Spring naar bijdragen

j0han

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door j0han

  1. Ik geloof in micro-evolutie, wat in feite geeneens evolutie genoemd mag worden. Als je een groep honden gaat fokken en steeds de kleinste en meest harige honden neemt, dan hou je uiteindelijk een ras over van kleine harige hondjes. Puur omdat die informatie in hun genen erg sterk zijn. Als er opeens een hond wordt geboren met hoorns, dat pas is er nieuwe informatie bijgekomen en kan je spreken van evolutie.

    Dus nee.

    er is geen verschil tussen micro en macro evolutie. het is alleen de tijdschaal van evolutie... evolutionisten geloven heus niet in crocoduck.

  2. De schepping bewijst de schepper... Als je er vanuit gaat dat de wereld geschapen is wel.

    Ik vind dit een beetje een wc-eend argument...

    Louis Pasteur ontdekte 150 jaar geleden dat uit niets, niets ontstaat.

    Evolutie is m.i. een vorm van valse aanbidding, veroorzaakt door gebrek aan goede Bijbelkennis.

    da's nog eens grappig wan t louis pasteur werkte wetenschappelijk methode en op diezelfde wetenchap is de evolutie gebaseerd! kun je nagaan hoe de wetenschap de mist in kan gaan pff.

    terug op topic: volgens mij bestaat god niet echt maar wel in veel mensen hoofden dusja, om uit te sluiten dat hij helemaaal niet bestaat is ook niet correct.

    maar als ik hem zien dan zou ik het wel geloven hoor, ik ben geen stijfkop die zich z'n hele leven aan een vals geloof blijft kleven als het duidelijk is dat god bestaat!

    ps sorry als ik lastig te volgen ben

  3. Heej~ ok,. ik heb dus een vraag over do zondvloed. eigelijk heel wat vragen want ik het lijkt me noogal sterk verhaal.

    vraagje 1: hoe kwamen al die beesten naar die ark? koala's kangaroos enzo moesten een heel eind lopen als australie ook onder water komt staat (H)

    vraagje2 : hoe bouwde noach dat schip? want hij moest wel groot zijn voor al die dieren en voer en water etc... en noach was in z'n uppie met zijn zonen... in die tijd hadden ze nog geen hijskranen he ? :?

    vraagje 3: waarom heeft noach niet de dino's meegenomen?

    vraagjje 4: er zijn zoooooveel dierensoorten, hoe passen die er allemaal in? en die beesten moesten allemaal verzorgd werden ???!

    vraagje 5; hoe kom het zo dat iedereen in de kerk zo makkelijk over dit soort verhalen doen/;?

    ik bne nieuw hier ook! hoi iedereen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid