Spring naar bijdragen

Werkzaamheden vanavond (6 maart)


Aanbevolen berichten

Vanavond zal Credible verhuizen naar een andere server om te kunnen profiteren van de laatste ontwikkelingen en om de stabiliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Om ervoor te zorgen dat er geen data verloren gaat zetten we het forum in onderhoudsmodus zodat er geen berichten geplaatst kunnen worden.

Aangezien er ook een DNS wijziging hiervoor gemaakt moet worden kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je weer op het forum terecht komt. Een DNS wijziging wil zeggen dat de verwijzing van een domeinnaam naar een server aangepast gaat worden, voordat alle internetproviders dit hebben verwerkt kan het enige tijd duren totdat de verwijzing is aangepast naar de nieuwe server. We verwachten dat iedereen weer morgenochtend het forum kan bezoeken.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ondertussen zijn de werkzaamheden afgerond, was nog een klein probleem met de iconen die niet geladen konden worden maar dat is inmiddels opgelost!

Voor de mensen die het interessant vinden, volgende is aangepast: van een nginx + hybride Apache naar alleen een nginx omgeving met PHP 7.2. Van memcached cache naar Redis. En alles gaat nu via een HTTP2 & HSTS verbinding. _:)_

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid