Spring naar bijdragen

wimpus

Members
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door wimpus

  1. Ik zal zeker bidden voor je opa en voor jou! Mijn opa had ook een vorm van parkinson en hij is in maart dit jaar overleden (ik weet niet of dat de oorzaak was, maar dat terzijde). Ik hoop vooral dat je opa zich goed blijft voelen te midden van zijn familie. En dat hij ook aan jou een hoop steun mag hebben! Gods zegen!

  2. Ohw dat heb ik nooit geweten, dat het Jodendom niet in een leven na de dood gelooft. Ik zal eerlijk zijn: Als er geen leven na de dood zou zijn, zou ik niet de moeite nemen om ergens in te geloven. Ok, ze geloven dan ook niet in Jezus, maar het is al zo bijzonder dat Hij voor ons Zijn leven gegeven heeft, ik zou het niet meer begrepen hebben als het enkel ten behoeve van 70/80/90 levensjaren zou zijn geweest. Gelukkig IS er een leven na de dood en wát voor één!

    Maar goed, B2Topic.knipoog_dicht.gif

  3. Quote:
    Op donderdag 25 augustus 2005 21:30:05 schreef David-A het volgende:

    Ik vroeg mij inderdaad af, even off topic misschien: waarom gaat men er in Prediker vanuit dat er geen leven na de dood is? Wordt er ergens in het OT wel vanuit gegaan?

    Ja, David-A heeft gelijk, het OT gaat uitsluitend over het aardse leven en rept geen woord over hemel of hel. Pas in het NT begint Jezus daarover.

  4. Quote:
    Op zaterdag 02 juli 2005 22:43:38 schreef Susanne het volgende:

    [...]

    hmm oké.. (die ruim 20 cm is wel overheen te komen dan?
    puh2.gif
    )

    Maareh.. k ben ook nie protestants... dus k denk dat ik toch niet jouw ideale vrouwtje ben
    puh2.gif

    Haha daar maak ik me nou dus echt niet druk over! 20 cm, kom nou... puh2.gifknipoog_dicht.gif

    Ik lees op je profiel dat je van de evangelische gemeente bent (ofwel de hands-up community puh2.gif)... valt dat niet onder protestants dan? Ik dacht altijd dat protestants gewoon alles is wat niet-katholiek is... 'k Weet het ook niet.

    Maar ik reken er ook niet op dat ik bij het posten van het beeld van mijn ideale vrouw meteen zwermen enthousiaste dames mijn kant uitkomen, hahahahaha! big-smile.gif Zou natuurlijk mooi zijn als Credible zou bijdragen aan het VINDEN van de ideale vrouw. Maar er is toch ook ergens een dating-topic voor, of niet? smile.gif

  5. Quote:
    Op zaterdag 02 juli 2005 21:34:25 schreef Susanne het volgende:

    Dus korter dan 1.70/1.75 mag/kan niet?? jammer...
    puh2.gif

    LEES!!! puh2.gifknipoog_dicht.gif

    Het betreft hier enkel mijn IDEALE beeld van een vrouw. Het is natuurlijk niet een probleem als hier één of twee van deze puntjes aan ontbreken. knipoog_dicht.gifpuh2.gifpuh2.gif

    Overigens gaat het mij ook niet echt om het verschil in lengte zelf, maar meer dat ze niet langer dan mij is. Vind ik op een of andere manier gewoon minder prettig. En ik ben daarin niet de enige (hoewel dat er niet toe doet natuurlijk). knipoog_dicht.gif

  6. Oh en dan moet ik natuurlijk ook nog ff aan de beurt he... puh2.gif

    Mijn ideale vrouw... das een moeilijke vraag... Maar ik ga ff een beeld proberen te schetsen van haar, wie het ook mag worden.

    Innerlijk:

    **Is lief en behulpzaam.

    *Kan zich goed verplaatsen in anderen (begrip).

    **Heeft een open en vrolijk karakter en straalt dat ook uit.

    Is geen stresserig type.

    **Is een oprecht Christen; welke kerk maakt niet uit, maar wel protestants.

    Is ook een beetje een levensgenieter, houdt verder een beetje van reizen en nieuwe dingen ondernemen.

    *Is grappig, heeft gevoel voor humor, op de goede momenten natuurlijk. knipoog_dicht.gif

    Uiterlijk:

    Blond of bruin steil haar.

    Beetje getinte huid vind ik mooi.

    *Slank postuur.

    *Lieve, stralende ogen (zie ook innerlijk), kleur maakt me niet uit.

    Lengte tot 10 cm korter dan ik, of evenlang.

    Let op: Het betreft hier enkel mijn IDEALE beeld van een vrouw. Het is natuurlijk niet een probleem als hier één of twee van deze puntjes aan ontbreken. Voor de puntjes die ik belangrijker/het belangrijkst vind, heb ik 1 of 2 sterretjes gezet.

    Wie o wie??puh2.gifpuh2.gif

  7. Ach en wat denkt dat zielige satannetje nou nog te bereiken... (ik zeg het expres even zo). God heeft 'm aan het lijntje en z'n doodvonnis is al getekend. Je kan bij wijze van spreken nog een klap van z'n staart krijgen en hij kan mensen nog verleiden. Maar God is oneindig veel sterker. Dit soort bidden tot satan komt op hetzelfde neer als vragen aan een in zijn cel vastgeketende gevangene of hij naar buiten komt.

  8. Hey Mathilde! Ik zal zeker bidden dat je moeder weer mag herstellen! Ik heb zelf ook nog nooit van deze aandoening gehoord... God geve dat ze nooit in fase 3 terecht zal komen!

    Mooi gebed overigens, RobertF, ik bid het van harte mee!

    Heel veel sterkte Mathilde!

    Willem.

  9. 15 Toen ik in het verborgene gemaakt werd,

    kunstig geweven in de schoot van de aarde,

    was mijn wezen voor u geen geheim.

    16 Uw ogen zagen mijn vormeloos begin,

    alles werd in uw boekrol opgetekend,

    aan de dagen van mijn bestaan ontbrak er niet één.

    Psalm 139:15,16

    God heeft met dit meisje schijnbaar een ander plan dan met de meeste andere mensen. Maar God doet nooit iets zomaar. En het is vreselijk voor de mensen die achterblijven, familie en vrienden, wij kennen Gods wegen niet. Maar waar ze nu is, zal ze het voor altijd goed hebben.

  10. Vreselijk als je zoiets hoort... Ik geloof dat hij nu bij God is, ondanks dat hij zelf zijn tijd bepaald heeft. Ik wil de familie en vrienden van deze jongen van harte Gods zegen toewensen.

    Vreselijk dat deze jongen dit gedaan heeft, hij had hier nog zoveel moois kunnen meemaken in dit leven, alvorens in te gaan in het Leven met hoofdletter. Het is zo ontzettend stom om deze laatste definitieve "oplossing" te kiezen... Maar ondanks dat, mogen we geloven dat God hem met open armen tegemoet rent in de hemel en dat hij nu voor altijd gelukkig mag zijn, in tegenstelling tot wat hij hier was.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid