Spring naar bijdragen

evolutietheorie vs bijbel


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 104
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Dat zijn aanwijzingen die de evolutie theorie ondersteunen, en daarmee dus direct tegengestelde opvattingen teniet doen. Maar concreet bewijs is het niet. Bewijs zou een studie zijn van de ene soort die evolueert in een andere soort, met elke stap nauwkeurig gedocumenteerd, maar helaas gaan daar miljoenen jaren overheen en is het onmogelijk om concreet te bewijzen. Het is gewoon de enige theorie waar geen bewijs tegen te vinden is, en veel aanwijzingen voor zijn, en dus is het de huidige geaccepteerde theorie onder wetenschappers.

Gelukkig kunnen we evolutie wel waarnemen, neem bijvoorbeeld het huisdier de hond vs de wolf. En nieuwe soorten bacterien die materiaal eten wat nog maar 50 jaar bestaat. Evolutie recht onder onze neuzen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
En zelfs gelovigen van een letterlijke vloed geloven in een vorm van evolutie. Zo zouden de dieren na de vloed zich ontwikkeld hebben tot wat ze nu zijn. De veelzijdigheid die we nu kennen was niet in de ark aanwezig namelijk.

Alleen heb ik de letterlijke vloed gelovigen nog nooit afdoende bepaalde zaken zien verklaren.

Letterlijke vloed is bolle onzin.

Slecht begrepen door wat Joden die in Babylon zaten en nog nooit een druppel zeewater gezien hadden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid