Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 466
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wat is dat toch met die leeftijd? Ik was ook zeventien bij mijn eerste relatie, en dat duurde vier jaar puh2.gif

Het is inderdaad vreemd, Iriacynthe, om zo jong al gebonden te zijn. Ik had er al lang naar verlangd mijn leven met iemand te kunnen delen, dus het voelde heel natuurlijk. Verder ging het leven van leeftijdsgenoten nogal langs me heen doordat ik in een sociaal isolement raakte, maar nu ik weer 'terug' ben, merk ik dat ik niet eens zo vreselijk veel gemist heb. Ik had die vier jaar met mijn ex écht niet willen missen!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Toen ik 17/18/19 was, waren mijn vriendinnen bijna allemaal single, waardoor ik toch niet altijd alles met ze kon delen. Nu het sinds (precies vandaag) een jaar uit is, heb ik eigenlijk hetzelfde 'probleem', maar dan andersom. Al mijn vriendinnen hebben een vaste relatie, en hebben kinderen of zijn pas gestopt met de pil. En ik begin straks weer helemaal opnieuw. Toch zijn mijn vriendinnen altijd gebleven, en dat is wel mooi smile.gif Ik ken ze alledrie alweer 8, 11 en 13 jaar big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Quote:
Op maandag 18 juli 2005 20:28:45 schreef Leidenschaft het volgende:

ik voel me er best wel kut over, soms vraag ik me af wat er mis is met mij. misschien dat ik die ene aantrekkingskracht niet heb die mensen hebben of zo?

ja herken ik heel erg.. soms denk ik 'wat is er mis met mij?'

vriendinnen hebben egt al meerdere vriendjes gehad en hebben steeds een stuk of 6 jongens die met ze uit willen/zoenen/verkering..

maarja zit niks anders op dan maar te wachten...

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...
Gast Anon_phpbb

Ik ben 20 en heb ook nog nooit gekust of verkering gehad, ben dan ook niet knap. Er is nog nooit een jongen of meisje op me afgekomen of ik heb ook nog niet het gevoel gehad van echt verliefd te zijn. Ik denk ik dat ik lesbisch ben, vind sommige meisjes wel knap en wil dan in hun buurt zijn. Is moeilijk omdat ik weet dat zij niet lesbisch zijn. Kweet niet of ik ooit een meisje zal tegenkomen die verliefd op mij is.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik was ruim 17 toen ik voor het eerst zoende. Ik heb toen in 3 jaar tijd 7 vriendinnetjes gehad, de ene relatie langer en serieuzer dan de ander. Nu heb ik, na een jaar 'rust' en alleen zijn voor het eerst weer een vriendin (thanks to Credible en Dwarrel die mij hier heeft gebracht smile.gif), en lijkt het alsof alle puzzelstukjes in elkaar vallen smile.gif

Ik denk dus neit dat het raar is als je op je 16e/17e/18e, of zelfs nog later (maar daar heb ik geen ervaring meer mee puh2.gif) niet gezoend hebt, of geen relatie hebt gehad, en dat het nog hartstikke goed kan, en waarschijnlijk zal, komen smile.gif

Maar ik kan me wel heel erg voorstellen dat het enorm frustrerend is als je er wel behoefte aan hebt, en het niet lukt... nooo.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

die bestaat namelijk gewoon wel.

Tenminste voor de romantisch aangelegde mensen bestaat de ware zeker, voor anderen misschien niet, maar dat is meer iets dat aan hun zelf ligt.

Ik heb zelf ook nog nooit verkering gehad (hoewel het wel gekund had). Maar ik ben die ware gewoon nog niet tegengekomen, nog niet die persoon met wie ik mijn leven zou willen delen (of ze was al bezet)

Maar ik zit lekker een beetje te blaten.

Voor iedereen die hopeloos zit of staat te wachten. Geduld is een schone zaak, dus hoe langer je wacht, hoe mooier je worden zult!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Soms is het ook moeilijk om te oordelen of iemand de ware is. Ik ben namelijk al een paar keer smoor geweest op iemand, waarvan ik dacht dat hij de ware was... Wist ik veel..

Soms hemel je zoiets zo ver op dat je je ogen sluit voor mensen die eigenlijk wel interesse in je hebben. Dan is het net of je ogen dicht zitten.

Misschien is dat bij mij ook zo, want ik heb op het moment ook niet een relatie. Soms is dat best jammer, maar er is nog tijd.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ach... Van vriendjes en liefdesverdriet heb ik veel geleerd. En zonder t laatste was ik God misschien (nog) niet tegengekomen.

Maar ik kan t missen (misschien wel als kiespijn).

Van mij hoeft het alleen nog als het de ware is.

En er zijn zat jongeren die om de haverklap een andere hebben. Nah, als zij zich er lekker bij voelen. Hoe makkelijker je zelf bent, hoe makkelijker het gaat.

Tis maar wat je wilt. Een mooi liedje hierover:

BarlowGirl: Average girl

So what I"m not your average girl

I don't meet the standards of this world

Chasing after boys is not my thing

See I'm waiting for a wedding ring

No more dating

I'm just waiting

Like sleeping beauty

My prince will come for me

No more dating I'm just waiting

'Cause God is writing my love story

Boys are bad that's certainly not true

'Cause God's preparing one for you

If you get tierd waiting till he comes

Gods arms are the perfect place to run

Sleep that's the only thing

For me 'cause when I sleep Gods

Preparing one for me

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 17:14:45 schreef AkkA het volgende:

Wel appart dat de ware dan vaak op minder dan 20 kilometer woont he.

Ik ben nog nooit verliefd geweest en heb nog nooit gezegt van iemand te houden. Dat gaat mn eer te boven.

Kan dat? Het gaat misschien ver om te zeggen dat het je eer te boven gaat. Verliefd worden overkomt je, vergeet daarna alle eer knipoog_dicht.gif .

Woont de ware op 20 km afstand? Nou dan moet ik toch even de plattegrond en een passer pakken. Jongens, dat maakt alles weer wat gemakkelijker.. puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ook niet zoveel. Alleen een ding wel. Het gaat bij vrouwen wel om uiterlijk 100%. Helemaal niks innerlijk. Misschien later. Maar uiterlijk is zeker wel belangrijk. En iedereen die zegt dat dat niet zo is liegt.

Ik was vroeger nog veel lelijker dan nu. Maar toen vonden meisjes me alleen zielig das pas erg... Je moet nooit iemand zielig vinden.

Dat is ook niet leuk voor de persoon.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid