Spring naar bijdragen

Lotte88

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Lotte88

  1. Ik zou zelf wel een relatie willen met een christelijke jongen, om maar even als heidene te reagerenknipoog_dicht.gif, natuurlijk heb je 'later' problemen met dopen enzo maar als we daar van te voren uit kunnen komen zie ik geen probleem. Mijn vader zou er heel veel moeite mee hebben, hij heeft in zijn jeugd veel nare ervaringen met het christendom gehad. Maar ook dat kan worden overzien, hoop ik dan.

    In mijn relatie met die christelijke jongen moeten er afspraken worden gemaakt. Ik moet rekening houden met hem, en hij met mij. Ik ben bereid opofferingen te doen als hij daar ook toe bereid is.

    Dit zijn een aantal dingen die ik wel wil geven:

    - Godsdienstles

    - Naar de kerk gaan, natuurlijk alleen als mijn kind dat zelf wilt.

    - Christelijk contact met de christelijke schoonfamilie, als ik maar nog grip kan uitoefenen.

    - geen sex voor het huwelijk eventueel

    - huwelijk in een kerk

    Wat ik absoluut niet zou willen:

    - een doping, mijn kind moet boven alles mens blijven. Ik wil geen naam op hem/haar gevestigd hebben als hij dat later misschien niet wilt. Hij/zij kan altijd nog later zichzelf laten dopen.

    - christelijk indoctrinatie, ik wil niet dat zijn christelijke schoonfamilie mij zwart gaat zitten maken e.d.

    - de negatieve kant van het christelijk zijn, hij mag andere mensen geen heiden noemen en moet respect voor alle soorten mensen opbrengen. Ook voor anders gelovigen en heidenen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid