Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Quote:
Op zondag 20 februari 2005 20:11:13 schreef Ring_of_Iron het volgende:

@ann

misschien moet je het gewoon een keer proberen?

ik vond boerenkool ook nooit lekker tot ik het een keer geproefd had!

ja dat zeiden ze vroeger ook heb het 2 keer geprobeerd,is helemaal neit gelukt...hij kuste me ik voelde niks,moest ik naar em toe,dan voelde ik me ongemakkelijk en wou ik niet dat hij me altijd bleef aanraken.ik snap nog steeds niet waarom ik het geprobeerd had...wsch door de druk toen van iedereen.het zit gewoon niet in me...echt niet

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 466
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wat ik bij mezelf nu heel goed merk is dat ik bang ben dat ik oversla. Dat God uiteindelijk helemaal niet wil dat ik een vrouw krijg. Daarom probeer ik zelf de touwtjes in handen te hebben en probeer zoveel mogelijk dames te zien. Maar dat komt je relatie met God absoluut niet ten goede. Je moet je toekomstige echtgenoot in Gods handen leggen. Op eigen houtje iets ondernemen werkt over het algemeen niet. Wat ik bij mezelf ook wel eens merk is dat ik God gebruik om aan een vriendin te komen, maar het moet juist andersom zijn: je moet je partner "gebruiken" om God te dienen (sorry voor deze dubieuze woordspeling, maar de strekking is denk ik duidelijk).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Pieterke....God kan inderdaad het beste Zijn werk doen als wij ons openstellen. En dat betekent inderdaad dat we niet heel erg nadrukkelijk moeten gaan zoeken, want dan lopen we onszelf en God in de weg.

Ann....Het wanhopen kan een heel normale reactie zijn doordat onze omgeving het als niet normaal ziet als we aseksueel zouden blijken te zijn.

Musli....Even opnieuw lezen: eerst 2 1/2 jaar verkering, daarna 2 jaar getrouwd.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op zondag 20 februari 2005 20:24:27 schreef HenkG het volgende:

Ann....Het wanhopen kan een heel normale reactie zijn doordat onze omgeving het als niet normaal ziet als we aseksueel zouden blijken te zijn.

ja snap ik als ik 16 was had ik dat ook wel even dat ik dacht: ben ik nu een freak ofzo?toen ik geprobeerd had met iemand te verkeren.

Link naar bericht
Deel via andere websites

God brengt je partner zo, dat het heel verrassend is. De enige tip die ik kan geven is, stop met dat wanhopige gedoe. Dat wordt meestal aangepraat door de omgeving. Je wordt dan alleen maar wanhopiger en wanhopiger. Geniet van je leven als vrijgezel. Mijn verkering is een maand geleden uitgegaan en eerlijk gezegd vind ik dat ongebondene momenteel wel fijn. Maar goed, da's een momentopname knipoog_dicht.gif.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op zondag 20 februari 2005 20:36:00 schreef Ring_of_Iron het volgende:

als god hem wel zou brengen, kun je beter net zo goed op zoek gaan, als god je een brengt, brengt ie em dan ook wel
puh2.gif

waarom zou ik op zoek gaan als ik niemand wil?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Sommigen hebben ook gewoon niet de gave van het huwelijk. Wie wel verkering heeft en misschien getrouwd is, moet zich ook bedenken dat niet iedereen de "gave van het huwelijk" heeft.

Paulus was weduwnaar, maar hertrouwde niet (hij "sneed zich" omwille van het Koninkrijk), zo kon hij meer tijd aan de dienst van God besteden.

Misschien mis je de seks af en toe, maar je leeft niet voor seks volgens mij (of heb ik het nu helemaal mis?) puh2.gif En niet iedereen heeft een sterke drang tot seks. Alleen wanneer de drang zodanig is, dat die gewoon om bevrediging schrruwt is het raadzaam te trouwen, maar als alleen het bewustzijn er is, maar de drang minder sterk, is trouwen niet meteen noodzakelijk (en nee eventjes geen discussie over seks binnen of buiten het huwelijk!)

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid