/religie/wat dan ook rechtstreeks tegen mijn geloof ingaan, dan kan ik er niet met een goed geweten naar luisteren en als ik er niet naar luister, dan heeft het ook geen zin om te bewaren.

    Quote:
    Ik heb vandaag een CD gekocht waar ik wel blij mee ben, Le Serpent Rouge van Arcana. Helemaal instrumentaal, en moooi....

    Maar ik weet niet of dit binnen de definitie van gothic alhier gedefinieer valt
    engel.gif
    Het komt iig uit het gothic-rek van de cd winkel
    puh2.gif

    Tja, hoe moet je Arcana noemen? Ambient? Ethereal? Medieval? Gothic? Er zit van alles wel wat in.

    Als Arcana Christelijk was geweest, dan had ik het op mijn site wel onder Gothic geplaatst. Maar alleen omdat het daar beter past dan in de andere genres op mijn site.

    Hetzelfde heb ik gedaan met Frolic en Lycia {de vette woorden zijn links) en als je van Arcana houdt, dan denk ik dat die twee je ook wel zullen bevallen.

    Moeilijk soms, genres benoemen...

  14. Quote:
    Op maandag 23 oktober 2006 15:19:39 schreef anastasia het volgende:

    [...]

    Maar dat geldt voor elke kledingstijl
    widegrin.gif
    God heeft nooit kleding bedacht, integendeel
    puh2.gif

    Je hebt honderd procent gelijk.

    Kleding is dus niet van de Heer. Ik kan daarom maar 1 conclusie trekken en dat is om voortaan bloot over straat te gaan. puh2.gif

    Ik wou alleen dat ik dat bijbels kon onderbouwen party.gifknipoog_dicht.gifclown.gifhamer.gif

    Maar goed, terug naar het onderwerp (anders krijgen we mopperende mods): Sinds ik in de Goth scene zit, heb ik juist het gevoel dichter bij God te leven. Ik weet dat dat voor sommigen moeilijk is voor te stellen maar het is echt zo.

    Natuurlijk zal dit voor niet iedereen opgaan, maar ik ben in de scene helemaal op mijn plek. Ik vind de muziek kicken (vooral de Christelijke varianten :-)), de mensen zijn mooi, de sfeer is gezellig, er wordt nauwelijks drugs gebruikt, aggressie komt zelden tot nooit voor, je mag helemaal jezelf zijn al betekent dat dat je in een roze tutu rondloopt en zo is er wel meer dat ik heerlijk vind aan de scene.

    Maar bovenal vind ik het fijn dat ik geen rare blikken of opmerkingen krijg als men erachter komt dat ik Christen ben, hooguit reageert men verrast en vragen ze of ik dan ook naar de kerk ga. Soms komen er nog meer vragen achteraan die ik dan natuurlijk graag beantwoord, maar als er geen vragen komen, ga ik er ook niet over door omdat ik ook niet zou willen dat iemand door ging zeuren als de rollen waren omgedraaid.

    Dus nee, Gothic is inderdaad niet door God bedacht. Tenminste, niet dat wij weten (maar kunnen wij dat wel zeker weten?), maar er is geen enkele reden waarom een Goth geen Christen kan zijn, of andersom.

  15. The Cure, Joy Division, DOD en Bauhaus zijn best goede bands, alleen is The Cure een New Wave band (is makkelijk te verwarren met Gothic) en DOD zou ik eerder onder darkwave plaatsen, al heeft het zo zijn momenten dat ik me afvraag waarom ;-)

    Joy Division en Bauhaus zijn allebei bands waarvan gezegd wordt dat het als eerste het Gothic label opgeplakt heeft gekregen. Er is echter onenigheid over welke van de twee werkelijk de eerste was.

    De grap is echter dat geen van beide bands zich als zodanig ziet/zag. Bauhaus blijft tot op de dag van vandaag volhouden dat ze een post-punk band zijn en Joy Division werd (afgezien van een enkele journalist) ook altijd in het post-punk genre geplaatst, maar beiden (Bauhaus vaker dan Joy Division) worden tegenwoordig vaak met Gothic verward.

    Dusseh, wat nu?

    Weet je wat? Ik geef even een kort lijstje van bands en linkjes naar hun MySpace paginas, kunnen jullie het meteen zelf horen:

    Christelijk:

    - Batzz in the Belfry ( link )

    - The Awakening ( link <= onofficieel )

    - Days Are Nights ( link )

    - Beauty For Ashes ( link )

    Niet-Christelijk (voor zover ik weet)

    - Götterdämmerung ( link )

    - Black Tape for a Blue Girl ( link )

    - The Prophetess ( link )

    - Red Lorry Yellow Lorry ( link )

    Natuurlijk is dit alleen maar even een heel snelle greep en de eerste bands waar ik aan dacht. Maar hopelijk kan dit wat meer duidelijkheid verschaffen over hoe Gothic klinkt.

  16. Quote:
    Op donderdag 19 oktober 2006 21:59:58 schreef Verity het volgende:

    De teksten van veel goth-nummers vind ik wel erg cool, maar de muziek niet echt. Maarja.

    Wat versta jij onder Gothic muziek, als ik zo brutaal mag zijn?

    Dit om even een beeld te krijgen van je muzikale referentiekader.

  17. Quote:
    Op dinsdag 22 augustus 2006 22:44:57 schreef DJ Sower het volgende:

    Zou je dan een site kunnen noemen waar je zelf een site kunt maken... ik had wel iets gehoord over .tk sites, weet jij daar iets van...

    Misschien dat het wel gaat lukken met tijd enzo... ik wil het wel gewoon proberen...

    Omdat ik er niet vanuit ga dat je over kennis van HTML beschikt (als dat wel zo is, dan mijn excuses), heb ik rondgekeken voor gratis webhosting waar een online website maker bij zit en dit is wat ik even in de gauwigheid heb gevonden:

    http://www.come2me.nl

    http://www.tripod.lycos.nl

    http://everyoneweb.com

    Het is trouwens ook mogelijk dat je van je provider al ruimte hebt gekregen om je eigen site neer te zetten, maar daar heb je dan weer een programma als Amaya (gratis) of Dreamweaver (niet gratis) of zo voor nodig om de site te maken, maar het duurt even voordat je die programmas doorhebt, dat weet ik uit ervaring :-)

    Jouw vraag over .tk sites: Stel dat jouw site op www.eenofanderehost.com/~2867992/wat/een/lange/URL/is/dit/toch .htm staat, dan kun je bij www.dot.tk een andere URL aanvragen, iets als www.mijnpagina.tk of zo. Maar bij dot.tk kun je niet zelf een site neerzetten, ze verwijzen alleen maar door naar je eigenlijke site.

    Dit is weer een flinke mep aan info, ik hoop dat je er wat aan hebt zodat er over een tijdje toch een site over Christelijke Trance, Dance, Hardstyle en meer van dat spul zal zijn. (en zo is deze post toch weer een beetje on topic gekomen :-))

  18. Quote:
    Op maandag 14 augustus 2006 15:53:20 schreef DJ Sower het volgende:

    Ehm... daar hwb ik geen tijd voor en er is toch niemand die op zo'n onbekende site komt of je moet betalen....

    Wat de tijd betreft is dat wel een goed argument, maar het "onbekende site" argument vind ik nogal zwak. Natuurlijk begin je als een onbekende site, maar hoe bekend het wordt heb je uiteindelijk voor het grootste gedeelte zelf in de hand.

    Wat je nou bedoelt met "of je moet betalen" ontgaat mij trouwens volledig. Betalen om bezoekers te krijgen? Dat is iets dat ik nooit heb gedaan en toch heb ik stapels bezoekers per dag op mijn site (al houd ik de precieze aantallen niet bij).

    Maar vanwege je tijdgebrek (en de mijne ook, mijn eigen site neemt heel veel tijd in beslag) denk ik dat hier een mooie taak ligt weggelegd voor een fan van jouw muziek.

    Wie het ook zal zijn die zo'n site in elkaar knutselt, ik ben wel bereid om (als het nodig is) het een en ander aan tips te geven over ontwerp, zoekmachines, webspace providers (gratis of betaald), enzovoorts. Ik denk namelijk wel dat zo'n site een gat zou opvullen. Zo zou je naar die website kunnen verwijzen als er weer een vraag komt over hardcore, gabber, hardstyle, en zo in plaats van een dikke stapel links naar de MP3 paginas van de artiesten te geven. Het vergemakkelijkt het verwijzen tenslotte...

    [edit]

  19. Quote:
    Op dinsdag 08 augustus 2006 16:57:45 schreef Groninger het volgende:

    Maar zijn die ook goed?

    Ik heb al vaker linkjes aangeklikt van zeeeer twijfelachtige kwaliteit. Niet elke Christelijke DJ maakt goede muziek.

    Of het goed is moet je zelf maar beoordelen want wat de een goed vindt, vind jij misschien wel bagger of andersom.

    Daarbij, hoeveel kost het je nu om een linkje aan te klikken en te luisteren naar wat die DJ/artiest neerzet?

  20. Quote:
    Op dinsdag 08 augustus 2006 16:35:38 schreef Groninger het volgende:

    Bestaan er uberhaubt goede (en dan bedoel ik qua muziek) Christelijke house/trance/dance DJ's? Ik ken eigenlijk alleen Andy Hunter, en daar zijn ook maar een paar nummers lekker om aan te horen. Van de Christelijke DJ's die ik verder ken snap ik werkelijk niet dat er ooit een cd van verkocht is. Ace of Base-niveau
    mondhouden.gif

    Grunneger, Dj Sower heeft net een waslijst aan links gegeven naar trance, dance en dat soort DJs. Even wat hoger lezen dus.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid