Spring naar bijdragen

Donald Trump versus The New World Order


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 1,3k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Opvallend dat je die journalist brutaliteit en onbeschoftheid verwijt, terwijl je tegelijk instemmend een filmpje post van een militair die nog veel brutaler en onbeschofter zijn toekomstige opperbeve

@Gaitema Misschien moet je het advies van je verloofde maar opvolgen en niet meer reageren, en met haar meehuilen als jullie voor de TV zitten en beelden zien van de vluchtelingen.  Je hebt namel

Militairen worden getraind en opgeroepen om namens de overheid onder meer oorlogsmissies uit te voeren. Ongeacht of zij het eens zijn met deze oorlogen, want daar gaan zij dan niet over. Als militair

Posted Images

7 uur geleden zei Robert Frans:

Zou ik daarna schrijven dat dat komt omdat die krant deel uitmaakt van een satanisch complot van de overheid, tja, dan krijg ik alsnog met opgetrokken wenkbrauwen te maken, maar meer ook niet.

Dat is het scharnierpunt, men zou beter kunnen schrijven dat politiek een trekpop is van Satan, de schrift maakt dat ook duidelijk, begrijp goed, alle politiek van alle kanten.

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei antoon:
11 uur geleden zei Robert Frans:

Zou ik daarna schrijven dat dat komt omdat die krant deel uitmaakt van een satanisch complot van de overheid, tja, dan krijg ik alsnog met opgetrokken wenkbrauwen te maken, maar meer ook niet.

Dat is het scharnierpunt, men zou beter kunnen schrijven dat politiek een trekpop is van Satan, de schrift maakt dat ook duidelijk, begrijp goed, alle politiek van alle kanten.

Dat maakt de schrift helemaal niet duidelijk. Die redenatie is niet bijbels. God schept volgens de bijbel alle kwaad: (Jesaja 45:7) Ik formeer het licht, en schep de duisternis; Ik maak den vrede en schep het kwaad, Ik, de HEERE, doe al deze dingen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
56 minuten geleden zei Willempie:

Laatste nieuws: Nogal wat troepenbewegingen in de V.S., o.a. richting Californië. De militairen hebben de boodschap: "Dit is geen oefening" (this is not a drill). Het lijkt er op dat er iets staat te gebeuren. We leven in spannende tijden.

Laatste nieuws: bewoners Mars landen in de omgeving van Capitol Hill. Ze krijgen de boodschap "Kill all the humans" (dood alle mensen) Het lijkt er op dat er iets staat te gebeuren. We leven in spannende tijden.

Ik ben je verzonnen berichten een beetje beu. Zullen we afspraken dat we erkende kranten en nieuwsagentschappen als bron vermelden bij nieuwsberichten? Dan voorkomen we dat het wordt gezien als zelf verzonnen. 

bewerkt door Dat beloof ik
Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 8-1-2021 om 18:21 zei Mullog:

Dat was zijn eerste presidentieel overkomende toespraak (vermoedelijk ook zijn laatste, en daarmee ook zijn enige, wat op zich voor een president ook weer een record is, zo zie je maar weer, een stabiel genie). Volgens mij heeft er geen woord zelf van bepaald. Ik ben geen complotdenker maar ik wil wel geloven dat zijn kabinet hem de wacht heeft aangezegd en dat de volgende deal is gemaakt. Als jij deze speech fatsoenlijk voorleest dan passen wij artikel 25 niet toe en voor de komende twee weken hou je verder je waffel want anders doen we het alsnog. Waarschijnlijk heeft hij er toen, al sputterend, nog de leugen in gekregen dat hij de nationale garde heeft gemobiliseerd.

Of het was in elkaar geflanst. Heel kunstig hoor. Je hebt het bijna niet in de gaten. Ook @Robert Frans.

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
47 minuten geleden zei Willempie:

Kijk en luister maar eerst even voordat je (onjuiste) conclusies trekt. Probeer ik ook te doen.

Video gekeken en daarna ook nog even de speech zelf. Ben eerlijk gezegd niet erg overtuigd. Bij de eerdere voorbeelden die jouw video gaf, kon ik meteen duidelijk aan de mondbewegingen zien en ook aan de stemmen horen dat ze deep fake waren. Bij de speech van Trump niet. Zijn stem klonk authentiek en zijn mondbewegingen zagen er vrij normaal uit.
Dat zijn hoofd lijkt te 'wobbelen' op zijn pak, is volgens mij enkel omdat hij een wat bolle kaaklijn heeft, waardoor het vel heel iets over de strak aangeknoopte kraag hangt en zijn hoofd daardoor lijkt te 'zweven' als hij het volop beweegt. En dat sommige frames identiek of wat vreemd lijken, komt denk ik gewoon door de videocompressie; de video is immers van niet zo'n goede kwaliteit.
Zijn duiding van de 17 secondes durende cut lijkt mij nogal vergezocht en staat denk ik sowieso los van de vraag of de speech deep fake zou zijn. Immers, ook als de speech dat niet is, kan in theorie die cut dezelfde betekenis hebben, daar Trump regelmatig geliëerd wordt met QAnon.

Link naar bericht
Deel via andere websites
13 minuten geleden zei Willempie:

Dit is nu, live.

Er is zoveel live. Waar gaat het over en wat wordt er gezegd?

16 minuten geleden zei Willempie:

Dit is nu, live.

Er is zoveel live. Waar gaat het over en wat wordt er gezegd?

"Ben & Jerry’s calls for Trump’s removal after Capitol riots, urges 25th Amendment be invoked | Fox Business" https://www.foxbusiness.com/lifestyle/ben-jerrys-calls-for-trump-to-be-removed-under-the-25th-amendment

 

O nows! Nu ook al Ben & Jerry. Als hij nu niet aftreed weet ik het ook niet meer.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Willempie:

Of het was in elkaar geflanst. Heel kunstig hoor. Je hebt het bijna niet in de gaten.

Of heeft die knul die de analyse doet het in elkaar geflanst zodat het deep fake lijkt. Je kunt niets of niemand meer vertrouwen tegenwoordig.

Maar verder maakt het niks uit. Voor mij is het wel duidelijk dat Trump de keuze heeft gehad om deze speech uit te spreken of uit zijn ambt gezet te worden en hij heeft eieren voor zijn geld gekozen. En dan doet het er niet meer toe of het wel of geen deep fake is. En dat wordt bevestigd door de paar leugens die hij er nog even in heeft weten te proppen en de tegenstrijdige boodschappen die er in zitten.

En verder maakt het ook niks uit want historisch is het gegaan zoals het gegaan is. Trump heeft het gepeupel opgezweept en het gepeupel heeft, goedgelovig als gepeupel is, zich laten opzwepen. Ik zag een geschokt Amerika, zelfs een "die hard" republikein als Mitch McConnell werd emotioneel toen hij deze regelrechte couppoging van jouw mislukte dictator veroordeelde (de man steeg gelijk een beetje in mijn achting) en dat wil toch wel wat zeggen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 10-1-2021 om 19:19 zei Mullog:
Op 10-1-2021 om 18:56 zei Ricky Tjin:

Kun je ook een betrouwbare bron aangeven die bevestigt dat de elite wordt gevormd door pedofiele satanisten die babybloed drinken?

Het is nog erger. Het staat ook op QAnon.

Nog bedankt voor je bericht, maar op Wikipedia wordt QAnon omschreven als een weerlegde/tegengesproken en in diskrediet gebrachte extreemrechtse complottheorie, beschuldigend dat de Cabal of Satan-aanbiddende kannibalistische pedofielen een globale seksslavenhandel met kinderen besturen en complotteren tegen de Amerikaanse president Donald Trump, die de Cabal bestrijdt, etc.

Als QAnon omschreven wordt als een weerlegde/tegengesproken en in diskrediet gebrachte extreemrechtse complottheorie, hoe kun je er dan zeker van zijn dat die informatie betrouwbaar is?

Video: What is the 'deep state' that Trump keeps talking about? | The Bottom Line

bewerkt door Ricky Tjin
Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Ricky Tjin:

Nog bedankt voor je bericht, maar op Wikipedia wordt QAnon omschreven als een weerlegde/tegengesproken en in diskrediet gebrachte extreemrechtse complottheorie, ...<knip...knip>... hoe kun je er dan zeker van zijn dat die informatie betrouwbaar is?

Blijkbaar is het sarcasme in mijn reactie je ontgaan. En al die QAnon aanhangers hebben het volste vertrouwen dat de informatie dat de elite, waarvan niemand kan weet wie dat zijn, pedofiele babybloed drinkende engerds zijn volstrekt correct is.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Willempie:

[...]

Moet jouw kerk ook het zwijgen worden opgelegd?

Ik weet niet wat je nu precies met het filmpje wil zeggen, maar ik zie daar een priester die tijdens de mis (te zien aan de kazuifel die hij draagt) op ernstige toon zijn zorgen uit over de maatschappelijke ontwikkelingen die volgens hem onder president Biden zouden gaan plaatsvinden, vanuit een conservatief-katholieke visie op geloof en samenleving.
Nu ben ik bepaald geen fan van politieke preken tijdens de mis, omdat mijns inziens de mis daar niet de plaats voor is, maar een priester kan er inderdaad voor kiezen om dat te doen. En in Amerika zijn politiek en religie volgens mij sowieso al veel meer vervlochten met elkaar dan hier in Nederland.
Hij mag echter, zo ik begrijp, níét mensen verbieden of verplichten om op die en die partij of president te stemmen, omdat hij als geestelijke zich niet op dat niveau met politiek mag inlaten. Hij kan dus geen algemeen oordeel vellen over parochianen die toch op Biden stemmen.

Ik zie echter niet dat hij positief refereert aan complottheorieën en hij spreekt ook niet over het geweld in het Capitool. Hij vindt Biden duidelijk een gevaar voor de Amerikaanse samenleving, maar zo zijn er ook katholieken die dat van Trump vinden. De paus zelf heeft zich bijvoorbeeld ook enkele malen kritisch uitgelaten over Trumps beleid.
En die vrijheid is er dus, ook binnen de katholieke Kerk. Natuurlijk kent zij een sociale leer en kent zij enkele waarden die naar haar inzicht wereldwijd beschermd en gestimuleerd dienen te worden, door welke politieke partij dan ook. Als goed katholiek stem je dan ook op een partij die naar jouw eer en geweten daar het meest in nabij komt.
Maar daarbinnen is er ruimte om zelf na te denken over hoe die sociale leer dan precies vormgegeven moet worden in de praktijk van alle dag, naar de omstandigheden en de cultuur waarin men leeft, en daarover met elkaar op respectvolle, geweldloze (!) wijze van gedachten te wisselen of te discussieren.

bewerkt door Robert Frans
Link naar bericht
Deel via andere websites

In Amerika zijn ze gewoon beter verenigd en consequenter dan in Europa. Ze stemmen niet op pro abortionists en vragen zich uitdrukkelijk af wat de president voor hun godsdienstvrijheid betekent. Ze zijn daar fel tegen de politieke correctheid en nemen geen wereldse standpunten in. Ik spreek dan in voornaam van protestantse kerken omdat die de enige zijn die ik opvolg.

de laatste preek van Charles Lawson ging even over Biden, maar hij herpakte zich omdat hij voelde dat hij te kwaad werd :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
6 uur geleden zei Dat beloof ik:
9 uur geleden zei Ricky Tjin:
Op 11-1-2021 om 13:38 zei Mullog:

Trump zien is hem wantrouwen 😈.

Je bovengenoemde suggestie dat je het zien van Trump gelijk stelt aan hem wantrouwen is subjectief en je eigen optiek. Mensen hebben zelf de keuze of ze anderen vertrouwen of wantrouwen.

Je bovengenoemde suggestie dat mensen zelf de keuze hebben of anderen vertrouwen of wantrouwen is subjectief en je eigen optiek.
Mensen hebben die keuze vaak niet, bijvoorbeeld vanwege groepsdruk of vooroordelen.

Mijn bovengenoemde suggestie dat mensen zelf de keuze hebben of ze anderen vertrouwen of wantrouwen, hoeft niet persé subjectief te zijn en kan net zo goed objectief zijn; er kunnen uitzonderingen zijn en daarnaast zijn er ook subfactoren die meespelen in het vertrouwen, zoals groepsdruk en/of vooroordelen. Ik heb het in mijn bovengenoemde suggestie niet over één specifieke groep, maar over mensen in het algemeen. Er zijn mensen in alle soorten en maten. Ook of mensen anderen wantrouwen of vertrouwen heb je in alle soorten en maten; van naïef tot paranoia. 

Romeinen 10:17 NBG51
Zo is dan het geloof uit het horen . . .

Mensen kunnen over het algemeen zelf bepalen waar ze naar luisteren en naar wat voor programma's ze kijken/luisteren, met wie ze omgaan en waar ze zich mee inlaten; zo kunnen ze hun geloof ook (in een bepaalde maat steeds) bijsturen. Ik bepaal zelf op welke informatie ik acht sla en welke informatie ik geloof.

Als mijn bovengenoemde suggestie dat mensen zelf de keuze hebben om anderen te vertrouwen of te wantrouwen subjectief is, dan moet ik helaas concluderen dat jij, @Dat beloof ik, geen eigen keuze hebt in het vertrouwen of wantrouwen van anderen; dat jij nou eenmaal bent overgeleverd aan hetgeen waar jij in gelooft en jij zelf onder groepsdruk staat en/of wegens vooroordelen (n.a.v. je bovengenoemde suggestie).
 

6 uur geleden zei Dat beloof ik:
9 uur geleden zei Ricky Tjin:

Het zien van Trump wekt bij mij geen wantrouwen. In tegenstelling tot Trump wekt van het zien van Joe Bidon 1*cZm7wURoNLmjpwaxr8Jt5g.png bij mij wel wantrouwen, wegens het feit dat d.m.v. verkiezingsfraude met de stemmachines Joe Bidon tot aanstaande president van de VS is gekozen.

Je bovengenoemde suggestie dat Joe Biden met verkiezingsfraude tot president van de VS is gekozen is subjectief en je eigen optiek.

Hallo @Dat beloof ik,

Je bovengenoemde suggestie van "Je bovengenoemde suggestie dat Joe Biden met verkiezingsfraude tot president van de VS is gekozen is subjectief en je eigen optiek." is zelf subjectief en je eigen optiek, want je hebt mijn suggestie iets verdraaid en het klopt niet helemaal met mijn bovengenoemde suggestie.

In mijn bovengenoemde suggestie benadrukte ik dat Joe Bidon d.m.v. verkiezingsfraude met de stemmachines tot aanstaande president van de VS is gekozen; mijn suggestie verschilt toch wel iets met jou bovengenoemde suggestie, waardoor jou bovengenoemde suggestie zelf als subjectief en je eigen optiek overkomt.

Zelfs al is mijn bovengenoemde suggestie, dat Joe Bidon d.m.v. verkiezingsfraude met de stemmachines tot aanstaande president van de VS is gekozen, volgens jou subjectief en mijn eigen optiek; het weerhoudt mij er niet van om bij dát standpunt te blijven dat Joe Bidon via verkiezingsfraude met de stemmachines tot president is gekozen; ik ben niet de enige met die overtuiging en de achterban van Trump denkt er ook zo over.
 

6 uur geleden zei Dat beloof ik:

Rechters hebben mensen die hem van fraude beschuldigen gevraagd om die beschuldigingen concreet te maken en aan te geven op grond waarvaan ze denken dat er sprake is van fraude. Dat is niet één keer gelukt. En zodoende is de beschuldiging van fraude door meerdere objectieve en onafhankelijke rechters afgedaan als onwaar.

De manier hoe jij steeds tegen mij te keer gaat als een intrigant die steeds met het vingertje loopt te wijzen, wekt bij mij absoluut geen vertrouwen, om acht te slaan op jou berichten ( incl. je bovengenoemde suggestie).

Ik bepaal zelf welke informatie ik geloof en ik blijf bij mijn standpunt dat er volgens m.i. bij de verkiezingen gefraudeerd is met stemmachines waardoor Joe Bidon tot aanstaande president is gekozen; de achterban van Trump denkt er ook zo over, dus hoef ik mij er niet voor te schamen.

We hoeven het niet met elkaar eens te zijn, maar ik geloof dat de elite erachter zitten, dat er gefraudeerd is met de stemmachines, dat Joe Biden tot aanstaande president is gekozen, wat weer aansluit op de volgende video's.

Video: The Great Reset Is All About Getting Rid Of Trump


Video: NWO Joe Democrat Globalism Biden Globalist Elites Great Reset current events 
We hebben volgens m.i. te maken met tekenen van de eindtijd uit het Bijbelboek Openbaringen.

bewerkt door Ricky Tjin
Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Ricky Tjin:
13 uur geleden zei Dat beloof ik:
16 uur geleden zei Ricky Tjin:
Op 11-1-2021 om 13:38 zei Mullog:

Trump zien is hem wantrouwen 😈.

Je bovengenoemde suggestie dat je het zien van Trump gelijk stelt aan hem wantrouwen is subjectief en je eigen optiek. Mensen hebben zelf de keuze of ze anderen vertrouwen of wantrouwen.

Je bovengenoemde suggestie dat mensen zelf de keuze hebben of anderen vertrouwen of wantrouwen is subjectief en je eigen optiek.
Mensen hebben die keuze vaak niet, bijvoorbeeld vanwege groepsdruk of vooroordelen.

Expand  

Mijn bovengenoemde suggestie dat mensen zelf de keuze hebben of ze anderen vertrouwen of wantrouwen, hoeft niet persé subjectief te zijn en kan net zo goed objectief zijn; er kunnen uitzonderingen zijn en daarnaast zijn er ook subfactoren die meespelen in het vertrouwen, zoals groepsdruk en/of vooroordelen.

Je bent wel heel erg fanatiek aan het knippen en plakken geweest, dat je dit van het ene naar het andere topic hebt verplaatst.

Link naar bericht
Deel via andere websites
12 uur geleden zei Ricky Tjin:

In mijn bovengenoemde suggestie benadrukte ik dat Joe Bidon d.m.v. verkiezingsfraude met de stemmachines tot aanstaande president van de VS is gekozen; mijn suggestie verschilt toch wel iets met jou bovengenoemde suggestie, waardoor jou bovengenoemde suggestie zelf als subjectief en je eigen optiek overkomt.

Er is totaal geen bewijs dat Biden gefraudeerd zou hebben. Allemaal complottheorieën die zogenaamde Christenen, die ook het Capitool, bewapend, hebben bestormt, in het leven hebben geroepen. Nogmaals politiek is not done voor Christenen. Ik zag pas geleden een reportage over een zogenaamd ‘christelijk’ gezin waarin de vrouw van 65, gewapend, wel eens voor haar kleinkinderen op zou komen voor een betere toekomst. In de ene hand de Bijbel in de andere hand een geweer. Hoe krom kan het zijn. Die betere toekomst moet je niet in politiek zoeken als christen, maar wordt ENKEL gebracht door Gods Koninkrijk.

Tip. Op Nederland 2 is om 22.20 een reportage hierover: God, Jezus, Trump! 

Link naar bericht
Deel via andere websites
23 minuten geleden zei sjako:

Er is totaal geen bewijs dat Biden gefraudeerd zou hebben. Allemaal complottheorieën die zogenaamde Christenen, die ook het Capitool, bewapend, hebben bestormt, in het leven hebben geroepen. Nogmaals politiek is not done voor Christenen. Ik zag pas geleden een reportage over een zogenaamd ‘christelijk’ gezin waarin de vrouw van 65, gewapend, wel eens voor haar kleinkinderen op zou komen voor een betere toekomst. In de ene hand de Bijbel in de andere hand een geweer. Hoe krom kan het zijn. Die betere toekomst moet je niet in politiek zoeken als christen, maar wordt ENKEL gebracht door Gods Koninkrijk.

Ik heb het ook gezien, Sjako zegt terecht dat politiek  not done is voor Christenen, hoe moeilijk het voor velen  ook voor mij is

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei sjako:

Er is totaal geen bewijs dat Biden gefraudeerd zou hebben. Allemaal complottheorieën die zogenaamde Christenen, die ook het Capitool, bewapend, hebben bestormt, in het leven hebben geroepen. Nogmaals politiek is not done voor Christenen. Ik zag pas geleden een reportage over een zogenaamd ‘christelijk’ gezin waarin de vrouw van 65, gewapend, wel eens voor haar kleinkinderen op zou komen voor een betere toekomst. In de ene hand de Bijbel in de andere hand een geweer. Hoe krom kan het zijn. Die betere toekomst moet je niet in politiek zoeken als christen, maar wordt ENKEL gebracht door Gods Koninkrijk.

Tip. Op Nederland 2 is om 22.20 een reportage hierover: God, Jezus, Trump! 

 Er is wel bewijs dat hij China first gaat plaatsen en zo Amerikaanse handel moeilijker kan concurreren. Het is een socialistisch en communistisch beleid.

Biden is pro abortus en een bedreiging voor de godsdienstvrijheid. 

Trump voerde geen enkele oorlog, eens zien hoe dat bij Biden zit en hoe diens plebs zijn wanbeleid recht gaat praten.

Tijd!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid