Spring naar bijdragen

Sabina

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Sabina

  1. Hallo,

    Ik heb een vraagje aan jullie...

    Ik heb nu een jaar verkering met een ongelovige jongen, we zijn allebei erg gelukkig met elkaar.

    En hij respecteer mij heel erg met het geloof, maar het blijft jammer dat hij nooit interesse er in heeft gehad.

    Hij gaat wel braaf 1 keer per zondag mee met mij naar de kerk, maar ik heb daar niet het gevoel dat hij daar dingen oppikt, om het zo maar te zeggen..

    Maarja laatst is hij dus naar me toegekomen en vertelde hij dat hij wel het gevoel kreeg dat er meer is tussen hemel en aarde, ik ben hier echt super blij mee, maar hij is er nog wel heel stil over, hij bid nu wel voor het eten .. heel stilletjes wat ik echt super schattig vind, haha :D

    Maar hij komt niet echt met vragen of zoiets, ik vertel hem nu wel de basis verhalen en van alles, maarja ik ben alleen weekenden bij hem, en ik denk dat ik dit nu niet stil moet laten liggen (of hoe je dat ook zeg) maar er actief er mee bezig zijn!

    Dus nu wil ik eigenlijk een mooi dagboekje voor hem kopen, zodat hij gewoon elke dag even in het dagboekje leest en van alles gaat leren.. De basis om het zomaar te zeggen..

    Maarja hij weet er nog niet veel van, de algemene verhalen ook niet echt, alleen van Adam en Eva, en de Ark van Noach, maar daar blijft het dan wel bij.. maarja om met een bijbels kinderboekje aan te komen gaat hij niet leuk vinden, hij is tenslotte 21..

    Nu vroeg ik me af heeft iemand ervaringen met een mooi bijbels dagboekje, die duidelijk en niet al te moeilijk te is?

    Ik hoop dat ik hier op dit Forum antwoord krijg, zodat ik hem kan helpen :D

    Groetjes Sabina

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid