Spring naar bijdragen

Special angel

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Special angel

  1. Trans genderisme.

    Arie helpt jongeren om te praten met hun ouders en vrienden over iets wat hen en ons allemaal bezighoudt nl identiteit sexualiteit emotie gevoel levensstijl keuzes etc. Dit is heel knap van Arie. hij als gelovige oordeelt niet over de jongen of het meisje. Hij stelt vragen. Hij probeert hen te helpen bij het in gesprek gaan met de ander. Mooi gedaan. Mooi programma. Niet oordelend. Open staan voor een ander. Respect tonen voor anderen. Eerlijk op tafel leggen wat er aan de hand is. Waar zit de jongere mee, dat in kaart brengen is goed. Open en eerlijk zijn tegen je ouders en familie is ook heel goed. jezelf durven zijn. Arie probeert met hen te laten praten en te realiseren dat er openheid mogelijk is. Afwijzing is geen goede methode om een gesprek te hebben, respect wel.

    Trans genderisme is : het gevoel hebben dat je van de andere sexe bent, dus je bent geboren als jongen maar je voelt je een meisje en gedraagt je als meisje dus het gedrag is als van de tegengestelde sexe. Of je bent geboren als meisje maar je voelt je een jongen, denkt en doet als een jongen, kleedt je als een jongen. Transgender is niet geopereerd, slikt soms wel hormonen pillen.

    Trans seksueel / trans seksualiteit : iemand voelt zich als tegengestelde sexe en iemand heeft zijn geslacht wel operatief laten veranderen in de tegengestelde sekse. (Ook dan kun je hetero zijn of homo of bi. ).

    Travestie / travestiet : iemand kleedt zich soms even als een andere sekse, b.v. een man kleedt zich meestal als man maar soms ook eens als vrouw. hij voelt zich meestal gewoon man maar vindt het ook prettig om soms vrouwen kleding te dragen en Soms ook als vrouw verkleedt uit te gaan, meestal met echt veel make up , een dames pruik, panty's, rok, jurk, nepborsten, nep nagels, nagellak, pumps met zeer hoge hakken, veel sieraden, etc. Bv : Door de week werkt hij gewoon in de bouw maar weekends gaat hij als vrouw gekleed en zodanig vermomd dat geen enkele collega of familielid hem herkent. Meestal gebeurt de metamorfose stiekem. de meeste travestieten zijn heteroseksueel. Sommigen treden op in het uitgaansleven zij worden dan drag queens ( een man verkleedt als vrouw ) en drag kings. ( een vrouw verkleed als man) genoemd. Bekende dragqueen is dame Edna. EEn bekende acteur die een travestiet speelt is Robin williams in de film Mrs. Doubtfire waar hij zich verkleedt als vrouw, om als oppas van zijn eigen kinderen te worden aangenomen door zijn ex vrouw. Een zeer goede film overigens!!! ook de film tootsie is bekend geworden door het fenomeen travestie.

    Mijns inziens is het van zeer groot belang dat iedereen op aarde gelukkig wordt en is en leeft. en of dat nou in mannen of vrouwen kleding is : iedereen het zijne. Leven en laten leven. Ik stoor me niet aan iemands uiterlijk. Van mij mag iedereen in zijn vrije tijd aan of uittrekken wat hij of zij wil. Maakt me niets uit. Vrijheid blijheid ja toch. Een meisje mag best een broek (of desnoods een tuinbroek of driedeligpak of rubberlaarzen met overall ) aanhebben, en kort haar, dat mocht vroeger niet, en in sommige kerken mag dat nog steeds niet!! en een man mag best mooie laarsjes of laarzen aan met of zonder een hogere hak of plateau zolen en n strakke broek ( was mode in de jaren 70 !) en lang haar etc.

    Niet zo bekrompen denken

    aub, we leven nu in 2013, en GOD kijkt niet naar je uiterlijk. God kijkt naar je hart! En God is liefde ! Heb je naaste lief als jezelf en God boven alles. Heb ook de trans genders de transseksueel de travestiet lief in Jezus Naam! En als je dat moeilijk vindt : bidt dat God jou ( en jouw houding ) verandert ipv de ander!! Hij en Zij zijn ook de schepping van God, geschapen door God, net als jij.

  2. Special angel, graag even je aandacht voor het volgende:
    Wanneer je een meeting wilt organiseren in een topic op credible zien we daar graag van tevoren een mailtje met een vraag om toestemming voor. Je kan dit richten aan: forum@credible.nl Daar kun je ook terecht voor je andere vragen over Evenementen.

    (het speeddaten dat je wilt organiseren is in principe een meeting)

    Ow dat wist ik niet. Bedankt!!!

  3. Wat is speeddaten?

    Voor degenen die nog nooit op een speeddate avond zijn geweest zal ik proberen het simpel uit te leggen.

    Wat is het doel: contact maken met iemand die jij leuk vindt , en die jou ook leuk vind.

    Hoe : je geeft je op, ( naam adres telefoonnummer geboorte datum) ,

    je betaalt een kleine bijdrage voor de onkosten,

    En dan : je komt opdagen op de juiste dag en tijd in je allerbeste outfit en met je allerbeste humeur. Je mag alleen komen of samen met iemand die ook graag mee wil doen en zich heeft opgegeven.

    Waar : het is in een zaaltje met faciliteiten ergens in nederland.

    De dames en heren komen allemaal binnen.

    En dan: in het gezellige zaaltje staan de tafels en stoelen al klaar, de dames nemen alvast plaats aan een tafeltje.

    De bel gaat: de heren nemen plaats aan de andere kant van het tafeltje en als de bel gaat kun je beginnen met het gesprek.

    Het gesprek: je zit tegenover een totaal onbekende vrouw of man, maar wel iemand die er goed uitziet vrolijk vrij en blij is en die hetzelfde doel als jou heeft namelijk iemand ontmoeten.

    de man( of vrouw) begint met vragen stellen, en de ander geeft antwoord op de gestelde vraag.

    Het gesprek is heel kort dus denk Van te voren goed na wat je wilt vragen aan de ander.

    Bereid je thuis voor en zet eventueel wat vragen op papier!

    Voorbeeld vragen: hoe heet je, waar woon je , hoe woon je, wat voor werk doe je , wat doe je in je vrije tijd, Waar wil je heen op vakantie, en wil je kamperen of luxe all inclusive, wat vind je belangrijk in het leven, heb je kinderen,

    Hoe vaak ga je naar de kerk en welke kerk,

    wat is je ideaal over 5 jaar,wat zoek je in een partner, etc. alle vragen zijn toegestaan (maar houd het wel netjes en beschaafd. )

    Na een paar minuten draaien de rollen om en gaat de ander vragen stellen.

    Dan gaat de bel en is het gesprek afgelopen en hopelijk weet je dan genoeg over hem of haar om te kunnen zeggen : ik zou best nog wel eens langer met hem / haar willen spreken!

    Dat vul je in op een match kaart.

    De heren schuiven nu een tafeltje op.

    Dus de volgende heer gaat aan je tafeltje zitten. En je begint weer een nieuw gesprekje met de tweede kandidaat. En na een paar minuten is alweer de tijd om, de tijd vliegt voorbij! , en herhaalt bovenstaand programma zich.

    Hoeveel gesprekken je hebt hangt af van het aantal deelnemers maar meestal wel 15 gesprekken of meer ! Dat betekent dus dat er minimaal 15 heren en 15 dames deelnemen!

    Aan het eind van de gesprekjes heb je op je kaart ingevuld met wie jij nog wel eens door zou willen praten. (elders). De matchkaart lever je in bij de organisatie. Dan is het tijd voor ontspanning en een lekker drankje bij de bar.

    De organisatie kijkt de volgende dag of de ander ook een match met jou heeft ingevuld, zo ja dan heb je een match !

    en die week krijgen jullie elkaars

    telefoonnummer( zonder andere gegevens erbij. ) via de organisatie. Jullie kunnen nu elkaar bellen.

    Bv Even doorpraten via de telefoon, of vaker telefoneren, of elkaars email adres vragen,

    of iets afspreken op een neutrale veilige gezellige plaats, net wat jij wilt.

    Mocht je niet je telefoonnummer willen delen dan kun je uiteraard ook gewoon je emailadres doorgeven en na een match gaan emailen met elkaar.

    Vaak zie je je match date al binnen een paar weken weer. ( tenminste àls je dat zelf wilt).

    En mocht er een klik zijn dan hoort de organisatie dat ook heel graag.

    Op de speeddate avond kun je uiteraard ook even gezellig bij de bar wat drinken ( voor en na het programma) ( en misschien wat lekkers eten) en om je heen kijken of gelijk een gesprekje aanknopen.

    Mochten er vragen zijn : de organisatie houdt alles in de gaten, en je kunt alles vragen.

    Mocht je tegenover iemand zitten waar je echt niet mee wilt praten, dan loop je gewoon even naar de bar of wc.

    Het wordt een hele gezellige drukke avond met veel indrukken en een avond om nooit meer te vergeten!

    Ik kan je zeggen : wees niet bang, schroom niet, schaam je niet, gewoon meedoen!! Het is echt super leuk!

  4. In 2014 wil ik graag een christelijke speeddate avond :D organiseren in Friesland. :Y

    Kom je dan ook? Heb je daar zin in?

    Wil je mee doen met organiseren? |P

    Welke regels er zijn, plus datum en tijd zal ik binnenkort hier bekendmaken.

    Heb je nog tips?

    Ik hoor graag ff van je !

    Met vriendelijke christelijke groet, :*

    Special angel.

  5. Hetzelfde geloven is echt een voorwaarde om verder te gaan met een vriend vriendin of partner. Zonder dat kun je niet. Gebruik je verstand ipv je gevoel. En vraag veel mensen om je heen die christen en ouder zijn bv je ouders, je opa en oma je dominee etc. De bijbel zegt: "door veel wijze raadgevers wordt men wijs". Jullie zullen een tijdje rouwen. maar eens zul je iemand vinden die geestelijk en christelijk de kar kan trekken en die hoofd van je gezin kan worden en een voorbeeld is voor jou en de kids. Die priester wil zijn en op een christelijke manier jou wil beschermen en voor je wil zorgen ook voor je geestelijke welzijn en ontwikkeling. Sterkte en succes! En bidden werkt !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid