Spring naar bijdragen

Wat ga je doen vandaag?


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 929
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Luieren op de bank en straks eten koken

Posted Images

Het is rundvlees. Er zijn verschillende soorten en wagyu is een van de beste, het ziet er 'gemarmerd' uit omdat er een soort vetgolfjes door het vlees lopen. Toen mijn ouders hier waren in augustus heb ik ook een wagyu silverside gekookt, beetje als experiment omdat ik geen idee had hoe het zou smaken, en dat beviel zo goed dat we er weer een hebben gekocht. Het is wel typisch weekendeten omdat het uren moet koken, dus komt het even goed uit dat het weekend is ;)

Oh en het is ook lekker koud op brood, dus als je wat over hebt is dat helemaal niet erg. Yum yum!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoeveel sterren? En is het wel afkomstig van diervriendelijk gehouden vee? Want alle verhalen over massages, bier en n luxe leven zijn in de meeste gevallen onzin. Als je tenminste wijn/bier voeren en/of masseren omdat het arme kalf nooit ook maar een stap in zijn leven heeft kunnen zetten en daarom zijn stoelgang slecht werkt niet meetelt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
oh. tsja dat kan. smaken verschillen. maar dit vergt toch wel het ergste van mijn acceptatie, de top2000 niet enorm waarderen.

Mwah. Vooral in de lagere regionen zitten er veel nummers tussen die ik niet ken noch mij veel zeggen. Da's dan vooral leuk voor mensen die elkaar ontmoet hebben in dat ene café in 1971 waar toen toevallig dat nummer draaide. Maar (ontopic) ik heb 'm stiekem toch nog even aan gezet.

Link naar bericht
Deel via andere websites

ik heb vanavond een jaaroverzicht gemaakt van 2012. Ben erg veel mooie en leuke dingen tegengekomen, maar ook heel veel verdrietige dingen. Wat ik vandaag nog ga doen is mn computer afsluiten, wat ik morgen ga doen is werken en oud en nieuw vieren. Verder wens ik iedereen een gelukkig en bovenal gezegend 2013.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Geen flauw idee. Maar het smaakte lekker hoor.
Vind je het niet belangrijk dat een dier wat voor jou gedood wordt op zijn minst een dierwaardig en God waardig leven heeft gehad?
En ik hoef geen beest dat bier heeft gedronken, wat is dat nou weer voor iets raars :/
Dan moet je dus geen Wagyu eten.

Aha, dat bier en klassieke muziek fabeltje. Misschien dat ze dat ergens in een afgelegen boerderij in Japan doen, maar niet in Australië. Alleen in WA schijnen sommige veehouders rode wijn aan het voer toe te voegen. Het dieet van wagyu cattle bestaat voornamelijk uit graan.

Verder ga ik er vanuit dat de veehouders en slachterijen zich aan de voor hun geldende regels houden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Esther, hoe maak jij die wagyu dan klaar? Ik heb een keer shabu shabu op met wagyu, was wel erg lekker maar ik had het denk ik met gewone biefstuk ook best te eten gevonden. :)

Ik weet nog niet wat ik vandaag ga doen. Ik was om acht uur wakker en wacht nu tot mijn vriendin en onze logé wakker zijn. Top 2000, voetjes op de bank, heerlijk. Zo een luxe ontbijtje fixen. Om 12.00 komt de poetsvrouw dus dan gaan we denk ik een paar uurtjes de stad in en even de weekboodschappen halen. Vanavond gewoon lekker op de bank, oliebollen eten, een film kijken en om 0.00 een fles cava soldaat maken.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid