Spring naar bijdragen

Aer

Members
  • Aantal bijdragen

    527
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Aer

  1. Beste Credible leden,

    Na ruim 1 jaar Crew lid te zijn, heb ik besloten om het stokje door te geven aan een ander lid. De reden voor de keuze is dat het voor mij moeilijker is geworden om het werk met de studie te combineren. Dit heeft vooral te maken met persoonlijke ‘problemen’, die gelukkig niet ernstig zijn.

    Ik zal natuurlijk wel als lid actief blijven op Credible.nl. Ik ben Credible.nl erg dankbaar dat ik onderdeel mocht zijn van het team. Het was een heel leerzame periode en absoluut een aanrader voor gebruikers met mod aspiraties ;).

    Ik zal deze zomervakantie nog wel actief zijn als mod, dus jullie zijn nog niet van mij af :P! Binnenkort zal er een vacature worden geplaatst met de functie-eisen etc.

    Gods zegen!

    Aer

  2. Niks botter of cruiseschip. Als rechtgeaarde Nederlanders is er maar één schip dat ons past:

    de-zeven-provincien-1665.jpg

    De Zeven Provinciën

    En mocht de zee ons te woest zijn, dan rest ons maar één taak: droogleggen, polderen en er onze huizen bouwen. Als de zee niet voor ons is, dan zal zij voor ons wijken.

    Dat zijn de betere schepen :D! Proviand mee en vitamine c op de lange tochten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid