Spring naar bijdragen

[kletstopic] Frrom RRRussia with Love


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 309
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik heb met m'n grote bek 'ja' gezegd op de vraag of ik een presentatie wil geven.

Nu moet ik in een grote collegezaal een presentatie geven, en ik wil het niet en ik kan het niet en ik durf niet en er zijn allemaal enge mensen en er zitten mensen die het veel beter weten en ik wil het niet en ik bladiebla ende etc.

Ik huil van binnen :'(:Y

Way to go Morpho |P

Aaaaah, ik heb het overleefd :Y

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb een jaar een huisgenoot gehad die pastafarian was. Altijd lachen als er Jehova-getuigen langskwamen. Hij had voor dat soort gelegenheden zelfs een ooglapje aan een haakje achter de deur hangen dat hij dan opzette.

Op den duur kwamen ze niet meer. Volgens mij zijn we op een zwarte lijst gekomen oid.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Floes, hoe verliep het met je vriend gisteren?

Goed goed hoor :) Het was de president van Check Point, weet niet of sommigen dat kennen. Vriend heeft er heel wat certificaten van behaald en omwille van Check Point mocht hij bij Pasen ook naar Barcelona (toen ben ik meegegaan).

Weet je, met zulke mannen uit dat wereldje draait het allemaal om sales en dat was nu niet minder. Dat ligt vriendlief niet, hij is gewoon van het praktische en technische. Hij heeft, buiten handje schudden, niet veel moeten doen. Maar goed, het zijn toch allemaal ervaringen die hij zo meepikt. Nu gaat hij weer 5 werkdagen mogen studeren voor een Cisco-examen, hopelijk wordt dat z'n derde certificaat dit jaar. Hij moet nu profiteren van de kansen die hij krijgt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
En zijn die kansen er? Of valt dat in Belgie tegen?

Bij zijn bedrijf krijgt hij wel de kansen om certificaten te halen. Die examens zijn op zich al vrij duur en die worden betaald door de firma. Hij mag ook betaald thuis leren. Dus nu is hij sinds gisteren 5 werkdagen thuis om te studeren, hij moet gewoon beschikbaar zijn voor als er grote problemen zijn... zoals gisteren :+

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid