Spring naar bijdragen

Hilarische uitspraken van atheïsten


Aanbevolen berichten

27 minuten geleden zei Hermanos2:

Er is nooit een wereldomvattende vloed geweest? 
 

Leg jij dan maar eens uit waarom alle primitieve volken der aarde een vergelijkbare vloedlegende kennen? Volken die zover uit elkaar wonen dat ze elkaar nooit ontmoet hebben. Overal is sprake van een enorme watermassa en slechts enkelen die in een boot overleven.

 

Leg jij maar eens uit hoe het kan dat de aardkorst verdeeld is in enorme tektonische platen die over elkaar kunnen schuiven. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit op andere planeten niet aanwezig is. Leg jij maar eens uit hoe bergen en bergketens ontstaan zijn. Leg jij maar eens uit waarom de berekening niet klopt van de continentverschuiving vanaf Pangea tot heden. Men weet dat het niet klopt. Maar men durft de enig mogelijke verklaring niet te accepteren. Want dan moet je aannemen dat er ooit een wereldomvattende vloed geweest is waarbij watermassa’s vanuit het binnenste der aarde een enorme verschuiving van landmassa teweeg gebracht hebben.

 

Wat moet ik hier nou op antwoorden?

Ten eerste, jouw eerste vraag heb ik al beantwoord. De volkeren in die tijd hadden geen idee van de wereld. Dus als er bij hen een grote vloed was die alles wegvaagde was het al snel een "wereldwijde" vloed. En in die tijd waren er veel beschavingen en volkeren in de buurt van water, want water is iets waar geen mens zonder kan. Ook is het zo dat men het van elkaar heeft overgeschreven.  De joodse zondvloed is gewoon overgenomen van Babylonie, met wat joodse elementen erin. En een kind kan de was doen..

 

Dan heb je nog de vraag over tektonische platen. Daar heb ik weinig verstand van. Maar hoe komen onderzoekers erbij dat dit op andere planeten niet aanwezig is? Men heeft nog net ons zonnestelsel doorgrond, de rest van de planeten kan men enkel zien met apparatuur. Dus kom maar met bewijs dat onderzoek heeft uitgewezen dat dit op andere planeten niet aanwezig is..

Edit: Net even gewikipediaad en ik kom het volgende tegen:

Citaat

 

Op sommige ijsrijke hemellichamen komen wellicht met platentektoniek vergelijkbare processen voor. Op bijvoorbeeld de Jupitermaan Europa en de Saturnusmaan Enceladus wordt vermoed dat door convectie gedreven horizontale korstbewegingen plaatsvinden. Europa heeft een rotsige kern met een 100 km dikke mantel van waterijs, waarvan het onderste gedeelte misschien is gesmolten en als convecterende laag functioneert. De slechts 500 km grote ijsmaan Enceladus wordt waarschijnlijk door getijdenkrachten partieel gesmolten. Vloeibaar water of zachter ijs kunnen als zwakke zones dienen waarlangs het ijs langs elkaar kan bewegen.

Volgens een recent onderzoek is de vraag of platentektoniek voorkomt op een planeet afhankelijk van de massa. Hoe zwaarder de planeet, hoe groter de kans dat platentektoniek voorkomt. Dit zou moeten betekenen dat platentektoniek ook moet voorkomen op de zogenaamde superaardes, terrestrische planeten met meer massa dan de Aarde, waarvan er een aantal buiten het Zonnestelsel bekend zijn. De Aarde zou een grensgeval kunnen zijn, waar het mechanisme dankzij de aanwezigheid van water toch in gang wordt gehouden.[28] Hoewel platentektoniek niet op andere lichamen in het Zonnestelsel voorkomt, lijkt het er daarom op dat het geen uniek proces is.

 

nl.wikipedia.org/wiki/Platentektoniek#:~:text=De%20Aarde%20is%20het%20enige,koelden%20daarom%20veel%20sneller%20af.

 

Dit laat dus zien dat men op andere planeten geen tektoniek tegenkomt maar dat dit ene logische verklaring heeft. En dat we van de rest van planeten nog te weinig weten om te stellen dat het bij ons uniek is..

Dan nog de bergketens. Je weet dat die door de platentektoniek een paar milimeter per jaar worden omhooggeduwd? Terwijl de Bijbel "spreekt" over heel weinig jaar? Ik heb het vermoeden dat je hier wetenschap voor je karretje aan het spannen bent omdat het nu goed uitkomt?

Voor de rest zou het slim van je zijn om niet enkel dingen te beweren, maar die ook te staven met bronnen. Want op zo'n manier zou je een discussie kunnen hebben die van enig niveau is.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 227
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Even voor de duidelijkheid: heb bovenstaande posting gerapporteerd.

Ik heb menigmaal ondervonden (in real life dan wel) dat wanneer ik onvriendelijk of ongeduldig of onverdraagzaam was, en ik als reactie daarop van de ander juist enorme vriendelijkheid en verdraagzaam

Ik heb geen vergeving nodig.. De hoogmoed om mij te willen vergeven 🤣 Daar komt nog bij dat vergeving enkel degene die vergeeft goed doet, niet de vergeefde.   

27 minuten geleden zei Noppert1998:

 

Voor de rest zou het slim van je zijn om niet enkel dingen te beweren, maar die ook te staven met bronnen. Want op zo'n manier zou je een discussie kunnen hebben die van enig niveau is.

 

Oh, dus nu ben je ineens hier om op nivo te discussiëren? En ik maar denken dat je hier alleen maar christenen en hun God belachelijk wil maken. Ik ga je posts met aandacht volgen. Ik ben zeer benieuwd naar jouw manier van discussiëren op nivo.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei Hermanos2:

Oh, dus nu ben je ineens hier om op nivo te discussiëren? En ik maar denken dat je hier alleen maar christenen en hun God belachelijk wil maken. Ik ga je posts met aandacht volgen. Ik ben zeer benieuwd naar jouw manier van discussiëren op nivo.

Ik discussieer altijd al op niveau. Op hoger niveau althans dan mensen die denkekn "het staat geschreven dus is het zo"..

Je blijft maar doen alsof het grapje dat ik maakte serieus bedoeld was.. Erken gewoon dat je daar fout zat, dan kunnen we op normale voet met elkaar praten. Maar wees dan ook volwassen en accepteer het als ik kritisch ben op de Bijbel en op het geloof. Alleen van kritiek kan de mens groeien, niet van ja en amen zeggers.

Link naar bericht
Deel via andere websites
17 minuten geleden zei Hermanos2:

Oh, dus nu ben je ineens hier om op nivo te discussiëren? En ik maar denken dat je hier alleen maar christenen en hun God belachelijk wil maken. Ik ga je posts met aandacht volgen. Ik ben zeer benieuwd naar jouw manier van discussiëren op nivo.

https://forum.verslavingdebaas.nl/topic/17157-dont-feed-the-trolls/

 

Citaat

Echter, als de persoon doorgaat met treiteren kun je alleen nog het volgende doen: niet reageren. Wat niet werkt is: in discussie gaan, beledigend reageren of tekeer gaan tegen de trol. Het enige wat dan werkt is negeren.

 

bewerkt door Hopper
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Hopper:

 

Houdt toch in ****naam eens op met mij van trollgedrag te beschuldigen.. Ik hoop dat mods hier eens paal en perk aan stellen. Als ik kijk naar de bijdragen die ik lever dan is er weinig trollgedrag aan. Maar ik kom met mijn mening, en die probeer ik te bewijzen/bestendigen met links naar wetenschappers of wat dan ook. Dat doet een troll niet. Die stookt gewoon en geeft niet zijn mening maar zit zich te verkneukelen als mensen onderling ruzie krijgen door zijn trollgedrag.. 

Jij bent een sneu mens die iedereen die een ander mening heeft dan jij als troll wegzet om op die manier jouw mening te kunnen blijven verkondigen. Ook als die mening al een paar keer is gedebunked. Zoals jouw idee dat het geloof in het hiernamaals niet christelijk is, en dat zowel Paulus als Jezus dit niet leerden. Als ik dan naar 1 Thess 4 of 5 wijs waarin Paulus beweert dat Christus terugkomt op de wolken en dat doden opstaan en samen met de levenden de hemel ingaan om eeuwig te leven, dan word ik weer als troll neergezet..

En nu stook je Hermanos2 tegen mij op om mij maar te negeren. Dat stookgedrag is trollgedrag, maar goed "zelfkennis is de moeilijkste kennis die er is"..

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 8-2-2023 om 17:29 zei Hopper:

En Credible moet Freethinker 3.0 worden?  Wees blij dat de freethinkers GG als uitlaatklep/uitlaadklep/uitlaatplek hebben.   Dan houden ze zich niet met Credible bezig.  Dus lok ze niet en lok ze ook niet uit!

Ik schrijf wel eens op Freethinker en ik vind het ook wel hilarisch wat de Joden daar allemaal verzinnen om maar niet te hoeven geloven.

Link naar bericht
Deel via andere websites
38 minuten geleden zei Noppert1998:

 

Houdt toch in ****naam eens op met mij van trollgedrag te beschuldigen.. Ik hoop dat mods hier eens paal en perk aan stellen. Als ik kijk naar de bijdragen die ik lever dan is er weinig trollgedrag aan. 

 

Waar haal je het gore lef vandaan om hier in de slachtofferrol te kruipen en de hulp in te roepen van de moderatie?

De bijbel beschrijft een hond die terugkeert naar zijn braaksel. Dat ben jij en niets anders. Dit forum is voor christenen die met elkaar de bijbel willen bespreken en hun geloof willen verdiepen en figuren zoals jij zien het als hun missie om dat proces te verstoren. 
 

De stank die om jou heen hangt is niet te harden. Misselijkmakend. Zolang ik hier mijn gang kan gaan maak ik er mijn missie van jou te achtervolgen zoals jij christenen en hun God vervolgd. En ik stop op het moment dat jij je gedraagt zoals het hier van je wordt verwacht. 
 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 8-2-2023 om 17:15 zei Chaim:

Iedere bijbelwetenschapper en tekstkriticus weet dat de brief - net als alles in het christelijke testament (behalve 7 brieven van Paulus) - een pseudepigraaf is: niet daadwerkelijk geschreven door de persoon onder wiens naam het is geschreven.

Dat je als gelovige de wetenschap niet volgt, is prima, maar het is nogal bekend dat de brief een pseudepigraaf is.

Ach wat. De bijbel spreekt over een beeld dat Daniël krijgt en betrekking heeft op het rijk der Chaldeeén. dat is het rijk dat groot werd onder Nebuchadnezar en tegen de tijd dat het ingenomen werd door de Meden en Perzen geheel corrupt is geworden. Waarom zou ik de wetenscahppers geloven. Ze verzinnen gewoon wat ze zelf geloven willen. Daarom spotten wij met hen.

Er zijn zelfs wetenschappers die beweren dat de bijbeltekst niet met grote zekerheid teruggevonden kan worden omdat er steeds nieuwe kopieën gemaakt moesten worden. Ja het is maar waar je in gelooft en wat je wil vinden. Gewoon een questie van negeren wat nuchtere christenen je voorschotelen en je eigen gedachten op papiet zetten.

Link naar bericht
Deel via andere websites
18 minuten geleden zei Barnabas:

Ik schrijf wel eens op Freethinker en ik vind het ook wel hilarisch wat de Joden daar allemaal verzinnen om maar niet te hoeven geloven.

Ga alsjeblieft niet even voorbij aan de tijdelijke blindheid van dat volk ten behoeve van ons heidenen, zoals Paulus dat heel duidelijk uitlegt in zijn brief aan de Romeinen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 9-2-2023 om 07:30 zei Dat beloof ik:

Het is vooral hilarisch om te lezen hoe je denkt dat je aan de hand van één zin, van één persoon,  meent iets over het niveau van atheïsme (zo'n miljard mensen wereldwijd) te kunnen zeggen.
Volgens mij zegt het meer over jouw beperkte kijk op atheïsme, dan over atheïsme.
Maar ik ga daar maar geen apart topic over beginnen, want volgens mijn atheistische kijk op de wereld is het niet zo netjes om anderen openbaar te kakken te zetten, dit in tegenstelling tot het gegeven dat jij daar helemaal geen probleem mee hebt.

Laat ze dan maar antwoord geven. Er is een steen van enkele decennia oud gedateerd op vele honderduizenden jaren. Hoe kan dat nou?

1 minuut geleden zei Willempie:

Ga alsjeblieft niet even voorbij aan de tijdelijke blindheid van dat volk ten behoeve van ons heidenen, zoals Paulus dat heel duidelijk uitlegt in zijn brief aan de Romeinen.

Christus heeft wel Jeruzalem laten vernietigen 60 jaar na Zijn geboorte.

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 minuten geleden zei Barnabas:

Laat ze dan maar antwoord geven. Er is een steen van enkele decennia oud gedateerd op vele honderduizenden jaren. Hoe kan dat nou?

Er zitten 576 korrels rijst in mijn bord nasi. Hoe kan dat nou?

De overeenkomst: het heeft allebei niets met atheïsme te maken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Noppert1998:

 

Houdt toch in ****naam eens op met mij van trollgedrag te beschuldigen.. Ik hoop dat mods hier eens paal en perk aan stellen. Als ik kijk naar de bijdragen die ik lever dan is er weinig trollgedrag aan. Maar ik kom met mijn mening, en die probeer ik te bewijzen/bestendigen met links naar wetenschappers of wat dan ook. Dat doet een troll niet. Die stookt gewoon en geeft niet zijn mening maar zit zich te verkneukelen als mensen onderling ruzie krijgen door zijn trollgedrag.. 

 

Dit ben jij….

Op 14-2-2023 om 18:15 zei Noppert1998:

Dan ben jij een ketter! Want volgens mijn atheistische kijk op de wereld moet je anderen juist wel belachelijk maken in het openbaar. Dat is onze enige doel op Aarde!

Sinds ik agnost/atheist ben lach ik meer dan toen ik nog gelovige was. Want toen geloofde ik de joodse stamgod met al Zijn fratsen en las ik Openbaring waar allemaal verschrikkelijke dingen met andersdenkenden gebeuren. Dat ontneemt je wel je humor (als je een beetje menselijkheid in je inborst hebt althans). 

En dit ben jij…..

 

Ga je nu normaal meedoen op dit forum of blijf je de sfeer verzieken?

Link naar bericht
Deel via andere websites
18 uur geleden zei Hermanos2:

Dit ben jij….

En dit ben jij…..

 

Ga je nu normaal meedoen op dit forum of blijf je de sfeer verzieken?

En ik heb allang gezegd dat dit een grapje was. Iedereen met twee hersencellen in zijn hoofd weet dit, maar jij misbruikt een grap om mij van dingen te betichten. 

Ik heb het nog uitgelegd voor de domme mensen onder ons, en toch weiger je het te geloven. Ketters bij atheisten, en "doel waarom wij op Aarde zijn" bij atheisten. En dan gaat er geen belletje rinkelen? Wanneer dan wel? Als je een ijsje eet bij de ijscoman? 

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Fundamenteel:

"Regen is van alle tijden"

Vraag deze hoe water op de aarde kwam.

Sommige zeggen dan "door inslagen van asteroïden."

 

Het is altijd schitterend hoe jij (en andere gelovigen alhier) wetenschap voor je karretje weet te spannen. Maar als het niet uitkomt, dan niet.

Je doet alsof de regenboog pas is ontstaan na de zondvloed, want daarvoor was er geen water genoeg. Terwijl water al miljoenen jaren op Aarde aanwezig is. Inderdaad door kometen, maar ook door het binnenste van de Aarde. Dus denken dat pas na de zondvloed (die gelovigen vaak 4000 vC of in die trend plaatsen) de regenboog er was is gewoon wetenschappelijke lulkoek. En met "van alle tijden" word gewoon bedoeld dat het al heel oud is. 

Citaat

Oorsprong van water op Aarde

Naar de huidige stand van de wetenschap stamt het water op aarde uit de volgende bronnen:

Een deel van het aardse water is vrijgekomen door het uitgassen van magma, afkomstig uit het binnenste van de Aarde (geochemische oorsprong).

Een andere factor die voor water op Aarde zorgde was de inslag van kometen, transneptunische objecten of waterrijke planetoïden (protoplaneten) die van buiten de planetoïdengordels op de Aarde terechtkwamen (astrochemische oorsprong).

nl.wikipedia.org/wiki/Oorsprong_van_water_op_Aarde

Waarschijnlijk heb je jouw kennis uit de boeken van pseudowetenschappers die wetenschap en de bijbel met elkaar in 1 lijn willen stellen. Die dan ook geloven in een jonge aarde en al de kennis die wij hebben van de Aarde (processen die miljoenen jaren duren) in dat tijdsbestek willen doen plaats hebben gehad gevonden. En dat kan gewoon niet, dan krijg je pseudowetenschap als "na de zondvloed was er pas genoeg water om een regenboog te krijgen" terwijl 1 buitje al genoeg is voor een regenboog. Tevens bestaat heel veel van het leven, zo niet alle, voor een groot deel uit water. Dus zonder genoeg water zou er niet genoeg zijn om leven voort te brengen. Denk daar maar over na, maar dan wel in het juiste topic.

Link naar bericht
Deel via andere websites
16 minuten geleden zei Noppert1998:

Het is altijd schitterend hoe jij (en andere gelovigen alhier) wetenschap voor je karretje weet te spannen. Maar als het niet uitkomt, dan niet.

Je doet alsof de regenboog pas is ontstaan na de zondvloed, want daarvoor was er geen water genoeg. Terwijl water al miljoenen jaren op Aarde aanwezig is. Inderdaad door kometen, maar ook door het binnenste van de Aarde. Dus denken dat pas na de zondvloed (die gelovigen vaak 4000 vC of in die trend plaatsen) de regenboog er was is gewoon wetenschappelijke lulkoek. En met "van alle tijden" word gewoon bedoeld dat het al heel oud is. 

nl.wikipedia.org/wiki/Oorsprong_van_water_op_Aarde

Waarschijnlijk heb je jouw kennis uit de boeken van pseudowetenschappers die wetenschap en de bijbel met elkaar in 1 lijn willen stellen. Die dan ook geloven in een jonge aarde en al de kennis die wij hebben van de Aarde (processen die miljoenen jaren duren) in dat tijdsbestek willen doen plaats hebben gehad gevonden. En dat kan gewoon niet, dan krijg je pseudowetenschap als "na de zondvloed was er pas genoeg water om een regenboog te krijgen" terwijl 1 buitje al genoeg is voor een regenboog. Tevens bestaat heel veel van het leven, zo niet alle, voor een groot deel uit water. Dus zonder genoeg water zou er niet genoeg zijn om leven voort te brengen. Denk daar maar over na, maar dan wel in het juiste topic.

Nog zoiets... "Miljoenen jaren." Mhehehe

Deze matrix is veel heel veel jonger.

Link naar bericht
Deel via andere websites
52 minuten geleden zei Fundamenteel:

Nog zoiets... "Miljoenen jaren." Mhehehe

Deze matrix is veel heel veel jonger.

Daarom Fundi, laat maar zitten. Je misbruikt wetenschap als het jou goed uit lijkt te komen (met pseudowetenschappelijke kreten) maar je verwerpt wetenschap wanneer het niet uitkomt voor jouw Boekgeloof.. Dus je kan beter op christelijke fora met zelfdedenkenden praten dan met andersdenkenden.. 

Blijf maar in jouw sprookjes geloven, dan geloof ik in de mijne

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 19-2-2023 om 19:53 zei Willempie:

Ik denk niet dat dat de wil van Jezus was. Hij voorzag het maar dat is heel iets anders. De Bijbel vertelt ons dat Hij daar zelfs over huilde.

Het was noodzaak dat de fysieke stad kwam te vallen want anders zou er geen ruimte ontstaan zijn voor het hemelse Jeruzalem. Dat Jezus daar om huilde zoek ik meer in de hoek van dat hij leefde als een vrome jood die en voorbeeld was voor de ware orthodoxie. Want ik moet de eerste jood nog tegenkomen die lacht als Jeruzalem wat wordt aangedaan.

Op 19-2-2023 om 21:20 zei Hermanos2:

Dit ben jij….

En dit ben jij…..

 

Ga je nu normaal meedoen op dit forum of blijf je de sfeer verzieken?

Het is geveinsd humanisme, daar heb ik al jaren mijn buik vol van. Gewoon op negeren zetten die pannenkoek dat scheelt ergernis.

Link naar bericht
Deel via andere websites
8 minuten geleden zei Piebe:

Het was noodzaak dat de fysieke stad kwam te vallen want anders zou er geen ruimte ontstaan zijn voor het hemelse Jeruzalem. Dat Jezus daar om huilde zoek ik meer in de hoek van dat hij leefde als een vrome jood die en voorbeeld was voor de ware orthodoxie. Want ik moet de eerste jood nog tegenkomen die lacht als Jeruzalem wat wordt aangedaan.

Het is geveinsd humanisme, daar heb ik al jaren mijn buik vol van. Gewoon op negeren zetten die pannenkoek dat scheelt ergernis.

Nee, ik ben meer van de frontale aanval.Bij iedere post vol de beuk erin. Schorem zal leren.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Piebe:

Het is geveinsd humanisme, daar heb ik al jaren mijn buik vol van. Gewoon op negeren zetten die pannenkoek dat scheelt ergernis.

Mij uitmaken voor pannenkoek.. Dat is prima, ik noem jou domkop. Boeiend, het gaat om de inhoud. Inhoud die bij veel gelovigen mist.. Dat zie je ook bij gelovigen HBO-ers. Als ze over de Wereld praten zijn het prima mensen, maar als ze gelovige dingen zeggen dan lijken het andere personen.. Mensen uit de oudheid, jaren stillekes.

58 minuten geleden zei Hermanos2:

Nee, ik ben meer van de frontale aanval.Bij iedere post vol de beuk erin. Schorem zal leren.

Stoer hoor, maar je bent nog te dom om een grapje en een serieuze tekst te onderscheiden..

Al heb ik dat ook met jullie wereldbeeld. "menen jullie dit nou, of is het een subtiel grapje".. Maar helaas, jullie menen het 80% van de tijd. Misschien wel meer.. En dat mag dan stemmen 🤣

Link naar bericht
Deel via andere websites
11 uur geleden zei Noppert1998:

Daarom Fundi, laat maar zitten. Je misbruikt wetenschap als het jou goed uit lijkt te komen (met pseudowetenschappelijke kreten) maar je verwerpt wetenschap wanneer het niet uitkomt voor jouw Boekgeloof.. Dus je kan beter op christelijke fora met zelfdedenkenden praten dan met andersdenkenden.. 

Blijf maar in jouw sprookjes geloven, dan geloof ik in de mijne

We leven in een geïnduceerde realiteit waar massa misleiding de scepter zwaait.

Escape the Matrix. Take the red pill.

Link naar bericht
Deel via andere websites
30 minuten geleden zei Dat beloof ik:

Dat krijg je als je je hele leven loopt te blowen.

It's true though. Van kinds af maken ze ons blaaskes wijs om ons volgzaam te maken in een systeem dat 1% verrijkt in geld en macht. De realiteit is niet zoals ze gepresenteerd wordt en tijd corrigeert haar telkens. Human error.

Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Fundamenteel:

It's true though. Van kinds af maken ze ons blaaskes wijs om ons volgzaam te maken in een systeem dat 1% verrijkt in geld en macht. De realiteit is niet zoals ze gepresenteerd wordt en tijd corrigeert haar telkens. Human error.

Dat moet dan typisch Vlaams zijn, hier in Nederland hebben ze me nooit geleerd om volgzaam te zijn aan het systeem.   Ik moest volgzaam zijn aan de kerk, maar ik zag al snel in dat de kerk tot die 1% behoort.  Gierige Hollander als ik ben wilde ik daar niet nog meer geld aan bijdragen.   Dus werd ik een hilarische atheïst.  Want ik wist als kind al dat ik geen kerk nodig had om Jezus te volgen.  En het volgen van Jezus was ook nog eens gratis!   Ik had alleen Matt 16:25 niet gelezen, ik moest betalen met mijn leven......

Ik ben dus niet alleen een gierige Hollander, maar ook nog eens een domme Hollander.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid