Spring naar bijdragen

=Dennis=

Members
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door =Dennis=

  1. Quote:
    Op maandag 31 juli 2006 10:53:24 schreef JoostG het volgende:

    Een M500
    kun
    je niet uitzetten
    knipoog_dicht.gif

    [offtopic]

    Jawel, maar niet in de trend waarop ik het bedoel. Je kan de atenne en de pda functie uitzetten. Echter geheel uit is die als je de accu's eruit haalt.[/offtopic]

  2. 1. Wat voor mobiel heb je, wat voor functies zitten er op?

    Een Orange M500 (ook bekend onder de Qtek S100). Wat voor functies? In ieder geval een camera (niet dat het veel soeps is). En derrest kan ik zelf bepalen omdat het ook een pda is.

    2. Abbo of prepaid?

    Abbo

    3. Hoeveel beltegoed jas je er per maand doorheen?

    Een abonnement van 22.50.

    4. Staat hij altijd aan?

    Meestal gaat deze 's nachts uit, maar als ik wat kan verwachten dan staat deze ook dan aan (b.v. tijdens mijn ouders vakantie).

    Naar de kerk gaat deze niet mee (ook geen andere hoor ;-) ), maar staat deze thuis aan.

    5. wat staat er in je laatste smsje?

    Dennis is goed ben vanmiddag thuis. Willem

    6. Wat is het nut van een mobiel?

    In mijn geval, agenda/contactpersonen/bellen (gek heh)/navigeren/ etc.

    Als ik wat mis, dan zet ik het er wel op

    bye.gif

  3. Quote:
    Op woensdag 22 juni 2005 17:10:31 schreef WwJd-Matthijs het volgende:

    Credible kanaal op Ronduit was weer een x leeg....

    Het credible kanaal op ronduit is (waneer ik er ben) leeg. sleepey.gif

    Aangezien ik er regelmatig op ronduit te vinden ben, kan ik wel zeggen dat ik er wel 1x iemand hebt gezien op dat kanaal party.gif

  4. Telt de jeugd uit Krimpen aan den IJssel ook mee puh2.gif

    Lijkt me wel een keer leuk om te gaan kijken. Dan hebben wij best wel jeugdkerken bij ons (krimpen) in de buurt. We hebben masterwork (www.masterwork.nu), Sunday Half Hour en nu deze. Oftewel 2x/maand iets van/voor de jeugd. smile.gif

  5. Quote:
    Op zaterdag 02 oktober 2004 10:51:14 schreef Dannyr het volgende:

    [...]

    Etna,

    Wat dat betreft heb je in die zin gelijk dat branches zoals bijvoorbeeld de gezondheidszorg, politie ed. wel moeten werken op zondag dat kan niet anders. Maar winkelen op zondag vind ik zelf weer niet nodig, en is minder van levensbelang. Daarom maak ik voor me zelf de keuze om niet op zondag uitgebreid te gaan winkelen. Maar goed dat is mijn keus, iemand anders kijkt er misschien weer anders tegen aan.

    mvg

    DAnny

    Ik wil ik wat aan toe voegen. Ik ben persoonlijk van mening dat je wel mag weten als bv. bij de politie zit. Maar dan niet als je bij de politie werkt en op zondag heel de dag adminstratief werk doet.

    Dat vind ik dan weer niet nodig.

  6. In de branche waar ik werk (ICT) komt in het weekend werken met regelmaat voor. Er moeten dan dingen worden gedaan die niet tijdens kantooruren kunnen.

    Aangezien ik voor een detacheringsbureau werkt, wordt je vaakt gedetacheerd voor projecten. Deze projecten kunnen dus ook in het weekend plaats vinden.

    Zo kreeg ik een keer een vacature onder me neus. Ze wilde me detacheren bij een krantenboer (1 van de grootste van nederland). Het nadeel van deze baan is, dat je 1x per maand op zondag moet werken (de krant voor maandag wordt tenslotte op zondag gemaakt).

    Ik was het daar niet mee eens (zondag werken). Ben toen naar 1 van de (cluster) directeuren gegaan en mijn verhaal gedaan.

    Nadat ik toen een preek heb moeten aanhoren(je hebt eigenlijk het verkeerde vak gekozen, blabla, je moet er een plaats voor zien te vinden), zei hij dat je wettelijk de zondag vrij heb en hij mij alleen de preek wilde mee geven. smile.gif

    Later bleek ik dus afgewezen te zijn voor die functie (en ik weet waarschijnlijk wel waarom yes.gif)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid