Spring naar bijdragen

Wandeltheater Dolorosa


Aanbevolen berichten

Ingezonden bericht

Wilbert Goei ( info@wandeltheaterdolorosa.nl ) zei:

Redactie, 

Graag wil ik u van Credible attenderen op Wandeltheater Dolorosa dat plaats vindt op 28 en 29 maart in de Bovenkerk in Kampen. Mocht u hieraan in een nieuwsbericht, interview of in de agenda aandacht willen besteden dan horen we dit graag. Hierbij een korte beschrijving:

Maar liefst 150 vrijwilligers zijn druk met de voorbereiding van de 14e editie van wandeltheater Dolorosa bezig, om circa 1.500 toeschouwers een krachtige boodschap mee te geven. Dolorosa strijkt op 28 maart en 29 maart 2020 neer in Kampen.

De boodschap van geloof en liefde uit het paasverhaal blijft mensen aanspreken. Door middel van theater, muziek, dans, tableaux vivants & beeldende kunst wordt op indringende en boeiende wijze dit eeuwenoude verhaal vertolkt. Theatermaker Carla Veldhuis realiseert jaarlijks een schouwspel dat mensen weet te raken.

Jaarthema
Jaarlijks wordt er een subthema gekozen om dit indrukwekkende verhaal kracht bij te zetten. Dit jaar is dat ‘Je mag er zijn…’ om aandacht te vragen voor buitensluiting. Jezus sloot geen mensen buiten; Hij wilde juist dat iedereen in de samenleving kon meedoen.


Meer informatie: http://wandeltheaterdolorosa.nl/  

Vriendelijke groet namens het pr-team van Dolorosa

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid