Spring naar bijdragen

Yrmahon

Members
  • Aantal bijdragen

    67
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Yrmahon

  1. Too long; didn't read. :+

    Ideaal natuurlijk.

    Cool story, bro is ook altijd wel een leuke, vooral als mensen hele jankverhalen ophangen :#

    /sadism

    En update: mijn eikenprocessierupsbultjes jeuken nu wel. Mijn weerstand heeft een scheiding aangevraagd, maar ik kan de alimentatie niet betalen ¬¬

  2. Noem er eens een paar als voorbeeld aub.

    Ku-Klux-Klan, toch?

    Dat is er een. Die staan echter niet voor bijna alle racistische organisaties.

    Maar ik denk wel te weten waarom je zo'n scheef beeld hebt. Je bent naar alle waarschijnlijkheid diep geworteld in deze christelijke cultuur. Daarin hebben de meeste organisaties een christelijke achtergrond. In islamitische landen zullen de meeste racistische organisaties een islamitische achtergrond hebben en in India zullen de meeste racistische organisaties een hindoeïstische achtergrond hebben.

    Nou ben ik ook geen expert op het gebied van racistische organisaties... Verder ken ik alleen de White Power beweging, en de PVV, met haar zgn. 'joods-christelijke' achtergrond.

    Maar ik ben het wel eens met wat je zegt: organisaties zijn geworteld in cultuur, daarom hebben we hier ook geen Moslimbroederschap, en in Egypte wel, bijvoorbeeld.

  3. [out of character]

    Ik heb een sterk vermoeden dat Archie, MC en tucker de weerwolven zijn...

    Ga maar na, ze hebben, niet zoals de rest, op elkaar gestemd voor burgemeester, en ze hebben alledrie op Minifan gestemd, iets wat niemand anders heeft gedaan.

    [/]

    Ogmios was op jacht, en zijn tegenstanders wisten het ook. Ze zullen de bevolking tegen hem opstoken, hem zelf proberen aan te vallen... Laat ze maar komen, dan haal ik alle weer uit hun wolf, dacht Ogmios. Het was voor hem veiliger om onder de mensen te blijven, maar hij vocht liever openlijk...

  4. Oorlog en Vrede - Tolstoj

    Into the Wild - Jon Krakauer

    Walden, or life in the woods - Thorea

    Waarschijnlijk nog meer :E

    Ja, allemaal tegelijk.

    Laat me raden: je hebt niet zolang geleden de film "Into the Wild" gezien. ;)

    Yep, maar daarvoor was ik al aan Tolstoj begonnen.

    Die film heb ik trouwens al zeker 5x gezien... Zo inspirerend!

    En Thoreau lees ik voor mijn PWS, dus ga binnenkort ook aan de rest van zijn ouvre beginnen :#

    Oh, en ik heb Doctor Zhivago ook maar gepakt ;)

  5. Hmm niet veel actie bij mij nog dus :(

    Ik heb trouwens allemaal rooie bultjes gekregen vanmiddag en ze jeuken als een gek :( Mijn mams zegt dat dat door de warmte komt maar dan zou ik het vast al wel eens eerder gehad moeten hebben denk ik.. Iig is het heel vervelend en de koude douche heeft niet echt verlichting gebracht.. Iemand tips, behalve dat ik er niet aan moet zitten?

    @Morpho: hier heeft het nog nauwelijks geregend, die arme plantjes die maar zo dorstig zijn..

    Is het niet eikenprocessierups?

    Sinds we een nest in de tuin hebben, hebben we ook allemaal van die bultjes :#

    Maar bij mij jeuken ze (nog) niet..

    I <3 Mijn Weerstand ^_^

  6. De weerwolven proberen bij dit spel een medeweerwolf als burgemeester te kiezen... Ze stemmen dus op elkaar.

    Ook zullen ze gezamelijk een speler proberen te lynchen...

    De rest zoeken jullie zelf maar uit, maar vergeet niet de weerwolf weg te stemmen!

    Ogmios

    Tip: Kijk eens naar de stem-polls.

  7. Ogmios was razend. Niet zomaar razend, RAZEND. De weerwolven hadden zijn feestje verpest. En Ogmios in de weg staan, dat was oorlog. Oorlog met weerwolven, hij had het vaker gedaan, maar deze keer was anders. Dit was puur om persoonlijke redenen...

    Hij wist al wie zijn eerste slachtoffer werd. Een man van wie je het niet zou verwachten, dankzij zijn beroep. Ach, schaapherder was een goede dekmantel. In ieder geval, de herder was niet de enige die zijn schapen telde. Het was Ogmios al vaker opgevallen dat telkens een dag of een paar dagen na volle maan, als Lochlar terugkwam, er een schaap verdween.

    Ogmios ging naar huis en wachte zijn tijd af...

  8. Ha, dat was een lekker knokpartijtje. Een van die dronken idioten had Ogmios weer eens een te grote bek gegeven. Ze zouden het toch moeten weten, na die jaren. Een van de laatste knokpartijen, en dan nog zo'n mooie, dat moest gevierd worden. Hij bestelde nog een kruik van het zwaarste bier bij de waard. Zijn laatste in deze herberg. In tegenstelling tot veel anderen kon hij grote hoeveelheden alcohol op zonder dronken te raken, iets dat vaak in zijn voordeel was. Vandaag besloot Ogmios om maar in de herberg te blijven. Jammer voor zijn wolfshond Cym, maar deze moet het vanavond zonder vers vlees stellen.

    Ogmios voelde dat er vanavond of morgen iets ging gebeuren, en hij wilde erbijzijn. Waar te vechten viel, was hij graag.

    Bella kwam binnen, met de gebruikelijke verandering van sfeer die ze veroorzaakte. De mensen van het dorp mochten haar niet. Bella was te vrijgevochten voor hun mening, en als gevolg daarvan werd ze straal genegeerd of openlijk afgekeurd.

    Dat was nog een reden waarom hij een hekel had gekregen aan de mensen hier: ze waren verschrikkelijk star en dachten in hokjes. Een oude strijdmakker, die af en toe een filosofische bui had, zou zeggen: 'Hun denkraam is te klein.' Maar die tijden waren lang vervlogen.

    Maar de bossen waren uitgestrekt en rijk aan wild, zoals hij en enkele andere dorpelingen hadden opgemerkt. Jammer dat de graaf zo'n idioot stropersverbod overeind hield. Maar ach, hij was niet zo stom om gepakt te worden...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid