Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Heel veel sterkte toegewenst, Mystic.

Ik prijs me geluukkig dat echtscheidingsperikelen ons bespaard zijn gebleven en voor kinderen vind ik het afschuwelijk. En een ander zal blij zijn dat ie onze beproevingen juist weer niet heeft hoeven meemaken. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Als leraar en zorgcoördinator heb ik met grote regelmaat naast de ellende gestaan die uit een echtscheiding kan voortvloeien, Maar ik heb het ook meegemaakt dat er op een "tafeltjesavond" (een ouderavond waarbij in dit geval de derdeklasser, een meisje, zelf ook bij was) een gelukkig "kind" (puber) met vier "ouders" aan kwam zetten, die zeer vriendschappelijk en zelfs liefdevol met elkaar omgingen. Eén grote familie, waarin enorm veel warmte aanwezig was. Dit was in mijn ervaringen wel uitzonderlijk, maar soms komt dit dus voor. En in zo een scheiding heeft de liefde m.i. toch gewonnen. Maar dit was - nogmaals : ik kan alleen afgaan op mijn eigen ervaringen dan en die zijn vast niet representatief voor het geheel - wel zeer uitzonderlijk.

Ik wens je alle liefde, wijsheid en kracht toe, welke keus jullie ook maken. En natuurlijk willen wij voor jullie bidden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid