Spring naar bijdragen

zakaria

Members
  • Aantal bijdragen

    112
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door zakaria

  1. de besnijdenis voor de christelijke mannen is een verbond met god volgens de bijbel zie hier:

    Vergelijk eens met Genesis 17:10 + 13-14 blz. 11…dat bij u al wat mannelijk is besneden worden, gij zult het vlees van uw voorhuid laten besnijden, en dat zal tot een teken van het verbond zijn tussen Mij en u…

    …moet voorzeker besneden worden,…, En de onbesnedene, de man namelijk, die het vlees van zijn voorhuid niet laat besnijden, die mens zal uitgeroeid worden uit zijn volksgenoten: hij heeft mijn verbond verbroken…

    bent u nou overtuigt...?

  2. daarmee wil ik juist aan geven dat de bijbel zichzelf tegenspreekt

    zie hier:

    En Hij zeide tot hen: Zijt ook gij zo onbevattelijk? Begrijpt gij niet, dat al wat van buiten in de mens komt, hem niet onrein kan maken, omdat het niet in zijn hart komt, maar in de buik, en er te zijner plaatse uitgaat? En zo verklaarde Hij alle spijzen rein. En Hij zeide: Hetgeen uit de mens naar buiten komt, dat maakt de mens onrein. Want van binnenuit, uit het hart der mensen, komen de kwade overleggingen, hoererij, diefstal, moord, echtbreuk, hebzucht, boosheid, list, onmatigheid, een boos oog, godslastering, overmoed, onverstand. Al die slechte dingen komen van binnen uit naar buiten en maken de mens onrein.

    Marcus 7:18-23

    en nu het tegenovergestelde:

    Zie Leviticus 11:7-8 blz. 90 …Ook het zwijn,…, Van hun vlees zult gij niet eten…

    welke is nou aanneembaar ???

  3. de islaam is niet zo geweldadig als men doet denken, integendeel er zijn in de islaam 72 sekten/groeperingen die allemaal niet op de juiste weg van de qoraan en de soena zitten.

    en daarom de islaam verkeerd prediken behalve een groep genaamd: WAHABIES of een andere naam daarvoor SELEFIES.

    dit is de groep dat op de juiste weg zit en die vredelievend zijn, omdat ze god vrezen ook al is het maar een klein ding bijv. zwart rijden met de openbaar vervoer want deze groep gelooft dat ze door een klein geval in de hel kunnen belanden, dus laat staan de wetten van een land overtreden wat onlangs is gebeurt met Theo.

    en zoals ik gehoord heb behoort mohamed B tot die 1 van de 72 afgedwaalde groepen in de islaam.

    onze profeet mohamed v.z.m.h. heeft gezegt dat de joden in 71, de christenen in 72 en de islaam in 73 groepen verdeeld zullen raken, en telkens zal er 1 groep van hen de paradijs binnentreden, maar in het geval van de joden en de christenen vewijs ik naar de tijd van mozes en jezus dat die christenen en joden uit die tijd de paradijs zullen betreden en niet de huidige christenen en de joden.

    want vergis je niet, de moslims geloven ook in de thora geopenbaard aan mozes, de bijbel geopenbaard aan jezus, de psalmen geopenbaard aan david deze drie boeken waren bestemd voor een bepaald volk namelijk de joden christenen uit de tijd van mozes en jezus.

    maar de qoraan werd geopenbaard aan de laatste profeet Mohamed v.z.m.h. ook wel "de zegel der profeten" genoemd en de qoraan is voor de gehele mensheid gekomen en niet voor een bepaald volk

    maar ALLAH heeft bij mensen hun harten verblind zodat ze de islaam nooit zullen accepteren maar bij wie dat is gebeeurt weet niemand behalve als je het ontkent nadat er duidelijke bewijzen naar je gekomen zijn van de qoraan, moge ALLAH diegenen leiden die daar open voor staan en hen tot moslims laten bekeren,en beschermen tegen de hellevuur. zeg amin (in het nederlands amen??) ja ja in wij gebruiken ook het woord amen maar spreken het uit als amin leuk "wist je dat je" he

  4. ik ben het helemaal met je eens want volgens de pure islaam dat lang niet door iedereen gepraktiseerd word volgens de soena:

    (dat wil zeggen volgens de weg van onze profeet mohamed vrede zij met hem en wat hij ons aanbevolen heeft en ons verboden heeft)

    en je mag niet uit eigen recht handelen en de wetten gehoorzamen van een land waarin je woont tenzij het de islaam belemerd maar dat geld dat voor de islamitische landen.

    en we zijn nu eenmaal in nederland dus moeten wij ons gedragen en moeten wij als een voorbeeld zijn voor de mensen en de mensen juist uitnodigen naar de islaam.

    de islaam zal als iets vreemds komen en zal ook als iets vreemds eindigen

    en ik kan me wel de woede van de nederlanders begrijpen maar probeer niet het zelfde te doen als die Mohamed B maar laat jullie zien van de goede kant want er zijn wel degelijk moslims die daar niet eens mee waren over de dood van theo ook al mochten zij hem niet, want ALLAH zal een geweldige bestaffing voor hem voorbereiden mits hij als moslim is gestorven maar dat kunnen wij niet weten behalve de ALLAH de alwetende.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid