Spring naar bijdragen

MAR21

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door MAR21

  1. Moeilijk voor je! Ik heb een zusje die ook hooggevoelig is en ik herken daarom wel delen uit je verhaal. Ik denk dat de angst op den duur zo groot wordt, dat je zelf niet meer met afstand naar de situatie kunt kijken. Je zit er dan zo in, dat het je helemaal opslokt en beheerst.

    Het is vooral de angst waar je last van heb, jijzelf kunt nu even niet meer zien of het irreeel of reeel is en daar heb je hulp bij nodig. Jij zult met hulp zelf moeten uitvinden of je hetero bent of niet, dat kan ik moeilijk zeggen, want ik ken je verder niet. Veel sterkte en ik hoop dat je de juiste hulp krijgt!

  2. Hoi,

    Wat ik zo mooi vind in het verhaal van lisanne is dat het innerlijk belangrijker wordt dan het uiterlijk, super mooi om te lezen!! Ik merk dat bij jou ook, maar het blijft moeilijk, vind ik ook, zeker in deze wereld. Ik kan me ontzettend ergeren aan mensen die iedereen alleen maar op uiterlijk beoordelen.

    Ik denk dat we er net als iedere vrouw gewoon verzorgd bij mogen lopen en ons best mooi mogen maken, het verschil is dat we naar onszelf moeten leren kijken, zoals God ons ziet, als unieke, mooie mensen die Hij heeft gemaakt! (Verre van gemakkelijk vind ik, want ik voel me vaak ook verre van perfect, maar ik denk wel dat we onszelf en elkaar dat steeds moeten voorhouden) Hij zegt tegen ons dat we mooi zijn zoals we zijn, Hij wil alleen juist met ons innerlijk aan het werk, zodat we vanbinnen steeds mooier worden en op Hem gaan lijken!

    En dan over je vragen...ik denk dat het niet heel erg van belang is of je nou make up draagt of niet of dat je je haar verft, als je dit maar niet gaat doen, omdat je heel erg ontevreden bent over jezelf. Je mag je zeker mooi maken, als het je allemaal maar niet gaat beheersen.

  3. Hoi Allemaal!

    Ik ben 21 jaar en ik wil graag met een aantal jongeren uit de omgeving een bijbelstudiegroepje oprichten, waar we samen bidden, praten/dissucieren met elkaar over het geloof, maar waar we ook een stukje gezelligheid met elkaar hebben! Ik ben op zoek naar jongeren tussen de 20 en 30 jaar! Vind jij het belangrijk om je geloof te delen, maar heb je ook ontspanning nodig met andere christen jongeren?? Laat het me weten, ik zie graag jou reactie tegemoet!

    Groetjes Marieke

  4. Ik zoek een gezellige, christelijke en vrouwelijke huisgenoot voor mijn woning in Apeldoorn!!! Je krijgt een eigen slaapkamer en huiskamer, de keuken en badkamer delen we samen!

    Als je interesse hebt, hoor ik graag van je! Stel gerust je vragen en hopelijk zie ik jou in Apeldoorn!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid