Spring naar bijdragen

*elske*

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door *elske*

  1. Quote:

    En Judas bijvoorbeeld, waarom was er voor hem geen vergeving? Hij is toch ook medeplichtig aan de moord van Jezus.

    waar staat dat er voor judas geen vergeving is?

    Om de vraag van TO te openen: ja, ik denk dat dat kan. ALs je oprecht berouw hebt en je geloof is echt, dan is er vergeving, hoe erg de zonde ook was.

    Maar het werkt niet als je zondigt, vergeving vraagt, en vervolgens gewoon weer zondigt omdat er toch vergeving is...

  2. Quote:
    Wat wil je?

    Op dit moment is het nog niet meer dan een plan hoor smile.gif Er is nog helemaal niks concreet, en zelfs het idee is nog vers. Dus wat ik op dit moment vooral doe is dingen op een rijtje zetten, en proberen na te gaan of het uberhaupt haalbaar is. Maar als het plan concreet wordt dan gaat het waarschijnlijk youth alpha worden.

    Quote:
    Waar?

    ik woon in wijchen (gelderland)

    Quote:
    Wanneer?

    nog geen idee, eerst maar eens kijken of het haalbaar is, ik doe het liever in een keer goed dan dat ik half werk lever

    Quote:
    Met wie?

    Ook nog geen idee, omdat het nog niet meer is dan een idee, heb ik ook nog niet gericht gezocht naar mensen die mee zouden willen werken.

    Quote:
    Voor wie?

    Ik zou me willen richten op jongeren

    Quote:
    Wat weet je al? Wat snap je nog niet?

    Ik denk niet dat het echt is wel of niet snappen. Op dit moment ben ik vooral nog aan het orienteren, en de bedoeling van mijn post was vooral het delen van ervaringen en de mogelijkheid om vragen te stellen. En nu vooral nog kijken of het haalbaar is.

    En ik vraag me af of er misschien nog andere trainingen gegeven worden dan die vermeld staan op de yfc site?

  3. Mijn beste vriendinnen zijn allemaal niet uitgesproken christelijk. De meesten geloven wel 'iets' maar zijn er nog niet uit wat precies. Het belangrijkste vind ik dat we respect voor elkaar hebben, en ieder in haar waarde laten. Ik mis het ook niet echt. Maar ik zie ze ook niet dagelijks. Wat ik wel mis is af en toe het contact met jongeren en echt over het geloof kunnen praten, specifiek bedoel ik, als in jongerenactiviteiten bij de kerk ed. Mijn vriendinnen staan er wel voor open. Zijn bijvoorbeeld ook meegeweest naar de kerk toen ik belijdenis deed, ed.

  4. hoi, ik ben een gezellige meid van 23, mijn hobby's zijn 3d kaarten maken, dansen, muziek en films, en sporten. Ik ben met het geloof opgevoed, dus het is me min of meer met de paplepel ingegoten, maar ondanks dat toch een hele bewuste keuze.

    Als jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag!

  5. Hoi allemaal!

    Ik was in mijn woonplaats op zoek naar een alpha cursus of iets anders gericht op jongeren, om in contact te kunnen komen met andere christelijke jongeren.

    Toen kwam ik er achter dat dat hier helemaal niet is. Wel specifiek voor studenten, maar daar val ik niet meer onder, maar verder is er niks.

    Toen kwam ik op het idee om zelf een alpha cursus op te zetten. De trainingen die je daar voor kan volgen zijn echter allemaal al geweest dit jaar, en bovendien erg ver weg. Ik heb ook al eens op internet gekeken, en er komt heel veel bij kijken.

    Mijn vraag is dus: heeft iemand van jullie ervaring met het opzetten van een alpha cursus?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid