Spring naar bijdragen

Musli

Members
  • Aantal bijdragen

    705
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Musli

  1. Quote:
    Op dinsdag 06 september 2005 20:17:46 schreef Freefly4fun het volgende:

    Volgens mij zit er een balk in je oog.

    Yup.

    Ik wil niet nu al trouwen (ik misschien wel gewoon niet trouwen) En dat is niet omdat ik geen levenslange verbintenis aan wil gaan, want die bén ik al aangegaan. Daar heb ik geen huwelijk voor nodig. En áls ik ga trouwen dan wil ik dan dan ook goed doen, niks halfbakkens, dus eerst even goed sparen (het huis was al duur genoeg puh2.gif).

  2. Ik weet inderdaad van 2 stellen die beide jong (= mijn leeftijd en jonger) gingen trouwen en idd ook gelovig zijn. Verder ken ik alleen jonge stellen die samenwonen (waaronder ik) Ik heb geen behoefte om te trouwen, ik wil gewoon samen zijn met mijn vriend, samen oud worden en het bejaardenhuis terroriseren, dat soort dingen. Het huwelijk heeft voor mij geen toegevoegde waarde en ik denk dat binnen het geloof het huwelijk juist wél een toegevoegde waarde heeft en dat daarom mensen zo jong gaan trouwen. maar dat is alleen maar een theorie, er zijn ook wel niet-gelovigen die het huwelijk wel belangrijk vinden.

    Jolene: Ja vrouwen vinden seks ook wel fijn hoor puh2.gif

  3. Quote:
    Op dinsdag 02 augustus 2005 19:25:34 schreef Huskarl het volgende:

    [...]

    En wat als dat ten koste gaat van jezelf?

    Ik bedoel dat er niet maar 1 manier is, maar verschillende. Dit als reactie op het hele, "cold turkey is het beste!" 'Nietes! met een of ander boek' "nietes" (enz)

    Ikbedoelde te zeggen dat er voor iedereen een andere 'beste' manier is.

  4. Ik moet zeggen dat ik vind dat het geloof in de DaVinco code redelijk met rust wordt gelaten hoor. en door het bernini mysterie kreeg ik bijna sympathie voor het geloof. Nou en dan mag je nog wel even bij mij.

  5. nee maar toch blijft het onrealistisch om te zeggen dat je van te voren zéker weet dat je je hele leven gelukkig blijft met iemand. Natuurlijk hoop je dat en natuurlijk vecht je daar voor. Maar stel je partner (je bent beide christelijk) bekeerd zich tot een heeeeel ander geloof daardat hij met 'verkeerde' vrienden omgaat.

    Of in de loop der jaren veranderen jullie beide, jullie willen niet meer allebei het zelfde van het leven en hier heb je constant ruzie over.

    Dingen, onvoorziene dingen. Dingen die je noooit zeker kan weten voor je in het diepe springt ookal denk je te weten van wel.

    het huwelijk zal allemaal best heel mooi en gelukkig zijn en het zal vast ook wel een bijdrage zijn in je leven of weet ik veel. Maar daarom mag je scheiden (om goeie redenen) niet verbieden. Dat is gewoon stompzinnig.

  6. Quote:
    Op zondag 31 juli 2005 02:14:57 schreef anne_natuurlijk het volgende:

    Blijf bij wat je beloofd hebt. Kan je dat niet? GA dan niet trouwen.

    Niemand kan in de toekomst kijken, je weet van te voren nooit wat er gaat gebeuren. Je kan hooguit je best doen om er het beste van te maken, maar als het op een gegeven moment gewoon niet meer gaat, nou dan gaat het gewoon niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid