Spring naar bijdragen

Yoep

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Yoep

  1. Op ‎25‎-‎7‎-‎2017 om 16:08 zei Hitchens:

    Nee, het vertelt je dat je eerst basis definities en begrippen moet kennen voordat je aan een discussie over evolutie begint.

    Geen idee wat je hier poogt te zeggen. Buitenaardse zielen? Beetje offtopic denk ik.

    Dit is wat jij er van maakt door je eigen definities er aan te koppelen. Het is een discussie over, niet jouw discussie!

    Op ‎25‎-‎7‎-‎2017 om 16:08 zei Hitchens:

    Nee, het vertelt je dat je eerst basis definities en begrippen moet kennen voordat je aan een discussie over evolutie begint.

    Geen idee wat je hier poogt te zeggen. Buitenaardse zielen? Beetje offtopic denk ik.

    Lees, Onze wereld heet Aarde, wie zegt dat Aarde de enige wereld is die god beheerst. Jij! omdat de bijbel over niets meer schrijft .... Misschien moet je zelf is wat meer offtopic gaan lezen en niet wat je wilt lezen. Wat wilt deze zin jouw vertellen, het komt uit het boek van Henoch,

    Niet tot deze generatie spreek ik maar tot  wie ver zijn.

  2. 27 minuten geleden zei Gaitema:

    Als je dit dus ontdekt hebt, moet je ook ontdekt hebben dat daar de antichrist gaat zetelen en dat Jezus dus spoedig zal komen, maar juist dat stukje waarin Jezus ingrijpt in het werk van deze satanisten zijn jullie zelf blind voor en volgen jullie een duivelse dwaalleer dat goed ligt in het gehoor van christenen die dit materiële aardse leventje niet willen verliezen. Die hun welvaart niet willen los laten.

    Joden hebben niets en echt niets met Israel te maken! De ellende is dit dat hun heilige land is.
    En de landeigenaren van IS-RA-EL zijn de Rockefellers.
    De Rothshield vertegenwoordigen alleen maar bank en geld. Maar bezitten niets op edelmetalen na.
    Aan hoofd van hun piramide, staat de zwarte paus en die zou? de koning over israel moeten worden, maar ergens zitten hier ook de 11 rijkste machtigste families.
    Onder de zwarte paus staat de jezuïeten orde en de witte paus en dan krijg je de meelopers, vrijmetselarij en Illuminati,

     

    26 minuten geleden zei Gaitema:

    Als je dit dus ontdekt hebt, moet je ook ontdekt hebben dat daar de antichrist gaat zetelen en dat Jezus dus spoedig zal komen, maar juist dat stukje waarin Jezus ingrijpt in het werk van deze satanisten zijn jullie zelf blind voor en volgen jullie een duivelse dwaalleer dat goed ligt in het gehoor van christenen die dit materiële aardse leventje niet willen verliezen. Die hun welvaart niet willen los laten.

    Dit  is absoluut zo, mensen geilen hier op in alle vormen die je maar kan bedenken. Het is dat de Balkan weer een puinhoop gaan worden maar liefs was ik daar naar afgereisd om daar oud te worden!

  3. 7 uur geleden zei Hitchens:

    Simpel. Je begrijpt het bewijs niet wat voor je neus ligt en het is emotioneel onaanvaardbaar dat evolutie bestaat omdat het conflicteert met jouw bijbelse wereldbeeld en dat vind je niet zo aangenaam.

    Zo moeilijk is het allemaal niet te verklaren WdG.

    Dat is even een verkeerde stelling.
    Stel je voor dat die tekst bewaarheid is en dat ie op mij slaat. Wat moet ik er mee? Het vertelt dat ik mijn eigen weg moet zoeken in het lichaam van Jezus Christus. (moet immers wortelen) En dat ik dankbaar moet zijn! vooral dat laatste :)
    Vijand van God?, slechte dingen?, schuld? Hij heeft al jullie schuld weggedaan: Ik kan ook vertellen dat ik geen idee heb waar Paulus het over heeft, er is immers nooit wat vertelt cq geopenbaard.

    Maar ik moet niet,
    8 Let er op dat jullie je niet laten bedriegen door de zogenaamde wijsheid en mooie praatjes van andere mensen. Want hun ideeën zijn menselijke ideeën.
    Het mooie is dat alle mensen op deze aarde die op deze tekst slaan "collozensen Hoofdstuk 1" geen mensen zijn! Hun ziel is niet aards!

    Wat ik ook erg interessant vind, dat er voor de aarde al een leven was. Jezus was er al vóórdat God alles maakte. Vroeger leefden jullie vér bij God vandaan. Jullie waren vijanden van God door de slechte dingen die jullie deden. (woeste fantasieën! :)

    Zoals ik al zei, verkeerde stelling. Als jij weet hoe de evolutie werkt en als jij weet hoeveel verschillende zielen, buiten de aardse zielen er zijn dan is dat voor jouw een emotioneel onaanvaardbaar feit!

     

     

  4. 25 minuten geleden zei vredestichter:

    Heb je enig idee wie dat wel is (die boven God staat)

     

    Dat is fijn Yoep: het gaat ook ten diepste niet om de bijbel maar om wie hem geinspireerd heeft, dus net zoals de schrijver die jou een brief schrijft veel belangrijker is dan de brief zelf.

    Jij bent uniek Yoep en speciaal gemaakt, de enige met een unieke vinger afdruk laat staan de rest, ben je je er eens van bewust dat de Grote Creator met jou een relatie zou willen hebben ??

    Ik heb geen idee wie boven god staat of wat god werkelijk is. Krijg daar geen informatie over. Op het moment dat je deze wereld gaat verlaten zal je alles weten.

    Ha wat diepzinnig, Maar dat weet ik al sinds mijn 4de jaar.

  5. 30 minuten geleden zei Mcmadtasty:

    Wanneer je het meester zijn van de misleiding en illusie als weinig macht beschouwd, denk ik dat je het enigszins onderschat  wat die macht omvat tegenover iemand (de mens) die zich niet bewust is van de misleiding en de illusie. Een aantal jaren geleden heb ik een briefwisseling gehad met christelijke een organisatie ergens in India,in mijn zoektocht naar antwoorden. Toentertijd had ik al mijn twijfels over wat nu de werkelijke macht zou zijn van de duivel. deze instantie heeft ook veelte maken met exorcisme, waarbij ik mijn twijfel over de macht van de duivel verwoorde. dat de duivel slechts dan macht over je heeft wanneer hij een vorm van toestemming heeft. De vrije wil is zelfs voor de duivel ontoegankelijk volgens mij. de mens doet dus zelf iets, waarbij de duivel zich ontfermt  over de wil van de mens.
    Wanneer hij in staat is een illusie te creëren, volg je  als mens indirect zijn wil, want hij stuurt deze illusie.

    Wanneer je dan een uitspraak als "we kunnen niet zonder geld, we hebben het nodig" als illusie beschouwd, zie dat het creëren van deze illusie zelfs in de diepste fundamenten van zelfs het christendom zijn wortels heeft geslagen. je ziet het zelfs al terug inde kerk waar een collecte wordt gehouden.
    Valt iemand hierin iets te verwijten? Naar mijn idee niet, want het betreft onwetendheid over wat er speelt en wat er gaande is. (Dit waren ook Jezus zijn laatste woorden aan het kruis "vergeef hen heer, ze weten niet wat ze doen")  En aan het niet weten ontleent de duivel volgens mij zijn macht om van de mens zijn  instrument te maken.

    (Natuurlijk is het mijn interpretatie, dat Jezus doelde op de onwetendheid van de mensheid. Het past echter binnen mijn referentie kader,binnen mijn denk en zienswijze,waar ik geen waarheid aan wil ontlenen,
    wat Jezus werkelijk bedoelde, kan slechts hijzelf beantwoorden)

    Ik zeg altijd, de duivel regeert en niemand anders. Er zijn een heleboel zaken over mensheid die wij niet weten en die wij ook niet te weten komen. Maar als je goed kijkt naar mensen dan worden héééél wat mensen gestuurd en dat is geen vrije wil. Maar hoort meer in het bakje "misleiding en illusie" thuis.

    Paar dagen geleden werd ik in de ochtens wakker meer met angst over me heen dan dat ik uitgeslapen was, er dreven nog flarden over me heen, dat god ze macht over onze wereld neergelegd heeft. Ga niet vragen wat dat betekend. Maar ik denk dat er een macht wisseling gaat plaats vinden, Ik kan alleen niet uitvinden waar we zitten in de eindtijd.

  6. 50 minuten geleden zei vredestichter:

    Bijzondere uiteenzetting, bedankt overigens geloven weinig mensen dit hoor dat ''gekruip op de grond''  kruipen voor je vader in de Hemel duidt niet op een prettige relatie.

     Fijn ook dat je gelooft in een Creator, wie denk je wel wie aan de top staat van de macht ? (zoals jij het omschrijft)

    Sommige mensen denken er anders over. Ik niet, ik heb absoluut geen bijbelse opvoeding gehad. Sterker ik heb nog nooit een bijbel in me handen gehad en ging in vakantie wel eens op culturele bezoek richting kerk. Voor de rest heb ik nooit wat te maken gehad met het bijbelse geloof in welke vorm dan ook.

     

    Maar ik was het filmpje vergeten van youtube There are no forests on Flat Earth https://youtu.be/UHkiZNT3cyE

     

  7. Zijn we geholpen als god bestaat, als dat zo is dan heeft god in een keer 6,7 miljard volgelingen, die de lunar kalender volgen!

    En ik zeg dat god bestaat, en nee ik geloof niet in god als zoiets waar ik dagelijks op me knieën voor moet kruipen maar eerder als de maker van alles. Tijdje geleden zag ik een filmpje over "waar zijn de bossen op de vlakke aarde" Zelf geloof ik in de vlakke aarde theorie, maar dit terzijde. Het filmpje gaf mij een heel goed beeld over onze wereld, de bergen, zeeen en land. wat zich (geef er een draai aan) +500.000 jaar geleden afgespeeld heeft. En wat wij nu heden op onze wereld tegenkomen. Tevens zeg ik, in mijn ogen dat onze wereld een copy of een hap uit de echte wereld is die afgeschermd word. Met deze waarheid zeg ik dat god bestaat. Maar ik zeg ook dat god niet de hoogste macht is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid