Spring naar bijdragen

Vaccineren of niet?


Aanbevolen berichten

Ik denk dat er hier deelnemers zijn die te goedgelovig zijn, bij de dood van een vrouw/ man van rond de 1O tot ongeveer 70 komt er inderdaad heel wat bij kijken en zijn er veel directe nabestaanden die een innige band hebben met het slachtoffer, een band dusdanig dat er openlijk over doodsoorzaak gesproken wordt. Indien iemand ruim over de 80  is ga je rekening houden met een onomkeerbaar verlaten van het aardse bestaan die ieder moment kan plaatsvinden, als er in een verzorgingshuis enkele of een koppel mensen sterven na de vaccinatie zal men er niet zo moeilijk over doen, zij waren al kandidaten voor magere Hein, ik zou niet weten waarom  het moeilijk zou zijn om het onder de pet te houden als het aan de vaccinatie ligt, ik heb in mijn leven ook veel met geritartrie te maken gehad, nabestaanden zo die er al zijn deden nooit moeilijk bij sterfgevallen.

En dan autopsie als de doodsoorzaak al te achterhalen is,  ik heb er weinig vertrouwen in, met griep vervalsing kwam men ook weg wereldwijd weg,  met onnozele maatregelen komt men ook weg, met ronduit desinformatie van overheid komt men ook weg, met de economie ten gronde richten om niets komt men tot nu toe ook weg, de kudde volgt gedwee, waarschijnlijk ook wetend dat er iets mis is, maar men vind het veilig om autoriteiten te volgen.

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 3k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Banden worden niet door God geschapen, en daar houdt de wetenschap geen rekening mee.  In de bijbel worden wij vergeleken als klei in de hand van de pottenbakker. Veel orthodoxe gelovigen geloven

Vaccins die efficiënt zijn vereisen geen vaccinatie van anderen om jezelf (of andersom) te beschermen. Je vaccineert enkel voor jezelf en nooit voor de ander. Corona is een virus dat via de lucht vers

Wat nu des informatie is of althans zo beschouwd kan in de toekomst juiste info blijken en ook andersom censuur ervan kan weleens een teken van onmacht blijken. Ik ben hier heel nuchter in en er zijn

Posted Images

2 uur geleden zei antoon:

ik heb er weinig vertrouwen in, met griep vervalsing kwam men ook weg wereldwijd weg, 

Ik heb eens zitten nadenken wat er moet gebeuren als al die complotten van jullie gerealiseerd moeten worden:

  1. Alle artsen die overlijdens verklaringen ondertekenen moeten eraan meewerken
  2. Alle zorgpersoneel moet eraan meewerken, in ziekenhuizen, in verzorgingshuizen, overal
  3. Alle ondersteunende diensten, administratief personeel van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, moet eraan meewerken
  4. Een heel ambtelijk apparaat, namelijk ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van statistische gegevens en registreren van overlijden (burgerlijke stand) moet eraan meewerken
  5. De volledige journalistiek moet meedoen

In Nederland zijn 116 ziekenhuizen, 2349 verzorgingshuizen, 75.000 artsen en werken circa 1,4 miljoen mensen in de zorg. Er zijn 352 gemeenten in Nederland die allemaal een afdeling burgerbevolking hebben.

En nu moet je je voorstellen dat die mensen allemaal vrij dicht zitten op overlijden en de afhandeling daarvan. En dan zit een dokter dat zijn doodsoorzaak, een longontsteking bijvoorbeeld, door iemand van de administratie wordt geregistreerd als Covid, of iemand van de administratie ziet dat er opeens allemaal Covid doden zijn en geen hartaanvallen meer. En die gaan daar dan vragen over stellen. En het personeel op de werkvloer dat echt verzorgt ziet die cijfers ook en die worden ook besproken bij het afdelingsoverleg en bij directieoverleggen. En instellingen vergelijken cijfers met elkaar en dan ziet een instelling die niet fraudeert (zullen we maar zeggen) dat op regionaal niveau het allemaal heel anders is en dat wordt ook weer besproken. En als daar geen fantsoenlijke verklaringen voorkomen loopt er vast wel iemand naar de pers (en dan bedoel in de msm en niet de inhoudsloze en geen interesse in feiten hebbende niburu en consorten). De pers die er zelf ook bovenop zit omdat men nu eenmaal graag de gevestigde orde controleert en als het kan ter verantwoording roept.

Kortom als je ermee weg wilt komen dan moet je alleen al in Nederland ik schat 1,5 tot 2 miljoen mensen in het complot betrekken. Ik wens je veel succes. Wereldwijd is dat aantal helemaal al niet meer te behappen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

@Mullog al eens een sneeuwbal van een hoge berg gegooid en gezien hoe die onderaan is, mensen kenteren zich aan een complot om wat voor reden dan ook, de hoofdreden zou gewin kunnen zijn of zich conformeren met de massa.

 

Wie jij ook bedoelt en zelfs als zij die aanblik zouden tonen is jouw posting ziekelijk vervuilend, ik verlaag mij niet tot dit niveau, dus ik ga er niet opin @Quest

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
40 minuten geleden zei antoon:

@Mullog al eens een sneeuwbal van een hoge berg gegooid en gezien hoe die onderaan is, mensen kenteren zich aan een complot om wat voor reden dan ook, de hoofdreden zou gewin kunnen zijn of zich conformeren met de massa.

Sneeuwballen van hoge bergen breken in stukken. En ook lawines komen uiteindelijk altijd tot staan. Je zult een betere metafoor moeten verzinnen. Ook bij jou lees ik geen inhoudelijke reactie, alleen onderbuik.

De term die @Quest hanteert komt niet uit de lucht vallen. Het realisme in complottheorieën is doorgaans ver te zoeken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei antoon:

@Mullog

Wie jij ook bedoelt en zelfs als zij die aanblik zouden tonen is jouw posting ziekelijk vervuilend, ik verlaag mij niet tot dit niveau, dus ik ga er niet opin @Quest

Hoezo, je gaat al pagina's lang nergens op in, het is gewoon treurig om te zien. Daarnaast, ik heb vanmiddag onder het genot van een kop koffie naar een demonstratie zitten kijken bij mij in de stad. Echt een heleboel van de mensen zag er niet uit, dik, energiedrank, roken, kleding van een jaar of 30 geleden, gewoon verlopen uiterlijk. De rest was jongeren tussen de 18 en 25 met een dikke pens, scooter, heuptasje. Allemaal mensen met problemen, die roepen dat ze verzetsstrijders zijn. Ik walg er van, want oplossingen hebben ze niet, alleen maar zeiken, zeuren en zieken. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Mullog:
  • Alle artsen die overlijdens verklaringen ondertekenen moeten eraan meewerken
  • Alle zorgpersoneel moet eraan meewerken, in ziekenhuizen, in verzorgingshuizen, overal
  • Alle ondersteunende diensten, administratief personeel van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, moet eraan meewerken
  • Een heel ambtelijk apparaat, namelijk ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van statistische gegevens en registreren van overlijden (burgerlijke stand) moet eraan meewerken
  • De volledige journalistiek moet meedoen

Ik weet het ook niet zeker hoor maar wil wel wat kanttekeningen plaatsen.

1. Niet alle artsen werken mee. Er zijn inmiddels behoorlijk veel artsen die zich verzetten. Dat geeft wel te denken.

2. Zorgpersoneel idem dito. Ik heb zorgverleners gesproken die er helemaal doodziek van zijn.

3. De ondersteunende diensten worden van boven aangestuurd. Ze hebben weinig keus.

4. Dat klopt helemaal. Er is al openlijk toegegeven door redacteuren dat ze alleen nog maar nieuws van de overheid publiceren.

Dus nogmaals, ik weet het niet maar denk persoonlijk dat enige wanttrouwen hier wel op z'n plaats is. Dit denk ik omdat er m.i. genoeg aanwijzingen zijn dat de mondiale overheden een totale "reset" plannen. Dit is allang geen complottheorie meer want ze geven het openlijk toe, o.a. op hun websites. Deze crisis zou heel goed aangegrepen kunnen zijn om de plannen, die er toch al waren, nu versneld door te voeren. Ik heb er geen goed gevoel bij. 

2 uur geleden zei Mullog:

Een heel ambtelijk apparaat, namelijk ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van statistische gegevens en registreren van overlijden (burgerlijke stand) moet eraan meewerken

Deze had ik per ongeluk overgeslagen. Ik zie dit niet als een sterk argument. De ambtelijke apparaten hebben altijd en overal meegewerkt aan dictaturen. Ze doen gewoon wat ze wordt opgedragen, enkelen uitgezonderd. Dat deden ze in Spanje, in Portugal, in Griekenland, in Duitsland, in Nederland, in Noorwegen, in Polen en ze doen dat nog steeds in Rusland, China, Cuba, Venezuela en verschillende andere landen, om de lijst niet te lang te maken. ambtenaren werken voor de overheid en zijn volkomen afhankelijk van die overheid. Het zijn er altijd maar weinigen die de moed en integriteit hebben om zich te verzetten.

bewerkt door Willempie
Link naar bericht
Deel via andere websites

@Quest ik ga overal op in geef altijd  antwoord, andersom is weleens anders, maar het antwoord dat jij blijkbaar wil kan  niemand je geven, ik ga niet naar een demonstratie wat er vanmiddag gebeurde zag ik dus niet maar wat ik er van zie is dat in de regel bij georganiseerde bijeenkomsten het gewone normale mensen zijn, met uitzondering van relschoppers van de avondklok, jij bent vooringenomen denk ik  daardoor is er met   jou niet altijd normaal te discuteren.

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Willempie:

Ik weet het ook niet zeker hoor maar wil wel wat kanttekeningen plaatsen.

 

Dat mag natuurlijk altijd en is ook goed. Maar om even een parallel te schetsen. De WTG heeft in Nederland circa 29.000 leden en zijn een behoorlijk gesloten sekte men een duidelijke doelstelling en gedragslijn waar alle leden zich aan conformeren. En die zijn toch ook niet echt in staat hun vuile was binnen te houden. En dat gebeurt wel met pakweg 2 miljoen betrokkenen die ook nog eens allerlei verschillende belangen en andere prioriteiten hebben?

Echt, als je dat geloofd dan is de term wappies toch wel van toepassing.

bewerkt door Mullog
Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Mullog:

Ik weet niet goed wat je bedoelt met "samen op de context blijven". 

Ik ga niet die hele riedel gevallen doorwerken die je nu weer geeft. In plaats daarvan heb ik opgezocht wat Childrens Health Defense voor organisatie is en, je raad het nooit, maar de hele organisatie is doorgelicht door de Amerikaanse factcheck organisatie Centre for Inquiry en ze laten er geen spaan van heel. Het is een organisatie die bol staat van de misinformatie, misleiding en manipulatie. Als bron voor welke Covid gerelateerde informatie dan ook heeft deze geen enkele waarde. Ik baseer dit op dit artikel (op de link klikken) van het CfI. 

Als kers op de taart is de oprichter van de organisatie van Instagram gegooid (RFK Jr. Kicked off Instagram for Vaccine Misinformation)

 Op Karen Hudson wordt (of is) een autopsie uitgevoerd. We zullen horen op het vaccin er iets mee te maken had. 

Ja liever citeer ik ook verder gewoon artsenvoorvrijheid, maar we leven in tijden waar anderen voor anderen moeten denken en het boek bij de kaft beoordeeld wordt en niet de inhoud. (Het deel dat ik door quoteerde)

Link naar bericht
Deel via andere websites

@Mullog degene die in een vooropgezet plan geloven, dit op grote of minder grote schaal zijn geen Wappies, integendeel,  vanaf het eerste uur verkondigden zij al dat er iets wezenlijk mis is en hun aantal groeit uit in diverse vertakkingen, die allemaal iets te zeggen hebben waarbij ieder zijn eigen expertise kiest, er zijn er die het op rechtszaken mikken, er zijn er die het nieuws bijhouden en een open forum bieden, er zijn er ook die vanuit wetenschappelijke uitkomsten en grafieken te werk gaan, er is forum voor democratie met scherpe redevoeringen en een landelijke poll met bijna 200000 instemmers.

https://petities.fvd.nl/

En dan natuurlijk zij die de koppen bij elkaar steken zoals artsen voor vrijheid, een scala van openheid, heel wat anders dan de  MSM. met voorgebakken meningen en nieuws in commissie van overheidswege. En natuurlijk kan ik niet staan voor ieder artikel, er zijn erbij waarvan mijn wenkbrauwen ook fronsen.

 

 

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
9 uur geleden zei Fundamenteel:

Ja liever citeer ik ook verder gewoon artsenvoorvrijheid, maar we leven in tijden waar anderen voor anderen moeten denken en het boek bij de kaft beoordeeld wordt en niet de inhoud. (Het deel dat ik door quoteerde)

Artsenvoorvrijheid is van dezelfde categorie als Childrens Health Defence. Dat je "liever" Artsenvoorvrijheid dan CHD citeert impliceert dat dat je CHD niet vertrouwt en waarom zou je die dan citeren? Het komt nogal verwart over.

Dat ik Artsenvoorvrijheid in dezelfde categorie plaats als CHD kont o.a. door:

Daarnaast vraag ik mij af waarom ik mij druk zou moeten maken over een Belgisch clubje alternatievelingen terwijl ik mij op een Nederlands forum bevindt. Misschien moet je met deze bron het gesprek ergens op een Belgisch forum aangaan. 

bewerkt door Mullog
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Mullog:

Artsenvoorvrijheid is van dezelfde categorie als Childrens Health Defence. Dat je "liever" Artsenvoorvrijheid dan CHD citeert impliceert dat dat je CHD niet vertrouwt en waarom zou je die dan citeren? Het komt nogal verwart over.

Dat ik Artsenvoorvrijheid in dezelfde categorie plaats als CHD kont o.a. door:

Daarnaast vraag ik mij af waarom ik mij druk zou moeten maken over een Belgisch clubje alternatievelingen terwijl ik mij op een Nederlands forum bevindt. Misschien moet je met deze bron het gesprek ergens op een Belgisch forum aangaan. 

Artsenvoorvrijheid: er zijn vermoedens dat.... (vertaald uit erkende bron van VAERS)

Mullog: dat is tegenstrijdig

Sciencemag: er zijn vermoedens dat .... (vertaald uit dezelfe bron)

Mullog: copy paste, vragen terugwerpen en hopen dat het onzichtbaar wordt.

Vlamingen en Nederlanders spreken dezelfde taal een ook Nederlandse artsen waarschuwen. Ik deelde zelfs debatten met immunologen uit Nederland.

Jij verwacht perfectie terwijl je niet eens kritisch kunt zijn tegenover de mainstream. Waar ik dat ben beticht je me wel eens van laster tot tijd het inhaalt. De mainstream is 1 gelogen mantra. Artsenvoorvrijheid scoret bovengemiddeld maar helaas geen 10 op 10. Als er op 10 artikels enkele zinnen scheef staan, kan ik dat gerust filteren. Wat jij doet is ze gebruiken om de aandacht van de context te leiden. Simpelweg omdat de context te ingewikkeld is voor je, zie uw beredenering rond PEG in context van sciencemag/artsenvoorvrijheid.

Je bent een trol. Als ze ergens schrijven dat 1 + 1 plots 3 is maar ik quoteer enkel een deel waar het 2 is, waarom dan buiten de context schieten op een mug als de olifant een groter doel is? Je beticht een bron van iets die het beter dan u begrijpt en pdf’s wel degelijk naar Nijntjestaal kunnen vertalen.

Als zij fake news zijn, wat ben jij dan? En als iemand 7 op 10 scoret, waarom dan doen alsof ze een onvoldoende behaalden als het niet in uw kraam past? Denk je echt dat je het beter weet dan al die sceptische artsen?

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
11 uur geleden zei antoon:

@Quest ik ga overal op in geef altijd  antwoord, andersom is weleens anders, maar het antwoord dat jij blijkbaar wil kan  niemand je geven, ik ga niet naar een demonstratie wat er vanmiddag gebeurde zag ik dus niet maar wat ik er van zie is dat in de regel bij georganiseerde bijeenkomsten het gewone normale mensen zijn, met uitzondering van relschoppers van de avondklok, jij bent vooringenomen denk ik  daardoor is er met   jou niet altijd normaal te discuteren.

Kom met oplossingen dan! 

Overal tegenaan schoppen is makkelijk. Wat ik gisteren allemaal voor onzin gezien en gehoord heb slaat werkelijk alles. "Vrijheidsstrijders, vergelijkingen met de oorlog, dat vaccins geen bijdrage leveren, politie uitschelden voor Gestapo etc... Ik ben het zelf ook niet overal mee eens maar ik heb ook geen betere oplossingen.

Waar wel een oplossing voor zou moeten komen is het tuig dat zich niet aan de regels wil houden uit te sluiten van iedere zorg en hulp bij calamiteiten. We leven in een democratie en tot nu toe zijn er genoeg mogelijkheden om je ongenoegen te uiten.

En ja mensen die echt geloven dat het allemaal een vooropgezet plan is zijn wappies. Zodra meer dan 100 mensen een geheim moeten bewaren ligt het binnen een week op straat, laat staan de aantallen die mullog aangaf die nodig zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

@Quest een oplossing zou kunnen zijn om  afstand nemen van de materie en gezond leven, je door niets laten beïnvloeden rustig je gang gaan wel doen wat de wet zegt want van een bekeuring wordt je ook niet vrolijk.

Complot theorie aanhangers associëren met Wappies kan ik begrijpen vanuit het oogpunt van spreker maar het hoeft geenszins zo te zijn, hoe verklaar je anders dat de griep wereldwijd verdwenen is en dat legt echt niet aan de maatregelen, maar zelfs als de voorschriften goed waren is het niet te verklaren, er zouden alleen maar minder gevallen zijn. 

Nu wordt op mega grote schaal fraude gepleegd door alles op een hoop van Corona te gooien door artsen door verplegers door ziekenhuis directie, en wie al niet, men komt er zonder haarscheuren mee weg, er worden geen indringende vragen gesteld door de MSM. die zich daardoor mede complotteren.

Wat te denken van geldstromen die heel veel mensen in gijzeling houden en al is het alleen maar je salaris of je baan die in het geding kan komen, mensen voegen zich gewoon conform de heersende cultuur of waan daar zijn het mensen voor het is bijna nooit anders geweest.

Link naar bericht
Deel via andere websites

 

1 uur geleden zei Fundamenteel:

Artsenvoorvrijheid: er zijn vermoedens dat.... (vertaald uit erkende bron van VAERS)

Mullog: dat is tegenstrijdig

Heb je een nieuw argument geleerd? Tegenstrijdigheid.

Wat verwacht je nu van me. Dat ik ga uitvogelen waar jij allemaal het woord "suspicions" gelezen hebt zodat ik kan controleren dat je dat netjes vertaald hebt naar vermoedens?

1 uur geleden zei Fundamenteel:

Jij verwacht perfectie terwijl je niet eens kritisch kunt zijn tegenover de mainstream.

Terwijl jij als een blind paard achter alles aanloopt wat je tegenkomt verwijt je mij dat ik niet kritisch ben? Ik ben je eeuwig dankbaar omdat ik dankzij jou mij nogal verdiept heb in alles wat niet msm is. En wat ik daar tegenkom is een beerput van misleiding, misinformatie, eigen belang, opportunisme, onkunde en gewone waanzin. Ik verbaas mij over de mensen die dat allemaal als zoete koek slikken en zich in allerlei bochten kronkelen en zich in een wereld van angst en misleiding plaatsen om de werkelijkheid maar niet te hoeven zien. 

Met perfectie heeft het allemaal niks te maken.

2 uur geleden zei Fundamenteel:

Als zij fake news zijn, wat ben jij dan? En als iemand 7 op 10 scoret, waarom dan doen alsof ze een onvoldoende behaalden als het niet in uw kraam past? Denk je echt dat je het beter weet dan al die sceptische artsen?

Wat ik probeer is fake news zichtbaar te maken en ik denk dat mij dat hier zo af en toe lukt. Ik ga er namelijk vanuit dat als er geen inhoudelijke reactie wordt gegeven men weet dat het om fake news gaat (N.B. dat wil niet zeggen dat men toe zal gegeven dat het om fake news gaat!!!).

En als die sceptische artsen bestaan voor een groot deel uit "gezondheidswerkers" zoals daar zijn acupuncturisten, natuurgenezers, een kleurentherapeut en zelfs een zelfverklaarde "kwakzalver” en dan hebben we het nog niet over de homeopaten waar ik mijn mening al eerder over heb gegeven. Dus ik denk dat, mezelf gelijk maar even uitroepend tot natuurgenezer, ik alle recht heb om mee te praten.  

38 minuten geleden zei antoon:

hoe verklaar je anders dat de griep wereldwijd verdwenen is en dat legt echt niet aan de maatregelen,

Dat is niet het geval. De griep is er nog steeds. Maar, en misschien schiet je inzicht daarin te kort, als we vanwege de corona veel minder contacten hebben, zou het dan niet zo kunnen zijn dat de griep ook veel minder verspreid wordt? Of is die logica te ingewikkeld voor je? 

Dus waarom zou dat niet aan de maatregelen liggen? Ik zou daar graag een hele goede inhoudelijke argumentatie voor zien dat griep opeens, in tegenspraak met alles wat we van griep weten, zich anders zou verspreiden dan het vroeger deed, Griep wordt namelijk ook verspreid door hoesten, niezen, praten, ademen etc... Het lijkt wel corona als je er op die manier naar kijkt. En laten we nu net maatregelen genomen hebben die de corona verspreiding moeten verminderen. Zou dat niet ook tegen griep helpen? 

44 minuten geleden zei antoon:

Nu wordt op mega grote schaal fraude gepleegd door alles op een hoop van Corona te gooien door artsen door verplegers door ziekenhuis directie, en wie al niet, men komt er zonder haarscheuren mee weg, er worden geen indringende vragen gesteld door de MSM. die zich daardoor mede complotteren.

Bewijzen graag. In plaats van deze beschuldiging, weerleg mijn verhaal maar eens.  En kom a.u.b. niet weer met sneeuwballen aan. 

17 uur geleden zei Mullog:

Ik heb eens zitten nadenken wat er moet gebeuren als al die complotten van jullie gerealiseerd moeten worden:

  1. Alle artsen die overlijdens verklaringen ondertekenen moeten eraan meewerken
  2. Alle zorgpersoneel moet eraan meewerken, in ziekenhuizen, in verzorgingshuizen, overal
  3. Alle ondersteunende diensten, administratief personeel van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, moet eraan meewerken
  4. Een heel ambtelijk apparaat, namelijk ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van statistische gegevens en registreren van overlijden (burgerlijke stand) moet eraan meewerken
  5. De volledige journalistiek moet meedoen

In Nederland zijn 116 ziekenhuizen, 2349 verzorgingshuizen, 75.000 artsen en werken circa 1,4 miljoen mensen in de zorg. Er zijn 352 gemeenten in Nederland die allemaal een afdeling burgerbevolking hebben.

En nu moet je je voorstellen dat die mensen allemaal vrij dicht zitten op overlijden en de afhandeling daarvan. En dan zit een dokter dat zijn doodsoorzaak, een longontsteking bijvoorbeeld, door iemand van de administratie wordt geregistreerd als Covid, of iemand van de administratie ziet dat er opeens allemaal Covid doden zijn en geen hartaanvallen meer. En die gaan daar dan vragen over stellen. En het personeel op de werkvloer dat echt verzorgt ziet die cijfers ook en die worden ook besproken bij het afdelingsoverleg en bij directieoverleggen. En instellingen vergelijken cijfers met elkaar en dan ziet een instelling die niet fraudeert (zullen we maar zeggen) dat op regionaal niveau het allemaal heel anders is en dat wordt ook weer besproken. En als daar geen fantsoenlijke verklaringen voorkomen loopt er vast wel iemand naar de pers (en dan bedoel in de msm en niet de inhoudsloze en geen interesse in feiten hebbende niburu en consorten). De pers die er zelf ook bovenop zit omdat men nu eenmaal graag de gevestigde orde controleert en als het kan ter verantwoording roept.

Kortom als je ermee weg wilt komen dan moet je alleen al in Nederland ik schat 1,5 tot 2 miljoen mensen in het complot betrekken. Ik wens je veel succes. Wereldwijd is dat aantal helemaal al niet meer te behappen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 minuut geleden zei Fundamenteel:

Je probeert fake news bekend te maken door de inhoud te negeren en de bron uit te googelen? :) Als ik maar een deel quoteer en jij vat dat fout samen, dan is het geen fake news omdat google iets weergeeft over de bron. Beter google je dan enkel het gequoteerde deel uit. Appelen en peren zijn toch uw ding? 😛

Fundi, het is er voor iedereen duidelijk dat je er maar wat in om kletst. Keer op keer is alles weerlegd.

Link naar bericht
Deel via andere websites
14 minuten geleden zei Quest:

Fundi, het is er voor iedereen duidelijk dat je er maar wat in om kletst. Keer op keer is alles weerlegd.

Neen over PEG was Mullog verkeerd en een eerlijk discussievoerder ziet dat. Hij zag een tegenstrijdigheid waar geen was, sciencemag werd onder zijn neus geschoven en meneer ging random cherrypicken in pdf’s om ze buiten context tegen mij te gebruiken.

De inhoud is heel duidelijk, deze vaccins veroorzaken meer neveneffecten dan klassieke vaccins. Een klassiek vaccin voor covid komt later uit. We zulle, dan zien welke van de 2 het veiligste was. Een synthetisch vaccin of een “biologisch” (eiwit) vaccin. (Waar ze dan covid inactiveren om daarmee antistoffen op te wekken).

Ook toonde ik via een bron dat mensen die antistoffen tegen covid ontwikkelde na infectie tot 8 maand immuun zijn. De bron was wederom sciencemag. Waarom zulke mensen zich dan met een mRNA vaccin zouden moeten vaccineren is nooit beantwoord. Jij kletste eens dat je het zou doen uit solidariteit voor anderen. Maar als het vaccin werkt, moeten toch enkel degene die verzwakt zijn zich vaccineren? Zoals we doen bij de griep.

En ik blijf erbij dat van de hele waslijst die er stond PEG geen correctie vereiste. Daar werden dan vragen gesteld of bepaalde stoffen zouden inwerken op de vruchtbaarheid...

maar PEG steelt de show, hoeveel gekker kan het worden. En dan hadden we het nog niet over mNeonGreen. Er is hier een hele uitzending geweest op de msm om fake news te filteren over het vaccin. Over bioluminiscerende stoffen blijft het echter heel stil.

Link naar bericht
Deel via andere websites
5 minuten geleden zei Fundamenteel:

Neen over PEG was Mullog verkeerd en een eerlijk discussievoerder ziet dat.

Jij hebt mij anders nog steeds niet uitgelegd waarom PEG dat in veel cosmetica zit, in zetpillen zit, in veel andere medicijnen zit opeens een allergische reactie zou veroorzaken als er 1 ml (= milliliter) vaccin wordt ingespoten. Kijk, de kans dat je in de Sahara tegen een boom aanrijdt is praktisch nul, maar het kan natuurlijk altijd, zie de Acacia van Ténéré (op klikken). En op een of andere manier lijk jij dat niet te begrijpen. 

14 minuten geleden zei Fundamenteel:

De inhoud is heel duidelijk, deze vaccins veroorzaken meer neveneffecten dan klassieke vaccins. Een klassiek vaccin voor covid komt later uit. We zulle, dan zien welke van de 2 het veiligste was. Een synthetisch vaccin of een “biologisch” (eiwit) vaccin. (Waar ze dan covid inactiveren om daarmee antistoffen op te wekken).

Ik weet niet of er meer neveneffecten zijn. Maar je hebt gelijk dat uiteindelijk de tijd zal leren wat beter is. 

40 minuten geleden zei Fundamenteel:

Je probeert fake news bekend te maken door de inhoud te negeren en de bron uit te googelen?

Jij schrapt de hele msm als bron. En dat doe je niet op basis van feiten of inhoud maar op basis van.... ja van wat eigenlijk? 

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Mullog:

Dat is niet het geval. De griep is er nog steeds. Maar, en misschien schiet je inzicht daarin te kort, als we vanwege de corona veel minder contacten hebben, zou het dan niet zo kunnen zijn dat de griep ook veel minder verspreid wordt? Of is die logica te ingewikkeld voor je? 

Ik heb je al uitgelegd dat er verkeerde maatregelen waren, waardoor er onnodige besmettingen plaatsvonden in verpleeghuizen en zelfs ziekenhuizen, waardoor er automatisch ook meer griep moet zijn maar niet geregistreerd wordt, of beter verwisseld wordt met Corona, jij doet ongelooflijk  onwetend aan, is de materie te zwaar voor je of steek je de kop in het zand, of probeer je te bagataliseren omdat uitkomsten niet in je straatje passen. Ik begrijp dat Fundi ook wel behoorlijk moe moet worden. 

@Quest er is niets weerlegd alleen maar weggedrukt, ik kan er niets aan doen dat de waarheid hard is waarbij ik liever bij vaststellingen blijf.

 

 

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei antoon:

een oplossing zou kunnen zijn om  afstand nemen van de materie en gezond leven, je door niets laten beïnvloeden rustig je gang gaan wel doen wat de wet zegt want van een bekeuring wordt je ook niet vrolijk.

Dat is geen oplossing dat is je kop in het zand steken, als de ziekenhuizen vol liggen met mensen die naar adem happen dan is er geen plaats en personeel meer voor andere behandelingen of mensen die acute andere zorg nodig hebben. 

3 uur geleden zei antoon:

Complot theorie aanhangers associëren met Wappies kan ik begrijpen vanuit het oogpunt van spreker maar het hoeft geenszins zo te zijn, hoe verklaar je anders dat de griep wereldwijd verdwenen is en dat legt echt niet aan de maatregelen, maar zelfs als de voorschriften goed waren is het niet te verklaren, er zouden alleen maar minder gevallen zijn.

Ik heb zelf tussen kerst en oud en nieuw griep gehad en mijn partner ook, geen corona, meerdere keren getest. De griep is minder aanwezig door de maatregelen die getroffen zijn tegen corona, lijkt me nogal logisch. Dat de griep verdwenen zou zijn is een fabeltje.

 

3 uur geleden zei antoon:

Nu wordt op mega grote schaal fraude gepleegd door alles op een hoop van Corona te gooien door artsen door verplegers door ziekenhuis directie, en wie al niet, men komt er zonder haarscheuren mee weg, er worden geen indringende vragen gesteld door de MSM. die zich daardoor mede complotteren.

Als je dit gelooft dan heeft verder discussiëren weinig zin. Stel dat iemand roept dat alle Jehova's kinderen misbruiken omdat iemand die ooit politie adviseur is geweest dit via een vage website met allerlei vage links beweerd. Dan moet je dat wel geloven volgens jou denkwijze, want de msm negeert dit volledig. Het zou dan 1 groot complot zijn om Jehova's te beschermen.

3 uur geleden zei antoon:

Wat te denken van geldstromen die heel veel mensen in gijzeling houden en al is het alleen maar je salaris of je baan die in het geding kan komen, mensen voegen zich gewoon conform de heersende cultuur of waan daar zijn het mensen voor het is bijna nooit anders geweest.

Denk dat je te weinig vertrouwen in de mensheid hebt. Ik zou persoonlijk van baan veranderen als de heersende cultuur me niet aanstaat.

Link naar bericht
Deel via andere websites

 

Discuseren moet je op basis van logica en wat je om je heen ziet, Corona is niet heel veel erger dan een  zwaardere griep, doden cijfer, IC vol, het zijn beelden die er meer geweest zijn, alleen nu wordt het opgeklopt en in de media angst gezaaid, ik heb ook verschillende mensen naar het ziekenhuis zien gaan en echt niet deze verhalen gehoord, denk ook aan Trump en die regeerder in Engeland, echt geen indianenverhalen. Er zullen uitzonderingen zijn, dat is ook met griep, er gaan jongeren dood net zo met griep.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid