Spring naar bijdragen

2de coronagolf op komst


Aanbevolen berichten

Alleen angst kan nep coronapandemie in stand houden 

zaterdag, 05 september 2020 14:37 

 

Op het moment dat de bevolking besluit zich niet langer bang te laten maken door een dreiging die niet groter is dan de griep is de pandemie over.

Door de niet aflatende horrorverhalen in de mainstream media zijn we nu zo ver dat mensen liegen om maar een coronatest te kunnen krijgen. 
Waar mensen al het mogelijke zouden moeten doen om een coronatest te vermijden, gebeurt juist het tegenovergestelde. 

Bijna niemand in mainstreamland kijkt verder dan hun neus lang is en als al die verhalen over dat vreselijke virus in de krant staan, dan moet het toch wel waar zijn? Ze verzinnen dat toch niet allemaal? 

Zo werkt de psychologie en daarom wordt de niet bestaande coronapandemie dan ook een psy-op genoemd, een psychologische operatie met een heel ander doel dan de gezondheid van de bevolking. 

Bijna niemand in mainstreamland kijkt naar de feiten: 

Feit is dat er nog niet één wetenschapper ter wereld in is geslaagd om door isoleren van het SARS-CoV-2 virus aan te tonen dat dit bestaat en daaruit volgt dat iedere test die wordt gedaan nooit kan aantonen dat iemand is besmet met een virus dat niet bestaat. 

Vanwege de grote gefabriceerde angst onder de bevolking zie je nu berichten zoals de volgende: 

Dagelijks liegen zo’n duizend mensen over coronasymptomen. Dit zegt directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw van de GGD tegen BNR. De Gouw baseert zich op wat mensen op social media communiceren, op wat teststraatmedewerkers horen en wat op televisie wordt gezegd. „Dat horen we via social media, de medewerkers in de teststraten horen het, we horen het via de televisie dat zelfs mensen die uit een oranje gebied komen zonder klachten toch zeggen: ’Ik heb maar gezegd dat ik klachten heb, dan word ik in ieder geval getest.”’ 

Dit is natuurlijk een ziekmakend bericht omdat dit soort dingen juist de nep coronapandemie in stand houden. We hebben inmiddels al talloze malen aangetoond dat mensen vanwege allerlei redenen “positief” kunnen testen op corona, maar dat dit in alle gevallen niets te maken heeft met een SARS-CoV-2 virus om de simpele reden dat dit formeel niet bestaat. 

Omdat steeds meer mensen zich laten testen omdat ze zo bang zijn, zullen er steeds meer “uitbraken” van het virus komen, dat wil zeggen, mensen die positief testen. De GGD slaat alarm want als mensen zonder klachten zich laten testen voor corona, dan is er lang niet genoeg capaciteit om ook de mensen te testen die wel klachten vertonen. 

Maar, dan is er de altijd gewillige overheid: 

Het ministerie van Volksgezondheid liet donderdag weten dat overeenkomsten zijn gesloten voor extra testen op het coronavirus via de GGD’en. Al met ingang van deze week zullen 500 testen per dag worden uitgevoerd door het Duitse U-Diagnostics/Labor Dr. Wisplinghoff, een aantal dat moet oplopen tot minstens 2000 testen per dag en uiteindelijk misschien wel tot 5000 per dag. 

En zo hebben we een leugen die vanwege de angst onder de bevolking zichzelf in stand houdt en waarbij “het virus” niet meer weg zal gaan, omdat mensen iedere keer gegarandeerd “positief” zullen testen. 

Kijk naar de feiten en niet naar propaganda: 

Feit is dat zelfs als je er vanuit gaat dat er een SARS-CoV-2 virus bestaat en je kijkt naar het aantal doden dat dit virus officieel zou hebben veroorzaakt, dan zit je rond het normale aantal doden voor de griep. Gemiddeld zijn er de afgelopen jaren in ons land 6.500 mensen doodgegaan aan de gevolgen van de griep en dit jaar maar 400. Wel zijn er dit jaar ruim 6.000 overleden aan corona (samen het gemiddelde aan jaarlijkse griepdoden), maar dit berust allemaal op louter toeval en wie een andere mening is toegedaan wordt een complotdenker genoemd. 

Kijk wat er gebeurt als het niet bestaande virus volledig wordt genegeerd. 

Helemaal niets. We hebben dat door middel van cijfers al aangetoond voor Afrika, maar er is ook een Amerikaanse staat waar zich dit verschijnsel voordoet. 


In de staat Zuid-Dakota zijn er geen maatregelen genomen tegen het coronavirus. Er is geen sprake geweest van een lockdown noch zijn bevelen uitgevaardigd voor het dragen van muilkorven door gouverneur Kristi Noem. 

Een lockdown is trouwens een uitdrukking die afkomstig is uit het gevangeniswezen en wordt gebruikt om gevangenen in te sluiten. (A lockdown is a prison term used when inmates are locked in the cells.) 

Noem heeft de economie van Zuid-Dakota niet vernietigd en heeft alle federale steun voor de bestrijding voor corona geweigerd, omdat ze weet dat aan zoiets altijd een prijskaartje hangt, zoals het nemen van coronamaatregelen. 

Natuurlijk heeft ook deze staat te lijden gehad van de algemene economische malaise in het hele land, maar op dit moment zijn 80 procent van de verloren gegane banen alweer terug en is er ook geen noodzaak tot overheidssteun zoals het geval is in alle andere staten waar wel coronamaatregelen zijn genomen. 

Vergelijk het Zuid-Dakota van Kristi Noem met de hel van Melbourne en je ziet een wereld van verschil. In Australië zijn nauwelijks doden gevallen en de autoriteiten daar gedragen zich alsof het laatste uur voor de bevolking heeft geslagen. 

Moraal van het verhaal: Laat je nooit (meer) bang maken door de horrorverhalen in de mainstream media over het coronavirus. 

Overtuig mensen dat niemand ooit wetenschappelijk heeft kunnen bewijzen dat het SARS-CoV-2 virus bestaat en dat daarom alleen al de tests nooit kunnen aantonen dat iemand besmet is met dit virus. 

Toon aan dat in landen waar geen of nauwelijks coronamaatregelen worden getroffen er ook geen problemen zijn en het leven verloopt zoals altijd. 

Stop de coronaleugens. Eis bewijs.

https://niburu.co/het-complot/15481-alleen-angst-kan-nep-coronapandemie-in-stand-houden

 

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 2k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nog een predikant die de plandemic tot in detail benadert. Nederlands ondertitteld. @antoon Hoor ook eens wat hij toe te voegen heeft aan de Daniël profetieën.  De globalistische Kabal ontm

Maart: 63.163 testen – 12.714 positief (20,13%) April: 175.509 testen – 30.808 positief (17,55%) Mei: 124.195 testen – 6.626 positief (5,34%) Juni: 251.956 testen – 3.335 positief (1,32%) Juli

Deze Spaanse arts wat een (h)eerlijke vent.  

Posted Images

Op 7-9-2020 om 19:07 zei Mullog:
Op 6-9-2020 om 20:53 zei Mullog:

Verwacht op dit, of enig ander, forum geen hulp van YHWH of Elohim. Je bent op jezelf aangewezen.

Op 7-9-2020 om 12:13 zei Ricky Tjin:

Hallo @Mullog,

Om geen hulp te verwachten en dat je alleen wilt vertellen dat ik volgens jou niet door God geholpen wordt, dát zijn volgens jou geen suggesties, maar voor komt dat wel degelijk over als suggesties.

Op 7-9-2020 om 12:36 zei Mullog:

En er zit alleen geestelijk opbouwende inhoud in als er een paar bijbelteksten worden geciteerd?

Op 7-9-2020 om 14:14 zei Ricky Tjin:

De geestelijk opbouwende inhoud stond niet centraal in onze voorgaande discussie.
In die discussie gaf ik antwoord op een paar suggesties, waarvan jij beweerde dat het geen suggesties waren.

Het was geen suggestie. Je kunt werkelijk in de verste verte de zin "Verwacht geen hulp op dit forum van wie dan ook" een suggestie lezen.

Dat je posting van op 6-9-2020 volgens jou geen suggesties bevat, dát kan wel zo zijn volgens jou beleving ?, maar voor mij komen je punten in je posting op 6-9-2020 wel degelijk over als suggesties.

Hier nogmaals de onderbouwing

De term 'suggestie' heeft qua betekenis een breed spectrum, en het heeft synoniemen/beschrijvingen zoals 'idee', 'voorstel' en 'geopperd denkbeeld'.
Bronnen: https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=suggestie / https://www.encyclo.nl/begrip/suggestie.

Dát je vertelt dat ik in mijn discussies niet door God geholpen wordt en dat je alleen wilt vertellen dat ik volgens jou niet door God geholpen wordt, dát zijn jou suggesties, ofwel 'jou ideeën' en 'jou geopperde denkbeelden'.

En als je punten op 6-9-2020 volgens jou geen suggesties zijn, dan beschouw ik als leugens, omdat ze tegen de waarheid indruisen, en we weten wie de vader der leugen is (Joh 8:44).

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei Ricky Tjin:

Dat je posting van op 6-9-2020 volgens jou geen suggesties bevat, dát kan wel zo zijn volgens jou beleving ?, maar voor mij komen je punten in je posting op 6-9-2020 wel degelijk over als suggesties.

Dus als ik schrijf "Verwacht tijdens het examen geen hulp van de surveillant" dan is dat een suggestie in de zin van dat ik voorstel om,  .... ja wat stel ik eigenlijk voor....of wat voor leugen vertel ik dan...?

Ik stel niks voor, of suggereer niks. Ik beschrijf alleen de situatie waarin je verkeerd. Verwacht geen hulp van je God tijdens een discussie.

In dit topic is dit het laatste wat ik hierover schrijf. Als je verder wilt praten over betekenissen in de Nederlandse taal dan wil ik daar graag aan meedoen, maar dan wel in een topic dat daarover gaat. Maar dit topic gaat over corona.

 

bewerkt door Mullog
Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Mullog:
7 uur geleden zei Ricky Tjin:

Dat je posting van op 6-9-2020 volgens jou geen suggesties bevat, dát kan wel zo zijn volgens jou beleving ?, maar voor mij komen je punten in je posting op 6-9-2020 wel degelijk over als suggesties.

Hier nogmaals de onderbouwing

De term 'suggestie' heeft qua betekenis een breed spectrum, en het heeft synoniemen/beschrijvingen zoals 'idee', 'voorstel' en 'geopperd denkbeeld'.
Bronnen: https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=suggestie / https://www.encyclo.nl/begrip/suggestie.

Dát je vertelt dat ik in mijn discussies niet door God geholpen wordt en dat je alleen wilt vertellen dat ik volgens jou niet door God geholpen wordt, dát zijn jou suggesties, ofwel 'jou ideeën' en 'jou geopperde denkbeelden'.

En als je punten op 6-9-2020 volgens jou geen suggesties zijn, dan beschouw ik als leugens, omdat ze tegen de waarheid indruisen, en we weten wie de vader der leugen is (Joh 8:44).

Dus als ik schrijf "Verwacht tijdens het examen geen hulp van de surveillant" dan is dat een suggestie in de zin van dat ik voorstel om,  .... ja wat stel ik eigenlijk voor....of wat voor leugen vertel ik dan...?

Ik stel niks voor, of suggereer niks. Ik beschrijf alleen de situatie waarin je verkeerd. Verwacht geen hulp van je God tijdens een discussie.

In dit topic is dit het laatste wat ik hierover schrijf. Als je verder wilt praten over betekenissen in de Nederlandse taal dan wil ik daar graag aan meedoen, maar dan wel in een topic dat daarover gaat. Maar dit topic gaat over corona.

Over taal gesproken; eerste even je 2e alinea geciteerd

Citaat

Ik stel niks voor, of suggereer niks. Ik beschrijf alleen de situatie waarin je verkeerd. Verwacht geen hulp van je God tijdens een discussie.

Het betreft een werkwoord in de tweede persoon, dus moet het zijn: stam + t = verkeer + t = verkeert. Voor jou is het allen beschrijven, maar komt toch duidelijk over als een 'geopperd denkbeeld' wat in feiten een suggestie is.

Het is mij bekend dat je atheïst bent en dat je de dingen vanuit een heidens perspectief ? bekijkt, en dat verschilt aanzienlijk ten opzichte van hoe ik het als christen bekijk.
Wat jij als waarheid ? ziet of beschouwt, hoeft Bijbels gezien voor mij niet als waarheid over te komen, maar het kan overkomen als leugen.

Hulp van een surveillant verwachten, tijdens het examen, is iets heel anders dan hulp verwachten van YHWH Elohim Die Alomtegenwoordig.
Het kan zijn dat jij er als atheïst niet bekend mee bent om hulp van YHWH Elohim te (kunnen) krijgen en daar zijn Bijbels gezien genoeg redenen voor. Een voorbeeld is Jesaja 59:2, dat je ongerechtigheden scheiding maken tussen jou en God, alsmede dat je zonden Zijn aangezicht voor jou verborgen doen zijn, zodat Hij je niet hoort

Jij suggereert om geen hulp te verwachten van God, maar wie is God volgens jou. De term God hoeft niet vanzelfsprekend de God van de Bijbel te zijn, maar kan ook betrekking hebben op mythologie. Vandaar dat ik bij voorkeur ook duidelijk benadruk, dat het bij mij om de God van de Bijbel gaat, wat ik benadruk als YHWH Elohim.

Je suggereert om geen hulp van God te verwachten, maar Bijbels gezien gaat het tegen de waarheid in en komt het neer op ene leugen. in de discussie en ik heb al aangegeven dat ik ervoor pas om discussies te voeren, waarbij ik niet gehoorzaam ben aan de waarheid (Johannes 8:31-32 en Johannes 17:17).

Je kunt trachten er eindeloos aan vast te houden dat je niet suggereert, maar het is nou eenmaal een feit dat discussie als suggesties kunnen overkomen. Als je niet wilt dat je discussiepunten als suggesties overkomen, zoek me dan ook niet onnodig op om te discussiëren. In mijn Bijbelse manier van discussiëren, doe ik mij niet anders voor dan ik ben.

bewerkt door Ricky Tjin
Link naar bericht
Deel via andere websites

NORTH CAROLINA - Een echtpaar uit North Carolina is vorige week hand in hand gestorven slechts een paar minuten na elkaar. Johnny Lee Peoples (67) en zijn vrouw Cathy Darlene Peoples (65) stierven beiden na een wekenlange strijd tegen het coronavirus in een ziekenhuis in Salsbury.

https://www.telegraaf.nl/c/1187942171/

Nepnieuws?

Link naar bericht
Deel via andere websites
Citaat

 

Griep is een ziekte waarbij het slijmvlies in de luchtwegen ontstoken is. Het begint vaak zeer plotseling met:

koude rillingen, hoofdpijn, heftige spierpijn en vermoeidheid keelpijn en droge hoest (hoge) koorts

De koorts kan binnen 12 uur oplopen tot 39°C of hoger en duurt meestal 3 tot 5 dagen. Volledig herstel duurt 1 tot 3 weken. Meestal is griep onschuldig en de meeste mensen genezen zonder medicijnen. Sommige mensen hebben een grotere kans op ernstige klachten als ze griep krijgen zoals longontsteking en ernstige benauwdheid. Dit geldt voor ouderen en mensen met een chronische ziekte. Mensen die al hart- en longklachten hebben kunnen door griep daar meer last van krijgen.

 

https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griep

Geen idee of het nep is, ik denk van niet want het zou te controleren moeten zijn, begrijp goed ik/ of wij ontkennen  het virus ook niet, misschien is het griep zoals verondersteld wordt, maar zo niet net als bij de reguliere griep komen er zware gevallen voor. zie boven. Mooi zou zijn meer info te hebben zoals eventuele onderliggende factoren.

Verder heb ik menigmaal mee gemaakt dat oude mensen heel kort na elkaar stierven.

Het doet wel te denken dat er nu duizenden mensen positief getest worden, maar het overgrote deel geen klachten heeft en van doden hoor je alleen maar sporadisch, een goede graadmeter is om in de aankomende griep periode nauwgezet bij te houden van wie er nu gewoon griep heeft en wie er door een goede test werkelijk dat corona virus heeft opgelopen, zijn de getallen net als nu, dan kunnen we er volgens mij  toch echt wel van uitgaan dat met griep verwart met Corona, het wordt geen hete zomer maar een hete winter 

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei antoon:

https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griep

Geen idee of het nep is, ik denk van niet want het zou te controleren moeten zijn, begrijp goed ik/ of wij ontkennen  het virus ook niet, misschien is het griep zoals verondersteld wordt, maar zo niet net als bij de reguliere griep komen er zware gevallen voor. zie boven. Mooi zou zijn meer info te hebben zoals eventuele onderliggende factoren.

Verder heb ik menigmaal mee gemaakt dat oude mensen heel kort na elkaar stierven.

Het doet wel te denken dat er nu duizenden mensen positief getest worden, maar het overgrote deel geen klachten heeft en van doden hoor je alleen maar sporadisch, een goede graadmeter is om in de aankomende griep periode nauwgezet bij te houden van wie er nu gewoon griep heeft en wie er door een goede test werkelijk dat corona virus heeft opgelopen, zijn de getallen net als nu, dan kunnen we er volgens mij  toch echt wel van uitgaan dat met griep verwart met Corona, het wordt geen hete zomer maar een hete winter 

Is je vertrouwen in de medische wetenschap zo geslonken dat je gelooft dat ze het verschil niet weten tussen griep en corona? 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur – Griekenland stelt ‘corona ontkenning’ en demonstraties strafbaar – Quebec gaat ‘onwillige’ burgers in ‘geheime faciliteit’ opsluiten – Ohio opent FEMA quarantaine kampen waar ‘besmette’ kinderen gedwongen in kunnen worden opgesloten – New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn

———————————————

Xander

 

Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt

 

modbreak Trajecto: Grote lappen tekst kopiëren uit Xandernieuws is niet toegestaan (copyright).

Inleidende tekst heb ik laten staan -- rest verwijderd. Wie dat wil lezen kan het zien via de link.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 16-9-2020 om 10:29 zei Plume:

Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur – Griekenland stelt ‘corona ontkenning’ en demonstraties strafbaar – Quebec gaat ‘onwillige’ burgers in ‘geheime faciliteit’ opsluiten – Ohio opent FEMA quarantaine kampen waar ‘besmette’ kinderen gedwongen in kunnen worden opgesloten – New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn

———————————————

Xander

 

Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt

modbreak Trajecto: Grote lappen tekst kopiëren uit Xandernieuws is niet toegestaan (copyright).

Inleidende tekst heb ik laten staan -- rest verwijderd. Wie dat wil lezen kan het zien via de link.

Bericht gerapporteerd. Het is al niet de bedoeling om de bijbel zonder commentaar volledig te kopiëren het lijkt mij al helemaal niet de bedoeling dat credible een filiaal wordt van Xander nieuws.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 16-9-2020 om 10:29 zei Plume:

Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur – Griekenland stelt ‘corona ontkenning’ en demonstraties strafbaar – Quebec gaat ‘onwillige’ burgers in ‘geheime faciliteit’ opsluiten – Ohio opent FEMA quarantaine kampen waar ‘besmette’ kinderen gedwongen in kunnen worden opgesloten – New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn

———————————————

Xander

 

Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt

modbreak Trajecto: Grote lappen tekst kopiëren uit Xandernieuws is niet toegestaan (copyright).

Inleidende tekst heb ik laten staan -- rest verwijderd. Wie dat wil lezen kan het zien via de link.

Het is een beetje tegenstrijdig om een hartje te geven om zo'n uitgebreide samenvatting over wat de wereldbevolking/maatschappij overkomt, maar het is zowel een prima overzicht, als waarschuwing. Bedankt voor het plaatsen.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
42 minuten geleden zei thom:

Het is een beetje tegenstrijdig om een hartje te geven om zo'n uitgebreide samenvatting over wat de wereldbevolking/maatschappij overkomt, maar het is zowel een prima overzicht, als waarschuwing. Bedankt voor het plaatsen.

 

Graag gedaan. 

Het is een overzicht van nieuwsfeiten. Zelfs de feiten uit de New York Times worden genoemd en met een link naar verwezen. De feiten mogen niet opgenoemd worden in een fascistische dictatuur.  En je ziet hoe die dictatuur ook hier al wordt gesteund door sommigen. Trieste zaak.

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Willempie:

Kun jij dat ons dan niet eens uitleggen? Het is echt geen onwil maar we zien of lezen niet echt wat nu echt het verschil is.

@antoon schrijft

Op 12-9-2020 om 05:29 zei antoon:

Het doet dan wel te denken dat er nu duizenden mensen positief getest worden, maar het overgrote deel geen klachten heeft en van doden hoor je alleen maar sporadisch, een goede graadmeter is om in de aankomende griep periode nauwgezet bij te houden van wie er nu gewoon griep heeft en wie er door een goede test werkelijk dat corona virus heeft opgelopen, zijn de getallen net als nu kunnen we er volgens mij  toch echt wel van uitgaan dat met griep verwart met Corona, het wordt geen hete zomer maar een hete winter 

Jij hebt mij verwezen naar het rapport van viruswaanzin waarin staat dat men met een PCR test voor 100% zeker corona aan kan tonen (los van de discussie op welk moment testen wel of niet zinvol is). Ik denk dus dat er uitstekend onderscheidt gemaakt kan worden tussen corona en griep en dat wat hierboven staat, de twijfel aan de test, onzin is. Vandaar mijn opmerking.

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 minuten geleden zei Mullog:

@antoon schrijft

Jij hebt mij verwezen naar het rapport van viruswaanzin waarin staat dat men met een PCR test voor 100% zeker corona aan kan tonen (los van de discussie op welk moment testen wel of niet zinvol is). Ik denk dus dat er uitstekend onderscheidt gemaakt kan worden tussen corona en griep en dat wat hierboven staat, de twijfel aan de test, onzin is. Vandaar mijn opmerking.

Dan heb je het rapport niet goed gelezen. Wat is het verschil tussen griepvirussen en het coronavirus? Dat was de vraag. Ik het dodelijker? Besmettelijker? Waarin verschilt het coranavirus van andere griepvirussen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
10 minuten geleden zei Willempie:

Dan heb je het rapport niet goed gelezen. Wat is het verschil tussen griepvirussen en het coronavirus? Dat was de vraag. Ik het dodelijker? Besmettelijker? Waarin verschilt het coranavirus van andere griepvirussen?

Dan zou ik zeggen, lees het rapport zelf nog eens. Want het staat er echt.

En nik heb je toegelicht waarom ik die reactie geschreven heb. Is mijn toelichting niet duidelijk of wil je een andere discussie starten?

Link naar bericht
Deel via andere websites
26 minuten geleden zei Mullog:

Dan zou ik zeggen, lees het rapport zelf nog eens. Want het staat er echt.

En nik heb je toegelicht waarom ik die reactie geschreven heb. Is mijn toelichting niet duidelijk of wil je een andere discussie starten?

Ik zal het nog eens doorlezen. Misschien heb ik wat gemist. Dat er verschillende soorten virussen kunnen worden onderscheiden is uiteraard duidelijk. Wat mij niet duidelijk is waarom het coronavirus zo verschillend is van andere virussen. Wat maakt het zo bijzonder? Is het dodelijker? Nee. Is het besmettelijker? Nee. Wat is dan het grote verschil? 

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei Willempie:

Ik zal het nog eens doorlezen. Misschien heb ik wat gemist. Dat er verschillende soorten virussen kunnen worden onderscheiden is uiteraard duidelijk. Wat mij niet duidelijk is waarom het coronavirus zo verschillend is van andere virussen. Wat maakt het zo bijzonder? Is het dodelijker? Nee. Is het besmettelijker? Nee. Wat is dan het grote verschil? 

Ik lees dat de ziekenhuizen al weer zijn begonnen de patiënten te spreiden. Noord en zuid Holland code rood in het buitenland. 

Maar blijkbaar maakt het niks uit dat er mensen doodgaan of een eeuwigheid in de revalidatie moeten. Als we maar naar de kerk kunnen.....  of de (house)party.

Link naar bericht
Deel via andere websites
8 uur geleden zei Mullog:

Ik lees dat de ziekenhuizen al weer zijn begonnen de patiënten te spreiden. Noord en zuid Holland code rood in het buitenland. 

Maar blijkbaar maakt het niks uit dat er mensen doodgaan of een eeuwigheid in de revalidatie moeten. Als we maar naar de kerk kunnen.....  of de (house)party.

Zou dat ook niet iets te maken kunnen hebben met de bezuinigingen in de gezondheidszorg waar al tientallen jaren tegen wordt gewaarschuwd?

Link naar bericht
Deel via andere websites
41 minuten geleden zei Bastiaan73:

NU.nl: Zeventien medewerkers Haags ziekenhuis testen positief op coronavirus.

https://www.nu.nl/coronavirus/6077977/zeventien-medewerkers-haags-ziekenhuis-testen-positief-op-coronavirus.html

Geen griepje, geen grapje.

Ja en? Griep is ook geen grapje. Ik heb er één van mijn beste vrienden aan verloren. Hij was nog maar achtendertig en liet een vrouw met twee kleine dochtertjes na.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het is al uitentreuren door diverse mensen in de wereld aangegeven. Het zogenaamde  Corona —> 1,5 meter = een militaire identificatiestrategie —> 5G= een militair energiewapen onder andere voor crowd control  (interessante naam: active denial system )—> satellieten om de aarde = the matrix.

https://stralingsleed.nl/blog/crowd-control-wapen-en-5g-de-overeenkomst/

Vanaf 1 minuut 45 wordt letterlijk toegegeven dat de aarde inmiddels omgeven is door “killer satellieten”, energiewapens voor oorlogvoering vanuit de ruimte. De matrix is bijna of helemaal voltooid en iedereen wordt erdoor omgeven.  
 

 

bewerkt door Chris Walters
Link naar bericht
Deel via andere websites
2 minuten geleden zei Chris Walters:

Het is al uitentreuren door diverse mensen in de wereld aangegeven. Het zogenaamde  Corona —> 1,5 meter = een militaire identificatiestrategie —> 5G= een militair energiewapen onder andere voor crowd control  —> satellieten om de aarde = the matrix.

https://stralingsleed.nl/blog/crowd-control-wapen-en-5g-de-overeenkomst/

Vanaf 1 minuut 45 wordt letterlijk toegegeven dat de aarde inmiddels omgeven is door “killer satellieten”, energiewapens voor oorlogvoering vanuit de ruimte. De matrix is bijna of helemaal voltooid en iedereen wordt erdoor omgeven.  
 

 

Misschien moet je eens wat andere films gaan kijken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid