Spring naar bijdragen

welke games speel jij??


Aanbevolen berichten

Quote:

Dat zal dan waarschijnlijk komen omdat je een andere pagina-instelling qua posts hebt
knipoog_dicht.gif
Alsnog: Mag het kleiner?

Oh ja widegrin.gif

Nee, is goed.

Is er een grens met de max. resolutie je mag gebruiken?

Toen met mijn 24" scherm, met een resolutie van 1920x1200 had ik vrijwel geen last van idioot grote afbeeldingen. Heb je een res. van 1280x1024, dan wel.

Dus: Wat is de max resolutie die ik hier neer mag zetten? smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 717
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wraaagghhh big-smile.gifbig-smile.gifbig-smile.gifparty.gifparty.gifparty.gif

Lord of the Rings Online is zoooooooooooooo gru-we-lijk vet op m'n 3D scherm party.gifparty.gifparty.gif

Het is zooooooooooo jammer dat ik er geen screenshots van kan maken puh2.gif

Maar oh oh oh, wat is dat zwaar voor mn pc... Pff

Zeg maar alles full, dus maximale settings haal ik zonder 3D 55-60FPS, met 3D 13-15FPS nosmile.gif

Niet speelbaar dus, en krik de Anti aliasing naar 2x of 4x ipv 8x in minder drukke gebieden, en gaat het ook best smile.gif

Morpho is gelukkig big-smile.gifparty.gifwidegrin.gifknipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik was vroeger spelleider van een Warhammer Fantasy RolePlay-campaign: ik kan me nog herinneren dat het openingsscenario Shadows over Bögenhafen heette en de campaign heette geloof ik Death on the Reich. Zoiets. Warhammer speelt in een Renaissance-Duits-Keizerrijk achtige setting, maar dan met een invasie van Chaotic wezens, veroorzaakt door een meteoriet-inslag die Warpstone verspreidt, wat mutaties veroorzaakt. Rond de raadselen van die mutaties draaide de campaign. En Chaotic, dat is niet het Chaotic Neutral van Dungeons & Dragons, maar de overtreffende trap van Evil. Über-evil dus.

Het leuke van de role-playing game Warhammer was de grote hoeveelheid skills die je je eigen kon maken. En dat iedereen begon als gewoon burger met een beroep (Scout, Entertainer, Merchant, etc.) i.p.v. direct al Fighter, Cleric of Thief te zijn, zoals in Advanced Dungeons & Dragons.

Maar als Player deed ik dan weer wel AD&D en was ik een Fighter-Mage, wat ik nog steeds über-cool vind om in Baldur's Gate (AD&D 2nd edition ruleset) te spelen.

Nu mijn hersens verouderd zijn en al jaren op anti-psychotica draaien, heb ik niet meer de sprankelende fantasie waarmee pencil-and-paper roleplay vroeger zo'n genot was.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ah, dat bedoel ik niet, ik bedoel het strategische tabletop spel. Met miniaturen knipoog_dicht.gif

Ben op de middelbare jaren verslaafd geweest aan Warhammer 40K, heb eindeloos de rulebooks doorgespit op zoek naar mazen in het net van regels, die ik tot mijn voordeel zou kunnen gebruiken.

Wel een erg dure hobby, pfff. En ik was een ramp in het beschilderen van de miniaturen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb het ultieme jeugdsentiment herontdekt: galaga deluxe! Ok, tegenwoordig heeft het een andere naam, maar who cares. Ik zit er wel uuuren op te spelen terwijl ik eigenlijk aan mijn thesis wou werken. bloos.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

666 replies? Tijd om Diablo te spelen, bijvoorbeeld. De 666e reactie en dan een game als Tetris of Mahjong. Tss.


Samengevoegd:

Ik heb een brute gemaakt om tegen Iriacynthe te knokken, maar vind het maar een saai spel. Je kunt alleen maar toekijken en ik krijg er geen geluid bij, of ligt dat aan mij?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Oh, euh, dat vond ik er net leuk aan, zo'n supertam spel waarbij je eigenlijk niks doet. bloos.gif

(Nuja, ik ben het intussen wel al een tijdje beu hoor. Ik ben wel een ongelooflijke warblade-nerd aan het worden, echt verbazend hoeveel verschillende dingen er in zo'n onnozel lijkend schiet-op-ruimteschipjes-spel zitten.)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...

Kent er iemand plants vs zombies? Geweldig idioot en grappig spel. smile.gif

Het concept is belachelijk simpel: een troep zombies probeert je huis binnen de dringen via de tuin en jij moet ze tegenhouden door middel van een verdedigingslinie schietende planten. In latere levels komen de zombies ook al langs je zwembad en je dak, of ze komen 's nachts of tijdens een regenbui, waarvoor je dan natuurlijk speciale planten nodig hebt. Verder zijn er nog allerlei minigames die het spel boeiend houden. De eerste levels zijn behoorlijk saai, ze beginnen echt wel helemaal vanaf het begin, maar eenmaal je een paar levels voorbij bent wordt het leuk. smile.gif

En verder hebben ze ook een gestoorde themesong. widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid