Spring naar bijdragen

bart741

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door bart741

  1. Zaterdag avond heb ik een date gehad met een geweldig leuk en ook christelijke meisje! Ze was ontzettend lief, mooi en grappig. Ik dacht dat ze mij ook leuk vond. Helaas heeft ze mij zondag duidelijk gemaakt dat het niks word. Dat deed erg pijn. nog steeds. Eindelijk een lief meisje ontmoet, wijst ze mij af. terwijl we het heel gezellig hadden. (ik ben niet wat ze zoekt) op dit gebied heb ik er soms de pest in dat ik christen ben en een christelijk meisje wil. want hoeveel christelijke meisjes van mijn leeftijd zijn er nog en zijn ook nog het type waar ik een klik mee heb. ik ben vrijgezel zijn heel erg zat. Er is helemaal niks in deze wereld wat ik liever zou hebben. Dan een meisje waar ik van mag houden en gelukkig mag maken. iemand die ook van mij houd. Iemand waar ik mijn leven mee wil delen. wat droom ik daarvan. elke dag weer. ik zou er werkelijk alles voor over hebben. misschien klink ik wanhopig. ik kan mij gewoon niks mooiers wensen. het zou mijn leven ontzettend verrijken. ik ben gewoon een romanticus iemand met passie. en kan dat gewoon niet kwijt. ik weet het ik ben nog jong (19) maar ik heb echt de angst om nog lang alleen te moeten zijn. of alleen te moeten sterven. dat is iets wat ik vreselijk zou vinden. echt heel erg.

    Ik bid God er elke dag voor dat ik haar hopelijk snel tegenkom. waar vind ik dat lieve christelijke meisje, die helemaal bij mij past? zoals God het bedoeld heeft. God alstublieft, hoelang duurt het nog? Elke dag dat ik haar niet ken, betekend een dag korter met haar doorbrengen. Vind ik haar uberhaupt wel? Allemaal angst. God, wilt U mij alstublieft helpen met het zoeken naar haar?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid