Spring naar bijdragen

Donald Trump versus The New World Order


Aanbevolen berichten

@Fundamenteel Alhoewel? Laat je niet emotioneel heen en weer slingeren, zoals ik geneigd ben te doen maar blijkbaar is er nog steeds hoop. ;)

https://rumble.com/vcjsin-its-about-to-get-real-.html?mref=6zof&mrefc=2

36 minuten geleden zei Desid:

Inderdaad, zo jammer dat Trump inmiddels zo'n paria is dat hij niet meer ongehinderd in het vrouwelijke kruis kan grijpen of een staatsgreep kan plegen.

Net zo jammer als dat Ravi Zacharias zo besmeurd wordt, terwijl hij volgens zijn eigen organisatie zich alleen maar aan vrouwen vergreep. Het is natuurlijk veel erger dat mensen zich daarover uitspreken.

Nee God staat aan de kant van de misbruikers en de fascisten, dat blijkt duidelijk uit zijn Woord.

Jij en ik staan niet aan dezelfde kant. Dat is duidelijk. ik wens je geen kwaad toe maar in mijn ogen ben jij de dwaas dat je je zo laat hersenspoelen. Dat je de kans aangrijpt om gelijk nog even iemand anders door het slijk te halen komt op mij kwaadaardig over. Ik vind je een onprettig persoon, een lasteraar.

Ik verneem trouwens net dat er vannacht zo'n zevenduizend militairen naar Washington zijn overgebracht. Mijn bron is voor mij betrouwbaar genoeg maar ik heb er nog geen berichten over gelezen. ik verwacht morgen meer details te weten.

bewerkt door Willempie
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 1,3k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Opvallend dat je die journalist brutaliteit en onbeschoftheid verwijt, terwijl je tegelijk instemmend een filmpje post van een militair die nog veel brutaler en onbeschofter zijn toekomstige opperbeve

@Gaitema Misschien moet je het advies van je verloofde maar opvolgen en niet meer reageren, en met haar meehuilen als jullie voor de TV zitten en beelden zien van de vluchtelingen.  Je hebt namel

Militairen worden getraind en opgeroepen om namens de overheid onder meer oorlogsmissies uit te voeren. Ongeacht of zij het eens zijn met deze oorlogen, want daar gaan zij dan niet over. Als militair

Posted Images

2 uur geleden zei Willempie:

De tegenpartij was en is vele malen luider en duidelijker aanwezig.

De tegenpartij reageerde vooral op de communicatie van Trump. Als hij wat minder, wat diplomatieker en zonder leugens zou hebben gecommuniceerd had je de tegenpartij ook wat minder gehoord. Je draait hier oorzaak en gevolg om.

2 uur geleden zei Willempie:

. Ik heb best wel medelijden met hem en zijn familie.

Dat mag natuurlijk en er is ook niks mis mee, bijzonder christelijk zelfs. Maar realiseer je wel dat de Trumpjes van het type zijn die het woord medelijden niet kennen en die je, als het hen beter uitkomt, je gewoon in de stront laten zakken zonder ook maar een poot uit te steken om te helpen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Willempie:

Men stelt nu alles in het werk om hem voor altijd kapot te maken en uit te schakelen.

Laten we hopen het lukt. Dan zijn we tenminste van die narcist af.

Citaat

Ik heb best wel medelijden met hem en zijn familie. Ik bid dat God hen zal troosten en beschermen tegen alle demonische aanvallen die nu steeds meer vrij spel lijken te krijgen.

We zullen zien hoe effectief je gebed is. De gebeden van de goedgelovige Trump-aanhangers hebben hachelijk gefaald bij deze verkiezingen. Hij is de eerste president sinds Carter die het niet voor elkaar heeft gekregen om te worden herkozen en tevens de allereerste president die twee afzettingsprocedures aan z'n broek krijgt. Waarschijnlijk zullen zijn Republikeinse partijgenoten hem niet gaan afzetten deze laatste 10 dagen, maar hj zal zondermeer daarna als vrij burger justitieel flink in de problemen komen.

Citaat

De hel is aan het losbreken. Ik had gehoopt (en doe dat nog een beetje hoewel alle hoop verloren lijkt maar wie weet) dat de wereld nog vier jaar uitstel zou krijgen voordat deze in een socialistische dictatuur zou veranderen.

Een socialistische dictatuur? Je bent m.i. ver heen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Willempie:

Beste Robert Frans,

Jouw (snoeiharde) oordeel is niets anders dan (een voortzetting) van wat we de afgelopen vier jaar van de media hebben vernomen, dag na dag. Denk je nu werkelijk dat dit me allemaal is ontgaan? Zo niet, wat is dan de meerwaarde van jouw betoog? Is het een uiting van emotie? Daar heb ik ook last van en ik moet oppassen me daar niet door te laten overweldigen. Momenteel ben ik bijzonder bedroefd door de, in mijn ogen demonische, haat die zich steeds duidelijker manifesteert. En nu beginnen de wraakacties. 

 

Man, wordt een wakker. Lees het boek van zijn nicht eens, "Te veel en nooit genoeg". Zoek eens uit wat hij de scheepswerf Amel in Makkum in Friesland geflikt heeft. Als je hem ziet weet je al dat hij niet deugt.

2 uur geleden zei Willempie:

De hel is aan het losbreken. Ik had gehoopt (en doe dat nog een beetje hoewel alle hoop verloren lijkt maar wie weet) dat de wereld nog vier jaar uitstel zou krijgen voordat deze in een socialistische dictatuur zou

Bedoel je een socialistische dictatuur als waar Noorwegen kantje boord aan ontsnapte in 2013 en 2017. Je weet wel die daarvoor het hele land bijna in een afgrond gestort hebben.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Willempie:

@Fundamenteel Alhoewel? Laat je niet emotioneel heen en weer slingeren, zoals ik geneigd ben te doen maar blijkbaar is er nog steeds hoop. ;)

https://rumble.com/vcjsin-its-about-to-get-real-.html?mref=6zof&mrefc=2

Jij en ik staan niet aan dezelfde kant. Dat is duidelijk. ik wens je geen kwaad toe maar in mijn ogen ben jij de dwaas dat je je zo laat hersenspoelen. Dat je de kans aangrijpt om gelijk nog even iemand anders door het slijk te halen komt op mij kwaadaardig over. Ik vind je een onprettig persoon, een lasteraar.

Wat ik doe is dat ik laat zien dat jij consequent de kant van dictators en misdadigers kiest. Telkens weer kom je met extreemrechtse verhaaltjes. Met een vroom sausje erbij.

Ik ben dus niet onder de indruk van jouw betiteling van mij als lasteraar. Van iemand die de leugen liefheeft zoals jij is dat een compliment.

Link naar bericht
Deel via andere websites
5 uur geleden zei Willempie:
5 uur geleden zei Dat beloof ik:

Ja, jij had het over de media die er niet over berichten en dat je daarom op jouw God vertrouwt. Ik wijs er alleen maar op dat jouw God er ook niet over heeft bericht, en er niets aan heeft gedaan. Je kunt je afvragen of hij er wel van weet.

God bericht daar wel over maar daar wens jij geen kennis van te nemen.

Wanneer en hoe heeft hij dan bericht over  Pol Pot, concentratiekampen, vermiste kinderen, kindslavernij, hongerdood ? Ik wil er best kennis van nemen, maar ik vrees dat ik het heb gemist.

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Willempie:

Ik verwacht dat niet. Men stelt nu alles in het werk om hem voor altijd kapot te maken en uit te schakelen. Ik heb best wel medelijden met hem en zijn familie. Ik bid dat God hen zal troosten en beschermen tegen alle demonische aanvallen die nu steeds meer vrij spel lijken te krijgen. De hel is aan het losbreken. Ik had gehoopt (en doe dat nog een beetje hoewel alle hoop verloren lijkt maar wie weet) dat de wereld nog vier jaar uitstel zou krijgen voordat deze in een socialistische dictatuur zou veranderen. Maar de Bijbel vertelt ons precies wat er uiteindelijk gaat gebeuren en blijkbaar is dat ook onderdeel van Zijn plan. Uw wil geschiedde, niet de mijne of de onze.

Een circus is veel leuker dan socialisme. Het is nog veel leuker dan een (nucleaire) oorlog. Een circus is ook leuker dan vervolging en onderdrukking van christenen, tenzij je dat natuurlijk alleen maar een probleem vindt als het JG's zijn. Lieve sjako, Het begint met een bepaalde groep maar uiteindelijk wordt iedereen het slachtoffer. Probeer maar eens wat te leren van de geschiedenis. Het WTG weigerde zich, vanuit haar veilige pluche in New York, uit te spreken tegen het (nationaal)socialisme en de vervolging van Joden en christenen maar jij weet net zo goed als ik dat de JG's in Duitsland die niet uit het genootschap stapten en trouw bleven uiteindelijk eveneens het slachtoffer werden. Lees eens wat Niemöller daarover zei:

Toen de nazi's de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;

ik was immers geen communist.

Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;

ik was immers geen sociaaldemocraat.

Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;

ik was immers geen vakbondslid.

Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;

ik was immers geen Jood.

Toen ze mij kwamen halen

was er niemand meer, die nog protesteren kon.

Ik had Trump graag nog vier jaren gegund. Natuurlijk heeft ie fouten gemaakt. Hij is een mens. De lijn die hij ingezet heeft, zowel binnenlandse als buitenlandse politiek, vond ik een welkome verandering. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
12 minuten geleden zei Hermanos2:

Europa baalde wel. Die hadden ineens niemand meer die de kastanjes uit het vuur wilde halen. En waar ze naderhand de schuld op konden af schuiven als de kastanjes niet goed waren. 

Ik kies liever voor een voorspoedig Nederland en Europa dan voor Amerika, een land dat me sowieso weinig kan schelen, behalve dat het ooit bondgenoten en vrienden waren. De VS hebben wereldwijd veel goodwill verloren. Misschien dat Biden dat nog goed kan maken, maar dat zal niet gratis zijn. Ben het eens met Merkel dat Europa meer op eigen benen moest staan en dat nu heeft geleerd.

bewerkt door Chaim
Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Willempie:

En het is tegenwoordig al zo erg dat, indien je kritisch durft te zijn over de, in mijn ogen, eenzijdige, oppervlakkige en sensatiebeluste media, je een complotgekkie bent.

Nee hoor, alleen als je bijvoorbeeld gelooft dat de elite wordt gevormd door pedofiele satanisten die babybloed drinken. Dan heb je toch echt vrij gerede kans dat men je als complotgekkie zal bestempelen. Kritiek op de media is echter van alle tijden en wordt ook helemaal niet als probleem gezien.
Dat is immers nu juist het idee van vrije pers: dat je mag schrijven wat je wil en desnoods je eigen nieuwsmedium kunt uitgeven als je niet tevreden bent met het aanbod. En dat mensen er vervolgens voor kunnen kiezen om jouw medium wel of niet betrouwbaar te achten.
Natuurlijk is het vervelend als zij vervolgens vrij massaal een gerenommeerde krant kunnen verkiezen boven een vage vlog van de achterbuurman, maar dat is nu eenmaal inherent aan die vrijheid. Die achterbuurman zal zich dan alsnog moeten bewijzen.

De kritische blik wordt alleen een probleem als je journalisten en of politici gaat bedreigen en gaat lastigvallen op straat, ze zonder enig bewijs van de meest grove tot waanzinnige misdaden beschuldigd en dus ongefundeerd hun goede naam lastert, of als je als leider van een land je volksgenoten opzweept de gehele pers als vijand van het volk te zien en nauwelijks ingrijpt als je aanhangers uiteindelijk het centrum van de democratie gewapenderhand bestormen en vernielen, met vijf doden als gevolg.
Dan is er geen sprake meer van gerechte kritiek op de media, die inderdaad zeker vrij eenzijdig en sensatiebelust kunnen verslagleggen, maar van opruiïng, laster, soms dus zelfs geweld en volstrekt ondemocratisch handelen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
21 minuten geleden zei Chaim:

Trump was nadelig voor Europa en ook Nederland en heeft trans-Atlantische banden onder druk gezet.

Trump heeft Europa geen enkele schade berokkend. China en Iran wel, misschien niet eens de bevolking maar wel de regimes aldaar. Daarnaast heeft hij weten te bewerkstelligen wat niemand voor hem is gelukt, namelijk om dialoog en toenadering tussen Israël en Arabische landen tot stand te brengen.

11 minuten geleden zei Chaim:

Amerika, een land dat me sowieso weinig kan schelen

Dit zegt me eigenlijk al genoeg. Mij kan het wel iets schelen. Dat is waarschijnlijk nu net het verschil 

Link naar bericht
Deel via andere websites
27 minuten geleden zei Chaim:

Ik kies liever voor een voorspoedig Nederland en Europa dan voor Amerika, een land dat me sowieso weinig kan schelen, behalve dat het ooit bondgenoten en vrienden waren. De VS hebben wereldwijd veel goodwill verloren. Misschien dat Biden dat nog goed kan maken, maar dat zal niet gratis zijn. Ben het eens met Merkel dat Europa meer op eigen benen moest staan en dat nu heeft geleerd.

Dan kies je voor protectionisme? Dat werd Trump juist kwalijk genomen. 

EU moet inderdaad op eigen benen leren staan. Of EU het redden gaat is maar de vraag. Rijke EU landen hebben zich in een lastige positie gemanoeuvreerd die hen nu mogelijk duur te staan komt. Zuidelijke landen zullen toch na een jaar corona compleet failliet zijn. 

Bijbelse eindtijd? Wie zal het zeggen? We gaan het zien. 

bewerkt door Hermanos2
Error
Link naar bericht
Deel via andere websites
7 minuten geleden zei Robert Frans:
7 uur geleden zei Willempie:

En het is tegenwoordig al zo erg dat, indien je kritisch durft te zijn over de, in mijn ogen, eenzijdige, oppervlakkige en sensatiebeluste media, je een complotgekkie bent.

Nee hoor, alleen als je bijvoorbeeld gelooft dat de elite wordt gevormd door pedofiele satanisten die babybloed drinken. Dan heb je toch echt vrij gerede kans dat men je als complotgekkie zal bestempelen. Kritiek op de media is echter van alle tijden en wordt ook helemaal niet als probleem gezien.

Kun je ook een betrouwbare bron aangeven die bevestigt dat de elite wordt gevormd door pedofiele satanisten die babybloed drinken?

Link naar bericht
Deel via andere websites
35 minuten geleden zei Willempie:

Trump heeft Europa geen enkele schade berokkend. China en Iran wel, misschien niet eens de bevolking maar wel de regimes aldaar. Daarnaast heeft hij weten te bewerkstelligen wat niemand voor hem is gelukt, namelijk om dialoog en toenadering tussen Israël en Arabische landen tot stand te brengen

Trump heeft de wereld schade toegebracht, maar vooral de Amerikanen zelf. En werkelijk, 4 jaar leugens, 4 jaar haat zaaien, 4 jaar met 2 maten meten, 4 jaar toewerken naar een bijna burgeroorlog, een dictator als Little Rocket Man een internationaal podium geven, de Koerden een mes in de rug steken, corona in de VS ontkennen met een paar honderdduizend slachtoffers, het grootste begrotingstekort aller tijden en ga zo maar door.  Maar nog steeds de beste president ooit want hij is tegen abortus (vanwege de stemmen die hem dat oplevert, want het liefst grijpt hij vrouwen in hun kut en koopt hij ze af als ze dat in de openbaarheid willen brengen) en van het Midden Oosten weet hij niet eens waar het ligt maar heeft hij blijkbaar wel het vredesproces geregeld. 

Laten we hem daarvoor eren en de Nobelprijs voor de vrede geven.

27 minuten geleden zei Ricky Tjin:

Kun je ook een betrouwbare bron aangeven die bevestigt dat de elite wordt gevormd door pedofiele satanisten die babybloed drinken?

Het is nog erger. Het staat ook op QAnon. RKK priesters doen het ook, en dominees, en leden van de SGP, daar schijnt het tot de toelatingsriten te horen. Je moet minimaal een glas babybloed gedronken hebben om je in der partij hiërarchie op te kunnen werken. Daarom zijn die gemeenschappen in Urk en Staphorst ook zo gesloten. In Veen moet je dan weer auto's in de brand steken met kerst en nieuwjaar. Dat vind ik een stuk humaner.   

bewerkt door Mullog
Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei Willempie:

@Fundamenteel Alhoewel? Laat je niet emotioneel heen en weer slingeren, zoals ik geneigd ben te doen maar blijkbaar is er nog steeds hoop. ;)

https://rumble.com/vcjsin-its-about-to-get-real-.html?mref=6zof&mrefc=2

Jij en ik staan niet aan dezelfde kant. Dat is duidelijk. ik wens je geen kwaad toe maar in mijn ogen ben jij de dwaas dat je je zo laat hersenspoelen. Dat je de kans aangrijpt om gelijk nog even iemand anders door het slijk te halen komt op mij kwaadaardig over. Ik vind je een onprettig persoon, een lasteraar.

Ik verneem trouwens net dat er vannacht zo'n zevenduizend militairen naar Washington zijn overgebracht. Mijn bron is voor mij betrouwbaar genoeg maar ik heb er nog geen berichten over gelezen. ik verwacht morgen meer details te weten.

Amerikanen mogen tirannieke overheden met geweld verdrijven. Het zal daar serieus stuiven als ik even mag voorspellen. Maar beter houden wij Europeanen ons bezig met de EU. Amerikanen houden zich ook niet met ons bezig ;) 

 

58 minuten geleden zei Mullog:

, want het liefst grijpt hij vrouwen in hun kut

Lol jij niet dan?

bewerkt door Fundamenteel
Ingekort wegens onleesbaar zonder te expanden
Link naar bericht
Deel via andere websites
27 minuten geleden zei Mullog:

Trump heeft de wereld schade toegebracht, maar vooral de Amerikanen zelf. En werkelijk, 4 jaar leugens, 4 jaar haat zaaien, 4 jaar met 2 maten meten, 4 jaar toewerken naar een bijna burgeroorlog, een dictator als Little Rocket Man een internationaal podium geven, de Koerden een mes in de rug steken, corona in de VS ontkennen met een paar honderdduizend slachtoffers, het grootste begrotingstekort aller tijden en ga zo maar door.  Maar nog steeds de beste president ooit want hij is tegen abortus (vanwege de stemmen die hem dat oplevert, want het liefst grijpt hij vrouwen in hun kut en koopt hij ze af als ze dat in de openbaarheid willen brengen) en van het Midden Oosten weet hij niet eens waar het ligt maar heeft hij blijkbaar wel het vredesproces geregeld. 

Laten we hem daarvoor eren en de Nobelprijs voor de vrede geven.

Het is nog erger. Het staat ook op QAnon. RKK priesters doen het ook, en dominees, en leden van de SGP, daar schijnt het tot de toelatingsriten te horen. Je moet minimaal een glas babybloed gedronken hebben om je in der partij hiërarchie op te kunnen werken. Daarom zijn die gemeenschappen in Urk en Staphorst ook zo gesloten. In Veen moet je dan weer auto's in de brand steken met kerst en nieuwjaar. Dat vind ik een stuk humaner.   

Nobelprijs voor Trump vind ik een goed plan. 

Dat babybloed gebeuren heb ik een paar maanden geleden voor het eerst gelezen. Dat geloof ik niet. Lijkt me een hoax. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Robert Frans:

Nee hoor, alleen als je bijvoorbeeld gelooft dat de elite wordt gevormd door pedofiele satanisten die babybloed drinken. Dan heb je toch echt vrij gerede kans dat men je als complotgekkie zal bestempelen. Kritiek op de media is echter van alle tijden en wordt ook helemaal niet als probleem gezien.
Dat is immers nu juist het idee van vrije pers: dat je mag schrijven wat je wil en desnoods je eigen nieuwsmedium kunt uitgeven als je niet tevreden bent met het aanbod. En dat mensen er vervolgens voor kunnen kiezen om jouw medium wel of niet betrouwbaar te achten.
Natuurlijk is het vervelend als zij vervolgens vrij massaal een gerenommeerde krant kunnen verkiezen boven een vage vlog van de achterbuurman, maar dat is nu eenmaal inherent aan die vrijheid. Die achterbuurman zal zich dan alsnog moeten bewijzen.

De kritische blik wordt alleen een probleem als je journalisten en of politici gaat bedreigen en gaat lastigvallen op straat, ze zonder enig bewijs van de meest grove tot waanzinnige misdaden beschuldigd en dus ongefundeerd hun goede naam lastert, of als je als leider van een land je volksgenoten opzweept de gehele pers als vijand van het volk te zien en nauwelijks ingrijpt als je aanhangers uiteindelijk het centrum van de democratie gewapenderhand bestormen en vernielen, met vijf doden als gevolg.
Dan is er geen sprake meer van gerechte kritiek op de media, die inderdaad zeker vrij eenzijdig en sensatiebelust kunnen verslagleggen, maar van opruiïng, laster, soms dus zelfs geweld en volstrekt ondemocratisch handelen.

Je schept hier een karikatuur en ik ga geen stroman bestrijden. Ik waardeer je bijzonder en neem niet aan dat je dit bewust doet. Maar ik kan, zonder al te veel moeite, net zo'n karikatuur neerzetten van de katholieke kerk. Ik kan het ook over het Nederlandse volk. Ik kan het zelfs zodanig dat de rest van de wereldbevolking zo'n afkeer krijgt van het Nederlandse volk dat ze meent dat dit volk maar het beste zo snel mogelijk van de aardbodem kan verdwijnen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 minuten geleden zei Willempie:

Je schept hier een karikatuur en ik ga geen stroman bestrijden. Ik waardeer je bijzonder en neem niet aan dat je dit bewust doet. Maar ik kan, zonder al te veel moeite, net zo'n karikatuur neerzetten van de katholieke kerk. Ik kan het ook over het Nederlandse volk. Ik kan het zelfs zodanig dat de rest van de wereldbevolking zo'n afkeer krijgt van het Nederlandse volk dat ze meent dat dit volk maar het beste zo snel mogelijk van de aardbodem kan verdwijnen.

Er zijn echter wel degelijk complotdenkers die dat geloven. Niet alle complotdenkers doen dat en ik zeg ook niet dat jij dat doet, maar er gaan wel meer van dat soort waanzinnige theorieën rond. Dus helaas is het niet zonder meer een karikatuur van mij.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Fundamenteel:

Amerikanen mogen tirannieke overheden met geweld verdrijven. Het zal daar serieus stuiven als ik even mag voorspellen. Maar beter houden wij Europeanen ons bezig met de EU. Amerikanen houden zich ook niet met ons bezig ;) 

 

Lol jij niet dan?

niet op die manier

56 minuten geleden zei Hermanos2:

Nobelprijs voor Trump vind ik een goed plan. 

Dat babybloed gebeuren heb ik een paar maanden geleden voor het eerst gelezen. Dat geloof ik niet. Lijkt me een hoax. 

dat is het ook, het trieste is dat mensen dat niet zien

29 minuten geleden zei Willempie:

Je schept hier een karikatuur en ik ga geen stroman bestrijden. Ik waardeer je bijzonder en neem niet aan dat je dit bewust doet. Maar ik kan, zonder al te veel moeite, net zo'n karikatuur neerzetten van de katholieke kerk. Ik kan het ook over het Nederlandse volk. Ik kan het zelfs zodanig dat de rest van de wereldbevolking zo'n afkeer krijgt van het Nederlandse volk dat ze meent dat dit volk maar het beste zo snel mogelijk van de aardbodem kan verdwijnen.

Maar dat Trump een karikatuur van de wereld neerzet zie je niet.

Link naar bericht
Deel via andere websites
33 minuten geleden zei Mullog:

Maar dat Trump een karikatuur van de wereld neerzet zie je niet

Inderdaad. Ik zie juist dat Trump die karikatuur ontmantelt. De regimes van China en Iran betrouwbaar en van goede wil? Nee dus.

59 minuten geleden zei Robert Frans:

Er zijn echter wel degelijk complotdenkers die dat geloven. Niet alle complotdenkers doen dat en ik zeg ook niet dat jij dat doet, maar er gaan wel meer van dat soort waanzinnige theorieën rond. Dus helaas is het niet zonder meer een karikatuur van mij.

En er zijn ook psychopaten en mensen met psychosen en andere aandoeningen. Ik snap nog steeds jouw punt niet.

Link naar bericht
Deel via andere websites
34 minuten geleden zei Willempie:

Inderdaad. Ik zie juist dat Trump die karikatuur ontmantelt. De regimes van China en Iran betrouwbaar en van goede wil? Nee dus.

En er zijn ook psychopaten en mensen met psychosen en andere aandoeningen. Ik snap nog steeds jouw punt niet.

Dat kritiek op de media helemaal niet als probleem wordt gezien, maar enkel het aanhangen van de meest wilde complottheorieën en het verspreiden van nepnieuws. En zelfs dát hoeft nog niet eens een probleem te zijn, tenzij het uitdraait op laster, bedreiging en geweld, of als het nepnieuws gevaar kan opleveren als zij te massaal geloofd wordt.

Mensen die kritiek uiten op de media, worden dus niet standaard als complotgekkies weggezet, zoals jij schreef in de post waarop ik reageerde. Alleen zij die hun (al dan niet legitieme) mediakritiek verbinden met het aanhangen van genoemde complottheorieën worden als zodanig weggezet.
Zou ik bijvoorbeeld schrijven dat die en die krant nogal eenzijdig, populistisch en sensatiebelust bericht, dan zullen veel mensen daar de schouders bij ophalen en het gewoon wel of niet met mij eens zijn. Zou ik daarna schrijven dat dat komt omdat die krant deel uitmaakt van een satanisch complot van de overheid, tja, dan krijg ik alsnog met opgetrokken wenkbrauwen te maken, maar meer ook niet.
Zou ik echter journalisten van die krant bedreigen en lasteren, of zelfs mijn aanhangers opjutten om de redactie van die krant te bestormen, dan kan ik wél problemen verwachten en alsnog vervolgt worden. Maar dat is dan puur om de strafbare feiten, niet zozeer om mijn ideeën voor zover zij geweld niet verheerlijken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei Desid:

Wat ik doe is dat ik laat zien dat jij consequent de kant van dictators en misdadigers kiest. Telkens weer kom je met extreemrechtse verhaaltjes. Met een vroom sausje erbij.

Ik ben dus niet onder de indruk van jouw betiteling van mij als lasteraar. Van iemand die de leugen liefheeft zoals jij is dat een compliment.

Je lult gewoon uit je nek. Ik kies niet de kant van dictators en misdadigers maar juist de kant van mensen die die bestrijden. Mijn opa heeft zijn leven gegeven voor onze vrijheid, mijn vader bijna. En ik hoop en bid dat ook ik de moed zal hebben om, als het erop aankomt, de juiste beslissingen te nemen. Jij kunt wel van jezelf denken dat je boven het kwaad verheven bent maar dat geeft alleen maar aan dat je jezelf gruwelijk overschat. Het zou zomaar kunnen dat je, als je in de dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw had geleefd, een aanhanger van de nazi's was geweest. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid