Spring naar bijdragen

Katie

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Katie

  1. ja dat snap ik wel

    ik vind het gewoon zo...

    omdat bepaalde iemanden (mannen) bepaalde regels hebben verzonnen die naar mijn idee niet hard te maken zijn uit de bijbel mogen wij geen leidinggevende functies bekleden binnen de gemeente

    ik denk dat God man en vrouw gelijk aan elkaar heeft geschapen

    wie verzint er dan zulke dingen?

  2. Natuurlijk wordt de discussie hier niet voortgezet terwijl het net interessant begon te worden.

    En je kan de discussie wel allaaaaaang zat zijn, maar ik bedoel reageer dan niet. Ik ben de discussie niet zat en vind het wel interessant.

    En natuurlijk zijn er genoeg taken buiten het ambt, maar dat is zo het punt niet nu. Het gaat mij nu om taken binnen het ambt.

    Stel ik wil ouderling worden, dat is mijn roeping in het leven. Maar in te veel kerken kan ik mijn roeping niet uitvoeren voor het koninkrijk van God. Maar... was ik een man dan had dat wel gekund.

    Waarom dat dan?

  3. Quote:
    Op zondag 29 augustus 2004 00:10:18 schreef gabriël het volgende:

    Zal ik ooit nog een vriend vinden als ik deze kans laat liggen?

    Vooral als je laatste antwoord neigt naar Nee laat je je waarschijnlijk leiden door valse motieven. Kijk dan eens hoe je de andere vragen beantwoord.

    Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat je ook met je vriend hier goed over kan praten. Mocht je toch samen met God beslissen door te gaan, probeer dan je vriend te laten wennen aan jouw christen-zijn ipv zelf te wennen aan een leven zonder God.

    Heel veel zegen en wijsheid toegewenst,

    een broertje in de Heer

    Ja die laatste vraag zit me idd dwars...

    Maar echt heel erg bedankt voor je reactie. Het is echt een waardevolle reactie.

    Liefs, Katie

  4. Hej iedereen,

    Ik weet niet helemaal zeker waarom ik dit post, want ik zal het uiteindelijk toch zelf oplossen, maar ik doe het toch maar.

    Ik heb dus sinds kort, deze vakantie smile.gif, een vriendje die niet christelijk is. Hij is katholiek, gaat alleen met kerst, en denkt verder redelijk makkelijk in de zin van; als je maar een beetje goed leeft is het wel goed.

    Ik denk hier duidelijk anders over, dat weet hij en respecteert hij. Maar ik weet gewoon niet goed meer wat ik moet doen... Ik bid God al jaren hierom, om een relatie, om een lieve vriend. En alle voorgaande keren werd het niks. Omdat ik hier nu natuurlijk mee bezig ben krijg ik zoveel verschillende adviezen dat mn hoofd ervan duizelt.

    Hij is lief en geweldig, ik ben gek op hem en we hebben het superleuk samen. Daarbij woont hij ruim 2 uur bij me vandaan, dus ik zie niet helemaal in hoe hij mss een 'slechte' invloed op mijn (geloofs)leven zou kunnen hebben.

    Het staat me heel erg tegen om hierover meteen de relatie af te kappen, omdat dit is wat ik al heel lang wil en omdat God er wel een bedoeling mee kan hebben.

    Aan de ene kant denk ik, ik wacht het af en merk het dan wel. Aan de andere kant zit er dan mss wel te diep in om eruit te stappen.

    Het is zooo moeilijk muur.gif

    Mss zijn hier mensen met een zelfde ervaring?

    liefs, Katie

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid