Spring naar bijdragen

Muziek topic


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 1,6k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

4 minuten geleden zei Lobke:

@Willempie,

Mooi!! Ook al vermoed ik dat het een soort rollenspel is, maar dat maakt niet uit. Het kan, goedheid bestaat. Het lied weet je wie het zingen?

Ik heb geen idee maar het is inderdaad prachtig. Heb vandaag wel even de tijd om het proberen uit te zoeken. Wie weet? Dan laat ik het je weten.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Al waren de oceanen gevuld met inkt en zou de hemel een blanco vel papier zijn, dan nog zou ik te weinig hebben om alles over Zijn liefde te kunnen vertellen.

En er zijn nog vele andere dingen, die Jezus gedaan heeft, welke, zo zij elk bijzonder geschreven wierden, ik acht, dat ook de de wereld zelve de geschrevene boeken niet zou bevatten. Amen. (Joh.21:25)

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Kaasjeskruid:

Ik vraag me nu toch ernstig af waar in dit lied God ontdekt kan worden. Alles komt goed omdat ik sterker ben dan ik doorheb? Hou vast en laat niet los... Moet ik mezelf nu knuffelen ofzo?

Ik vind het intens verdrietig dat je God er niet in kunt ontdekken. Dit doet me afvragen hoe je thuissituatie is geweest, of je wel liefde hebt gekend. Het lied is in mijn optiek van A tot Z van liefde doordrenkt, de liefde waarmee God Zijn kinderen omgeeft.   Zou je je niet kunnen voorstellen dat God dit allemaal tegen jou, Zijn geliefde kind Kaasjeskruid, zegt? Misschien laat de Heer je wel net de radio aanzetten als er zoiets op te horen is.  

Om Zijn Liefde en Zijn Voorzienigheid te kunnen ontvangen is het zo belangrijk om met een verstilde en alerte geest en een warm hart te wandelen, altijd het goede verwachtend van God, altijd luisterend.   Dan ontvang je zoveel meer, en kun je daardoor ook zoveel meer geven, dan je in platte letters vinden kunt, hoe goed het ook is dat we die platte letters ook hebben.

Bedankt voor het toch delen van dit prachtige nummer.

De meeste mensen gaan aan deze dingen voorbij, terwijl de Heilige Geest van God hun aandacht juist wil richten op de Liefde van de Vader. Maar de mensen jakkeren door en zijn soms zo door religie bevangen dat ze de Levende niet meer opmerken, de Geliefde die hen bij alles in het leven wil bijstaan. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid