Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Op 6/27/2017 om 06:48 zei violist:

Ik heb het gevoel dat wij als mens veel meer van God zouden kunnen weten en kunnen begrijpen dan men nu doet. Maar omdat alles om ons heen niet altijd volgens onze wensen gaat en gelovigen God heel begrijpelijk niet de schuld willen geven wordt er gezegd dat Zijn wegen ondoorgrondelijk zijn. Volgens mij kunnen die wegen ons best uitgelegd worden, zo dom zijn wij echt niet al wordt ons een groot onderscheid tussen God en de mens in het OT wel vaak voorgehouden. Maar God legt ons weinig uit, verbergt zich voor de wereld. David klaagde daar ook al over maar die durfde zijn geloof niet los te laten. Een heel andere tijd met weinig verklaringen over het natuurgebeuren. Voor mij destijds éen van de redenen om zijn bestaan niet langer als een voldongen feit  te accepteren. Maar ik dwaal af, het gaat hier over de eindtijd. Wat Italië en Amerika betreft, ach, er is in het verleden al zoveel gebeurd op politiek terrein, een echt stabiele wereld is helaas altijd maar van korte duur. Niet om over in paniek te raken, geen doemdenkers geloven en zeker niet ivm een eindtijd brengen, dan was die er al lang geweest. 

David worstelde met zijn eigen aandeel in zijn verwijdering van God. We weten dat de afstand tussen God en mensen groot is geworden door de zondeval. Ik geloof dat in de kern van de zaak niet zozeer onze daden het grootste probleem is, maar in de wortel.. dat we van God vervreemd zijn geraakt. Het is voor ons vanzelfsprekend geworden dat we onze eigen boontjes moeten doppen. Zonder God flopt dat echter. Zo is de eindtijd 1 grote menselijke flop, waar God in moet grijpen..

Op 6/27/2017 om 07:47 zei TTC:

Ja, als het over geld gaat dan zien we de gekste dingen gebeuren, als we het vervolgens over de alternatieven hebben dan geloven we onze ogen niet.

Ik denk dat de alternatieven alleen zullen gaan werken, als de mensen  sterven aan zichzelf en werkelijk God, de naaste en de natuur  onvoorwaardelijk gaan dienen. Alleen dan raakt alles evenwichtig en eerlijk verdeeld.

Misschien gaat het wel zo ver, dat we niet eens meer grootschalig moeten gaan samen wonen in woonkernen en landbouw gaan bedrijven. Alles moet "de ruimte" krijgen. Al weet ik zelf niet hoe ik me dat moet voorstellen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 6,4k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

De kwestie is dat je het gebod heel individualistisch benadert, terwijl wij het als algemeen gebod voor heel de Kerk zien. De Kerk dient het evangelie te brengen en elke gelovige geeft daar op eigen w

Iemand behorende tot het joodse geloof is een jood, dus met kleine letter, iemand behorende tot het Joodse volk is een Jood, dus met hoofdletter. Net zoals je christen met kleine letter schrijft, want

Mijn visie: geen idee hoe/wat/wanneer. Ik hoop op het Koninkrijk, maar ben helaas nogal agnostisch. Maar een eind aan al t leed en onrecht juig ik uiteraard toe. En ik denk wel dat een Koninkrijk alle

Posted Images

22 minuten geleden zei Gaitema:

Ik denk dat de alternatieven alleen zullen gaan werken, als de mensen  sterven aan zichzelf en werkelijk God, de naaste en de natuur  onvoorwaardelijk gaan dienen. Alleen dan raakt alles evenwichtig en eerlijk verdeeld. Misschien gaat het wel zo ver, dat we niet eens meer grootschalig moeten gaan samen wonen in woonkernen en landbouw gaan bedrijven. Alles moet "de ruimte" krijgen. Al weet ik zelf niet hoe ik me dat moet voorstellen.

In de Bijbel staat de optie van een Jubeljaar, hetzelfde idee wordt in veel andere geschriften opgenomen in de hoop dat er ook over nagedacht gaat worden. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
11 minuten geleden zei Thorgrem:

Een christelijke variant op het joodse jubeljaar is het Heilig Jaar wat eens in de 25 jaar plaatsvind of wanneer afgekondigd door de paus. Paus Fransicus riep niet zo lang geleden zo'n jaar uit in het teken van het Jubileum van Barmhartigheid.

Ja, een periode van bezinning over waar we nu in Godsnaam toch allemaal mee bezig zijn, sterk aan te raden gezien de situatie waarin we thans verkeren. Maar misschien is dat niet naar de zin van een aantal?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Een Goedemiddag allemaal, met op de achtergrond verschillende gedachten gewisseld met Thorgrem, heeft hierdoor mijn reactie wat langer op zich moeten laten wachtten.

Toch wil ik dit nog steeds heel graag doen, omdat er een suggestie is gewekt, dat ik iemand zou hebben belasterd, of voor mentaal ziek zou hebben uitgemaakt. zoals onderstaande reactie zou doen vermoeden:

Op 2017-6-25 om 08:07 zei sjako:

Het is jammer dat er een onderwerp op slot moet omdat iemand het nodig vindt iemand z'n geloof te belasteren en iemand voor mentaal ziek uit te maken. Geen aanwinst zo'n persoon.

In de discussie is Jezus God ?? die door een wtg aanhanger zelf gestart was, plaatste ik om te bewijzen dat Jezus God is deze vraag !!

 

"heb je dan een gebrek in je lichaam, of een afwijking, angst dat je niet bij de 144000 hoort, stemmen in je hoofd zeg het maar, dat ik voor je bid en je geneest zou dit je zienswijze veranderen  ''Jezus is God!!''

Het was een vraag en zeker geen constatering..

maar er was nog een reden, dat ik een ban van een dag kreeg en 1 straf punt (wat dat ook mag inhouden) was de interpretatie van het woord anti-christ

zoals ik bij de topic ''eindtijd'' al eerder had gedaan, en mijn begrip van de geest van de anti-christ deze is;

copy eerdere vermelding "Het woord ‘antichrist’ komt slechts op een enkele plaats voor in de hele Bijbel, namelijk in de brieven van Johannes, die bijvoorbeeld het volgende schrijft:

‘Kinderen, het is de laatste ure; en gelijk gij gehoord hebt, dat er een antichrist komt, zijn er nu ook vele antichristen opgestaan, en daaraan onderkennen wij, dat het de laatste ure is. … Wie is de leugenaar dan wie loochent, dat Jezus de Christus is? Dit is de antichrist, die de Vader en de Zoon loochent.’ (1 Johannes 2:18-23)

en wat blijkt met deze uiteenzetting, dat ik geloof dat iemand een geest van de ant-christ heeft, die alles waar wij als volgelingen van Jezus voor staan, Dopen, avondmaal, drie-eenheid, is Jezus God?, ter discussie wil stellen, dit ondermijnt, loochent of in het beste geval in twijfel brengt,

en mijn bescheiden mening is dat de wtg door deze geest beïnvloed wordt !!

Dit was de reden voor mijn Ban en ik heb me zelfs even afgevraagd of dit hele forum niet opgezet was met dit doel, maar goed dat was maar even..

ik Heb de vrijheid gekregen van Thorgrem, om dit met jullie te communiceren en hierdoor blijkt dat dit niet zo is..

Groet en zegen,

de vredestichter.

''Ps en ik zou er toch niet aan moeten denken, de geweldige reactie's , van oa. Dolce, WdG, de Violist, foppe, beloof ik en TTC te moeten missen''

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei vredestichter:

Een Goedemiddag allemaal, met op de achtergrond verschillende gedachten gewisseld met Thorgrem, heeft hierdoor mijn reactie wat langer op zich moeten laten wachtten. Toch wil ik dit nog steeds heel graag doen, omdat er een suggestie is gewekt, dat ik iemand zou hebben belasterd, of voor mentaal ziek zou hebben uitgemaakt. zoals onderstaande reactie zou doen vermoeden: In de discussie is Jezus God ?? die door een wtg aanhanger zelf gestart was, plaatste ik om te bewijzen dat Jezus God is deze vraag !! "heb je dan een gebrek in je lichaam, of een afwijking, angst dat je niet bij de 144000 hoort, stemmen in je hoofd zeg het maar, dat ik voor je bid en je geneest zou dit je zienswijze veranderen  ''Jezus is God!!'' Het was een vraag en zeker geen constatering..maar er was nog een reden, dat ik een ban van een dag kreeg en 1 straf punt (wat dat ook mag inhouden) was de interpretatie van het woord anti-christ zoals ik bij de topic ''eindtijd'' al eerder had gedaan, en mijn begrip van de geest van de anti-christ deze is; copy eerdere vermelding "Het woord ‘antichrist’ komt slechts op een enkele plaats voor in de hele Bijbel, namelijk in de brieven van Johannes, die bijvoorbeeld het volgende schrijft: ‘Kinderen, het is de laatste ure; en gelijk gij gehoord hebt, dat er een antichrist komt, zijn er nu ook vele antichristen opgestaan, en daaraan onderkennen wij, dat het de laatste ure is. … Wie is de leugenaar dan wie loochent, dat Jezus de Christus is? Dit is de antichrist, die de Vader en de Zoon loochent.’ (1 Johannes 2:18-23) en wat blijkt met deze uiteenzetting, dat ik geloof dat iemand een geest van de ant-christ heeft, die alles waar wij als volgelingen van Jezus voor staan, Dopen, avondmaal, drie-eenheid, is Jezus God?, ter discussie wil stellen, dit ondermijnt, loochent of in het beste geval in twijfel brengt, en mijn bescheiden mening is dat de wtg door deze geest beïnvloed wordt !! Dit was de reden voor mijn Ban en ik heb me zelfs even afgevraagd of dit hele forum niet opgezet was met dit doel, maar goed dat was maar even.. ik Heb de vrijheid gekregen van Thorgrem, om dit met jullie te communiceren en hierdoor blijkt dat dit niet zo is.. Groet en zegen, de vredestichter. ''Ps en ik zou er toch niet aan moeten denken, de geweldige reactie's , van oa. Dolce, WdG, de Violist, foppe, beloof ik en TTC te moeten missen''

Misschien kan het helpen, of ook niet.

Donkere nacht van de ziel is een metafoor die de spirituele ervaring beschrijft van iemand die een fase in zijn leven doormaakt waarin hij zich door iedereen verlaten voelt, zonder hoop op een betere toekomst. Deze aan depressie verwante gevoelens ervaart de persoon als een crisis van geestelijke identiteit. Verschillende spirituele tradities zoals de christelijke mystiek verwijzen naar deze ingrijpende en louterende ervaring. Zo beschreef Johannes van het Kruis, een karmeliet, in een gedicht de reis van de ziel vanuit zijn lichamelijke thuis naar een vereniging met God. Deze reis is bijzonder zwaar want het betekent een onthechting van de wereld om zich "met het licht van de schepper te kunnen verenigen." In zijn werken maakt Johannes onderscheid tussen twee donkere nachten: de nacht van de zuivering van de zintuigen en de nacht van de zuivering van de geest. In zijn algemeenheid betekent deze metafoor dat iemands spirituele groei onvermijdelijk gepaard gaat met lijden: no pain, no gain, maar dan met betrekking tot de geest. Een mens die dergelijke existentiële ervaringen heeft ondergaan komt er gezuiverd uit, als een ander mens. (bron)

Kunnen we hiermee terug naar de toekomst?

Link naar bericht
Deel via andere websites
12 minuten geleden zei TTC:

Kunnen we hiermee terug naar de toekomst?

Hee TTC Paulus zegt: we zijn nog wel op deze wereld maar niet van deze wereld, 

God is alles aan het resetten, en wij maken daar deel van uit,  wat een geweldige tijd, wat een hoopvolle toekomst gaan wij tegemoet, als een zon die opkomt en steeds krachtiger wordt, en alle mist zal verdwijnen, weg met die eindtijd, doom en gloom, en escape en rapture onzin

duisternis is een gebrek aan licht, Nou geloof me TTC de kerk gaat schijnen als nooit tevoren, schitter je mee ??

Link naar bericht
Deel via andere websites
11 minuten geleden zei vredestichter:

Hee TTC Paulus zegt: we zijn nog wel op deze wereld maar niet van deze wereld, God is alles aan het resetten, en wij maken daar deel van uit,  wat een geweldige tijd, wat een hoopvolle toekomst gaan wij tegemoet, als een zon die opkomt en steeds krachtiger wordt, en alle mist zal verdwijnen, duisternis is een gebrek aan licht, Nou geloof me TTC de kerk gaat schijnen als nooit tevoren, schitter je mee ??

Dat van die reset is gekende materie, zelfs tijdloos wanneer we de geschiedenis beschouwen. Het komt vandaag in hapklare brokken, laat ons echter niet vergeten tot welke chaos dergelijke processen kunnen leiden. Veel blijft mistig bij louter klaroengeschal, en heel misschien gaat de kerk zich ten diepste schapen over wat ze tot dusver nagelaten hebben? Maar goed, het verleden is dood, het gaat om de toekomst. Pro forma:

y9dNFti.png

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 minuten geleden zei MysticNetherlands:

@TTC snap je nu echt niet dat die plaatjes niet dusdanig duidelijk zijn dat ze zonder uitleg zomaar begrepen worden? Ik ben geen domme jongen, veel van de termen herken ik wel, en ik heb ook wel n idee wat ze ongeveer proberen uit te beelden, maar man wat een slechte slide zeg.

Ja, het is niet zomaar dat mensen spreken over een tragisch absurde situatie, het is werkelijk geen grap.

Link naar bericht
Deel via andere websites
6 minuten geleden zei TTC:

en heel misschien gaat de kerk zich ten diepste schapen over wat ze tot dusver nagelaten hebben? Maar goed, het verleden is dood, het gaat om de toekomst. Pro forma:

klopt de kerk heeft veel fouten gemaakt, (en is nog niet steeds foutloos )maar maakt nu een enorme wereldwijde groeispurt mee niet alleen in aantallen maar ook in volwassenheid, we gaan de goede kant op!!

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei vredestichter:

klopt de kerk heeft veel fouten gemaakt, (en is nog niet steeds foutloos )maar maakt nu een enorme wereldwijde groeispurt mee niet alleen in aantallen maar ook in volwassenheid, we gaan de goede kant op!!

Je ging ons nog laten hoe die speech 'terug naar de toekomst' is geweest, kan je dat kort toelichten?

Link naar bericht
Deel via andere websites
8 uur geleden zei TTC:

In de Bijbel staat de optie van een Jubeljaar, hetzelfde idee wordt in veel andere geschriften opgenomen in de hoop dat er ook over nagedacht gaat worden. 

Dat zou al een stap in de goede richting zijn. Echter zal je erna nog grote verschillen van inkomen hebben

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Gaitema:

 

9 uur geleden zei TTC:

In de Bijbel staat de optie van een Jubeljaar, hetzelfde idee wordt in veel andere geschriften opgenomen in de hoop dat er ook over nagedacht gaat worden. 

Dat zou al een stap in de goede richting zijn. Echter zal je erna nog grote verschillen van inkomen hebben

 

Heren  , wat riep jezus uit toen Hij de boekrol van jesaja voorlas (in lucas 4) Hij was de vervulling van deze profetie, Hij zegt letterlijk heden is dit schriftwoord in vervulling gegaan, 

het jubeljaar, waarin gevangene werden losgelaten, gebondenen, bevrijd armen het evangelie werd verkondigd van het koninkrijk, en zieken werden genezen, Hij was de vervulling Hij is de vervulling """Jezus"" zien jullie het al!!

of zijn jullie ook vol ongeloof net zoals zijn dorpsgenoten, en hem meenamen om Hem over de klif te jagen, zeg het maar..

Link naar bericht
Deel via andere websites
14 uur geleden zei vredestichter:

''Ps en ik zou er toch niet aan moeten denken, de geweldige reactie's , van oa. Dolce, WdG, de Violist, foppe, beloof ik en TTC te moeten misse

 

10 uur geleden zei vredestichter:

.........of zijn jullie ook vol ongeloof net zoals zijn dorpsgenoten, en hem meenamen om Hem over de klif te jagen, zeg het maar..

Dit laatste gelezen hebbende is de interesse in dit forum met jouw terugkomst en de bekende zelfverheerlijking hier gelijk alweer tot het nulpunt gedaald, dit heeft niets met discussiëren over geloofsonderwerpen te maken. Je zal je dus met jouw hallelujageroep en het promoten van het preterisme tot de anderen moeten richten. Succes ermee.

Link naar bericht
Deel via andere websites
12 uur geleden zei Gaitema:

Dat zou al een stap in de goede richting zijn. Echter zal je erna nog grote verschillen van inkomen hebben

Wat bedoel je hier precies met 'inkomen'? Bedoel je dit geldelijk?

11 uur geleden zei vredestichter:

Heren  , wat riep jezus uit toen Hij de boekrol van jesaja voorlas (in lucas 4) Hij was de vervulling van deze profetie, Hij zegt letterlijk heden is dit schriftwoord in vervulling gegaan, het jubeljaar, waarin gevangene werden losgelaten, gebondenen, bevrijd armen het evangelie werd verkondigd van het koninkrijk, en zieken werden genezen, Hij was de vervulling Hij is de vervulling """Jezus"" zien jullie het al!! of zijn jullie ook vol ongeloof net zoals zijn dorpsgenoten, en hem meenamen om Hem over de klif te jagen, zeg het maar..

Je ging ons nog laten weten hoe die speech 'terug naar de toekomst' is geweest, kan je dat kort toelichten?

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei TTC:

Wat bedoel je hier precies met 'inkomen'? Bedoel je dit geldelijk?

Ja, zolang als werkgevers de arbeiders in veel Aziatische landen gerust in een krottenwijk laten wonen, terwijl de grote bazen in villa's wonen, heeft een jubeljaar slechts beperkt nut.

Daarom denk ik dat het tot de wederkomst van Jezus het ons eigen economische systeem is dat ons blijft plagen.

Want mensen willen immers enkel werken voor beloningen. Is menselijk gezien wel logisch, dat hoger opgeleidenen met grote verantwoordelijkheden meer inkomen willen hebben, maar dat houdt wel het systeem in stand. We moeten net als in de hemel waarde gaan hechten aan geestelijke rijkdom.  Zo ver is de mensheid nog niet. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ha ha Violist, violist, ik ben er echt blij mee,  dat je toch na een weekje bezinning er weer bent, en je weer van je beste kant laat zien..

en zoals jij al begrepen heb is inderdaad het Preterisme een geloof´s stroming in het christelijke geloof, die ik denk jij het hardst nodig hebt, maar voor je zowieso een volgeling van Jezus ben, zul je een beter begrip van het kruis, de doop, sterven onze zondige negatieve, depressieve, klagende, zeurende, ontevreden natuur,

Daar heeft God een geweldige oplossing voor bedacht voor iedereen, geweldig he , het was niet de meest zachtzinnige oplossing, maar wel de allerbeste, 

Het kruis een middel om te doden, todat er niets van onze oude Ik over blijft, en er daardoor een nieuwe mogelijkheid gecreëerd werd voor iedere mens 

om weer een we leven te leven zoals bedoeld zijn..

blijdschap, vrede, kracht, liefde, rust, vrede, relatie met papa, zo geweldig violist..

:E_O-

2 uur geleden zei TTC:

Je ging ons nog laten weten hoe die speech 'terug naar de toekomst' is geweest, kan je dat kort toelichten?

In Het kort, zie ik maak alle dingen nieuw en zal met jullie zijn tot aan de voleinding van deze wereld, samen maken we er een betere plaats van,

en vanuit 2000 jaar geleden gezien, zijn veel gelovige hier hard mee bezig, en het Goede Nieuws vind overal gehoor..

een levenstijl zie:

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
51 minuten geleden zei Gaitema:

Ja, zolang als werkgevers de arbeiders in veel Aziatische landen gerust in een krottenwijk laten wonen, terwijl de grote bazen in villa's wonen, heeft een jubeljaar slechts beperkt nut. Daarom denk ik dat het tot de wederkomst van Jezus het ons eigen economische systeem is dat ons blijft plagen. Want mensen willen immers enkel werken voor beloningen. Is menselijk gezien wel logisch, dat hoger opgeleidenen met grote verantwoordelijkheden meer inkomen willen hebben, maar dat houdt wel het systeem in stand. We moeten net als in de hemel waarde gaan hechten aan geestelijke rijkdom.  Zo ver is de mensheid nog niet. 

Ja, vandaar dat Jubeljaar, in theorie zouden we tijd even moeten kunnen stopzetten. 

39 minuten geleden zei vredestichter:

In Het kort, zie ik maak alle dingen nieuw en zal met jullie zijn tot aan de voleinding van deze wereld, samen maken we er een betere plaats van, en vanuit 2000 jaar geleden gezien, zijn veel gelovige hier hard mee bezig, en het Goede Nieuws vind overal gehoor..

Soms ontstaat de indruk dat regeringen hier niet mee bezig zijn, hoe los je dat op? Mailtje sturen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
31 minuten geleden zei TTC:

Soms ontstaat de indruk dat regeringen hier niet mee bezig zijn, hoe los je dat op? Mailtje sturen?

Nee TTc dat schat je totaal verkeerd in, wij dringen steeds bij hele belangrijke personen, in verschillende landen, en overheden, multinationals, G12, maar ook op lager niveau, beleidsmakers, bij provincie's, gemeente's

het zit al veel dieper dan jij denkt

vergelijk dit filmpje eens met het communisme wat achter ons ligt, waar mannen als anne vd bijl hun leven waagden, om achter het ijzeren gordijn bijbels te krijgen. in sowjetuni, hier wordt nu meer geld besteedt aan het terugbrengen van het christelijke geloof in dorpen en steden, gebouwen,, onderwijs enz enz dan in nederland..

zelfs putin gaat elke zondag naar de kerk, en is er op sommige sekte's na heel veel vrijheid gekomen om te evangeliseren..

https://www.youtube.com/watch?v=u3d_yxJhmjk

kijk zelf..

en zo kan ik je nog tal van voorbeelden geven in steden landen waar De kerk Doorbreekt !!!

Link naar bericht
Deel via andere websites
17 minuten geleden zei vredestichter:

Nee TTc dat schat je totaal verkeerd in, wij dringen steeds bij hele belangrijke personen, in verschillende landen, en overheden, multinationals, G12, maar ook op lager niveau, beleidsmakers, bij provincie's, gemeente's het zit al veel dieper dan jij denkt vergelijk dit filmpje eens met het communisme wat achter ons ligt, waar mannen als anne vd bijl hun leven waagden, om achter het ijzeren gordijn bijbels te krijgen. in sowjetuni, hier wordt nu meer geld besteedt aan het terugbrengen van het christelijke geloof in dorpen en steden, gebouwen,, onderwijs enz enz dan in nederland.. zelfs putin gaat elke zondag naar de kerk, en is er op sommige sekte's na heel veel vrijheid gekomen om te evangeliseren.. https://www.youtube.com/watch?v=u3d_yxJhmjk kijk zelf.. en zo kan ik je nog tal van voorbeelden geven in steden landen waar De kerk Doorbreekt !!!

Gaan we het nog halen vooraleer WOIII begint? Indien ja, hoe zeker ben je daarvan? 

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei violist:

Nu nog volwassen worden, dwz dat je op je eigen benen kunt staan wanneer dat nodig is.

Jou en mijn perceptie van volwassen worden zijn volledig verschillend,

persoonlijk, volwassenheid betekend voor mij, deze bijbel tekst ""Zoals Jezus is zo zullen wij op zijn op deze aarde," 

en stel je eens voor!! allemaal mensen die steeds meer op Jezus gaan lijken, stel je dat eens voor miljoenen die in zijn voetsporen stappen,

Hij noemt het zijn bruid, zijn lichaam, zijn kerk , gezamenlijk , kom je erbij Violist, want jij bent uniek en gemaakt, bedoeld voor deze tijd!!

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei TTC:

Gaan we het nog halen vooraleer WOIII begint? Indien ja, hoe zeker ben je daarvan? 

Ik weet niet met welke hoopvolle bril jij naar jezelf en de wereld kijkt, Maar God heeft geweldige plannen, en wij mogen daarin wandelen, om deze wereld beetje bij beetje mooier te maken,

Dus ik zou zeggen verander de wereld en begin bij Jezelf in de voetsporen van Jezus, een vriendelijke blik een bemoedigend woord kan al heel veel in het hart van mensen veranderen !!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • sjako locked this discussie
  • sjako unlocked this discussie
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid