Spring naar bijdragen

Geestig/Humor/grappig


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 180
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nu het toch over beren gaat, deze heb ik hier en daar ook al eens geplaatst maar nog maar eens een keertje.   De atheïst en de beer Een atheïst liep door het woud: “Wat een geweldige bo

.Duur bootritje Tijdens zijn vakantiereis komt Jan met zijn gids aan de oever van het Meer van Galilea. "Hoeveel kost het mij als ik met de boot het meer over vaar?" vraagt Jan. "Dertig dollar, m

Posted Images

Video: Even The Horse Showed It s Sympathy For The Girl Who Just Couldn t Climb Up
(Afbeelding met geïntegreerde link 🔗)
Een dame doet zoveel moeite om op het paard te klimmen, terwijl het zo eenvoudig kan, dat de paard even gaat liggen, dat de dame op het paard kan gaan zitten.

x240

bewerkt door Ricky Tjin
Link naar bericht
Deel via andere websites

"Welkom in Mohammed's boem-boem-kamer waar al mijn gasten het volledig met me eens zijn of ze gaan boem. Ik ben uw gastheer, de profeet Mohammed (vrede zij met mij). En bij mij is nu een dikke vrolijke liefdadigheidswerker die geschenken brengt aan goed gedragende kinderen over de hele wereld. Zijn sleeën worden voortgetrokken door rendieren die rondvliegen als mijn magische ezel Burak. Net als de grote god Allah, hij ziet je als je slaapt, hij weet wanneer je wakker bent ... Hij is de Sinterklaas. 
- Sinterklaas, geweldig dat je vanavond bij ons bent.

- Ho-ho-ho, Mohammed, mag ik de eerste zijn die je fijne Kerstmis wenst!

- Kerstmis is haram!

- Kerstmis is niet haram, Mohammed. “Het is de mooiste tijd van het jaar, de kinderen spelen met belletjes en iedereen zegt je ...”

- Muziek is haram!

- Ho-ho-ho, Mohammed, is er geen plezier in jouw religie?

- Plezier is haram!

- Is er niets dat vreugde brengt in de islam?

- Nou, ik hou ervan caravans te beroven, mijn vijanden te martelen en ... mijn vrouwen te hebben, mijn seksslaven. En het afslachten van ongelovigen.

- Daarom sta je altijd niet op mijn lijst.

- Wacht, wat schrijf je?

- Je mag een kijkje nemen als je wilt.

- Waarom zou je me zeggen dat ik je lijst moet lezen, terwijl iedereen weet dat ik niet kan lezen?

- Het is de lijst met vervelende kinderen (noddy-lijst). En jij bent de meest vervelende jongen die ooit geweest is. Laten we eens kijken wat we hier hebben. Je hebt een minderjarige meisje verkracht nadat je je beste vriend had gedwongen haar aan je te geven omdat je een perverse droom over haar had; je nam de vrouw van je eigen geadopteerde zoon nadat je de scheiding had veroorzaakt door haar te begeren; je werd betrapt op het hebben van seks met je slavin in het bed van een van je vrouwen, dan zwoer je dat je geen seks meer met haar zou hebben, maar daarna begon je weer met haar seks te hebben en je beweerde dat Allah je bevolen had het te doen. Je had negen vrouwen tegelijk, ook al staan je eigen openbaringen er maar vier toe; je stond je volgers toe prostituees in te huren; je steunde je religie door middel van diefstal in plaats van hard te werken; je martelde een man voor geld; je riep op tot gewelddadige onderwerping van de hele wereld; je beval je volgelingen om iedereen die je religie verlaat te executeren; je sloeg je vrouwen; je moedigde je volgelingen aan om hun vrouwen te slaan; je kocht, bezat, verkocht en verhandelde zwarte Afrikaanse slaven, wat uw volgelingen ertoe bracht de zwarte Afrikaanse slavernij te institutionaliseren; je vertelde je volgelingen dat satan eruitziet als een zwarte man; je…

- Oké, oké, dus wat gebeurt er omdat ik op je stomme noddy-lijst sta?

- Kinderen op de noddy-lijst krijgen alleen zwarte kolen.

- Is dat een zwarte steen? Oh, ik hou van het aanbidden van zwarte stenen! Ik hou ervan om ze te kussen! Ik ben de oorspronkelijke eigenaar van de eerste huisdier-steen.

[…]

- Ik denk dat ik het kussen van stenen als een heiden moet toevoegen aan je toch al ongekende lijst van slechte daden.

- Ik kan zelfs geen zwarte stenen kussen? Kijk, daarom haat ik Kerstmis.

- Ebenezer Scrooge en de Grinch haatten ook Kerstmis, maar ze veranderden. Dus er is misschien hoop voor jou. Kom op, zeg gewoon Gelukkige Kerstmis. Je voelt je er beter door.

- Welk deel van "Ik haat Kerstmis" begreep je niet?

- Weet je zeker dat je Kerstmis niet een beetje leuk vindt?

- Ik heb er een hekel aan! Ik heb er een hekel aan!

- Hoe zit het met kerstvreugde?

- Ik haat elke kerst ooit!

- Hoe zit het met kerstliederen?

- Ben je doof en dik? Ik zei dat muziek haram is. En trouwens, de echte reden dat ik verklaarde dat muziek haram is, is zodat ik een einde kan maken aan alle kerstliederen, want ik haat Kerstmis. En de echte reden dat ik mijn volgelingen beval de hele wereld met geweld te onderwerpen, is dat ik overal een einde kan maken aan Kerstmis. De enige reden waarom ik je in de studio heb uitgenodigd, is dat ik je kan opblazen. Allahu ...

- Ho-ho-ho, wacht even, Mohammed, voordat je ons opblaast, heb ik iets voor je.

- Geef je me iets?

- Natuurlijk, het is kerst.

- Niemand heeft me ooit een kerstcadeau gegeven. Mag ik het openen?

- Daar zijn cadeautjes voor!

- Wauw, een nieuw mes voor het onthoofden van mijn vijanden! Het is perfect! Allahu Akbar!

- Ik wist dat er maar twee dingen zijn die je wilde - iets om hoofden af te hakken en nog een prepuberaal meisje. Maar ik was niet van plan je een prepuberaal meisje te geven, omdat we allemaal weten dat je Kerstmis voor haar voor altijd zou verpesten.

- Ik hou van dit nieuwe mes. Mag ik het uitproberen? Misschien op jou?

- Nou, Mohammed, wat is de echte reden waarom je Kerstmis haat?

- Denk je dat het iets te maken heeft met het feit dat niemand je een cadeau heeft gegeven toen je een kind was?

- Misschien wel. Mijn vader stierf voordat ik werd geboren. En mijn moeder gaf me aan een paar bedoeïenen in de woestijn. Ik heb een paar jaar bij mijn bedoeïenenfamilie doorgebracht. Maar uiteindelijk gaven ze me terug aan mijn moeder omdat ze dachten dat ik bezeten was. Ik was zo blij om weer bij mijn moeder te zijn. Toen stierf ze. Mijn grootvader nam me op, maar toen stierf hij ook. Toen was ik 8 jaar oud was. Ik heb elke hechte relatie verloren. Ik heb het nooit gehad. Niemand gaf me cadeautjes. Kleine kinderen over de hele wereld kregen cadeautjes voor Kerstmis, maar ik niet, niet de kleine Mo, geen cadeautjes voor de kleine Mo. Dat zou kunnen zijn waarom ik een hekel heb aan Kerstmis.

- Ho-ho-ho, Mohammed, je hoeft Kerstmis niet te haten alleen omdat niemand je cadeautjes heeft gegeven.

- Kerstmis gaat niet over cadeautjes. Met cadeaus vieren we het mooiste cadeau ooit.

- Het mooiste cadeau ooit? Bedoel je toen Abu Bakr me een 6-jarige dochter gaf als mijn vrouw? Of toen de gouverneur van Alexandrië mij Maria de Kopt gaf als mijn seksslavin? Of bedoel je misschien als de grote god Allah mij al mijn maagden in het paradijs geeft?

- Nee, domme perverseling! Het mooiste geschenk ooit was Jezus Christus!

- Nu praat je onzin! Ik geloof niet in een God die genoeg van ons houdt om zoiets te doen.

- Je snapt het niet, Mohammed. Je was als kind psychologisch getraumatiseerd en nu haat je Kerstmis en alles wat het vertegenwoordigt. Maar nu is je psychologische trauma in je hele gemeenschap gedrukt, zodat ze ook een hekel hebben aan wat Kerstmis vertegenwoordigt. 

- Sinterklaas, zeg je dat omdat toen ik een kind was, elke belangrijke persoon in mijn leven stierf of me in de steek liet, dat ik nu misschien moeite heb God te begrijpen als een Vader die van ons houdt, die van mij houdt ... of Jezus als de goddelijke Zoon van de Vader die werkelijk in de schepping is ingegaan om zijn leven voor ons te geven, voor mij? Of de feestdag waarop we Gods geschenk aan de wereld vieren, dit geschenk aan de Zoon. Is dat wat je zegt?

- Dat klopt precies, Mohammed.

- Maar je moet niet je disfunctionele jeugd Kerstmis voor jou laten verpesten, laat staan voor je miljarden volgers.

- Dus wat kan ik doen om Kerstmis te begrijpen?

-        Dat is eenvoudig. Je moet begrijpen dat je, omdat je vreselijke dingen hebt gedaan, niet rechtvaardig genoeg bent om bij God te zijn. Dus als je ooit bij God zult zijn, heb je gerechtigheid nodig die van iemand anders komt, niet van jou. Je hebt een cadeau nodig. God geeft ons Zijn gerechtigheid door het evangelie. Je ontvangt Gods geschenk van gerechtigheid en vergeving door te verklaren dat Jezus Heer is en te geloven dat Hij de goddelijke Zoon van God is die voor onze zonden aan het kruis stierf en opstond uit de dood.

- Nou, ik denk dat als ik kan geloven dat de sterren raketten zijn die de grote god Allah gebruikt om demonen af te schieten en dat de zon ondergaat in een plas modderig water en dat er sperma wordt gevormd tussen de ruggengraat en de ribben, dan ben ik niet in een positie om het geloof van anderen uit te lachen.

- Vooral als we een veel beter bewijs hebben voor ons geloof, zoals Jezus die de oudtestamentische profetieën vervult en wonderen verricht heeft en opgestaan is uit de dood en aan zijn volgelingen verschenen is. Oh, Mohammed, als Jezus opstond uit de dood, zou je dan niet kunnen luisteren naar wat Hij zei?

-        Je hebt gelijk! En daarom ben ik er eindelijk klaar voor. Ik beken dat Jezus Heer is en geloof in mijn hart dat Jezus stierf voor onze zonden en opstond uit de dood. […] Alhamdulillah! Eindelijk begrijp ik Kerstmis!

- Prijs de verrezen Heer Jezus Christus! Als een gewelddadige, perverse karavaanrover en de meest duidelijke valse profeet van de geschiedenis de ware betekenis van Kerstmis kan begrijpen, dan kan iedereen dat.

-        Ja! Prijs Jezus, prijs de Vader, prijs de Zoon en prijs de Geest, drie in één!

- Ho-ho-ho, de kerstsfeer heeft de boom-boom kamer gevuld!

- Ik was nu echt van plan om mijn vest boem-boem te laten gaan, maar nu gaat mijn hart boem-boem van vreugde! Ik zal Kerstmis in mijn hart hebben en proberen het het hele jaar door te bewaren.

- God zegene ons allemaal!

-        Vrolijk kerstfeest. Vrolijk kerstfeest voor christenen en joden en voor boeddhisten en hindoes en voor atheïsten en agnostici en vooral voor al mijn volgelingen over de hele wereld! Geloof in de Heer Jezus Christus. Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart, met heel uw verstand, met heel uw ziel, met al uw kracht, heb uw naaste lief als uzelf en heb zelfs uw vijanden lief. God zegene jullie allemaal! Jullie zijn allemaal adembenemend! Al-Massihu Akbar (Christus is groot)!"
 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 8-2-2021 om 13:29 zei Modestus:

"Welkom in Mohammed's boem-boem-kamer waar al mijn gasten het volledig met me eens zijn of ze gaan boem. Ik ben uw gastheer, de profeet Mohammed (vrede zij met mij). En bij mij is nu een dikke vrolijke liefdadigheidswerker die geschenken brengt aan goed gedragende kinderen over de hele wereld. Zijn sleeën worden voortgetrokken door rendieren die rondvliegen als mijn magische ezel Burak. Net als de grote god Allah, hij ziet je als je slaapt, hij weet wanneer je wakker bent ... Hij is de Sinterklaas. 
- Sinterklaas, geweldig dat je vanavond bij ons bent.

- Ho-ho-ho, Mohammed, mag ik de eerste zijn die je fijne Kerstmis wenst!

- Kerstmis is haram!

- Kerstmis is niet haram, Mohammed. “Het is de mooiste tijd van het jaar, de kinderen spelen met belletjes en iedereen zegt je ...”

- Muziek is haram!

- Ho-ho-ho, Mohammed, is er geen plezier in jouw religie?

- Plezier is haram!

- Is er niets dat vreugde brengt in de islam?

- Nou, ik hou ervan caravans te beroven, mijn vijanden te martelen en ... mijn vrouwen te hebben, mijn seksslaven. En het afslachten van ongelovigen.

- Daarom sta je altijd niet op mijn lijst.

- Wacht, wat schrijf je?

- Je mag een kijkje nemen als je wilt.

- Waarom zou je me zeggen dat ik je lijst moet lezen, terwijl iedereen weet dat ik niet kan lezen?

- Het is de lijst met vervelende kinderen (noddy-lijst). En jij bent de meest vervelende jongen die ooit geweest is. Laten we eens kijken wat we hier hebben. Je hebt een minderjarige meisje verkracht nadat je je beste vriend had gedwongen haar aan je te geven omdat je een perverse droom over haar had; je nam de vrouw van je eigen geadopteerde zoon nadat je de scheiding had veroorzaakt door haar te begeren; je werd betrapt op het hebben van seks met je slavin in het bed van een van je vrouwen, dan zwoer je dat je geen seks meer met haar zou hebben, maar daarna begon je weer met haar seks te hebben en je beweerde dat Allah je bevolen had het te doen. Je had negen vrouwen tegelijk, ook al staan je eigen openbaringen er maar vier toe; je stond je volgers toe prostituees in te huren; je steunde je religie door middel van diefstal in plaats van hard te werken; je martelde een man voor geld; je riep op tot gewelddadige onderwerping van de hele wereld; je beval je volgelingen om iedereen die je religie verlaat te executeren; je sloeg je vrouwen; je moedigde je volgelingen aan om hun vrouwen te slaan; je kocht, bezat, verkocht en verhandelde zwarte Afrikaanse slaven, wat uw volgelingen ertoe bracht de zwarte Afrikaanse slavernij te institutionaliseren; je vertelde je volgelingen dat satan eruitziet als een zwarte man; je…

- Oké, oké, dus wat gebeurt er omdat ik op je stomme noddy-lijst sta?

- Kinderen op de noddy-lijst krijgen alleen zwarte kolen.

- Is dat een zwarte steen? Oh, ik hou van het aanbidden van zwarte stenen! Ik hou ervan om ze te kussen! Ik ben de oorspronkelijke eigenaar van de eerste huisdier-steen.

[…]

- Ik denk dat ik het kussen van stenen als een heiden moet toevoegen aan je toch al ongekende lijst van slechte daden.

- Ik kan zelfs geen zwarte stenen kussen? Kijk, daarom haat ik Kerstmis.

- Ebenezer Scrooge en de Grinch haatten ook Kerstmis, maar ze veranderden. Dus er is misschien hoop voor jou. Kom op, zeg gewoon Gelukkige Kerstmis. Je voelt je er beter door.

- Welk deel van "Ik haat Kerstmis" begreep je niet?

- Weet je zeker dat je Kerstmis niet een beetje leuk vindt?

- Ik heb er een hekel aan! Ik heb er een hekel aan!

- Hoe zit het met kerstvreugde?

- Ik haat elke kerst ooit!

- Hoe zit het met kerstliederen?

- Ben je doof en dik? Ik zei dat muziek haram is. En trouwens, de echte reden dat ik verklaarde dat muziek haram is, is zodat ik een einde kan maken aan alle kerstliederen, want ik haat Kerstmis. En de echte reden dat ik mijn volgelingen beval de hele wereld met geweld te onderwerpen, is dat ik overal een einde kan maken aan Kerstmis. De enige reden waarom ik je in de studio heb uitgenodigd, is dat ik je kan opblazen. Allahu ...

- Ho-ho-ho, wacht even, Mohammed, voordat je ons opblaast, heb ik iets voor je.

- Geef je me iets?

- Natuurlijk, het is kerst.

- Niemand heeft me ooit een kerstcadeau gegeven. Mag ik het openen?

- Daar zijn cadeautjes voor!

- Wauw, een nieuw mes voor het onthoofden van mijn vijanden! Het is perfect! Allahu Akbar!

- Ik wist dat er maar twee dingen zijn die je wilde - iets om hoofden af te hakken en nog een prepuberaal meisje. Maar ik was niet van plan je een prepuberaal meisje te geven, omdat we allemaal weten dat je Kerstmis voor haar voor altijd zou verpesten.

- Ik hou van dit nieuwe mes. Mag ik het uitproberen? Misschien op jou?

- Nou, Mohammed, wat is de echte reden waarom je Kerstmis haat?

- Denk je dat het iets te maken heeft met het feit dat niemand je een cadeau heeft gegeven toen je een kind was?

- Misschien wel. Mijn vader stierf voordat ik werd geboren. En mijn moeder gaf me aan een paar bedoeïenen in de woestijn. Ik heb een paar jaar bij mijn bedoeïenenfamilie doorgebracht. Maar uiteindelijk gaven ze me terug aan mijn moeder omdat ze dachten dat ik bezeten was. Ik was zo blij om weer bij mijn moeder te zijn. Toen stierf ze. Mijn grootvader nam me op, maar toen stierf hij ook. Toen was ik 8 jaar oud was. Ik heb elke hechte relatie verloren. Ik heb het nooit gehad. Niemand gaf me cadeautjes. Kleine kinderen over de hele wereld kregen cadeautjes voor Kerstmis, maar ik niet, niet de kleine Mo, geen cadeautjes voor de kleine Mo. Dat zou kunnen zijn waarom ik een hekel heb aan Kerstmis.

- Ho-ho-ho, Mohammed, je hoeft Kerstmis niet te haten alleen omdat niemand je cadeautjes heeft gegeven.

- Kerstmis gaat niet over cadeautjes. Met cadeaus vieren we het mooiste cadeau ooit.

- Het mooiste cadeau ooit? Bedoel je toen Abu Bakr me een 6-jarige dochter gaf als mijn vrouw? Of toen de gouverneur van Alexandrië mij Maria de Kopt gaf als mijn seksslavin? Of bedoel je misschien als de grote god Allah mij al mijn maagden in het paradijs geeft?

- Nee, domme perverseling! Het mooiste geschenk ooit was Jezus Christus!

- Nu praat je onzin! Ik geloof niet in een God die genoeg van ons houdt om zoiets te doen.

- Je snapt het niet, Mohammed. Je was als kind psychologisch getraumatiseerd en nu haat je Kerstmis en alles wat het vertegenwoordigt. Maar nu is je psychologische trauma in je hele gemeenschap gedrukt, zodat ze ook een hekel hebben aan wat Kerstmis vertegenwoordigt. 

- Sinterklaas, zeg je dat omdat toen ik een kind was, elke belangrijke persoon in mijn leven stierf of me in de steek liet, dat ik nu misschien moeite heb God te begrijpen als een Vader die van ons houdt, die van mij houdt ... of Jezus als de goddelijke Zoon van de Vader die werkelijk in de schepping is ingegaan om zijn leven voor ons te geven, voor mij? Of de feestdag waarop we Gods geschenk aan de wereld vieren, dit geschenk aan de Zoon. Is dat wat je zegt?

- Dat klopt precies, Mohammed.

- Maar je moet niet je disfunctionele jeugd Kerstmis voor jou laten verpesten, laat staan voor je miljarden volgers.

- Dus wat kan ik doen om Kerstmis te begrijpen?

-        Dat is eenvoudig. Je moet begrijpen dat je, omdat je vreselijke dingen hebt gedaan, niet rechtvaardig genoeg bent om bij God te zijn. Dus als je ooit bij God zult zijn, heb je gerechtigheid nodig die van iemand anders komt, niet van jou. Je hebt een cadeau nodig. God geeft ons Zijn gerechtigheid door het evangelie. Je ontvangt Gods geschenk van gerechtigheid en vergeving door te verklaren dat Jezus Heer is en te geloven dat Hij de goddelijke Zoon van God is die voor onze zonden aan het kruis stierf en opstond uit de dood.

- Nou, ik denk dat als ik kan geloven dat de sterren raketten zijn die de grote god Allah gebruikt om demonen af te schieten en dat de zon ondergaat in een plas modderig water en dat er sperma wordt gevormd tussen de ruggengraat en de ribben, dan ben ik niet in een positie om het geloof van anderen uit te lachen.

- Vooral als we een veel beter bewijs hebben voor ons geloof, zoals Jezus die de oudtestamentische profetieën vervult en wonderen verricht heeft en opgestaan is uit de dood en aan zijn volgelingen verschenen is. Oh, Mohammed, als Jezus opstond uit de dood, zou je dan niet kunnen luisteren naar wat Hij zei?

-        Je hebt gelijk! En daarom ben ik er eindelijk klaar voor. Ik beken dat Jezus Heer is en geloof in mijn hart dat Jezus stierf voor onze zonden en opstond uit de dood. […] Alhamdulillah! Eindelijk begrijp ik Kerstmis!

- Prijs de verrezen Heer Jezus Christus! Als een gewelddadige, perverse karavaanrover en de meest duidelijke valse profeet van de geschiedenis de ware betekenis van Kerstmis kan begrijpen, dan kan iedereen dat.

-        Ja! Prijs Jezus, prijs de Vader, prijs de Zoon en prijs de Geest, drie in één!

- Ho-ho-ho, de kerstsfeer heeft de boom-boom kamer gevuld!

- Ik was nu echt van plan om mijn vest boem-boem te laten gaan, maar nu gaat mijn hart boem-boem van vreugde! Ik zal Kerstmis in mijn hart hebben en proberen het het hele jaar door te bewaren.

- God zegene ons allemaal!

-        Vrolijk kerstfeest. Vrolijk kerstfeest voor christenen en joden en voor boeddhisten en hindoes en voor atheïsten en agnostici en vooral voor al mijn volgelingen over de hele wereld! Geloof in de Heer Jezus Christus. Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart, met heel uw verstand, met heel uw ziel, met al uw kracht, heb uw naaste lief als uzelf en heb zelfs uw vijanden lief. God zegene jullie allemaal! Jullie zijn allemaal adembenemend! Al-Massihu Akbar (Christus is groot)!"
 

Het is duidelijk dat je bij de inburgeringscursus de les over respectvol met elkaar omgaan in een vreedzame samenleving hebt gemist.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

Rollerman – Extreme Neerwaartse Helling met de Rollerblade Wielenpak-uitrusting
(Vertaald van de YouTube video pagina)

Het Rollerman wielenpak is een uitvinding van Jean-Yves zelf, hij was student aan een school voor industrieel ontwerp in Parijs in 1994, en voor zijn afstudeerproject creëerde hij het Rollerman wielenpak.

Hij wilde iets creëren dat nog niet bestond, misschien zelfs iets dat leemtes in glijdende houdingen in de sport opvulde, met als doel het menselijk lichaam in staat te stellen zich vrij te bewegen in alle mogelijke posities.

Door deze impulsen te combineren met zijn liefde voor schaatsen, creëerde hij een volledig lichaamspantser, uitgerust met 32 wielen op de handen, voeten, knieën, romp, armen en rug.

Het duurt ongeveer 2 maanden om een volledig pak te gieten, en de pakken worden verkocht voor 4500 euro of ongeveer 5000 dollar.

Hoewel Jean-Yves bekend staat als de Rollerman en het pak het best bekend zou zijn als een rollersuit, wielenpak of rollerblade pak, wordt de activiteit met het gebruik van het pak Buggy Rollin genoemd, wat een term is die bedacht is door Jean-Yves zelf, maar het is ook bekend als body blading, rolleruitrusting en wielenuitrusting.

bewerkt door Ricky Tjin
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 year later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid