Spring naar bijdragen

[kletstopic] Frrom RRRussia with Love


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 309
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Heb een spierscheur in de borst. Dat kon er ook nog wel bij, haha :+

Licht overgewicht is niks mis mee, zou zelfs gezonder zijn dan iets te mager zijn. Mijn BMI is iets te hoog, maar op je benen krijg je het zo moeilijk weg :+ Nu hoop ik van de week terug te beginnen crosstrainen thuis, dus dan heb ik tenminste weer het idee dat ik er wat aan doe :)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik was vandaag op bezoek bij iemand in de woonplaats van mijn ouders. Toen ik van daar naar mijn ouders terug fietste, fietste ik verkeerd en reed ik bij toeval langs het huis van het meisje op wie ik 10 jaar geleden zo vreselijk verliefd ben geweest en bij wie ik mijn eerste blauwtje heb gelopen.

Nostalgische gevoelens. :)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Je eerste blauwtje? Heb je er zo veel gehad?

Mijn eerste taart, ben er best wel trots op :+ Heb de kleuren wel wat aangepast op de foto, want met de kwaliteit van m'n gsm (mobiele telefoon, voor wie niet gewend is aan het Vlaamsch) waren de kleuren grauw geworden.

eerstetaart.jpg

Link naar bericht
Deel via andere websites
Iemand die tips heeft om een dreigend onregelmatig eetpatroon zo veel mogelijk in te perken?

Nog antwoord nodig?

Ik kom er steeds meer achter dat ik vind dat gezond eten maken heel veel tijd nodig heeft. Dat is alleen niet waar. Het voorbereiden kost wel wat tijd (boodschappen enzo), maar die tijd heb je toch wel ergens?

Van te voren nadenken over wat je wilt gaan eten dus. En je kunt op heel veel plekken eten. Overigens zijn veel 'warme' maaltijden ook prima mee te nemen en koud op te eten!

Succes ;).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Henriette en Fee, bedankt. Het gaat me met name om de zaterdagen, in verband met vrijwilligen in het volleybal. Afgelopen zaterdag s' middags en s' avonds een vette hap gegeten, maar gezien ik na volgende week 6 keer dezelfde zaterdagbesteding heb als afgelopen zaterdag, zie ik dat niet zo zitten. Ik ga kijken wat ik doe, dank jullie voor de tips!

Link naar bericht
Deel via andere websites
Mjum, mijn zuiver- tarwe- en suikervrije pompoenkoekjes zijn very goed gelukt, en ik smul! Iemand die er ook één wil? Ze zijn nog warm!

Hierzo! |P

Als je ze komt brengen krijg jij er van mij een kop warme thee bij, is dat een deal? :)

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid