Spring naar bijdragen

JozuaenKaleb

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door JozuaenKaleb

  1. 3 uur geleden zei Dat beloof ik:

    In 12 weken jouw droom met God ontdekt. 
    Voor slechts 349 euro.
    Of weet je wat, de cursus van een week later, voor slechts 499 euro.
    Dan weet je één ding zeker: je gaat veel geld uitgeven. 

    Uit de blogs:


    Het lijkt me duidelijk dat het hier gaat om oplichting, iemand die grof geld wil verdienen aan argeloze gelovigen.

     

     

    Het CIP promoot Maurice de Korne.

    https://cip.nl/80000-durf-jij-jouw-naasten-te-helpen-video-channel-c

    Dan heb je echt lef: als Mauroce de Korne zeggen dat je aanbelt bij mensen in financiële en geestelijke nood om ze te helpen, om ze vervolgens te verwijzen naar de site van Maurice de Korne om ze een cursus van bijna 500 euro van Maurice de  Korne aan te smeren. 500 euro die dan in de zak van Maurice de Korne verdwijnen.
    De reden dat ik hier wat de naam Maurice de Korne schrijf is er in gelegen dat als mensen op de term 'Maurice de Korne' googelen, deze post ver bovenaan komt in de zoekresultaten op 'Maurice de Korne', zodat iedereen kan zien wat de ware bedoelingen zijn van Maurice de Korne: Maurice de Korne wil geld verdienen aan gelovigen.
    Niet netjes, Maurice de Korne.

    Dank voor deze veroordeling. Ik heb even getwijfeld of ik hier op zou reageren, maar wil graag wat rechtzetten.

    Het filmpje dat je aanhaalt via CIP, is een actie die we vorig jaar met een stichting hebben gerealiseerd. Daar hebben we in samenwerking met 5 andere sociale organisaties in Gouda aangebeld bij mensen om te vragen of ze boodschappen nodig hadden, of dat ze bezoek wilden krijgen van vrijwilligers omdat het in coronatijd lastig kon zijn. Dat is geheel gratis. 

    De organisatie Jozua en Kaleb bestond destijds nog helemaal niet. Daarnaast, als je naar reguliere tarieven gaat kijken van coaching, zal je zien dat de tarieven van Jozua en Kaleb ver onder het gemiddelde liggen. 

    Dus ik zou je willen aanmoedigen om goed onderzoek te doen. Ik ben benieuwd wat jouw droom is en hoe je dat samen met je hemelse Vader wil realiseren.

    Hartelijke groet,

    Maurice de Korne

  2. 50 minuten geleden zei Barnabas:

    Mooi geschreven

    Jozua en Kaleb. Doet mij denken aan de Meden en Perzen omdat ze met z'n tweeën zijn. Twee namen en twee volken. Samenwerking. De Meden en de Perzen zijn de enige volkeren die samen een rijk hebben. Zij maakten een wet die zei dat een man heer en meester in zijn eigen huis moest zijn. Esther erkende deze wet en werd op die manier koningin. De tekst refereert aan Efeze waarin staat dat een man het hoofd van de vrouw is en dat hij zijn vrouw dient te reinigen in het waterbad van het woord. Hier zien we dat de samenwerking tussen man en vrouw inhoud dat de man heer is door hoofd te zijn en meester door onderwijs (het waterbad van het woord) te geven. Dat is een basisregel voor een gezond huwelijk en ouderschap. Wanneer ouders dit volhouden kunnen zij geestelijk ouderschap op zich nemen.

    Goed dat je daar mee bezig bent.

     

    Dankjewel Barnabas!

  3. Hoi allemaal,

    ''Doe ik waar ik voor bedoeld ben?'' Deze vraag houd mij de laatste tijd erg bezig. Om mij heen kom ik regelmatig mensen tegen die bijvoorbeeld niet op hun plek zitten op hun werk, of thuis moeilijk hebben of allerlei dromen en ideeën hebben om de wereld om hun heen beter te maken, maar dit nooit realiseren.

    De vraag of ik doe wat God van mij vraagt is een vraag die mij al jaren trekt. Ik heb hier biddend mee proberen om te gaan. Wat ik oprecht jammer vind, is dat ik regelmatig hoor dat mensen hun dromen en verlangens niet durven uit te spreken. Terwijl dit vaak pure en mooie verlangens zijn om juist tot zegen te zijn.

    In het afgelopen jaar ben ik een zoektocht doorgaan en heb ik een nieuwe organisatie gestart: www.jozuaenkaleb.nl. Gebaseerd op de verkenningstocht van Jozua, Kaleb en de tien andere verspieders, heb ik een methode geschreven en gefilmd om jou te helpen je droom waar te maken. En het mooie is, na een aantal testrondes kwam ik erachter dat het helemaal niet gaat om jouw droom of jouw verlangen. Want als jij je droom samen met God waar maakt, haalt God de scherpe randjes en de ik-gerichtheid er vanzelf af. Dan is jouw droom met God Gods droom voor jou.

    Voorbeelden zijn dat iemand zich via de programma's van Jozua en Kaleb in is gaan zetten voor jongeren die 'geestelijke' ouders missen. Jongeren die het nodig hebben om met een ouder en wijzer persoon te praten over het leven met God, hoe doe je dat en wat doe je als je struikelt? Iemand anders die zich aangesloten heeft bij Jozua en Kaleb heeft nu een platform gerealiseerd waar er met christelijke vrouwen gepraat wordt over thema's als single-zijn, seksualiteit, relaties e.d. Prachtig!

    Jouw droom kan groot of klein zijn. Dat maakt niet uit. Doe je waarvoor je bedoeld ben?
    Ik ben heel benieuwd wat dit bij jou oproept. Weet je wat jouw droom is? Ontdek je dit samen met je hemelse Vader?

    Laat weten wat je ervan vindt. Wil je meer informatie op welke manier we dit vanuit Jozua en Kaleb organiseren, kijk op onze website www.jozuaenkaleb.nl of neem contact met mij op.

    Hartelijke groet,
    Maurice de Korne
    info@jozuaenkaleb.nl

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid