Spring naar bijdragen

justapookie

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door justapookie

  1. 6 minuten geleden zei Hopper:

    Het is erg eenvoudig, je dromen zijn een product van je eigen geest.  Waaraan je kunt zien hoe knap je eigen geest is, je geest kan alles scheppen wat er maar op komt.  Natuurlijk zullen er mensen zijn die beweren dat God in hun droom verschijnt.  Maar dat kan helemaal niet, want van God mogen we geen beeld maken.   Dus dan weet je dat ook weer.

    toch zijn er verschillende mensen (ook die ik persoonlijk ken) die er van overtuigd zijn God gezien te hebben. Zouden die mensen dat dan verkeerd geïnterpreteerd hebben? Ik heb van kinds af aan al mee gekregen dat God op bijzondere manieren kan spreken tegen Zijn volgers. Zouden dromen daar dan niet 1 van kunnen zijn? Een bekend voorbeeld uit de bijbel dat God tegen mensen spreekt is bijvoorbeeld 1 Koningen 3 vers 5. Over dat God tegen Salomo spreekt in zijn droom

     

    Zojuist zei Willempie:

    Wat er op dit moment erg aan de orde is dat Jezus massaal in dromen van Moslims verschijnt waardoor ze tot geloof komen. Ook nu in Gaza. Misschien kun je daar eens mee beginnen? 

    Oh dat is erg interessant! Kunt u mij iets van een website oid doorsturen waar ik deze verhalen kan vinden? 

  2. 1 minuut geleden zei Willempie:

    Als je twijfelt of een droom van God komt, dan komt die niet van God. Als God tot je spreekt, of dat nu in en droom is of op een andere wijze, doet Hij dat op een zodanige wijze dat er geen twijfel mogelijk is. Er zijn ontzettend veel mensen die dit hebben ervaren en tegenwoordig is daar op het internet overvloedig veel over te lezen. Succes met je schoolproject! Dat gaat vast wel lukken. 

    Dankjewel voor je antwoord! Heb je toevallig goede plekken waar ik dat soort dromen kan vinden? 

  3. Hallo iedereen! Ik ben nieuw op dit forum en ben bezig met een schoolproject over dromen. 

    Dromen en de hun betekenis een bron van discussie tussen mensen. De meeste mensen zijn het er mee eens dat het een verzameling is van van alles in je onderbewustzijn  en dat dat er dan uitkomt als je slaapt. Een verwerking van je gevoelens en gedachten. Maar hoe kijken we daar als christenen tegen aan? Persoonlijk heb ik een droom gehad dat Jezus mij gerust stelde toen ik die week een stressvolle week had. Maar komt die droom dan van God? Of is het gewoon een verwerking van breinspinsels?

    Ik ben benieuwd wat jullie vinden. Komen alle dromen van God? Of geen? Of een paar, en zo ja, hoe herken je die?

    En ik ben een kunstenaar dus als jullie dromen hebben gehad en God / Jezus / andere bijbelse figuren in jullie hebben gezien. Of andere interessante visuelen religieuze beelden? Kunnen jullie dat dan uitleggen? Dan zou ik dat misschien kunnen verbeelden voor mijn project. 

    Ik kijk erg uit naar jullie antwoorden! Alvast bedankt en Gods zegen <3

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid