Spring naar bijdragen

2de coronagolf op komst


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 2k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nog een predikant die de plandemic tot in detail benadert. Nederlands ondertitteld. @antoon Hoor ook eens wat hij toe te voegen heeft aan de Daniël profetieën.  De globalistische Kabal ontm

Maart: 63.163 testen – 12.714 positief (20,13%) April: 175.509 testen – 30.808 positief (17,55%) Mei: 124.195 testen – 6.626 positief (5,34%) Juni: 251.956 testen – 3.335 positief (1,32%) Juli

Deze Spaanse arts wat een (h)eerlijke vent.  

Posted Images

15 uur geleden zei thom:

Het lijkt mij duidelijk, er wordt een standaard gebruikelijk vervolgonderzoek overgeslagen, en aan een onbetrouwbare manier van uitslagen verzamelen gedaan.

Dat is niet de methode blijkbaar, en leidt tot ondeugdelijk testen afnemen en frauduleuze cijfers.

Een PCR test bestaat uit verschillende stappen:

  • Stap 1: Afname van testmateriaal bij patiënten
  • Stap 2: Inactivatie van het virus
  • Stap 3: Extractie van het genetisch materiaal
  • Stap 4: real-time PCR-reactie

Een uitgebreide toelichting op deze stappen is hier (op klikken) te vinden. 

Ik begrijp niet goed wat er bedoeld wordt door Merel Boogaard als ze zegt dat er een stap wordt overgeslagen of dat de laatste stap niet wordt uitgevoerd. Als je namelijk de laatste stap niet uitvoert weet je helemaal niks. Wat in de link die ik geeft wel staat is 

Citaat

Een Medisch Moleculair Microbioloog (MMM) heeft een universitaire opleiding gevolgd en is o.a. vakinhoudelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van deze technieken op het laboratorium en de interpretatie van de resultaten.

Merel Boogaard voldoet niet aan deze eis. Er staat ook in de link

Citaat

Daarom is het heel belangrijk dat het volledige proces van monstername tot PCR-test uiterst zorgvuldig en gecontroleerd verloopt om vals-positieve of vals-negatieve uitslagen te voorkomen. Zowel de commerciële testen als LDT’s worden daarom uitvoerig gevalideerd en alleen uitgevoerd in gecertificeerde laboratoria.

En ik kan je verzekeren dat er geen certificaat wordt afgegeven als het personeel niet voldoet aan de eisen die gesteld worden (dus bijvoorbeeld niet academisch geschoold is).

18 uur geleden zei Bastiaan73:
20 uur geleden zei Desid:

aha en een mevrouw zonder academische opleiding met autistische kenmerken en New-Age-ideeën is natuurlijk een toonbeeld van objectieve wetenschap. hahahah.

Beste Desid, even los van deze specifieke mevrouw: 'autistische kenmerken' an sich zijn geen reden om iemand te diskwalificeren, in mijn beleving. Autisme hoeft niet per definitie een zwaktebod te zijn. Vind jij van wel?

Merel Boogaard heeft het syndroom van Asperger. Ze heeft daar zelfs een boek over geschreven Anders kijken naar autisme. Het hoeft geen zwaktebod te zijn maar een van de kenmerken van Asperger is "De aandoening leidt tot klinisch significante tekortkomingen op sociaal of beroepsmatig gebied of andere belangrijke terreinen.". Ik kan het niet beoordelen want ik weet niet wat ze in haar toespraak precies bedoelde maar zoals ik hierboven uitleg lijkt het mij een onwaarschijnlijk verhaal. Mijn interpretatie is dat Merel Boogaard tot en met stap 3 bij de testen betrokken is en niet overziet wat er daarna gebeurd. 

@Merel Boogaard, mocht je meelezen, een toelichting zou op prijs gesteld worden. 

9 uur geleden zei antoon:

Even terzijde Mullog er zijn veel duidelijke zaken aan het licht gebracht door JG. en door andere evangelische richtingen ook wel, ook zaken waarop geen toelichting gegeven kan worden omdat die er op dit moment niet is, niet denigrerend bedoelt geloof me maar een gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden, dit in antwoord op je stelling enig zins offtopic  "JG worden of niet" enige mailings terug.

 

Humor is ook niet je sterkste kant en wanneer leer je nu eens @Mullog te schrijven. Je vond het nog wel zo'n handige tip. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
15 uur geleden zei Mullog:

Humor is ook niet je sterkste kant en wanneer leer je nu eens @Mullog te schrijven. Je vond het nog wel zo'n handige tip. 

Je wordt weleens knap vervelend, ook haal je dingen door elkaar, ik schrijf zoals het is als je graag humor wil dan  zijn er meen ik topics voor, wat jij weleens eens doet blokkeert de progressie van het topic, maar genoeg we hebben het hier over Corona.

Ik schreef al dat ik complot theorie niet voldoende aannemelijk acht, toch begrijp ik degene die daar geen moeite mee hebben. Neem nu het mondkapjes beleid, zinloos om te dragen maar binnen de zinloosheid van de regeerders gaan ze er nog eens mee zwalken ook, dan hier weer wel dan weer niet of een paar straten verder wel verplicht maar daar ergens weer ook niet, binnen vreemd dus ook nog eens intern vreemd, en men meent ook nog eens conclusies daaruit te kunnen distilleren.

Neem nu de media die als schoothondjes na keffen  wat de regeerders willen, geen tegengeluid geen zelfonderzoek, en dan de berichtgeving over demonstraties in Berlijn volgens hen was bij de voorlaatste een aantal van 20 000 maar volgens de organisatie rond de miljoen, hij was ook ongeveer  vergelijkbaar met andere demonstraties waarbij rond de miljoen aanwezigen waren, ik hou een slag om de arm en en denk aan  een kwart miljoen aanwezigen waar de media dus niet over rept.

Dan lees ik nog eens dat er 3 op de 10 mensen totaal niet bang zijn en zich voldoende immuun achten, zeer zorgwekkend volgens hen, en zij noemen het een waan.

Zou het niet zo wezen net als bij mij, dat door uitgekiend te leven het virus zeer weinig kans heeft, maar daar schrijven ze niet over.

Is het dan gek dat men aan een complot denkt, maar eerst enige afwegingen

  1. Ze zijn dom, ik bedoel de regeerders dus
  2. Ze zijn lui om er werkelijk iets aan te doen
  3. Ze staan onder druk van WHO met in het kielzog multinationals.
  4. Ze doen het omdat andere landen dat ook doen
  5. Er is een Octopus die zijn tentakels over gans de wereld kan verspreiden, Een Octopus in de vorm van een complot die alles onder controle heeft incl. media en politiek.

1 en  2 streep ik weg, 3 kan heel misschien meespelen, en 4 acht ik maar een klein ietsje  aannemelijk, maar nergens van 1-4 is een een harde claim te maken.

Ik heb er een beetje moeite mee om 5 te geloven, maar ik kan mij goed indenken dat mensen van diverse pluimage dit geloven.

 

 

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei antoon:

schreef al dat ik complot theorie niet voldoende aannemelijk acht

Je begint met dit en eindigt met

1 uur geleden zei antoon:

Er is een Octopus die zijn tentakels over gans de wereld kan verspreiden, Een Octopus in de vorm van een complot die alles onder controle heeft incl. media en politiek.

.........

ik kan mij goed indenken dat mensen van diverse pluimage dit geloven.

typisch jouw stijl,  eerst ontkennen dat je er op een bepaalde manier over denkt en vervolgens een uitleg geven waaruit blijkt dat je er wel degelijk zo over denkt. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Tegen de adviezen en de onderzoeksresultaten van experts wereldwijd in rollen ze 5G uit en ze hebben een ziekte verzonnen om de gevolgen van 5G op af te schuiven en om de aandacht van de mensen mee af te leiden.   5G waar geen hond op zit te wachten, want 4G is snel genoeg.

https://www.agconnect.nl/artikel/stop-op-5g-zwitserland-om-gezondheidszorgen

En wat doet Nederland https://datanews.knack.be/ict/nieuws/nederland-rolt-5g-uit-via-bestaande-frequenties/article-news-1593289.html?cookie_check=1598776089

De verzonnen ziekte Covid leidt ook af van longproblemen veroorzaakt door cloud seeding.

 

 

bewerkt door Chris Walters
Link naar bericht
Deel via andere websites

1 We zijn allemaal bekend met het teken van het beest in openbaring "666" wie geen gehoor geeft aan het beest zijn teken  kan niet meer kopen of verkopen. Enige dingen zijn  duidelijk andere minder.

2 Het beest is het politieke stelsel.

3 Kopen en of verkopen kan heel goed slaan op vrij dingen te kunnen doen, zoals naar het buitenland gaan, een studie kaart aanschaffen, gebruik maken van openbaar vervoer, of dat allemaal juist niet meer mogen/ kunnen.

Minder duidelijk is wat het teken van het  letterlijk inhoudt, de schrift spreekt niet over vaccinatie ook niet over een medische ingreep van artsen, dus het is proberen om de dingen in verband te zien en te interpreteren.

Als vaccin weigeraars dit namelijk zal overkomen (3) zie ik wel een oorzakelijk/ causaal  verband   met de profetie temeer we in de eindtijd leven

 

 

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
15 minuten geleden zei antoon:

1 We zijn allemaal bekend met het teken van het beest in openbaring "666" wie geen gehoor geeft aan het beest zijn teken  kan niet meer kopen of verkopen. Enige dingen zijn  duidelijk andere minder.

2 Het beest is het politieke stelsel.

3 Kopen en of verkopen kan heel goed slaan op vrij dingen te kunnen doen zoals naar het buitenland gaan, een studie kaart aanschaffen, gebruik maken van openbaar vervoer, of dat allemaal juist niet meer kunnen.

Minder duidelijk is wat het teken van het  letterlijk inhoudt, de schrift spreekt niet over vaccinatie ook niet over een medische ingreep van artsen, dus het is proberen om de dingen in verband te zien en te interpreteren.

Als vaccin weigeraars dit namelijk zal overkomen (23) zie ik wel een oorzakelijk/ causaal  verband   met de profetie temeer we in de eindtijd leven

 

 

We kunnen nu zien wie zich het hardst laten misleiden doordat ze angst hebben het eigen vege lijf te verliezen.  Artsen laten patiënten vallen, ouderen werden keihard in de steek gelaten onder het mom van zogenaamde bescherming van diezelfde ouderen, en velen lopen met mondkapjes rond waar het zelfs niet verplicht gesteld is.   Dit toont aan dat de ideale omstandigheid om het teken van het beest mee in te voeren dus een al of niet fictieve ziekte is.  Verzin een ziekte, roep die ziekte uit tot levensbedreigend en veel mensen denken dan al niet meer na,  doen precies wat je zegt en meer dan dat.  Laat staan dat ze een echte ziekte over de mensheid zouden doen komen.  

bewerkt door Chris Walters
Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Chris Walters:

De verzonnen ziekte Covid leidt ook af van longproblemen veroorzaakt door cloud seeding

Als Covid verzonnen is, waarom hebben er dan tot en met vandaag 3029 (bron, moet je op klikken) alleen al in Nederland mensen vanwege Covid op een IC gelegen?

bewerkt door Mullog
Link naar bericht
Deel via andere websites
12 uur geleden zei antoon:

Neem nu de media die als schoothondjes na keffen  wat de regeerders willen, geen tegengeluid geen zelfonderzoek,

Dit is toch in flagrante tegenspraak met de kritiek die er uit diverse hoeken op bijvoorbeeld de spoedwet is gegeven, de kritische vragen in de kamer, dat Viruswaanzin en andere vage groepen een podium hebben waar ze hun standpunten verwoorden en waar in de msm ook uitgebreid aandacht voor is? Er is zat tegengeluid en zelfonderzoek alleen als de minderheid hun zin niet krijgt wordt er moord en brand gechreeuwd.

Je schrijft het zelf

12 uur geleden zei antoon:

Dan lees ik nog eens dat er 3 op de 10 mensen totaal niet bang zijn en zich voldoende immuun achten, zeer zorgwekkend volgens hen, en zij noemen het een waan. 

Dan zijn er dus 7 blijkbaar wel bang zijn en mee wil werken om de risico's te beperken. Dat is zoiets als dat we geen bloedtransfusie meer toestaan in ziekenhuizen en Sanquin opheffen omdat de JG er tegen zijn. 

12 uur geleden zei antoon:

Zou het niet zo wezen net als bij mij, dat door uitgekiend te leven het virus zeer weinig kans heeft, maar daar schrijven ze niet over.

Misschien ben jij niet nieuwswaardig genoeg. Waarom zoek je niet eens contact met een lokaal krantje om je verhaal te doen, als opstapje naar het journaal? Waarom niet een leuk artikeltje in jullie clubblad?

12 uur geleden zei antoon:

Ik heb er een beetje moeite mee om 5 te geloven, maar ik kan mij goed indenken dat mensen van diverse pluimage dit geloven.

Ikzelf kan mij daar niet zo'n goede voorstelling bij maken. Wat ik mij wel goed kan voorstellen is dat mensen onvoldoende kritisch zijn of onvoldoende zijn opgeleid om in de enorme informatieberg die het internet is het kaf van het koren te scheidden. Ooit heb ik een optimistisch wereldbeeld gehad waarin het interne informatie ontsloot en mensen de mogelijkheid gaf zich te ontplooien en zelfstandig verstandige keuzes te maken die rationeel en verantwoord zijn. Die illusie heb ik, met dank onder andere aan forums als Credible, al enige tijd verlaten. Er bestaan inderdaad voldoende alu'hoedjes en internet gekkies die de meest krankzinnige theorieën voetstoots geloven. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Als jij een betere verklaring hebt voor het modderen van de beleidsmakers, hou ik mij aanbevolen, je hebt dan de schone taak om alles recht te zetten, maar die heb jij ook niet, dus de verdachtmaking naar alu'hoedjeszoals jij ze noemt kan net zo goed de prullenbak in. Complot beschouwingen komen net zo goed of meer van mensen die doorgeleerd hebben dan andersom trouwens, dit heeft er niets mee te maken, het gaat om onderbouwing en het meest aannemelijke, dus complot theorie in een bepaalde of mildere vorm scoort dan redelijk hoog, je suggestieve relaas verandert daar niet zoveel van 

Wat anders is om er nu een harde claim van te maken, dat doe ik niet omdat net als met chronologie er dan voldoende argumenten moeten zijn, op dit moment zie ik dat echt niet, dat is mijn persoonlijke keuze, die stellingname kan veranderen als men na lange tijd door blijft rommelen, dan denk ik dat er bij de regeerders een sub agenda is , dus in het kort, weet jij het beter, kom met een verklaring dan,  dan kunnen de alu'hoedjes met een waan  minder maar met een gerust gerust naar huis, helaas denk ik dat wij daar lang op kunnen wachten. dus zolang zou ik als ik jou was, niet zo hoog van de toren blazen tegen mensen die het ook onderzoeken. en ook gevolgtrekkingen maken in verband  met de schrift

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
45 minuten geleden zei antoon:

Als jij een betere verklaring hebt voor het modderen van de beleidsmakers, hou ik mij aanbevolen, je hebt dan de schone taak om alles recht te zetten, maar die heb jij ook niet, dus de verdachtmaking naar alu'hoedjeszoals jij ze noemt kan net zo goed de prullenbak in. Complot beschouwingen komen net zo goed of meer van mensen die doorgeleerd hebben dan andersom trouwens, dit heeft er niets mee te maken, het gaat om onderbouwing en het meest aannemelijke, dus complot theorie in een bepaalde of mildere vorm scoort dan redelijk hoog, je suggestieve relaas verandert daar niet zoveel van 

Wat anders is om er nu een harde claim van te maken, dat doe ik niet omdat net als met chronologie er dan voldoende argumenten moeten zijn, op dit moment zie ik dat echt niet, dat is mijn persoonlijke keuze, die stellingname kan veranderen als men na lange tijd door blijft rommelen, dan denk ik dat er bij de regeerders een sub agenda is , dus in het kort, weet jij het beter, kom met een verklaring dan,  dan kunnen de alu'hoedjes met een waan  minder maar met een gerust gerust naar huis, helaas denk ik dat wij daar lang op kunnen wachten. dus zolang zou ik als ik jou was, niet zo hoog van de toren blazen tegen mensen die het ook onderzoeken. en ook gevolgtrekkingen maken in verband  met de schrift

 

Ik zie dat je zorgvuldig niet inhoudelijk reageert. En dat @Mullog (een @ en dan de naam typen) was misschien wel een handige tip, maar schijnt toch echt te moeilijk te zijn. 

En de beleidsmakers modderen door omdat ze op basis van weinig informatie beslissingen moeten nemen. En als dan 2 of 3 maanden later blijkt dat ze misschien onhandige beslissingen hebben genomen dan is het wel erg makkelijk roepen dat, met de kennis van nu, het toen fout is gegaan.

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Mullog:

Als Covid verzonnen is, waarom hebben er dan tot en met vandaag 3029 (bron, moet je op klikken) alleen al in Nederland mensen vanwege Covid op een IC gelegen?

De menselijke geest doet veel, Mullog.  Massapsychologie.  Suggestie. Kijk maar naar de mondkapjes. De mensen die met mondkapjes lopen in gebieden waar dat niet verplicht is, zouden feitelijk allemaal beboet moeten worden of, volgens de nieuwe wetten, opgesloten* zelfs. Waarom?  Mondkapjes voorkomen niet dat de drager ervan besmet wordt. Mondkapjes dienen er enkel voor dat anderen minder snel besmet raken als de drager klachten heeft. En met klachten mag je geen openbare ruimten betreden.  De mensen die met zo’n ding rondlopen hebben dus klachten en behoren niet buiten te zijn volgens die nieuwe regels en wetten.  Er is zelfs allang toegegeven door de overheid dat mondkapjes enkel dienen om gedragsverandering te bewerkstelligen. Volslagen zotheid dus maar het merendeel van de massa gelooft zo ongeveer alles wat instanties beweren. 

Mondkapjes kunnen enkel de ander beschermen tegen bijvoorbeeld het niezen of hoesten van de drager van het mondkapje. En met klachten mag je niet in openbare ruimten zijn.   Hordes mensen lopen echter met mondkapjes op op straat en ze sommigen zitten zelfs met mondkapjes op alleen in hun auto.  Die mensen zijn de weg kwijt. 
 

87000 Euro boete of vier jaar cel

bewerkt door Chris Walters
Link naar bericht
Deel via andere websites
9 uur geleden zei Mullog:

En de beleidsmakers modderen door omdat ze op basis van weinig informatie beslissingen moeten nemen. En als dan 2 of 3 maanden later blijkt dat ze misschien onhandige beslissingen hebben genomen dan is het wel erg makkelijk roepen dat, met de kennis van nu, het toen fout is gegaan.

Dat ontken ik niet, maar neem nu de situatie binnen en buitenland, hier in mijn woonplaats is de najaar kermis verboden, maar de grote kermis in Tilburg kon wel doorgaan in sterk afgeslankte vorm, dat wel, maar ik betwijfel of het kleiner is dan de kermis hier, dan prat ik over een simpele kermis die in heel mijn leven nooit veel animo heeft opgewekt, ik weet dat er maatregelen zijn genomen in Tilburg, maar ik vraag mij af of er strikt aan gehouden is, en dan de ronde van Frankrijk, tientallen of honderden renners op een kluitje, hijgen ademen en ook wel schreeuwen, dan  denk ik, dat kan dan weer wel, ik vind dat de overheid met  hun maatregelen, of ze nu goed of verkeerd zijn er achteraf en nu nog niet goed mee kunnen omgaan. Dat zijn dus overheids maatregelen die nog steeds  gelden, daarmee spring ik over naar zeer grote evenementen en demonstraties wereld wijd iets wat nu nog meer aan de orde is dan anders, als buitenbesmetting echt een hot item is zou dat te merken moeten zijn, toch hoor je er niet of weinig  over, dit doet mij vermoeden dat Maurice en nog meer onderzoekers wel eens gelijk kunnen hebben dat buiten besmetting net zo iets is als de loterij winnen, dus niet noemenswaardig, de regeringen spelen er niet of weinig op in, terwijl echte ziektegevallen buiten de boot vallen en mensen zich niet melden  bij een dokter of ziekenhuis deels door angst (bewust of onbewust ingegeven door de overheid) met alle gevolgen van dien, nu en later, men moddert gewoon nog steeds  ondanks voortschrijdend inzicht.

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
33 minuten geleden zei antoon:

Maurice en nog meer onderzoekers

Maurice is geen deskundige op dit gebied.

33 minuten geleden zei antoon:

de grote kermis in Tilburg kon wel doorgaan in sterk afgeslankte vorm

daar zijn volop maatregelen rond getroffen.

33 minuten geleden zei antoon:

en dan de ronde van Frankrijk, tientallen of honderden renners op een kluitje, hijgen ademen en ook wel schreeuwen, dan  denk ik, dat kan dan weer wel,

ja, dat kan want die zijn en worden allemaal getest.

33 minuten geleden zei antoon:

door angst (bewust of onbewust ingegeven door de overheid) met alle gevolgen van dien, nu en later,

Mensen zoals jij, die suggereren dat de overheid bewust angst verspreid, zijn nog gevaarlijker. Het product van een levenswijze die is gebaseerd op angst, onderdrukking en indoctrinatie.  

19 uur geleden zei antoon:

Minder duidelijk is wat het teken van het  letterlijk inhoudt, de schrift spreekt niet over vaccinatie ook niet over een medische ingreep van artsen, dus het is proberen om de dingen in verband te zien en te interpreteren.

Wat een fantastische Nederlandse zin weer. Eigenlijk wil je gewoon verkopen dat het niet duidelijk is en iedereen er zijn eigen invulling aan kan geven. 

bewerkt door Dat beloof ik
Link naar bericht
Deel via andere websites
10 uur geleden zei Chris Walters:

De menselijke geest doet veel, Mullog.  Massapsychologie.  Suggestie. Kijk maar naar de mondkapjes. De mensen die met mondkapjes lopen in gebieden waar dat niet verplicht is, zouden feitelijk allemaal beboet moeten worden of, volgens de nieuwe wetten, opgesloten* zelfs. Waarom?  Mondkapjes voorkomen niet dat de drager ervan besmet wordt. Mondkapjes dienen er enkel voor dat anderen minder snel besmet raken als de drager klachten heeft. En met klachten mag je geen openbare ruimten betreden.  De mensen die met zo’n ding rondlopen hebben dus klachten en behoren niet buiten te zijn volgens die nieuwe regels en wetten.  Er is zelfs allang toegegeven door de overheid dat mondkapjes enkel dienen om gedragsverandering te bewerkstelligen. Volslagen zotheid dus maar het merendeel van de massa gelooft zo ongeveer alles wat instanties beweren. 

Mondkapjes kunnen enkel de ander beschermen tegen bijvoorbeeld het niezen of hoesten van de drager van het mondkapje. En met klachten mag je niet in openbare ruimten zijn.   Hordes mensen lopen echter met mondkapjes op op straat en ze sommigen zitten zelfs met mondkapjes op alleen in hun auto.  Die mensen zijn de weg kwijt. 
 

87000 Euro boete of vier jaar cel

Dus volgens jou zijn die IC opnames massasuggestie. Dus die 3029 mensen die op een IC aan de beademing naar adem liggen te happen hadden eigenlijk naar een psychiater moeten gaan en ons medisch personeel is incompetent omdat ze psychische klachten verwarren fysieke klachten?

De mondkapjes zijn er inderdaad om de medemens te beschermen, niet om jezelf te beschermen. Als je het ziekteverloop zoals dat nu bekend is kent dan weet je dat daar een periode in is waarin je besmettelijk bent zonder dat je verschijnselen hebt. Jouw redenering doortrekkend betekent dit dat iedereen preventief continue in quarantaine moet. En ik zie nog steeds niet welke grondrechten nu worden ingeleverd met deze regels.

1 uur geleden zei antoon:

Excuses #Mullog 

 Dat had nu ook weer niet gehoeven $antoon ?

1 uur geleden zei antoon:

ik weet dat er maatregelen zijn genomen in Tilburg, maar ik vraag mij af of er strikt aan gehouden is,

Ik kan je verzekeren dat het daar een grote chaos was. Als Brabander op steenworp afstand van Tilburg heb ik het lokale nieuws goed kunnen volgen (ik ben er zelf niet geweest, ik ben geen kermis mens) en alles wat er aan regels was is wel ergens gebroken. Overigens begrijp ik toch niks van kermissen. Mogen ze hier en daar doorgaan worden wel gelijk alle tradities in ere hersteld, zoals massale vechtpartijen, om maar eens iets te noemen.

En ik ben het met @Dat beloof ik eens dat angst niet zozeer door de overheid wordt verspreid maar juist door mensen die het overheidsbeleid vertalen naar angst.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Weer een artikeltje met wat corona-cijfers.

Nu is het zo dat het RIVM ook bijhoudt (pagina 51) hoeveel mensen er zijn overleden met corona die geen onderliggende aandoeningen hadden. Van het aantal overleden coronapatiënten jonger dan 70 jaar hadden er 70 geen onderliggende aandoeningen. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”

Ook in Nederland wordt met verbazing gereageerd op deze cijfers. Zo schrijft actrice Dorien Rose op Instagram: “Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Ook over het hoofd gezien Telegraaf, NOS, AVROTROS en AD? Net als de legendarische speech van Robert F. Kennedy jr. in Berlijn, waar meer dan een miljoen mensen bij waren?”

https://www.ninefornews.nl/314-nederlanders-overleden-puur-en-alleen-door-corona-daar-is-al-deze-nonsens-voor-opgebouwd/

bewerkt door thom
Link naar bericht
Deel via andere websites
28 minuten geleden zei Quest:

En je discussie punt is? Het is op dit forum verboden om enkel links te plaatsen. Helaas is er al tijden geen moderatie meer.

Verboden zelfs. Het is me wat. 

Heet je soms Grapperhaus?

56 minuten geleden zei thom:

Weer een artikeltje met wat corona-cijfers.

Nu is het zo dat het RIVM ook bijhoudt (pagina 51) hoeveel mensen er zijn overleden met corona die geen onderliggende aandoeningen hadden. Van het aantal overleden coronapatiënten jonger dan 70 jaar hadden er 70 geen onderliggende aandoeningen. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”

Ook in Nederland wordt met verbazing gereageerd op deze cijfers. Zo schrijft actrice Dorien Rose op Instagram: “Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Ook over het hoofd gezien Telegraaf, NOS, AVROTROS en AD? Net als de legendarische speech van Robert F. Kennedy jr. in Berlijn, waar meer dan een miljoen mensen bij waren?”

https://www.ninefornews.nl/314-nederlanders-overleden-puur-en-alleen-door-corona-daar-is-al-deze-nonsens-voor-opgebouwd/

Met die spoedwet is er een staatsgreep gepleegd.  Zo simpel is het.

 

bewerkt door Chris Walters
Link naar bericht
Deel via andere websites
35 minuten geleden zei Chris Walters:

Verboden zelfs. Het is me wat. 

Heet je soms Grapperhaus?

Met die spoedwet is er een staatsgreep gepleegd.  Zo simpel is het.

 

Nou het zou heel.wat gekkies en werkloze GGZ patiënten met een alcohol probleem en teveel vrije tijd schelen als er weer gemodereerd zou worden volgens de regels.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid