Spring naar bijdragen

xMarianne

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door xMarianne

  1. Nou date was best gezellig maar toen we naar huis weer reden in de auto viel alles een beetje stel. Ik moest steeds met een gespreksonderwerp komen... Het was best gezellig, maar als hier een relatie uit moet voorkomen mag er nog wel eens wat gaan gebeuren!

    Daarnaast moest ik heel erg aan iemand anders denken die qua uiterlijk op m'n date leek. En ik heb nog steeds ook wel een zwak voor die persoon.. Maar goed, het was wel heel gezellig maar nog niet zo als het zou moeten.

    Gistermiddag toen ik moest werken beangstigde het idee van een relatie me ook wel. Dat ik dan een deel van m'n vrije leventje kwijt zou raken!

  2. Jaja, hij heeft weer een berichtje terug gestuurd. Biosje had hij wel zin in, nou prima! Vind ik zelf ook wel leuk en hij weet ddat ik Skyfall nog graag wil zien. :P Maar deze week of volgende week en ik ben nu al zenuwachtig.

    Nu doet zich een volgend opstakel voor: mn ouders vertellen dat hij me heeft gevraagd of ik met hem naar de bios wilde. En aanstaande donderdag gaat hij en m'n vader snoeien bij m'n overbuurvrouw dus ben benieuwd, zijn ouders zijn namelijk ook nog eens bevriend met mijn ouders :E We hoeven elkaar iig niet meer voor te stellen dus dat scheelt en zijn vader is altijd mijn teamleider op school geweest :P.

  3. Ja, ik kan me niet voorstellen dat hij niks voor mij voelt aangezien we hiervoor nooit echt heel veel met elkaar omgingen. Maar als het tegenvalt zal ik/zullen we het vanzelf merken. Al hoop ik natuurlijk niet dat het tegenvalt :E

    probeer hem gewoon te zoenen ... weet je direct of hij je leuker dan leuk vindt

    Yes sure. :P

    Wie heeft het voorgesteld, jij of hij?

    En was hij er direct voor te vinden?

    details please.

    Hij heeft het voorgesteld, terwijl ik hem daarvoor al veel langer leuk vind ;).

    Hij vroeg iets van of ik een keer zin had om af te spreken.

  4. Hoi allemaal,

    ik post hier niet zo vaak op, maar ben toch regelmatig hier aan het kijken :).

    Nu zit ik met een 'probleem'. Ik weet niet hoe je het anders moet noemen. Ruim een maand vind ik nu iemand al leuk, en de laatste week is dat 'leuk vinden' omgeslagen naar verliefdheid. En niet een klein beetje ook. Het is verschrikkelijk (tegelijkertijd ook heel erg leuk), ik kan niet meer eten, slapen, saxofoon spelen en concentreren. En constant vlinders in mijn buik. Ik ben wel eens vaker verliefd geweest, maar zo erg als dit is het nog nooit geweest... :$

    Nu heb ik het idee dat degene waar ik op verliefd ben ook gevoelens voor mij heeft. In ieder geval, hij geeft mij sinds afgelopen weekend wel extreem veel aandacht (relatief gezien dan). We kletsten haast nooit met elkaar en afgelopen vrijdag gingen we met het orkest iets leuks doen. Heb toen minstens een uur met hem zitten kletsen, wat heel erg gezellig was. De volgende dag (zaterdag) was ik 's middags aan het knutselen en had op de laptop Youtube en Facebook aanstaan. Opeens hoor ik het chat geluidje van smoelenboek en zie dat hij het is. M'n hart maakte echt een mega sprong in m'n borstkas (ik schrok er gewoon van _O- ). Hij begon opeens tegen mij te praten, heel gezellig en de tijd vloog voorbij. Opeens vroeg hij: "heb je zin om een keer wat af te spreken?" Ik sloeg steil achterover want dit had ik helemaal niet verwacht. Dus ik natuurlijk ja op gezegd :P. Gisteren en vandaag heb ik hem weer gezien, maar er hing zo'n ongemakkelijke sfeer tussen ons (ook omdat we niet met z'n tweeën waren, maar met het hele orkest erbij en dat hoeft niet meteen te weten dat er iets is tussen ons) en we wilden wel tegen elkaar praten maar het lukte gewoon niet. Ik voelde dat er spanning in de lucht hing. Nu vind ik het ook zo belachelijk om vandaag nog, terwijl ik hem ook gezien heb, een berichtje op smoelenboek te sturen of iets dergelijks. Terwijl ik eigenlijk ook vind dat het initiatief uit hem moet komen :$ .

    Maar goed, ik voel me heerlijk verliefd maar weet niet zo goed wat ik er op dit moment mee aan moet. Ik wil heel graag iets leuks met hem gaan doen maar ik wil dat niet via facebook, mail of i.d. afspreken. Liever face to face of via de telefoon (bellend dan wel :P). Moet ik nou hem het initiatief geven of zelf actie gaan ondernemen? Als er niks gebeurt zie ik hem pas 8 januari weer. Maar dan hebben we weer orkestrepetitie en dat wordt dus geen moment om dingen te praten die richting een date gaan :| . En ik kan het ook niet veel langer voor mij houden dat ik hem toch echt wel supersupersuper leuk vind!

    Wat zouden jullie doen?

    Super als je dit hebt gelezen! |P

  5. Op de een of andere manier vind ik niet dat je aan de hand van een filmpje mag zeggen of één van de zeven zegels verbroken is. TS heeft er ook bij gezegd "schijnt gezien te zijn". dus het is helemaal niet zeker.

    Mijn mening is dat we daar moeilijk over kunnen oordelen, of er al zegels zijn verbroken. Net zoals mensen die voorspellen wanneer de Here Jezus terug komt op aarde. Alleen de Vader weet dat en zelfs Jezus weet dat niet. Dus wij kunnen daar geen precieze tijd of plaats van maken als de Here Jezus het al niet eens weet.

    Maar ondanks dat, Openbaring is een PRACHTIG boek! echt, het is alleen wel moeilijk vind ik zelf af en toe. Maar dat komt denk ik doordat er veel symboliek in zit. En als je dat eenmaal door hebt is het super! Niet dat ik wil zeggen dat ik um helemaal snap, maar stukje bij beetje komt het toch :)

  6. Heee,

    De laatste tijd luister ik veel naar Lady GaGa, en ik moet zeggen, ze maakt echt wel leuke muziek. Alleen ik zit er nog wel eens over te twijfelen, kan je dit als christen wel luisteren, qua teksten enzo. want de melodietjes zijn wel heerlijk ...

    Ik heb al verschillende dingen gezocht, maar kom er nog niet echt uit. misschien weten jullie iets?

    Groetjes Marianne

    Ps. sorry als er al een topic over loopt, maar kon het zo nergens hier vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid