Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Gegroet gij allen!

Menigeen kende mij meer dan 5 jaar geleden als "de vegaloog". Wel - ik ben er weer! Niet al te vaak, omdat ik nogal wat te doen heb (waarover ooit meer), maar in ieder geval wederom met scherpe zinnen en sterke lyriek. In dit eerste berichtje wil ik jullie verwijzen naar de volgende punten;

1. ik ben Roomsch Katholiek naar lijf en leden. Je weet wel; de ene ware, door Christus gestichte Kerk, de enige met hoofdletter K. 

2. Ik publiceer inmiddels af en toe artikelen op een vrij nieuwe katholieke blog namens "TheCathwalk.net", blog over en voor katholieke lifestyle. (Is wel in het Duits, maar ach...)

3. Inmiddels woon en werk ik compleet in Duitschland. Jawoll!

4. In het hele Duitse taalgebied is er NIETS vergelijkbaars als credible.nl te vinden. Er is één forumpje namens "eyando.de", had gisteren nog 391 leden. Geen vergelijk met hier. Dat is een van de belangrijkste redenen dat ik me heb voorgenomen af en toe weer eens hier te komen kijken.

vrgr.  Quintus

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid