Spring naar bijdragen

WayToHappiness

Members
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door WayToHappiness

  1. Jeej de foto's! Haha. Trouwens, de elastiek zit gedraaid :$:P

    Ennnnn foto's van de kussens voor een vriendin d'r nieuwe studentenkamer (na het zien van die voor Chealder wilde zij ook :P);

    ene kant heeft grotere ruitjes dan de andere kant, dan kan ze per dag beslissen wat ze mooier vindt en afwisselen :P stofjes en randje heeft ze zelf uitgezocht.

    1403542676_5_pRoo.jpeg

    1403542934_5_Nu5I.jpeg

    1403543249_5_VEzl.jpeg

  2. Daarom heb ik het erop gezet. Omdat ik hoop dat anderen erdoor bemoedigt zullen worden.

    @waytohappiness: Ik zie jouw zinnetje; I will praise You in this storm. Dat is het nummer dat ik eigenlijk elke dag luister en het beste mijn emoties omschrijft. Mijn favo nummer eigenlijk.

    Hihi ja same here! :)

  3. Jeej! |P Nu heb je ze eindelijk mogen plaatsen :P

    In het echt zien ze er nog mooier uit! Nogmaals heel hartelijk bedankt!

    Nu heb ik zes kussens in mijn zithoekje :)

    Graag gedaan hoor, met liefde gemaakt ;) blij dat je ze leuk vindt :D

  4. Aangezien het tweede even geleden dicht is gegaan, hier het derde deel.

    Voor alle opmerkingen, irritaties en vreugde die met studie te maken hebben.

    Ik heb vandaag weer de eerste echte lesdag gehad. Ik zat in mijn oude klas van vorig jaar, nou ja, wat daar van over was (ongeveer de helft, de rest werd voornamelijk opgevuld door mensen die bleven zitten). Daar heb ik nooit echt veel aansluiting kunnen vinden, al zijn de mensen op zich wel aardig. Nu heb ik met iemand uit een andere klas geruild, de klas waar ik wel graag in zou willen zitten. Daar kende ik wat mensen van waar ik goed mee overweg kan.

    En nu dus een veel leuker studiejaar tegemoet! |P

    Ik ben met wat mensen van mijn nieuwe klas al gelijk de stad in geweest voor een turkse pizza en daarna een borrel. Echt gezellig!

    Happy for youuuuuuuu! :#

  5. Praten, praten, praten, daar kom je denk ik het verste mee. Vertel wat het met jou doet, maar laat je man ook zijn kant van het verhaal toelichten. En dan bij voorkeur op een moment dat het rustig is voor jullie. Geen huilende kinderen om je heen en bijv. ook niet na een zeer stressvolle dag op het werk oid.

    Ik denk dat het niet letterlijk valt onder vreemdgaan, want in feite doet hij niets met een andere vrouw. Maar het kan zeker wel VOELEN alsof hij vreemdgaat! Het schijnt dat dat voor vrouwen sowieso anders is dan voor mannen, maar ik als vrouw zou er eerlijk gezegd ook echt niet blij mee zijn. Voor mij zou het voelen alsof hij liever die vrouwen van internet (oid) heeft dan mij en voor mij persoonlijk is seks gewoon iets tussen 2 mensen in een relatie/huwelijk, wat absoluut niet gedeeld hoeft te worden met anderen en dus ook niet met mensen van internet.

    Maar, zoals ik dus al zei: communiceren en eventueel, als hij daar ook voor open staat en zijn probleem erkent (iedere dag vind ik geen 'normale' frequentie), (professionele) hulp zoeken.

  6. Haha, ja ik. 11 kg afgevallen, 7 aangekomen en nu weer 5 afgevallen.. Ik heb nooit een ongezond bmi gehad o.i.d., wel een negatief en naar het schijnt ook vertekend zelfbeeld. Eten en ik zijn niet elkaars beste vrienden :P (maar aan mijn zelfbeeld ga ik werken in therapie hoor :) dus hopelijk verbetert het eten dan ook).

    Verder, tips voor TS.. Ehm, ga idd even na of het wel echt gezond is. En verder zorg ervoor dat het niet je leven gaat beheersen, het moet wel 'leuk' blijven ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid