Spring naar bijdragen

eshmee

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door eshmee

  1. Ik herken dat zelf ook wel. Heb dat gevoel ook vaak de laatste tijd. Heb lieve familie, vriendinnen, leuke baan. Maar er mist echt iets. Voor mijn gevoel is dat misschien de omgang met gelovige mensen of het naar een kerk gaan, maar ik doe momenteel helemaal niks om dat te bereiken.. :|

  2. Ja, ik heb 2 boeken van hem; Onversneden christendom en Het probleem van het lijden.

    Ik heb wat moeite met zijn kijk op vrij wil: het graag of niet. Hij schrijft wel over moeilijk te bespreken onderwerpen dat spreekt me aan.

    Ook al zijn zijn antwoorden minder de mijne, de vragen wel.

    vind het probleem van het lijden best pittig, die ben ik nu aan het lezen.. hoe bedoel je dat van die vrije wil trouwens?

  3. klopt :) heb net the screwtape letters uitgelezen. vond het wel apart hoe hij daarin alles vanuit een ander perspectief beschrijft! (daarvoor onversneden christendom en de grote scheiding gelezen, allebei ook heel goed..vond ik :# )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid